lefteris210 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δυστυχώς για άλλη μια χρονιά οι κύριοι της SI αποτύχανε..Αν και φέτος ήμουν πολύ αισιόδοξος(κυρίως αφού έπαιξα την μπέτα)με το πατς 14.1.3 το μαμήσανε τελείως..Τέτοια διαλυμένη μάτς έντζιν ούτε πέρσυ δεν ήταν που υποτίθεται ήταν και στα αρχικά της στάδια..Δε μπορείς κύριε με το που αλλάζεις κάτι να γ@μ@ς ολόκληρο το παιχνίδι..Και ναι το ξέρω ότι είναι πολύ πολύπλοκο το παιχνίδι αλλά αυτά πρέπει να τα έχεις προβλέψει η τουλάχιστον φτιάχτο πριν δώσεις μισοτελειωμένο προιόν..Το πιο εκενευριστικό όμως είναι έχουν περάσει 7 μέρες κυκολοφορίας του παιχνιδιού και ούτε φωνή ούτε ακρόαση για το νεο και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ πατς..Αυτή τη στιγμή δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να ξεκινήσεις ένα σοβαρό σέιβ αφού άλλα λες, άλλα βλέπεις και άλλα γίνονται..Δε γίνεται πχ οι ακραίοι μπακ ενώ αμύνονται και αντι να κλείνουν τους χώρους κάθονται πάνω στον ασβέστη ή ο τέρμας να μπαίνει με τη μπάλα γκολ ή ο Μπεργκ(ο Σουηδός Μέσι) να περνάει όλους τους αμυντικούς από τη σέντρα του γηπέδου και να σκοράρει με τους αντιπάλους του απλά να τον βγάζουν φωτογραφία..Έλεος πραγματικά..Στηρίζω την εταιρία απο το 1996 αγοράζοντας όλα τα παιχνίδια της σειράς από τότε..Ε σεβάσου λίγο τους πελάτες σου επιτέλους...ΠΑΤΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..Να μην πω ΧΤΕΣ! πες τα Χρυσόστομε !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleilo03 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 κανε λιγη υπομονη τωρα που θα αρχισει το πρωταθλημα που θα τα τρωω και εγω 3-3 τα μπαλλακια να την κραξω και εγω! μεσα σε 7 ημερες παιχνιδιου και 2 φιλικα μολις εχω ΜΟΛΙΣ 6 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!!! Ναι αυτο το ξέχασα..Αντί για Football Manager έπρεπε να το λέγανε Polo Manager.. Όσο αναφορά αυτό που λες για τα αστέρια έιχανε φτιάξει κάπου ένα άρθο και έλεγε για τα στατιστικά που πρέπει να έχει ο κάθε κόουτς..Θα το ψάξω κι εγώ κι αν το βρώ θα το παραθέσω εδώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tak_loyk Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 κανε λιγη υπομονη τωρα που θα αρχισει το πρωταθλημα που θα τα τρωω και εγω 3-3 τα μπαλλακια να την κραξω και εγω! Ενώ RL η ομάδα σου πετάει Σόρρυ για το τρολάρισμα αλλά δεν άντεξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 για explain δε σε επιασα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f1vettel Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Eγω γιατι δεν εχω ουτε ενα τραυματισμο?Περιεργο μου φαινεται. Απο την ΜΕ το μονο μου παραπονο ειναι τα μαρκαρισματα,μεχρι στιγμης εχω 2 νικες-1 ισοπαλια σε 3 ματς πρωταθληματος με τον Π.Α.Ο.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tak_loyk Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ενώ RL η ομάδα σου πετάει Σόρρυ για το τρολάρισμα αλλά δεν άντεξα για explain δε σε επιασα! Για το Βάζελο λέω (που και καλά δεν το πιασες ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 προχώρα προχώρα και θα δεις... το game είναι η χαρά του over για τους τραυματισμούς δεν έχω κάτι να πω, πολύ Normal είναι σε σχέση με το fm13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) πολυ νορμαλ ναι, τωρα τραυματιζονται και αυτοι που εχω δωσει δανεικους ! να γελασω η να κλαψω?! Υπομονη παιζω το τριτο φιλικο ωρα για γελια!!! edit : κερδισα 0-2 καλα παει η ομαδα αλλα δεν εχω παιξει μεγαλης δυσκολιας φιλικο. (3/3 εως τωρα) Το μηδεν παθητικο βεβαια καλο ειναι. Οι τραυματισμοι με ανησυχουν. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2013 από greeneye Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BRAXOS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 ρε παιδια εσεις που εχετε τοσα προβληματα, ανεβαστε κανενα save να δουμε πως παιζετε γιατι λες και ακουω αλλο παιχνιδι...προχθες μιλαγα με ενα παιδι και κοντευε να σπασει το πισι του. για να μην σας λεω πολλα ειχε κανει 6 11δατες μεταγραφες και περιμενε να μαμανε και να δερνουνε απο την 1η μερα. το παιχνιδι εχει βγει πολυ λιγες ημερες και οι περισοτεροι που γκρινιαζουν εχουν φτασει 10+ αγωνιστικη...μα ειναι δυνατον;;; ειναι η πρωτη φορα που οι εντολες της γραμμης πιανουν τοπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Εγώ πάντως απλά έχω ένα μεγάλο παράπονο με το μαρκάρισμα (όχι μόνο της ομάδας μου αλλά και του αντιπάλου) σε βαθμό να γίνεται Unplayable to game για μένα. πχ βλέπω τον αθανασιάδη στον ΠΑΟΚ που έχω ξεκινήσει save να περνάει όλους τους αντιπάλους από την σέντρα και να σκοράρει ( ε δεν γίνεται πως να το κάνουμε ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 ο μαραντονα πως το εκανε δηλαδη?! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salonikios933 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια ! Δυο ερωτησεις.. 1. Για ταλεντακια που μπορω να διαβασω ;; 2. Αν δω ολο των αγωνα εχει διαφορα στο τελικο σκορ με το να επιλεξω να δω μονο τις φασεις των γκολ Η και ακομα το αμεσο αποτελεσμα ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα παιδια ! Δυο ερωτησεις.. 1. Για ταλεντακια που μπορω να διαβασω ;; 2. Αν δω ολο των αγωνα εχει διαφορα στο τελικο σκορ με το να επιλεξω να δω μονο τις φασεις των γκολ Η και ακομα το αμεσο αποτελεσμα ;;; αδερφέ google is your friend, βάλε fm14 wonderkids και θα σου βγάλει πράμα επίσης στο steam workshop έχει μία λίστα με wonderkids έτοιμη (πάρε βάλε ένα πράμα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 στο 2) που ρωτας δεν εχει καμια διαφορα... οτι ειναι να γινει θα γινει, αλιμονο δηλαδη! οσο αφορα το 1) μην το κανεις... ειναι σαν να κανεις cheats... προσπαθησε να τα βρεις μονος σου, κανε και λαθος επιλογες... αυτο ειναι το νοημα του παιχνιδιου ο πραγματικος ρεαλισμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salonikios933 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 στο 2) που ρωτας δεν εχει καμια διαφορα... οτι ειναι να γινει θα γινει, αλιμονο δηλαδη! οσο αφορα το 1) μην το κανεις... ειναι σαν να κανεις cheats... προσπαθησε να τα βρεις μονος σου, κανε και λαθος επιλογες... αυτο ειναι το νοημα του παιχνιδιου ο πραγματικος ρεαλισμος Ευχαριστω πολυ. Απλα για το 1 δεν αντεχω να δω ολους τους αγωνες γιαυτο ρωτησα.. Δικαιο εχεις ομως αν παρω καμια ομαδα μικρη ...ε να εχω και εναν καλο παικτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα