Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2014

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαχα, σωστός! Το Player Manager το είχα λιώσει κι εγώ! Πέρα από όλα τα άλλα, μού άρεσε ότι είχε και διαφορές στο gameplay σε σχέση με το Kick Off.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαχα, σωστός! Το Player Manager το είχα λιώσει κι εγώ! Πέρα από όλα τα άλλα, μού άρεσε ότι είχε και διαφορές στο gameplay σε σχέση με το Kick Off.

Ναι ειχαν διαφορες. Ενταξει το kick off ηταν κανονικο παιχνιδι ποδοσφαιρου ενω στο player manager αν επελεγες να παιξεις κανονικα τον παικτη σου δεν ηταν και τοσο ωραιο...κορυφαιο παιχνιδι φιλε μου. Ακομα και στα 40 μου το σκεφτομαι συχνα! ΜΑκαρι να το βγαλει καποια εταιρια σε remake !

ΛΟιπον αρχισα το Classic και πηρα φυσικα την ΠΑΟΚΑΡΑ :)

Ηδη ανακαλυψα ταλεντο απο την Β΄ομαδα μας...Βασιλης Παπαδοπουλος. Σε 2 φιλικα 6 γκολακια !

• Like 3

Ρε παιδιά ήμαρτον όμως.

Άλλο πράγμα είναι το match engine (ο τρόπος που η μηχανή αντιλαμβάνεται και "μεταφράζει" στατιστικά παιχτών, οδηγίες και τακτική και πως αυτά αλληλεπιδρούν) και εντελώς άλλο πράγμα είναι η 3D ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ των παραπάνω.

Επομένων (προσωπικά) στα @@ μου το 3D. Το θέμα είναι να μην γίνονται κουλαμάρες τύπου έχω δώσει οδηγία για high pressure και οι προωωθημένοι μέσοι κάθονται και βόσκουν αντί να πιέσουν, ή παίζω με τεχνητό offside και ο αντίπαλος δεν έχει βγει offside ούτε μια φορά (οι αμυντικοί μου δεν είναι κομοδίνα).

ελεος ρε φιλε προσωπικα στα αρ.ιδια μου εν ετη 2013 κ 14 πλεον... να μην βλεπω το παιχνιδι κ να το βλεπω με κουκιδες η 3d μα τι λες οτι να ναι  ///παιχωβ κ παλαιοτερη εκδοση δεν μου προσφερει τιποτα αλλο η πιο καινουργιες ας το κανουνε updates. Τραβα παιξε το 2012 λιγοτερα bug εχει k χωρις να βλεπεις τον αγωνα ... Το κραζουνε ηδη το 2014 επειδη οταν βαζουνε κομενταρυ η κατασταση με τα αποτελεσματα αλλαζει δραματικα σε σχση με το να το βλεπανε ,μη λετε οτι να ναι στον κοσμο ... αυτα αλλου . 2014 μπαινουμε αν εχεις καταλαβει με τους ανικανους.

Ναι ειχαν διαφορες. Ενταξει το kick off ηταν κανονικο παιχνιδι ποδοσφαιρου ενω στο player manager αν επελεγες να παιξεις κανονικα τον παικτη σου δεν ηταν και τοσο ωραιο...κορυφαιο παιχνιδι φιλε μου. Ακομα και στα 40 μου το σκεφτομαι συχνα! ΜΑκαρι να το βγαλει καποια εταιρια σε remake !

ΛΟιπον αρχισα το Classic και πηρα φυσικα την ΠΑΟΚΑΡΑ :)

Ηδη ανακαλυψα ταλεντο απο την Β΄ομαδα μας...Βασιλης Παπαδοπουλος. Σε 2 φιλικα 6 γκολακια !

φανταζεσαι να το ειχαν με την database που εχει το fm ? Απλα θα μαμαγε κ οι ανικανοι της si εχουν μεινει ακομα στις κουκιδες...

το σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι το ιδιο ευκολο με τα προηγουμενα manager ,που οι πιο πολλοι παταγανε το κοντινιου συνεχεια μεχρι τον επομενο αγωνα  και το μονο που ηξεραν να κανουν ηταν μεταγραφες απο τα ετοιμα wonderkids που εβγαζαν γνωστα φορουμ και ετοιμες τακτικες σχεδον cheat, που για να κανεις ηττα επρεπε να παιζεις με 9. τωρα που εχει γινει πιο δυσκολο και δεν κανουν ευκολες νικες λενε οτι εχει bugs και προβληματα. Εγω βλεπω οτι ειναι πιο αμεσο απο ποτε. οτι εντολες και να πεις τις βλεπεις να γινονται στον αγωνα. τωρα πρεπει καθε μερα που περναει με την ομαδα να εισαι εκει και να τα ελεγχεις ολα!!! θελει μεγαλη προσοχη γιατι οι ηττες θα ερχονται βροχη. Το παιχνιδι δεν ειναι για αυτους που εβγαζαν 2-3 σεζον σε ενα ΣΚ.

• Like 3

το σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι το ιδιο ευκολο με τα προηγουμενα manager ,που οι πιο πολλοι παταγανε το κοντινιου συνεχεια μεχρι τον επομενο αγωνα  και το μονο που ηξεραν να κανουν ηταν μεταγραφες απο τα ετοιμα wonderkids που εβγαζαν γνωστα φορουμ και ετοιμες τακτικες σχεδον cheat, που για να κανεις ηττα επρεπε να παιζεις με 9. τωρα που εχει γινει πιο δυσκολο και δεν κανουν ευκολες νικες λενε οτι εχει bugs και προβληματα. Εγω βλεπω οτι ειναι πιο αμεσο απο ποτε. οτι εντολες και να πεις τις βλεπεις να γινονται στον αγωνα. τωρα πρεπει καθε μερα που περναει με την ομαδα να εισαι εκει και να τα ελεγχεις ολα!!! θελει μεγαλη προσοχη γιατι οι ηττες θα ερχονται βροχη. Το παιχνιδι δεν ειναι για αυτους που εβγαζαν 2-3 σεζον σε ενα ΣΚ.

Σωστος !!! Παιδια μιλαμε πλεον μπορει να χανεις και απο την  κατω ραχουλα. Παρα πολυ δυσκολο το παιχνιδι και παρα πολλα δοκαρια !!!

• Like 1

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Σαφώς πιο δύσκολο και σίγουρα πιο ελκυστικό. 

• Like 1

Φιλε εν μερη K MONO εχεις δικιο αλλα εχεις κ αδικο διοτι ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΕΤΟΣ ...εδω με το που το ξεκινησεις για να ψαξεις να βρεις παιχτες κ μονο σου τρωει τουλαχιστον την μιση μερα ,μονο για να δωσεις σε καθε παιχτη ξεχωριστα εντολες παλι θα σου παρει ωρα ,που για staff ,που για το ποιους θα κρατησεις κ θα συγκρινεις ταχυτητες δυναμη κτλ ,μαμησετα με λιγα λογια ...μονο που φετς τα πραγματα . Φετος τα κανεις ολα αυτα κ επειτα πας να δεις τον αγωνα κ τραβας τα μαλια σου οπως κ περυσι...πολλα παιδια εχουν αγανακτηση κ με το δικιο τους . Απορω κ εγω λοιπον οταν καποιοι βλεπουν κομενταρυ η μονο φασεις πως βγαζουν σωστα συμπερασματα ... η για το αν ειναι σωστη η τακτικη τους στο παιχνιδι ... Τελοσπαντων οταν βλεπεις το 3d κ το γυρνας σε κομενταρυ κ το παιχνιδι σαν εκβαση αλλαζει δραματικα λεει πολλα... μη λεμε τα ιδια κ δεν ειναι ολοι βλακες που φωναζουν HΔΗ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ Κ ΑΛΛΟ UPDATE με την γελια m.e. Eδω οι ιδιοι της si το εχουν παραδεχτει κ ψαχνουν να βρουν λυση ...

Αχ, πλέον έχω πειστεί ότι το Invincibles challenge δεν πρόκειται να βγει ποτέ. Αυτή τη φορά χάσαμε 2-1 από τον Εργοτέλη που έκανε 2 σουτ σε όλο τον αγώνα και εμείς χάσαμε τα άχαστα, μας ακυρώθηκαν 2 γκολ και γενικά έγιναν τα όργια του αιώνα. έλεος. Στο τέλος θα παίζω αγώνα και save σε αυτό το κωλοchallenge.

εχω παιξει μονο το 2012 καλο αλλα οχι πραγματικο και εξηγουμαι ειχα παρει ολυμπιακο και ειχα παει με το γνωστο τροπο τελικο ch lauge και πηρα τη κουπα αφου ειχα λεφτα μετα πηγα να χτυπησω 2  παικτες αλλα οχι παρα πολυ καλους απλως καλους αποτελεσμα να μου γραφει ο manager τους οτι δεν ενδιαφερεται ο πελατη τους γ αυτη την ομαδα.επαιξα 3 σαιζον τη δευτερη πηρα τη ευρωπαικη κουπα και σε ολες τις μεταφραφικες περιοδους απο τη δευτερη χρονια και μετα κανενας απο τους καλους παικτες δε ηρθε στη ομαδα δε μου αρεσε αυτο καθολου.(τι τελευταια σαιζον πηγα μεχρι 4 και το αφησα εκει δε το πηγα παλι τελικο) αυτο το εχω ακουσει και απο αλλους παικτες που εχω συζητησει.ισως το παρω το φετινο αλλα εχω μια ερωτηση αν ξερετε να με βοηθησετε: μπορω να παιξω μεσω ιντερνετ μ ενα φιλο ελληνικο πρωταθλημα;; (θα αγορασουμε 2 παιχνιδια)πρεπει να ειμαστε ταυτοχρονα και οι 2 συνδεμενοι η μπορει να παιζουμε οποτε θελουμε τους αγωνες μας και μονο οταν παιξουμε μεταξυ μας θα χρεαστει να ειμαστε και οι 2 συνδεμενοι;;

δεν ενδιαφερομαστε για steam

καποιος που μπορει να βοηθησει;;

Απ' ότι έχω καταλάβει αρκεί το δεύτερο (δηλ. δεν χρειάζεται να είστε ταυτόχρονα συνδεδεμένοι) αλλά ας μας το επιβεβαιώσει και κάποιος που παίζει online.

παντως παιδια θελει πλεον πολυ χρονο... παιζω παιζω και εχω παιξει 2 φιλικα μολις! κυλησε μολις 1 εβδομαδα παιχνιδιου!!!

εχεις πολλα να κανεις και μου αρεσει! μεχρι να διωξεις και να βρεις προσωπικο παικτες κτλ εφαγε η φακκη το λαδι!!!

Δε σου λεω για συστηματα κτλ!

Μια ερωτηση για οποιον ξερει... τι στατιστικα χρειαζονται για να εχεις ολα τα αστερια στην προπονηση σε καθε κατηγορια?

π.χ για να εχεις 5 αστερια στη φυσικη κατασταση τι πρεπει να εχει ο προπονητης σε στατιστικα? εψαχνα να βρω με 20αρι

φυσικα κατασταση και δεν εβρισκα... μικρη database η κατι αλλο παιζει?

Δυστυχώς για άλλη μια χρονιά οι κύριοι της SI αποτύχανε..Αν και φέτος ήμουν πολύ αισιόδοξος(κυρίως αφού έπαιξα την μπέτα)με το πατς 14.1.3  το μαμήσανε τελείως..Τέτοια διαλυμένη μάτς έντζιν ούτε πέρσυ δεν ήταν που υποτίθεται ήταν και στα αρχικά της στάδια..Δε μπορείς κύριε με το που αλλάζεις κάτι να γ@μ@ς ολόκληρο το παιχνίδι..Και ναι το ξέρω ότι είναι πολύ πολύπλοκο το παιχνίδι αλλά αυτά πρέπει να τα έχεις προβλέψει η τουλάχιστον φτιάχτο πριν δώσεις μισοτελειωμένο προιόν..Το πιο εκενευριστικό όμως είναι έχουν περάσει 7 μέρες κυκολοφορίας του παιχνιδιού και ούτε φωνή ούτε ακρόαση για το νεο και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ πατς..Αυτή τη στιγμή δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να ξεκινήσεις ένα σοβαρό σέιβ αφού άλλα λες, άλλα βλέπεις και άλλα γίνονται..Δε γίνεται πχ οι ακραίοι μπακ ενώ αμύνονται και αντι να κλείνουν τους χώρους κάθονται πάνω στον ασβέστη ή ο τέρμας να μπαίνει με τη μπάλα γκολ ή ο Μπεργκ(ο Σουηδός Μέσι) να περνάει όλους τους αμυντικούς από τη σέντρα του γηπέδου και να σκοράρει με τους αντιπάλους του απλά να τον βγάζουν φωτογραφία..Έλεος πραγματικά..Στηρίζω την εταιρία απο το 1996 αγοράζοντας όλα τα παιχνίδια της σειράς από τότε..Ε σεβάσου λίγο τους πελάτες σου επιτέλους...ΠΑΤΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..Να μην πω ΧΤΕΣ! 

• Like 2

κανε λιγη υπομονη τωρα που θα αρχισει το πρωταθλημα που θα τα τρωω και εγω 3-3 τα μπαλλακια να την κραξω και εγω!

μεσα σε 7 ημερες παιχνιδιου και 2 φιλικα μολις εχω ΜΟΛΙΣ 6 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...