Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2014

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν εχει σημασια αν μαρκαρει με την πλατη ή με την φτερνα. Το θεμα ειναι να εχουν εφαρμογη οι εντολες και μακροεντολες. Αν ο παικτης με μαρκαρισμα 18 "καθαρισει" ευκολα τις περισσοτερες φορες καποιον με ντριμπλα 2. Αν το κανει δεν εχει σημασια ο τροπος και αυτο που βλεπεις στο 3D. 

δηλαδη να μαρκαρει κ αερα ενω τον εχει πλατη κ ο αλλος χωρις να τον ακουμπησει το θεωρεις εσυ σωστο η ρεαλιστικο . Κ παλι οι εντολες που λες δεν εχουν εφαρμογη ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ... Το 3d ειναι δυστυχως απο τα χειροτερα που εχουμε δει, απο περυσι καλυτερο αλλα στις σημερινες εποχες δεν δικαιολογειτε αν ειναι ετσι να παιξουμε κ να football manager στον amstrad 6128 ...

με λιγα λογια αξιζει η αγορα του τωρα ή κλασσικα υπομονη μεχρι Δεκεμβρη που θα βγουν τα patch????

κ φυσικα δεν αξιζει η αγορα σημερα ,περιμενε διοτι εχουν βρει ηδη bugs(κατι που ειναι συνιθισμενο απο την si)  που θα τα βελτιωσουν καποια στιγμη με τα συνηθισμενα τους updates κ φυσικα με το περασμα του χρονου η τιμη θα πεσει σε κανα 20ε με 15ε τοτε θα αξιζει για κατι πραπανω δεν ειναι ΠΑΙΞΕ FOOTBALL MANAGER 2012 ΜΕ UPDATES Κ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ...αν σαρεσει να βλεπεις τον αγωνα σε 3d .

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σου πουλαω το 13 Κ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ  B) ,βλακας δεν ξαναπιανομαι εχω εννοειται κ το 12 ,επαιξα το ντεμο του 14 ,το επαιξα κ στο θειο ασε να πιαστουνε αλλοι βλακες παλι ... ;). Οποτε ασε με εμενα κ αγορασετο εσυ ,για μερικους καλο ειναι ειδικα γα οσους απλα παιζουν το fm για να μην βλεπουν αυτα που γινοντε στο 3d ...

Για να μην παρεξηγουμε αν καποιοι δεν βλεπουν τον αγωνα 3d μια χαρα ειαι μολις διορθωσουν κ καποια πραγματακια ... κοινως ως bugs ...

Όσοι φίλαθλοι της ΑΕΚ (και λοιποί), εδώ είστε:

Patch Ενεργοποίησης Γ' Εθνικής

http://www.fmgreece.gr/columns/fmgreecenews/item/1226-greekcdivisiongethniki :D

• Like 3

δηλαδη να μαρκαρει κ αερα ενω τον εχει πλατη κ ο αλλος χωρις να τον ακουμπησει το θεωρεις εσυ σωστο η ρεαλιστικο . Κ παλι οι εντολες που λες δεν εχουν εφαρμογη ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ... Το 3d ειναι δυστυχως απο τα χειροτερα που εχουμε δει, απο περυσι καλυτερο αλλα στις σημερινες εποχες δεν δικαιολογειτε αν ειναι ετσι να παιξουμε κ να football manager στον amstrad 6128 ...

κ φυσικα δεν αξιζει η αγορα σημερα ,περιμενε διοτι εχουν βρει ηδη bugs(κατι που ειναι συνιθισμενο απο την si)  που θα τα βελτιωσουν καποια στιγμη με τα συνηθισμενα τους updates κ φυσικα με το περασμα του χρονου η τιμη θα πεσει σε κανα 20ε με 15ε τοτε θα αξιζει για κατι πραπανω δεν ειναι ΠΑΙΞΕ FOOTBALL MANAGER 2012 ΜΕ UPDATES Κ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ...αν σαρεσει να βλεπεις τον αγωνα σε 3d .

Τελοσπαντων διαφωνουμε. Καταλαβαινω το σκεπτικο σου αλλα εχω αλλη προσεγγιση στο θεμα της 3D engine. Κοινως το προσεγγιζω πιο "στατιστικα" οπως το 2D. Δεν εχω την απαιτηση να δω ρεαλιστικες κινησεις στο 3D. Football Manager ειναι. Για παραδειγμα δεν θα με πειραξει αν καποιος επιθετικος κερδισει πεναλτι μεσα στην περιοχη και απο το replay φαινεται οτι ξεκαθαρα δεν ειναι και απλα φανηκε ενα ποδι αμυντικου να κανει τακλιν στον αερα. Ξερω οτι εσενα θα σε πειραξει αλλα εμενα οχι απο τη στιγμη που παιζουν μπαλα τα στατιστικα και οι αλγοριθμοι.

• Like 1

Απλα το παραπονο μου ειναι πως πολλα φρου φρου κ αρωματα δεν ριχνουν ολο το βαρος να δούμε επιτέλους μια αξιοπρεπη 3d match engine διοτι πολυ απλα με την database που εχουν παίζουν μονοι τους κ οτςν υπάρχει μονοπώλιο ειναι κ λιγο...μη πω πολυ στα αρ.ιδια τους.

Επισης ποιος θυματε το kick off player manager; τι παιχνιδαρα ηταν κ αυτο το ελιωνα...

Ρε παιδιά ήμαρτον όμως.

Άλλο πράγμα είναι το match engine (ο τρόπος που η μηχανή αντιλαμβάνεται και "μεταφράζει" στατιστικά παιχτών, οδηγίες και τακτική και πως αυτά αλληλεπιδρούν) και εντελώς άλλο πράγμα είναι η 3D ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ των παραπάνω.

Επομένων (προσωπικά) στα @@ μου το 3D. Το θέμα είναι να μην γίνονται κουλαμάρες τύπου έχω δώσει οδηγία για high pressure και οι προωωθημένοι μέσοι κάθονται και βόσκουν αντί να πιέσουν, ή παίζω με τεχνητό offside και ο αντίπαλος δεν έχει βγει offside ούτε μια φορά (οι αμυντικοί μου δεν είναι κομοδίνα).

Καλησπερα σε ολους. Λοιπον ερωτηση...ποια ειναι η διαφορα στην αρχη του παιχνιδου

" Football manager " με το " Football manager classic " ??

για full εμπειρια πατα το πρωτο, στο δευτερο εχει ποιο λιγα, προσπερνας καποια πραγματα για να πας γρηγορα

για καποιον που βιαζεται κτλ. λιγοτερη αλληλεπιδραση με τυπο,παικτες κτλ κτλ

στο ειπα απλα. το πρωτο πατα!

για full εμπειρια πατα το πρωτο, στο δευτερο εχει ποιο λιγα, προσπερνας καποια πραγματα για να πας γρηγορα

για καποιον που βιαζεται κτλ. λιγοτερη αλληλεπιδραση με τυπο,παικτες κτλ κτλ

στο ειπα απλα. το πρωτο πατα!

ευχαριστω. Απλα ηθελα να μαθω τις διαφορες.

Σου προτείνω να δοκιμάσεις το δεύτερο (ειδικά αν δεν έχεις ξαναπαίξει Manager).

Το classic mode απλουστεύει πολλές διαδικασίες και παραλείπει κάμποσα features του παιχνιδιού, κρατώντας όμως όλη την ουσία. Η SI εισήγαγε αυτό το mode μόλις πέρσι, με σκοπό να τραβήξει όσους ήταν νέοι στο παιχνίδι (και φυσικά πελάγωναν με την πολυπλοκότητά  του, αφού δεν είμαστε πια στο... 1999), αλλά και να δώσει ένα κίνητρο σε όσους παλιούς είχαν παρατήσει το παιχνίδι λόγω έλλειψης χρόνου.

Μετά από μία (ή έστω μισή) σεζόν στο FMC και αφού το έχεις εμπεδώσει, μπορείς να κοιτάξεις και το "κανονικό" mode και εκεί θα καταλάβεις τις διαφορές. Και το πόσο καλύτερο είναι το FMC skin :P

Σου προτείνω να δοκιμάσεις το δεύτερο (ειδικά αν δεν έχεις ξαναπαίξει Manager).

Το classic mode απλουστεύει πολλές διαδικασίες και παραλείπει κάμποσα features του παιχνιδιού, κρατώντας όμως όλη την ουσία. Η SI εισήγαγε αυτό το mode μόλις πέρσι, με σκοπό να τραβήξει όσους ήταν νέοι στο παιχνίδι (και φυσικά πελάγωναν με την πολυπλοκότητά  του, αφού δεν είμαστε πια στο... 1999), αλλά και να δώσει ένα κίνητρο σε όσους παλιούς είχαν παρατήσει το παιχνίδι λόγω έλλειψης χρόνου.

Μετά από μία (ή έστω μισή) σεζόν στο FMC και αφού το έχεις εμπεδώσει, μπορείς να κοιτάξεις και το "κανονικό" mode και εκεί θα καταλάβεις τις διαφορές. Και το πόσο καλύτερο είναι το FMC skin :P

ευχαριστω. Κοιτα εγω ειμαι Amigas και επαιζα player manager τοτε το κορυφαιο και φυσικα ανετα παιζεται ακομα..

Θα δοκιμασω και τα 2 .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...