Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει να βοηθησει κανεις? το παραθετω ξανα...

* παιδια μια ερωτηση μιας και δεν ξερω απο steam. Ενω εχω το dvd και εκανα εγκατασταση το steam

και πατησα Ινσταλλ αφου εβαλα το σωστο original key αυτο παει και το κατεβαζει ! Δεν επρεπε να το κανει install απο το dvd μετα απο τον κωδικο που εβαλα? Αμα ηταν ετσι επαιρνα μονο το key απο εξωτερικο.

Εκανα καποια μαλακια? Αν ναι πως το κανω ινσταλλ απο το dvd?

Ρωταω επειδη παιζουν και αλλα games απο steam για να ξερω. Καθε φορα θα κατεβαινει απο ιντερνετ η αν εχω το dvd

θα γινεται ινσταλλ απο το dvd? αν ναι τοτε τι πηγε λαθος και εμενα δεν το εκανε απο dvd?

Δημοσ.

Σε παραπέμπω στο FAQ της SI:

http://www.sigames.com/faq/fm13.php?version=pcmac&id=106

Installing the game by Disc but it starts downloading the whole game

Log in to Steam and click on Library.
    Right-click on the game, select Delete local content, and confirm.
    Insert the first disc into your computer.
    Close Steam (Steam > Exit).
    Press Windows Key + R to open Run
    In the Run window type:

"C:\Program Files\Steam\Steam.exe" -install E:

Replace E: with the CD/DVD drive you are installing from if is not correct.
    Replace C:\Program Files\Steam if your Steam installation is not in the default location.
    Press OK.  Steam will launch and ask you to sign in if you do not have your password saved.  Your installation should continue from the disc.

Δημοσ.

nzeppos αυτο με την match engine που ανεκαθεν ειχε προβληματα το ειχαν σαν καραμελα ,μια ζωη απο την αρχη ...ε αφου φτασανε καποια στιγμη σε ας πουμε σε ανεκτο σημειο το 2012 δεν το βελτιωσανε παλι τα ιδια ... ε αν δεν πηγαινε αλλο ας βαζανε την διια μεχρι να ετοιμασουν κατι της προκοπης ,εμεις φταιμε που εχω το 2013 τους ειχα σκασει τα κεφτακια κ τα εκλαιγα κ επαιζα το 2012 ... τελοσπαντων τα φρου φρου κ αρωματα δεν αξιζουν μολις φτασει σε κανα 15ε θα το παρω πλεον δεν την ξαναπαταω ,ευχαομαι να βαλουν μυαλο .

• Like 1
Δημοσ.

nzeppos αυτο με την match engine που ανεκαθεν ειχε προβληματα το ειχαν σαν καραμελα ,μια ζωη απο την αρχη ...ε αφου φτασανε καποια στιγμη σε ας πουμε σε ανεκτο σημειο το 2012 δεν το βελτιωσανε παλι τα ιδια ... ε αν δεν πηγαινε αλλο ας βαζανε την διια μεχρι να ετοιμασουν κατι της προκοπης ,εμεις φταιμε που εχω το 2013 τους ειχα σκασει τα κεφτακια κ τα εκλαιγα κ επαιζα το 2012 ... τελοσπαντων τα φρου φρου κ αρωματα δεν αξιζουν μολις φτασει σε κανα 15ε θα το παρω πλεον δεν την ξαναπαταω ,ευχαομαι να βαλουν μυαλο .

Συμφωνω με τον φιλο Ακη,μονο αν πεσει στα 15 ευρω οχι οπως περσι που την πατησαμε αρκετοι πιστευω.

• Like 1
Δημοσ.

15 ευρώ έχει αυτή τη στιγμή το περσινό Football Manager: http://www.allkeyshop.com/blog/buy-football-manager-2013-cd-key-compare-prices/

Καταλαβαίνετε ότι αντίστοιχη τιμή θα βρείτε για το FM2014 μόνο σε περίπτωση προσφοράς περιορισμένου χρόνου 1-2 βδομάδων, φαντάζομαι γύρω στα Χριστούγεννα (όπως παραδοσιακά γίνεται). Μετά το πέρας της προσφοράς θα ξαναπάμε στα 25-30 ευρώ, οπότε το νου σας :P

edit: btw, φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με το Youtube login του παιχνιδιού, δεν δουλεύει ούτε σε όσους έχουν 2-step authentication στο λογαριασμό τους (και άρα χρειάζονται one-time passwords), ούτε και όσους έχουν σκέτο username/password. Άντε να δούμε...

Δημοσ.

15 ευρώ έχει αυτή τη στιγμή το περσινό Football Manager: http://www.allkeyshop.com/blog/buy-football-manager-2013-cd-key-compare-prices/

Καταλαβαίνετε ότι αντίστοιχη τιμή θα βρείτε για το FM2014 μόνο σε περίπτωση προσφοράς περιορισμένου χρόνου 1-2 βδομάδων, φαντάζομαι γύρω στα Χριστούγεννα (όπως παραδοσιακά γίνεται). Μετά το πέρας της προσφοράς θα ξαναπάμε στα 25-30 ευρώ, οπότε το νου σας :P

edit: btw, φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με το Youtube login του παιχνιδιού, δεν δουλεύει ούτε σε όσους έχουν 2-step authentication στο λογαριασμό τους (και άρα χρειάζονται one-time passwords), ούτε και όσους έχουν σκέτο username/password. Άντε να δούμε...

Παντα ειχα απορια τι το ενδιαφερον βρισκετε σε αυτα τα social media. Μονο με το παιχνιδι να ασχοληθεις βλεπεις μετα απο λιγο οτι περασαν 2 ωρες και ακομη εισαι στην ιδια μερα. Δηλαδη αν καθισετε να ανεβαζετε στα Γιουτουμπια και στα Φατσομπουκια και στις αλλες social μπουρδες τρωτε 24ωρο παιζοντας FM??

Δημοσ.

Κανένα ενδιαφέρον δεν βρίσκω! Απλώς καμια φορά πολύ σπάνια, 1/100 παιχνίδια, μπορεί να μου τη βιδώσει και να θέλω να ανεβάσω τα highlights του αγώνα στο ΥΤ. Και μου έκανε εντύπωση πως ούτε στην beta, ούτε στη final δούλευε το login.

Το πρώτο παιχνίδι της φετινής σεζόν, έστω και σε challenge, στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία, κακό σημάδι. 1-5 στο Καραϊσκάκης από την Καλλονή! Πάω από τώρα Κύπρο για να γλυτώσουμε τα χειρότερα...

Δημοσ.

Κανένα ενδιαφέρον δεν βρίσκω! Απλώς καμια φορά πολύ σπάνια, 1/100 παιχνίδια, μπορεί να μου τη βιδώσει και να θέλω να ανεβάσω τα highlights του αγώνα στο ΥΤ. Και μου έκανε εντύπωση πως ούτε στην beta, ούτε στη final δούλευε το login.

Το πρώτο παιχνίδι της φετινής σεζόν, έστω και σε challenge, στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία, κακό σημάδι. 1-5 στο Καραϊσκάκης από την Καλλονή! Πάω από τώρα Κύπρο για να γλυτώσουμε τα χειρότερα...

Μεχρι να βρεις τι παιζει με τους ρολους, τις προσωπικες οδηγιες και τον τροπο που λειτουργουν τα συστηματα φετος προετοιμασου ψυχολογικα για τις πρωτες συντριβες σου.. Και παιζε τουλαχιστον σε extended γιατι αλλιως πολυ χλωμο σε βλεπω.

Δημοσ.

το σαιτ με τη συγκριση τιμων που μπηκε λιγες σελιδες πριν ειναι απολυτο η παιζει να το βρουμε και αλλου με λιγοτερα?

υπαρχει καπου με 24.99? δεν δινω ουτε ευρω παραπανω 

• Like 1
Δημοσ.

εχω παθει πλακα

το ενα δεν εχει στοκ

το αλλο ενω εχω πληρωσει δεν το δεχεται και τελικα παιρνω τα λεφτα μου πισω (το μοναδικο που δεν σου χρεωνει την PS)

το αλλο δεν μπαινει καν στο σαιτ

αλλα 2-3 δεν εχουν paysafe

και τα υπολοιπα ειτε ειναι πιο ακριβα απο 30 ευρω ειτε βγαινει πανω απο 30 ευρω με χρεωση pay safe

α ειναι και ενα που δεν μου εχει στειλει εδω και μια ωρα mail για confirm του registration

πφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Δημοσ.

Αυτό το online leaderboard τι είναι? Πως διαμορφώνετε? Και κάτι άλλο μπορείς να ξεκινήσεις παράλληλα και single και online game? 

Φέτος είπα να πάρω τον Φωστήρα και να ξαναζήσει τις παλιές του δόξες..

Δημοσ.

ρε μαγκες αφου στην αθηνα εχει 30 ευρω με σκρουτζ γιατι ψαχνεστε απο εξωτερικο? και 5 ευρω διαφορα να εχει

τιμηστε την εταιρεια και αγοραστε το!!! Εγω εδωσα 37,50 απο νησι.

Δημοσ.

Μεχρι να βρεις τι παιζει με τους ρολους, τις προσωπικες οδηγιες και τον τροπο που λειτουργουν τα συστηματα φετος προετοιμασου ψυχολογικα για τις πρωτες συντριβες σου.. Και παιζε τουλαχιστον σε extended γιατι αλλιως πολυ χλωμο σε βλεπω.

Αυτα πανω κατω τα ιδια ειναι σιγα τις διαφορες  τους αλλαξανε θεση κ κατι εγινε βαλανε κ κανα δυο βλακειες παραπανω λες κ θα της αποτυπωσει στον αγωνα... στο 2013 εβλεπες παιχτη με pace k acceleration 10 να ξεπερναει παιχτει με 15-17 κ ας ειχε κ λιγοτερο σταμινα... οτι να ναι δηλαδη ... με την match engine παλι μην ξενερωσει ειναι το θεμα διοτι καθεται κ φτιαχνει την ομαδα πρν τον αγωνα καμια ωρα κ οταν παει να παιξει βλεπει μια m.e.  αθλια :-D .

Εγω πλεον greeenye θα το τιμησω μονο κ εαν ειναι ετοιμο ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΤΙΜΑΕΙ ΑΥΤΟ Ε ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΤΙΜΑΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ Κ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΝΩ ΜΕ BUGS Η ΜΕ MATCH ENGINE Κ ΜΕΤΑ ΚΑΘΕ PATCH ΦΤΟΥ ΣΟΥ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟ Κ ΚΑΚΟ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ? ΜΠΑ ΑΣ ΜΕ ΤΙΜΗΣΕΙ Κ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΩΣΤΟ Κ ΤΟ ΤΙΜΑΩ ...Κ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΑΡΑ...ΤΙΜΗΣ... προς το παρον δεν την ξαναπαταω ...με λιγα λεφτακια μπορει .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...