ioulios ptimper Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 νομιζω φταει ο επεξεργαστης... μιλαμε για το galaxy ace 1 και οχι το 2 , με επεξεργαστη Qualcomm MSM7227 στα 800 Μhz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakisProHD Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 νομιζω φταει ο επεξεργαστης... μιλαμε για το galaxy ace 1 και οχι το 2 , με επεξεργαστη Qualcomm MSM7227 στα 800 Μhz Τότε σίγουρα φταίει ο επεξεργαστής γιατί ο MSM7227 είναι ARMv6 για αυτό και δεν μπορεί να ανεβεί παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor1983 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 H 4.1.2 JB γενικα εχει καποια θεματα στα samsung τουλαχιστον φιλος που εχει το s3 εχει θεμα με το bluetooth εκει που ειναι συνδεμενο τον πεταει και δειχνει συνδεμενο στο κινητο οποτε ειναι σιγουρα bug το ιδιο θεμα εχω κ εγω με το Ace 2 NFC που εχω συν βεβαια τα καποια freeze που εχω και θελει να βγαλω την μπαταρια και να την ξαναβαλω και την καταναλωση της Ram βεβαια γενικα δεν ηταν και καλο λογισμικο το JB η Google εκανε προχειρο δουλεια ελπιζω το kitkat να μην ειναι ετσι γιατι εκτος οτι κατασκευαζεται υποτιθετε για lowspecs κινητα ακουγετε οτι θα το παρει και το Αce 2 αντε να δουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisK. Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 μετα απο πολυ ψαξιμο στο ιντερνετ ειδα οτι ολοι ειχαν προβλημα με το update σε jb που κανει την συσκευη να κολλαει και βρηκα και την λυση στο προβλημα. αφου γινει το update μεσα απο το kies θα πρεπει να γινει και reset στην συσκευη για να μην κολλαει. πριν κανετε το reset θα πρεπει πρωτα να κανετε buck up ολα τα αρχεια σας με το KIES γιατι θα χαθουν ολα με το reset( επαφες μηνυματα κτλ.) μετα το reset τα κανετε επαναφορα παλι με το KIES . το μονο που χανετε ειναι οι εφαρμογες που θα πρεπει να τις ξανακανετε εγκατασταση απο την αρχη οποτε σημειωστε ποιες χρειαζεστε για να μην τις ξεχασετε. για να γινει το reset απενεργοποιουμε πρωτα την συσκευη ,στην συνεχεια παταμε ταυτοχρονα τα πληκτρα VOLUME UP+HOME+POWER και οταν αναψει η συσκευη εχει καποιες επιλογες. με το πληκτρο VOLUME UP/ DOWN παμε στο ''WIPE DATA / FACTORY RESET'' και με το πληκτρο POWER το επιλεγουμε. αφου το κανουμε αυτο με το ιδιο τροπο επιλεγουμε και κανουμε το ''WIPE CACHE PARTITION'' για να καθαρισει και η μνημη.αφου κανετε αυτα τα δυο θα δειτε ενα τελειως διαφορετικο κινητο.( εγω προς τον παρον δεν εχω κανενα προβλημα δουλευει μια χαρα).. Υ.Γ. Μετα το reset η συσκευη ειναι οπως οταν την ειχατε αγορασει καινουρια. Καλησπερα φιλε εχω το ιδιο κινητο και θα ηθελα να περασω στο κινητο μου γνησια και σωστα το jelly bean λογισμικο.Μηπως ξερεις απο που και πως γινεται.....γτ δεν θελω να χασω και την εγγυηση!!!!!! Ευχαριστω γι οτι νεοτερο στειλε ελευθερα. Παιδες καλησπερα εχω το ιδιο κινητο και θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε πως να περασω το γνησιο και σωστο λογισμικο jelly bean 4.1.2 καθως επισης και πως μπορω να επιστρεψω στο 2.3.6 σε περιπτωση που δεν μ αρεσει.....ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Κατέβασε το λογισμικό της Samsung που λέγεται Kies από το επίσημο site της εταιρίας. Εγκατάσταση στο PC κανονικά και ακολούθησε τις οδηγίες. Επειδή το έιχα το κινητό σου προτείνω να το αφήσεις όπως είναι και να μην προχωρήσεις στην αναβάθμιση. Αν τελικά αποφασίσεις να κάνεις το update μπορείς μέσω του ODIN και του επίσημου firmware του ACE 2 να επιστρέψεις στην 2.3.6 που είχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα