Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. εχω το Samsung Galaxy Ace 2 και εχω κουραστει να περιμενω να βγει η αναβαθμηση του σε JB επειδη ομως δεν γνωριζω και πολλα για το πως να περασω καποια εκδοση απο αλλη χωρα (πχ Γερμανια,Ρωσσια) οπως εχω διαβασει σε καποια topics θα ηθελα τη βοηθεια καποιου γνωστη, Βασικα δεν θελω κατι unofficial..αλλα απο οτι εχω δει γινεται να περασει εκδοση αλλης χωρας και θα λειτουργει κανονικα και με Ελληνικα και δεν θα υπαρχει καμια διαφορα με την επισημη ελληνικη εκδοση οταν και αν θα κυκλοφορισει...

Δημοσ.

Παιδιά το Jelly Bean στο Galaxy Ace 2 είναι κακό και βαρύ μιας και το Galaxy Ace 2 έχει Novathor επεξεργαστή που είναι πολύ μέτριος στις επιδόσεις.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω πριν λιγους μηνες πηρα το samsung galaxy ace 2 εκανα αναβαθμιση σε jelly bean και δεν μου αρεσε διοτι ειναι βαρυ και το κινητο κολουσε...με λιγη βοηθεια  ξαναπερασα την 2.3.6 που ειχε οταν το αγορασα και τωρα ειναι πολυ καλο

Δημοσ.

μπορεισ  να μας πεις πως το εκανες γιατι και εγω το ιδιο θελω να κανω του εκατσε βαρυ το jb. να υποθεσω βεβαια δεν το εκανες επισημα απο την samsung με το kies?

Δημοσ.

μπορεισ  να μας πεις πως το εκανες γιατι και εγω το ιδιο θελω να κανω του εκατσε βαρυ το jb. να υποθεσω βεβαια δεν το εκανες επισημα απο την

samsung με το kies?

2 πραγματακια θελει 

1. το odin

2.την εκδοση GB

εγω κατεβασα αυτα :odin = http://hotfile.com/dl/139356904/ba1343a/

την εκδοση GB = http://d-h.st/AZN

μετα με την βοηθεια απο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2141930

τα καταφερα και πεταει το κινητο παλι...μονο που εχει 2-3 εφαρμογες στα ρωσικα αλλα δεν ειναι τιποτα σημαντικο.

στην αρχη θα ειναι η γλωσσα στα ρωσικα αλλα την αλλαζεις στα ελληνικα.

Υ.Γ  δεν φερω ευθυνη αν καποιος κανει λαθος και δεν δουλεψει  :shifty:

το update το ειχα κανει μεσω kies !

Δημοσ.

φιλε μου επειδη το εψαξα λιγο το θεμα ( δεν το εχω κανει ακομα στο κινητο μου ) μπορεις τοωρα να βαλεις οποια εκδοση GB 2,3,6 θες ακομα και την ελληνικη. οταν το κανω θα ενημερωσω. 

Δημοσ.

φιλε μου επειδη το εψαξα λιγο το θεμα ( δεν το εχω κανει ακομα στο κινητο μου ) μπορεις τοωρα να βαλεις οποια εκδοση GB 2,3,6 θες ακομα και την ελληνικη. οταν το κανω θα ενημερωσω. 

εγω παντως δεν εχω κανενα προβλημα με την εκδοση που περασα.

εχει 2-3 εφαρμογες στα ρωσικα αλλα δεν τις χρησιμοποιουσα  ποτε πριν ακομα και οταν ηταν στα ελληνικα (πριν περασω την ρωικη )

οποτε εγω προσωπικα ειμαι οκ... :-)

Δημοσ.

μετα απο πολυ ψαξιμο στο ιντερνετ ειδα οτι ολοι ειχαν προβλημα με το update σε jb που κανει την συσκευη να κολλαει και βρηκα και την λυση στο προβλημα. αφου γινει το update  μεσα απο το kies θα πρεπει να γινει και reset στην συσκευη για να μην κολλαει. 

πριν κανετε το reset θα πρεπει πρωτα να κανετε buck up ολα τα αρχεια σας με το KIES γιατι θα χαθουν ολα με το reset( επαφες μηνυματα κτλ.) μετα το reset τα κανετε επαναφορα παλι με το KIES . το μονο που χανετε ειναι οι εφαρμογες που θα πρεπει να τις ξανακανετε εγκατασταση απο την αρχη οποτε σημειωστε ποιες χρειαζεστε για να μην τις ξεχασετε.

για να γινει το reset  απενεργοποιουμε πρωτα την συσκευη ,στην συνεχεια παταμε ταυτοχρονα τα πληκτρα VOLUME UP+HOME+POWER και οταν αναψει η συσκευη εχει καποιες επιλογες. με το πληκτρο VOLUME UP/ DOWN  παμε στο ''WIPE DATA / FACTORY RESET'' και με το πληκτρο POWER το επιλεγουμε. αφου το κανουμε αυτο με το ιδιο τροπο επιλεγουμε και κανουμε το ''WIPE CACHE PARTITION'' για να καθαρισει και η μνημη.αφου κανετε αυτα τα δυο θα δειτε ενα τελειως διαφορετικο κινητο.( εγω προς τον παρον δεν εχω κανενα προβλημα δουλευει μια χαρα)..

Υ.Γ. Μετα το reset η συσκευη  ειναι οπως οταν την ειχατε αγορασει καινουρια.

Δημοσ.

Παιδιά το Jelly Bean στο Galaxy Ace 2 είναι κακό και βαρύ μιας και το Galaxy Ace 2 έχει Novathor επεξεργαστή που είναι πολύ μέτριος στις επιδόσεις.

εγω παντως πέρασα απτους xda developers στο samsung galaxy ace custom rom jelly bean 4.2.2 και τρεχει πολυ καλα , ρολλαρει χωρις προβλημα και υπερχρονισα τον επεξεργαστη απο τα 800 στα 890 περιπου με την ταυτοχρονη αλλαγη μπαταρις. Αυτο παντως που μου κανει εντυπωση ειναι οτι η ευκρινεια εχει αυξηθει λες και αλλαξα οθονη και εβαλα HD. Το μόνο ελάττωμα είναι η απουσία ραδιοφώνου.

Δημοσ.

εγω παντως πέρασα απτους xda developers στο samsung galaxy ace custom rom jelly bean 4.2.2 και τρεχει πολυ καλα , ρολλαρει χωρις προβλημα και υπερχρονισα τον επεξεργαστη απο τα 800 στα 890 περιπου με την ταυτοχρονη αλλαγη μπαταρις. Αυτο παντως που μου κανει εντυπωση ειναι οτι η ευκρινεια εχει αυξηθει λες και αλλαξα οθονη και εβαλα HD. Το μόνο ελάττωμα είναι η απουσία ραδιοφώνου.

Χωρίς Custom ROM όμως θα πήγαινε χάλια.Λογικό είναι βέβαια αφού ο διπύρηνος Novathor δεν είναι "πραγματικός" διπύρηνος.Για τον επεξεργαστή καλά έκανες και τον υπερχρόνισες.Εγώ θα το ανέβαζα και άλλο λίγο μέχρι τα 950-1000Mhz μιας και είναι ARMv7 οπότε δεν θα έχει πρόβλημα.

Δημοσ.

βασικα πανω απο τα 920 περιπου, κολλαει και κανει επανεκιννηση.

Μάλλον επειδή ο Novathor δεν είναι και πολύ ποιοτικός ή ο Custom Kernel είναι Alpha-Beta.Ποιος ξέρει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...