Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα σε ένα κατάστημα της vdf και μου είπανε ότι είναι 23 ευρώ το μήνα,ενώ αν κάνεις αίτηση online είναι στα 21 ευρώ/μήνα .Ηθελα να ρωτήσω αν έχει βάλει κάποιος αυτό το πακέτο και αν το έχει κάνει online είναι σίγουρα η τιμή στα 21 ευρώ ή πάει παραπάνω το μήνα και δεν το διευκρινίζει? :unsure:

Δημοσ.

Μετά τον πρώτο χρόνο πάει στα 26.Σε λίγες μέρες(άμα τη αφίξει στην Αθήνα) λογικά θα κάνω on line την αίτηση.Αν θες περίμενε μέχρι τότε και θα σου πω.

Δημοσ.

Σου απάντησα και στο γειτονικό forum. Πάρ' το κι εδώ copy-paste:

 

Καλά σου είπαν στο κατάστημα Vodafone. 23 το δίνουν.
Κοίταξε λίγο αυτά τα δύο link. Το ένα από το site της Vodafone και το άλλο από αυτό της HOL:

1). Vodafone
2). HOL

Όπως θα παρατηρήσεις, υπάρχουν κάποιες διαφορές στις τιμές για το ίδιο πακέτο. Και σε άλλα πακέτα περσινά το ίδιο έκαναν. Κι εγώ είχα αναρωτηθεί το ίδιο πριν λίγο καιρό που έβαλα HOL. Μια υπόθεση που μπορώ να κάνω είναι να θεωρείται η Vodafone εξωτερικός συνεργάτης οπότε βαράει και κανα δυο ευρώ παραπάνω στην τιμή.

Πρακτικά έχεις 2 μαγαζιά που πουλάνε το ίδιο προϊόν διαφορετική τιμή. Διαλέγεις αυτό που σε συμφέρει περισσότερο. Απλά κάνε τη μπίζνα με την HOL κατευθείαν (είτε τηλεφωνικά είτε με online αίτηση) για να πληρώνεις 21 το μήνα και μη πας μέσω καταστήματος Vodafone. Δεν υπάρχει λόγος να πληρώνεις 2 ευρώ το μήνα παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...