Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν εννοείς αυτό ναι είναι επάνω στην μητρική αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αλλάζει

Ναι το ξέρω πως είναι επάνω στη μητρική , πως αλλάζει δηλαδή ; B)

Δημοσ.

ψάξε για reballing στο youtube

Ναι τα έχω δει , απλά λέω πως αξίζει να πάει για Reballing ή όχι ( από άποψη χρημάτων εννοώ ) ; B)

Δημοσ.

από άποψη κόστους καλύτερα να κοιτάξεις μητρική από Κίνα, θα βγει φθηνότερα

στη περιοχή των ram έχει ένα νούμερο του τύπου 123456-001 και είναι ο κωδικός της μητρικής

Δημοσ.

Ναι γιατί λένε κάτι τρελλά ποσά για Reballing , με όλα τα σενάρια να τα παίξει σε 6 μήνες το μηχάνημα , ό,τι να ναι , αυτό το τελευταίο δεν το ήξερα ( στη περιοχή των ram έχει ένα νούμερο του τύπου 123456-001 και είναι ο κωδικός της μητρικής ) θα το δω και θα σου πω , respect για τις γνώσεις σου sil_unique B)

Δημοσ.

έτσι φαίνεται

στο ebay το δίνει ένας και από Ελλάδα είδα

Ναι το είδα πως είναι ένας από Ελλάδα που έχει τη μητρική , μάλλον θα την παραγγείλω , ευχαριστώ για τη βοήθεια B)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έτσι φαίνεται, κάνε και ένα οπτικό έλεγχο στις θύρες usb - hdmi αν ταιριάζουν με το δικό σου

Το έλενξα και ταιριάζει , μάλλον θα την παραγγείλω , θα ενημερωσω για ό,τι κάνω B)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα για να μην ανοίγω άλλο θέμα, Εχω το ίδιο ακριβώς προβλημα. Μόνο που στο δικό μου το led caps μαζι με αυτό που ειναι πάνω δεξιά, ανάβουν και σβήνουν μαζί συνεχώς με διακοπή περιπου 3-4 sec αν τα μέτρησα σωστά. Τελος αν το πατήσω το caps δεν αντιδρά. Επίσης είδα ότι το led του σκληρού δεν ανάβει καθόλου ενώ power led και όσα εχει πάνω αλλα και αυτό πίσω στο καπάκι ανάβουν κανονικά.Και το fun της cpu δουλεύει

. Κάρτα γραφικών λέτε? η τίποτα bios? 😐

Επεξ/σία από dimitris_p
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά κατάφερα και επισκεύασα το laptop.Του έκανα Reballing όχι όμως στο chip των γραφικών αλλα σε ένα άλλο μικρότερο που είχε διπλά από αυτό (δεν κράτησα στοιχεια).Τώρα να δούμε πόσο θα κρατήσει. Της πρότεινα παντως να πάρει μια βάση με fun να το εχει πάνω ώστε να αερίζετε κάπως καλύτερα. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τιποτα απο ολα τα ανωτερω σε μενα

Αλλαγη της θεσης της ram απο το σλοτ 1 στο slot 2... το ιδιο θα το κανει και αν βαλετε , λαθος τυπου ram... και οτι εχει σχεση με ram... πρωτα τα βασικα παιδια , και μετα reballing κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...