Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα laptop Hp Pavilion dv6 πατάω το κουμπί να ανοίξει, ανοίγει αλλά δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη, το έκανα σύνδεση με εξωτερική οθόνη αλλά και πάλι τίποτα (για να δείξει σε εξωτερική οθόνη πρέπει να κάνω πρώτα κάποια ρύθμιση ή μπορεί να την αναγνωρίσει αυτόματα;). Πιο μπορεί να είναι το πρόβλημα και να μην δείχνει τίποτα;

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα laptop Hp Pavilion dv6 πατάω το κουμπί να ανοίξει, ανοίγει αλλά δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη, το έκανα σύνδεση με εξωτερική οθόνη αλλά και πάλι τίποτα (για να δείξει σε εξωτερική οθόνη πρέπει να κάνω πρώτα κάποια ρύθμιση ή μπορεί να την αναγνωρίσει αυτόματα ;). Πιο μπορεί να είναι το πρόβλημα και να μην δείχνει τίποτα;

ακουγεται ηχος κανονικα και δεν εχεις απλα εικονα? δηλαδη απ'τον ηχο καταλαβαινεις οτι κυλαει 'ομαλα' το μπουταρισμα στα windows?

Δημοσ.

Έχει κάρτα γραφικών nvidia 8400 ή 8600 αυτό ε; Γενικά ζεστό δεν ήταν τελευταία;

Σε πρώτη φάση βγάλε την μπαταρία και ξεσύνδεσέ το και απο το ρεύμα και πάτα το κουμπί που έχει για να ανοίξει για μισό λεπτό (πατημένο).

Δημοσ.

ακούγεται να δουλεύει κανονικά, απλά δε μου δείχνει εικόνα, μπαταρία δεν έχει καθόλου, έβαλα τον σκληρό να δω αν μπορώ να τραβήξω τα αρχεία από μέσα αλλά δεν μου τον ανοίγει.

παιδιά καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

ακούγεται να δουλεύει κανονικά, απλά δε μου δείχνει εικόνα, μπαταρία δεν έχει καθόλου, έβαλα τον σκληρό να δω αν μπορώ να τραβήξω τα αρχεία από μέσα αλλά δεν μου τον ανοίγει.

παιδιά καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω;

αρχικα για να σωσεις τα αρχεια σου αν θες τον βγαζεις απ'το λαπτοπ και τον συνδεεις σ'ενα desktop.

μετα μπουταρεις σ'ενα Live CD/DVD Ubuntu και παιρνεις τα αρχεια σου απ'τον δισκο αυτον και τα βαζεις στον dekstop

...τουλαχιστον μεχρι να διορθωσεις το προβλημα στο λαπτοπ. 

Δημοσ.

πιο μπορεί να είναι όμως το πρόβλημα;

να μας εχει χαιρετησει η καρτα γραφικων. 

απ'τη στιγμη που δεν σου πεσε κατω κτλ.. η μεγαλυτερη πιθανοτητα ειναι πανω στην GPU.

Δημοσ.

τώρα τον ανοίγω μήπως έφυγε το καλώδιο από την κάρτα γραφικών

έβγαλα τις μνήμες και τον σκληρό τον άνοιξα αλλά δεν έκανε τίποτα, δηλαδή όπως όταν λείπουν οι μνήμες. λέτε να είναι θέμα μητρικής;

Δημοσ.

δεν θα έπρεπε να κάνει έλεγχο από την στιγμή που έβγαλα τις μνήμες; δηλαδή να αρχίζει να (φωνάζει;)

Δημοσ.

ακομα δεν μας εχεις πει να εχει ανεξαρτητη η ενσωματωμενη καρτα γραφικων

αν εχει ανεξαρτητη τοτε κατα 99% ειναι αυτο. αν οχι, τοτε υπαρχει και περιπτωση να φταιει κατι αλλο. 

Δημοσ.

ενσωματωμένη είναι

Τ'ότι δεν ανάβει το λαμπάκι από τον σκληρό δίσκο ενώ τα υπόλοιπα 2 που έχει ανάβουν, μπορεί να σημαίνει κάτι αυτό;

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μου έφεραν το συγκεκριμένο

http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=134013137

χωρίς μπαταρία επάνω , κάνω εκκίνηση , ανοίγει , δηλαδή δουλεύει το ανεμιστηράκι αλλά δεν δίνει σημα στην οθόνη ( bsod ) , με εξωτερική οθόνη πάλι το ίδιο κάνει , δεν δίνει σήμα , είναι η κάρτα γραφικών ή κάτι άλλο ; B)

Δημοσ.

Λογικα γραφικα τελος... Αμα μπορεις να το λυσεις, παρε ενα πιστολακι (στο ζεστο) και ζεματησε λιγο το τσιπ της γραφικοκαρτας...

Πριν απο αυτο ομως, βγαλε μπαταριες(και λαπτοπ και μητρικης) βγαλε και μνημες και πατα και το power button για κανα λεπτο και μετα ξανα βαλε τα μηπως εφαγε κανα κολλημα  η΄ κανας πυκνωτης κανει "κατακρατηση" :-D

Good luck! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...