rafinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Γεια σας παιδιά... Ο αδερφός μου βρίσκεται στο εξωτερικό και μου λέει κάποιες φορές ότι δεν μπορεί να δει βιντεάκια στο youtube με ελληνικά τραγούδια, να μπει σε καποιες σελίδες κτλ... Και με proxy server καμιά φορά αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα... Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπαίνει στο ίντερνετ μέσω του δικού μου υπολογιστή (ip);;;;;
isay Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Υπάρχουν δυο πρακτικές λύσεις: proxy server που θα είναι anonymous (δηλαδή οχι transparent) vpn όπου και τα δυο θα έχουν ελληνική ip. Για ελληνικό public proxy με υπηρεσία anonymous δεν ξέρω που μπορείς να βρεις (και αν υπάρχει). Για το vpn είναι απίθανο να υπάρχει κατι public free αλλά google it μήπως βρεις κάτι. Βέβαια υπάρχει η δυνατότητα να στήσεις ένα proxy/vpn στο δικό σου μηχάνημα και να το χρησιμοποιεί ο αδερφός σου. Πλεονέκτημα: Το στήνεις όπως θες και είναι και private. Μειονεκτήματα: Πρέπει το μηχανημα σου να είναι ανοιχτό όσο το χρειάζεται ο αδερφός σου Έχει λίγο φασαρία το στήσιμο. Θέλει port forward από το router στο μηχάνημα σου σε «περιεργη πύλη» (π.χ. 3128), να στήσεις το proxy software στο μηχάνημα σου και τέλος θέλει ρύθμιση για σταθερή Ip ή υπηρεσία τύπου dyndns Θα σου γονατίζει το download και Upload γιατί όλο το traffic του αδερφού σου θα περνά από τη δική σου γραμμή. Αν θέλει απλώς να βλέπει σελίδες (χωρίς βιντεο) η κατάσταση παλεύεται, αλλά αν θέλει να δει ένα youtube video σε ανάλυση 720p τότε θα δεις τη σύνδεση σου να γονατίζει (ειδικά το upload). Σε κάθε περίπτωση εύκολος και παράλληλα δωρεάν τρόπος δεν υπάρχει. 1
rafinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Ωραία φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα