Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου προσφέρει ευχαρίστηση το μήνυμά σου σχετικά με τη μετανάστευση. Άμα είμαι τυχερός, δεν θα χρειαστεί τα παιδιά μου να συναναστραφούν με ανθρώπους σαν εσένα.

Κι εμενα μου προσφερει ευχαριστηση αν μεταναστευσει κατα τα μερη μου (Νοτια Γαλλια) κι εχω την τιμη να τον γνωρισω. Φαινεται προκομμενο παιδι με ξεκαθαρη σκεψη. Ελπιζω τα παιδια σου να κανουν καλες συναναστροφες, γιατι πολλοι ελληναραδες που ερχονται εδω ειναι παρασιτα του γαλλικου κρατους προνοιας και τους πληρωνω με τους φορους μου.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σε ενοχλεί η μιζέρια. Το μόνο πράγμα που φοβάσαι είναι οι λαϊκές διεκδικήσεις. Όπως και όλοι οι νεοφιλελεύθεροι.

Εσύ που τον κατατάσσεις τον εκλιπόντα και την οικογένεια του;  

Στους "λαϊκούς" ή στους "νεοφιλελεύθερους"; :rolleyes:

Δημοσ.

Εσύ που τον κατατάσσεις τον εκλιπόντα και την οικογένεια του;  

Στους "λαϊκούς" ή στους "νεοφιλελεύθερους"; :rolleyes:

Τι νόημα έχει το που κατατάσω κάποιον, πόσο μάλλον χωρίς να γνωρίζω τις απόψεις του για συγκεκριμένα ζητήματα;

Δημοσ.

Τι νόημα έχει το που κατατάσω κάποιον, πόσο μάλλον χωρίς να γνωρίζω τις απόψεις του για συγκεκριμένα ζητήματα;

Γι'αυτόν μιλάμε στο συγκεκριμένο νήμα...αυτόν ντε τον προκομμένο νεανία που ονειρευόταν καριέρα ΕΠ.ΟΠ. (δηλαδή στον Ελληνικό ΣΤΡΑΤΟ,αν σου λέει κάτι)! ;)

Απ'αυτά που βγαίνουν για το άτομο του,που τον κατατάσσεις;

Όλα κι όλα φιλαράκο,εσείς οι δύο με κατατάξατε (επίσης χωρίς να με ξέρετε) στους "βολεμένους" και "ευνοημένους του καπιταλισμού"!Αυτόν που τον βάζετε;

Δημοσ.

Γι'αυτόν μιλάμε στο συγκεκριμένο νήμα...αυτόν ντε τον προκομμένο νεανία που ονειρευόταν καριέρα ΕΠ.ΟΠ. (δηλαδή στον Ελληνικό ΣΤΡΑΤΟ,αν σου λέει κάτι)! ;)

Απ'αυτά που βγαίνουν για το άτομο του,που τον κατατάσσεις;

Όλα κι όλα φιλαράκο,εσείς οι δύο με κατατάξατε (επίσης χωρίς να με ξέρετε) στους "βολεμένους" και "ευνοημένους του καπιταλισμού"!Αυτόν που τον βάζετε;

Είμαστε στις 52 σελίδες του thread, και ένα μεγάλο ποσοστό μηνυμάτων είναι δικά σου. Μας έχεις αναλύσει την άποψη σου για ένα σωρό πολιτικά ζητήματα και για την προσωπική σου ζωή και ιδεολογία. Προφανώς και μπορούμε να σε κατατάξουμε είτε κοινωνικά, είτε πολιτικά. Γιατί πάντα αυτοί "που δεν γουστάρουν τις ταμπέλες" είναι φασίστες ή νεοφιλελεύθεροι; Δεν έχω δει κάποιον κομμουνιστή ξέρω 'γω να λέει ότι "του κόλλησαν ταμπλέλα" και ότι αυτό τον προσβάλει.

Για το παιδί δεν γνωρίζω τίποτα από αυτά που ανέφερα πιο πάνω. Δεν μπορώ να κατατάξω κάποιον πολιτικά μόνο με βάση το επάγγελμά του.

Δημοσ.

http://www.gazzetta.gr/plus/article/534038/etoimos-gia-kariera-sto-strato-itan-o-19hronos

19 χρονών μαντράχαλος ακόμη σχολείο πήγαινε κι ήταν έτοιμος να γίνει...ΕΠ.ΟΠ.!

Άξιος! :P

Σε ρώτησα "τι προτείνεις αντί του προστίμου" και απάντηση δεν πήρα!

Επομένως το μήνυμα σου είναι ξεκάθαρη αβάντα στους μικροαπατεώνες των συγκοινωνιών...

Στα επόμενα μηνύματα μου σου έδωσα αρκετές απαντήσεις(αν και δεν απάντησα ευθέως σε εσένα)...μάλλον όμως δεν έχεις τη νοητική ικανότητα να τις καταλάβεις.

Τι για "περιθώριο-ανανέωσης" της κάρτας ολίγων ημερών "εφ'οσον υπάρχει προηγούμενη", τι για "ελαστικότητα απο τους ελεγκτές" εφόσον έχεις κάρτα και είναι 1η του μηνός και απλά ξέχασες. Τι για δικαίωμα ένστασης επιδεικνύοντας στοιχεία "καλής πελατείας". 

Αλλά θέλει κάποια στοιχειώδη νοητική ικανότητα για να τα δεις/διαβάσεις.

Δημοσ.

Κι εγώ που νόμιζα (οι ομοϊδεάτες σας τα λένε συνεχώς) ότι όσοι θέλουν να "σταδιοδρομήσουν" σε στρατό και αστυνομία είναι φασίστες,κρατικοδίαιτα γουρούνια,χουντικοί κ.α.;;;

Γαργάρα το κάνουμε ε;;)

Φαίνεται μ'αυτά που μαθεύτηκαν για το άτομο του σας χάλασε η εικόνα του "επαναστάτη τσαμπατζή" κι έχετε ξενερώσει άπειρα που δε θα έχετε πια άλλοθι να βγείτε στους δρόμους να καταστρέψετε ξένη περιουσία,να δείρετε κάνα νεαρό ΜΑΤατζή και να ανεβαίνετε "δικαιωματικά" στα ΜΜΜ τσαμπέ!

Αλλά δε πειράζει,εγώ είμαι εδώ για να με χαρακτηρίζετε (στην προσπάθεια σας να νιώσετε λιγότερο σκατά απ'ότι ήδη νιώθετε) κάθε φορά που ανεβάζω νέα μηνύματα που σας τη σπάνε όλο και πιο πολύ!Be my guests! :D

Υ.Γ. ZAKKWYLDE μέχρι εκεί σε παίρνει,να υπεκφεύγεις κι όταν πιέζεσαι μιλάς για "νοητικές ικανότητες"...για την ταμπακιέρα μόκο,όπως και οι υπόλοιποι! ;)

Δημοσ.

Βγαλε ετησια καρτα. Γλυτωνεις λεφτα αλλα και χρονο αφου δεν πρεπει να τρεχεις καθε μηνα.

Αν ήμουν σίγουρος ότι θα είχα για τον επόμενο χρόνο δουλειά θα το έκανα. Εδώ δεν ξέρω αν θα έχω τον επόμενο μήνα.

Δημοσ.

Αν ήμουν σίγουρος ότι θα είχα για τον επόμενο χρόνο δουλειά θα το έκανα. Εδώ δεν ξέρω αν θα έχω τον επόμενο μήνα.

Σωστό κι αυτό!

Γιατί να μπεις σ'αυτή τη διαδικασία αφού αν μείνεις χωρίς δουλειά θα έχεις και το άλλοθι να μπορείς ελεύθερα να επιβιβάζεσαι και να μανουριάζεις τον κάθε επίδοξο ελεγκτή με το πρόσχημα της "ανεργίας";

Δημοσ.

Καλή η ελλάδα, αλλά έχει πολλούς έλληνες.

Να κλειδωθεί, δεν χρειάζεται τπτ παραπάνω.

Τα λέει όλα η παραπάνω φράση.

PS Ρε Irakleidea, δεν πας στο gazzetta να συνεχίσεις με τους ομοϊδεάτες σου, να σκυλεύετε τον νεκρό?

• Like 1
Δημοσ.

Υ.Γ. ZAKKWYLDE μέχρι εκεί σε παίρνει,να υπεκφεύγεις κι όταν πιέζεσαι μιλάς για "νοητικές ικανότητες"...για την ταμπακιέρα μόκο,όπως και οι υπόλοιποι! ;)

Διάβασε τα προηγούμενα μηνύματά μου. Για την ταμπακιέρα έκανα 3 εναλλακτικές προτάσεις. Για την ακρίβεια τα επανέλαβα και στο προηγούμενο ποστ. Να τα επαναλάβω επιγραμματικά πάλι μή πως τα καταλάβεις "Δικαίωμα ένστασης", "Ελαστικότητα Ελεγκτών" και "Περιθώριο ανανέωσης".

Δημοσ.

Διάβασε τα προηγούμενα μηνύματά μου. Για την ταμπακιέρα έκανα 3 εναλλακτικές προτάσεις. Για την ακρίβεια τα επανέλαβα και στο προηγούμενο ποστ. Να τα επαναλάβω επιγραμματικά πάλι μή πως τα καταλάβεις "Δικαίωμα ένστασης", "Ελαστικότητα Ελεγκτών" και "Περιθώριο ανανέωσης".

Το λες και μόνος σου!Κάνεις λόγο ΜΟΝΟ για "δικαιώματα" και όχι για την παραμικρή "υποχρέωση" του επιβάτη!Γιατί προφανώς έτσι είσαι μαθημένος...

Προσπαθείς δηλαδή να μας πείσεις ότι "χαλαρώνοντας" τα μέτρα ελέγχου ο μπαταχτσής Ελληναράς θα "ευαισθητοποιηθεί" και θ'αρχίσει να πληρώνει;Καλό το αστειάκι...

Δημοσ.

Σωστό κι αυτό!

Γιατί να μπεις σ'αυτή τη διαδικασία αφού αν μείνεις χωρίς δουλειά θα έχεις και το άλλοθι να μπορείς ελεύθερα να επιβιβάζεσαι και να μανουριάζεις τον κάθε επίδοξο ελεγκτή με το πρόσχημα της "ανεργίας";

Καλά έχεις σοβαρό πρόβλημα. Λες και πρέπει να είμαι άνεργος για να έχω το άλλοθι αυτό. Μπορώ να βρώ άλλα 10 άλλοθι αν ήθελα. χαράτσια, φορο-εισπρακτικό κράτος, ότι είμαι χαμηλόμισθος και μου πίνουν το άιμα, ότι "έχω γυναίκα με 5 παιδιά που δεν έχουν να φάνε"...ακόμα και φοιτητής μπορώ να ισχυριστώ ο οποίος ξέχασα το πάσο. Αν ήθελα υπάρχουν 800 δικαιολογίες για να μανουριάσω τον ελεγκτή...δεν χρειάζεται να είμαι άνεργος.

Τέτοια επιχειρήματα απλά επιβεβαιώνουν όσα είπα πριν για "νοητικές ικανότητες".

Το λες και μόνος σου!Κάνεις λόγο ΜΟΝΟ για "δικαιώματα" και όχι για την παραμικρή "υποχρέωση" του επιβάτη!Γιατί προφανώς έτσι είσαι μαθημένος...

Προσπαθείς δηλαδή να μας πείσεις ότι "χαλαρώνοντας" τα μέτρα ελέγχου ο μπαταχτσής Ελληναράς θα "ευαισθητοποιηθεί" και θ'αρχίσει να πληρώνει;Καλό το αστειάκι...

Ποια υποχρέωση ;;;; Έχω 3 χρόνια όπου ΚΑΘΕ μήνα σχεδόν βγάζω κάρτα, και όταν ΔΕΝ βγάζω κόβω ΠΑΝΤΑ εισητήριο. Εγώ λοιπόν ΔΕΝ ανήκω στον μπαταξή και είμαι ΑΨΟΓΟΣ στις υποχρεώσεις μου. Άρα έχω ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μιλώ για ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Σαν καλός πελάτης λοιπόν ΑΠΑΙΤΩ να υπάρχει ελαστικότητα.

Δημοσ.

Αν ήθελα υπάρχουν 800 δικαιολογίες για να μανουριάσω τον ελεγκτή...δεν χρειάζεται να είμαι άνεργος.

Χρειάζεται όχι για να πετύχεις το σκοπό σου,αλλά για να νιώθεις λίγο πιο "τίμιος" όταν παρανομείς και να κοιμάσαι λίγο πιο ήσυχος τα βράδια! ;)

Δημοσ.

Σωστό κι αυτό!

Α, η επίθεση στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Μια ευγενική χορηγεία αυτών που σε θέλουν να δουλεύεις για 200 ευρώ και να σου παίρνουν το σπίτι για να μην προλάβουν να στο πάρουν οι κομμουνιστές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...