Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 820
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρά δεν τα έλεγα με τον τοίχο; Τι θέλω και γράφω.

Γράφεις, γράφεις αλλά ένα επιχείρημα της προκοπής δυστυχώς δεν άρθρωσες . Μόνο κραυγές, Ο μπάτσος μου φταίει, ο ελεγχος μου φταίει , η κοινωνία μου φταίει, ο γείτονας μου φταίει το φεγγάρι μου φταίει, η δυσκοιλιότητα μου φταίει και πάει λέγοντας. Κάτι θετικό , συγκεκριμένο, ρεαλιστικό δεν είδαμε. Δυστυχώς και πάλι.

• Like 2
Δημοσ.

Γράφεις, γράφεις αλλά ένα επιχείρημα της προκοπής δυστυχώς δεν άρθρωσες . Μόνο κραυγές, Ο μπάτσος μου φταίει, ο ελεγχος μου φταίει , η κοινωνία μου φταίει, ο γείτονας μου φταίει το φεγγάρι μου φταίει, η δυσκοιλιότητα μου φταίει και πάει λέγοντας. Κάτι θετικό , συγκεκριμένο, ρεαλιστικό δεν είδαμε. Δυστυχώς και πάλι.

Η φασίζουσα νοοτροπία των διπλανών μου φταίει.

Δημοσ.

Μιρλόγρια, άλλος βιώσιμος τρόπος αντίδρασης πέρα από το να κλείσω επάγγελμα δεν υπάρχει. Όταν οι περισσότεροι «βολεμένοι» από τη μια καθιέρωσαν τη Βουλή και το Σύνταγμα για την καλοπέραση τους και με την πρώτη ευκαιρία το σκάνσανε για τις παραλίες, ε δεν μείναμε και πολλοί. Και όσον αφορά το κράτος «η πλειοψηφία μίλησε».

Δεν το συνεχίζω γιατί μπαίνω σε προσωπικό θέμα. Αλλά, long story short, το ότι οι περισσότεροι είναι τζαμπατζήδες δεν κάνει τους υπόλοιπους κορόιδα μόνο και μόνο επειδή είναι συνεπείς. Αυτό τουλάχιστον πιστεύω.

Bspus, δεν ξέρω αν έπεφτα στην περίπτωση (τουλάχιστον το 051 το λες σίγουρα περίπτωση). Τονίζω και πάλι, δεν αναφέρομαι σε τυχόν συσχέτιση συμπεριφοράς με τον ατύχημα, όχι τουλάχιστον χωρίς να έχω μια πλήρη εικόνα του περιστατικού.

Λέω οτι βάσει όσων έχω ακούσει αλλά και δει δεν θεωρώ καθόλου απίθανο το σενάριο ο ελεγκτής να άσκησε ψυχολογική βια στον μικρό. Δεν θα ήταν ούτε η πρώτη αλλά ούτε και η τελευταία φορά, το γιατί το αναλύσαμε λίγες σελίδες πιο πριν, περί ελέγχου, εκπαίδευσης και νοοτροπίας «ό,τι θέλω κάνω» του Έλληνα (και από τις δυο πλευρές αυτό).

• Like 2
Δημοσ.

Καμια φορα ο φασισμος της λογικης δεν αντεχεται...

ΥΓ. Μεχρι να αποφανθουν οι ειδικοι κραταω μια πισινη αν ο ατυχος νεος ανοιξε ο ιδιος την πορτα και πως εγινε

το σκηνικο.

Δημοσ.

Όλο παραπέμπεις. Εκφράσου εσύ ο ίδιος. Ήρεμα, με επιχειρήματα . Είμαι σίγουρος ότι θα αποδειχθεί ότι οι μάγισσες που νομίζεις ότι σε κυνηγάνε αποκλειστικά εσένα είναι της φαντασίας σου.

• Like 1
Δημοσ.

Όλο παραπέμπεις. Εκφράσου εσύ ο ίδιος. Ήρεμα, με επιχειρήματα . Είμαι σίγουρος ότι θα αποδειχθεί ότι οι μάγισσες που νομίζεις ότι σε κυνηγάνε αποκλειστικά εσένα είναι της φαντασίας σου.

Ρε συ, για το θεό (που λέει ο λόγος), κοίτα στο ναζιστικό μπλογκ που παρέθεσα τι έχει γραφτεί.

Κοίτα μετά τι γράφεται εδώ μέσα σε πόσες σελίδες.

Do the math.

Δημοσ.

1)Μιρλόγρια, άλλος βιώσιμος τρόπος αντίδρασης πέρα από το να κλείσω επάγγελμα δεν υπάρχει. Όταν οι περισσότεροι «βολεμένοι» από τη μια καθιέρωσαν τη Βουλή και το Σύνταγμα για την καλοπέραση τους και με την πρώτη ευκαιρία το σκάνσανε για τις παραλίες, ε δεν μείναμε και πολλοί. Και όσον αφορά το κράτος «η πλειοψηφία μίλησε».

2)Δεν το συνεχίζω γιατί μπαίνω σε προσωπικό θέμα. Αλλά, long story short, το ότι οι περισσότεροι είναι τζαμπατζήδες δεν κάνει τους υπόλοιπους κορόιδα μόνο και μόνο επειδή είναι συνεπείς. Αυτό τουλάχιστον πιστεύω.

3)Λέω οτι βάσει όσων έχω ακούσει αλλά και δει δεν θεωρώ καθόλου απίθανο το σενάριο ο ελεγκτής να άσκησε ψυχολογική βια στον μικρό. Δεν θα ήταν ούτε η πρώτη αλλά ούτε και η τελευταία φορά, το γιατί το αναλύσαμε λίγες σελίδες πιο πριν, περί ελέγχου, εκπαίδευσης και νοοτροπίας «ό,τι θέλω κάνω» του Έλληνα (και από τις δυο πλευρές αυτό).

1)Αφού αυτό πιστεύεις τι να σου πω...κλείσε επάγγελμα!

Και πήγαινε μετά π.χ. Γερμανία να το ασκήσεις κι άμα κι εκεί θέλουν λεφτά πήγαινε αλλού κ.λπ. και στο φινάλε αν πουθενά δε σου κάνει κέφι ή δε βγαίνεις (ή και τα δύο) πήγαινε ζήσε σε μια σπηλιά να μην έχεις ανάγκη κανέναν! ;)

2)Είσαι 100% λάθος...βεβαίως και τους καθιστά κορόιδα συγκριτικά με τους τσαμπατζήδες καθ'ότι και οι δύο απολαμβάνουν το ίδιο προϊόν (στην προκειμένη περίπτωση,συγκοινωνία) τη στιγμή που οι μεν από τη δική τους τσέπη το συντηρούν εξ'ολοκλήρου ΚΑΙ για τους δε,οι οποίοι δε δίνουν δεκάρα!

Επίσης,αν μ'αυτά που λες του συνεπή του γυρίσει το μυαλό και πει κι αυτός "άντε γαμηθείτε δε πληρώνω τίποτα" έχεις σκεφτεί τι θα γίνει μετά;

3)Μήπως οι ελεγκτές να τους βγάζουν τα παπούτσια και να τους φοράνε παντόφλες όταν τους συλλαμβάνουν να παρανομούν για να αισθάνονται πιο άνετα;

Τι άλλο θα ακούσω Παναγία μου...

Υ.Γ. Ακόμη κι αυτό το βουβάλι της φωτογραφίας που φαίνεται απ'τη φάτσα και μόνο τι καπνό φουμάρει να το πούμε "μικρό" προκειμένου να λαϊκίσουμε...φέρτε μου κουβάδες να κάνω εμετό!

Δημοσ.

Ρε συ, για το θεό (που λέει ο λόγος), κοίτα στο ναζιστικό μπλογκ που παρέθεσα τι έχει γραφτεί.

Do the math.

Sorry και πάλι. Δικιά σου προσωπικότητα έχεις ή δεν έχεις;

Τι γράφει ο κάθε μαλάκας ή όχι στο Ίντερνετ σε απασχολεί, ή να δώσεις την ΔΙΚΙΑ σου άποψη. Τι το κότσαρες το λίνκ. Τι περίμενες να γράψουν. Αντίστοιχα θα σου πετάξουν στα μούτρα άλλα λίνκ που λένε άλλες μαλακίες. Ανταλλαγή  σκατών.

• Like 3
Δημοσ.

Do the math.

Τωρα σοβαρα? Ενας φασιστής λέει 1000 πράγματα. Τυχαίνει το 1 το λέω κι εγώ. Άρα είμαι φασιστής.

Δες εδώ τι έκαναν αυτοί που πιστεύουν αυτά που πιστεύεις κι εσύ. 

ΑΡΑ, είσαι κι εσύ σαν κι αυτούς, και σπας δημοσιες περιουσίες, και τα μαγαζιά του κόσμου.

• Like 6
Δημοσ.

Μάλιστα.Όσοι έχουν αντίθετη άποψη είναι φασιστές.Ε ναι, τότε είμαι φασιστής.Οι περισσότεροι αμέσως βγάλαν το πόρισμα οτι φταίει το κράτος, ο οδηγός, ο ελεγκτής, ο γείτονας... αλλά δεν κοιτάν τα γεγονότα.Αρχικά λέγαν για τον οδηγό.Αποδείχτηκε οτι δεν μπορούσε να την ανοίξει.Λέγαν οτι πάτησε το κουμπί ο ελεγκτής και τον πέταξε.Αποδείχθηκε οτι δεν γινόταν καθως έπρεπε να κρατάει πατημένο το κουμπί με το ένα χέρι.Πίστευαν οτι ο ελεγκτής ήταν τιτάνας και τον έσπρωξε με το ένα χέρι και έπεσε ανάποδα.Τώρα αποδυκνείεται ότι τον μάγκωσε η πόρτα και αναποδογηρησε.Κατα τα άλλα εμείς είμαστε φασίστες και όχι οι άλλοι που "διψάν για αίμα" και τους καταδικάσαν χωρίς καν να ξερουν τί έγινε και ακόμα το υποστηρίζουν και θέλουν να τους δούν να σαπίζουν στη φυλακή.

• Like 2
Δημοσ.

Αλλα σοβαρά ρε συ liopyr, γράψε λίγο το σκεπτικό σου. Δεν έχω διαβάσει τι πιστεύεις. Θεωρείς ότι οι ελεγκτές δεν πρέπει να ελέγχουν επειδή υπάρχει κίνδυνος να πεθάνουν νέοι άνθρωποι?

Δημοσ.

Το λινκ το κότσαρα για να καταλάβουν οι "νομιμόφρονες" κομήτες του μπλαμπλα πως κάνουν copy paste τους νεοναζί.
Αν αυτό δεν προβληματίζει, συγνώμη, δεν μπορώ να το πάω παρακάτω.

Από εκεί και πέρα, τι άποψη περιμένετε να ακούσετε ακριβώς;
 Αυτό που με ανησυχεί γράφω, για τον κόσμο που αλληθωρίζει όλο και πιο ακροδεξιά.

Να πω για τον τραμπούκο ελεγκτή; Και; Τα λέμε εδώ και χρόνια. Παραπίσω υπάρχουν λινκς με περιστατικά.
Συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά, θέμα χρόνου ήταν να έχουμε και τέτοιες καταλήξεις.

Δεν πιστεύω πως οι ελεγκτές δεν πρέπει να ελέγχουν. Πιστεύω πως δεν πρέπει να υπάρχουν καν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...