nomikarios Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Όσοι διαμαρτύρεστε για την αυξημένη τιμή του εισιτηρίου (σωστό), δεν σας περνάει από το μυαλό ότι ένας σημαντικός λόγος είναι οι τζαμπατζήδες; Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ετήσια ελλείμματα είχε ο ΟΑΣΑ (ΟΣΥ) μέχρι πέρσι (και ο ΟΑΣΘ). Αν μη τι άλλο, για όποιον δεν το γνωρίζει, η τιμή του εισιτηρίου επιδοτείται από το μισητό κράτος σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη, και καλώς! (Ξέρετε πόσο ακριβά είναι τα εισιτήρια στις άλλες πόλεις; Ευτυχώς που είναι πιο μικρές). Η κύρια πηγή των εσόδων είναι όμως τα εισιτήρια και νομίζω μπορείτε να φανταστείτε πού θα έφτανε η τιμή τους, αν κανείς δεν πλήρωνε! Εγώ θα παραδεχόμουν όποιον πλήρωνε κανονικά το εισιτήριο και έκανε πορεία διαμαρτυρίας για τη μείωση των εξόδων της ΟΣΥ, ειδικά για τη μισθοδοσία του προσωπικού! Αλλά να τα θέλουμε όλα δικά μας δεν γίνεται. Αθάνατη Ελλάδα! 9
Mirlogria Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Και το κράτος βρίσκει κορόιδα που πληρώνουν χαράτσια και επαγγελματίες που πληρώνουν κερατιάτικα ασφάλιστρα χωρίς κριτήρια, άρα καλά κάνει ρε μιρλόγρια; Αφού κάθονται και τα πληρώνουν without question,ΝΑΙ καλά κάνει...
agent_smith Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Όσοι διαμαρτύρεστε για την αυξημένη τιμή του εισιτηρίου (σωστό), δεν σας περνάει από το μυαλό ότι ένας σημαντικός λόγος είναι οι τζαμπατζήδες; Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ετήσια ελλείμματα είχε ο ΟΑΣΑ (ΟΣΥ) μέχρι πέρσι (και ο ΟΑΣΘ). Αν μη τι άλλο, για όποιον δεν το γνωρίζει, η τιμή του εισιτηρίου επιδοτείται από το μισητό κράτος σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη, και καλώς! (Ξέρετε πόσο ακριβά είναι τα εισιτήρια στις άλλες πόλεις; Ευτυχώς που είναι πιο μικρές). Η κύρια πηγή των εσόδων είναι όμως τα εισιτήρια και νομίζω μπορείτε να φανταστείτε πού θα έφτανε η τιμή τους, αν κανείς δεν πλήρωνε! Εγώ θα παραδεχόμουν όποιον πλήρωνε κανονικά το εισιτήριο και έκανε πορεία διαμαρτυρίας για τη μείωση των εξόδων της ΟΣΥ, ειδικά για τη μισθοδοσία του προσωπικού! Αλλά να τα θέλουμε όλα δικά μας δεν γίνεται. Αθάνατη Ελλάδα! Σε παρακαλώ... Ποιοι τζαμπατζήδες; Πριν την κρίση τα λεφτά πηγαίνανε στους κλέφτες τους πολιτικούς και τώρα πλέον στην τρόικα γιαυτό δεν πρέπει να πληρώνουμε τίποτα. Βασικά γτ σκάμε για τα εισιτήρια; Και τα σούπερ μάρκετ κλέφτες είναι και οι ταρίφες και ο ΟΤΕ και η ΕΥΔΑΠ και η ΔΕΗ και ο μπακάλης και ο μανάβης & ο μπάρμπας μου που αντί για 20ευρω μου δίνει 5ευρω και πάει λέγοντας. Ξύλο και κλέψιμο παντού, μόνο έτσι θα έρθει η ανάπτυξη. Και μην ξεχνάμε, όλα είναι κοινωνικά αγαθά & πρέπει να είναι τζάμπα. Τα χρηματοδοτεί ο Θεός από την αθάνατη πηγή των εσόδων του κράτους. 3
akpe Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Αφού κάθονται και τα πληρώνουν without question,ΝΑΙ καλά κάνει... Στην περίπτωση μου θα σου μιλήσω, μιας και δεν έχω ακόμα πληρώσει ο ίδιος χαράτσι, καλά κάνει το κράτος που π.χ. με υποχρεώνει να σκάω 250 ευρουλάκια ασφάλιση έχω-δεν έχω εισόδημα-προκειμένου να μπορώ απλά να δουλέψω; Ντάξει, άποψη μου, αλλά κάπου το βλέπεις λάθος.
Silverage Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Εδώ που είμαι τώρα, απο το χωριό μου μέχρι την Καρδίτσα το ιδιωτικό λεωφορείο παίρνει 2.50ευρώ νομίζω, ίσως λίγο παραπάνω δεν θυμάμαι.Καλή τιμή μιας και είναι 38km διαδρομή.
De@th L0rd Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Αφού κάθονται και τα πληρώνουν without question,ΝΑΙ καλά κάνει... Καλά κάνει έ; Επειδή κάποιοι είναι αγύρτες τσαμπατσήδες να μην πληρώνει κανείς εισφορές, να δώ μετά από που θα παίρνουν σύνταξη ή περίθαλψη αυτοί που παίρνουν. Δεν είναι κ τόσο απλά τα πράγματα. Οι πολιτικοί με τους μαλάκες που έκαναν υπέρμετρη ζωή μας έκαψαν. Χρωστάει λέει ο άλλος 2 χρόνια ΤΕΒΕ... Κλείστο το μπουρδέλο, έτσι κι αλλιώς παρασιτείς εφόσον δε πληρώνεις τα πάγια έξοδα σου. Ωραία επιχείρηση αυτή ρε που έχουν κάποιοι. Δεν πληρώνουμε ενοίκιο,ΔΕΗ,ΟΤΕ, Ύδρευση, διακανονισμούς σε όλα, από την άλλη έχουμε μια 50.000 ευρώ στη τράπεζα "για δύσκολες μέρες", ε να μπορούμε να πάμε και διακοπές για ΜΙΣΟ ΜΗΝΑ το 15 αύγουστο σε ένα ΝΗΣΙ. Εν μέσω βαρύτητατης ύφεσης. Καταλήγουμε ξέρεις που; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ, Δείχνουν κάποιοι ότι αντέχουν ΘΑ ΒΑΡΑΝΕ κι άλλο όλους μαζί. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2013 από De@th L0rd
Mirlogria Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 http://www.gazzetta.gr/plus/article/533481/miliste-mi-hathoyn-ki-alla-paidia Αυτό είναι το "19χρονο πιτσιρίκι"! Θέλω να δω και τη φωτογραφία του ελεγκτή...αυτού ντε που κατάφερε απέναντι σ'αυτό το πράμα να σκίσει τη μπλούζα του και να το πετάξει έξω από την πόρτα!
John323 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 δεν ξερω για εσας .... αλλα προσωπικα προτιμω εναν ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ ανεργο - φτωχο - χαμηλοσυνταξιουχο να μην χτυπα εισιτηριο παρα τους τζαμπατζηδες βουλευτες ... που ακομη κ τις βενζινες - τα service των leasing αυτοκινητων τους - τα διοδια κ τα παντα ειναι δωρεαν γι αυτους κ επειδη προσφατα ετυχε μπροστα μου ακομη κ στα καραβια ΔΩΡΕΑΝ μπαινουν κ ταξιδευουν στην υγεια των κοροιδων .....κατα τ αλλα ο νεαρος ατυχος 19 χρονος ηταν τζαμπατζης κ σας πειραξε πολυ μερικους εδω μεσα ..... κριμααααα Λαικιαζω, λαικιζεις, λαικιζει, λαικιζουμε, λαικιζετε, λαικιζουν... -Είσαι 18 χρονών και δεν έχεις δεκάρα...τι δουλειά έχεις μέσα σε ΜΜΜ;Δε γνωρίζεις ότι πληρώνεις εισιτήριο;Το γνωρίζεις...τότε γιατί ανεβαίνεις; - "τι δουλειά είχε 15 χρονών στα εξάρχεια - καλά να πάθει" - Αντιλαμβανεσαι οτι ενας 15χρονος μπορει να βρισκεται οπου θελει ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ, αν δεν εχεις κοψει εισητηριο δεν εχεις δικαιωμα να βρισκεσαι εντος του ΜΜΜ, δεν ειναι πυρηνικη φυσικη. Στην περιπτωση του 15χρονου καποιος τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ, σε αυτη την περιπτωση απ`οτι δειχνουν τα πρωτα στοιχεια ειχαμε ατυχημα στην προσπαθεια του νεου να ξεφυγει. Σε καθε περιπτωση ακομα και αν δεν πηγε να φυγει ο νεος πανω στην αναμπουμπουλα εγινε ενα ατυχημα. 5
Mirlogria Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Καλά κάνει έ; Επειδή κάποιοι είναι αγύρτες τσαμπατσήδες να μην πληρώνει κανείς εισφορές, να δώ μετά από που θα παίρνουν σύνταξη ή περίθαλψη αυτοί που παίρνουν. Από εκεί που θα παίρνουν και οι αγύρτες τσαμπατζήδες! Για την ώρα μια χαρά βολεύονται εις υγείαν των κορόιδων... Στην περίπτωση μου θα σου μιλήσω, μιας και δεν έχω ακόμα πληρώσει ο ίδιος χαράτσι, καλά κάνει το κράτος που π.χ. με υποχρεώνει να σκάω 250 ευρουλάκια ασφάλιση έχω-δεν έχω εισόδημα-προκειμένου να μπορώ απλά να δουλέψω; Να αντιδράσεις!Κι όχι μόνο εσύ,όλοι όσοι έχετε το ίδιο πρόβλημα...γιατί είσαι στο insomnia αυτή τη στιγμή κι όχι έξω απ'τη Βουλή;
liopyr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Αντιλαμβανεσαι οτι ενας 15χρονος μπορει να βρισκεται οπου θελει ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ, αν δεν εχεις κοψει εισητηριο δεν εχεις δικαιωμα να βρισκεσαι εντος του ΜΜΜ, δεν ειναι πυρηνικη φυσικη. Την νοοτροπία θίγω, αν κάποιος έχει πρόβλημα αντίληψης, αυτός μάλλον δεν είμαι εγώ. Και επιτέλους με την νομιμοφροσύνη σας, ανακατεύετε στομάχια.
Mirlogria Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Την νοοτροπία θίγω, αν κάποιος έχει πρόβλημα αντίληψης, αυτός μάλλον δεν είμαι εγώ. Και επιτέλους με την νομιμοφροσύνη σας, ανακατεύετε στομάχια. Έχεις πάρει κάποια δεδομένα,τα έχεις κάνει αχταρμά στο κεφάλι σου και τα παρουσιάζεις όπως σε βολεύουν! Τώρα μας μιλάς για "νοοτροπία"!Τίνος; Η μόνη "νοοτροπία" που αναδεικνύεται απ'αυτή την ιστορία είναι του γυφτοτσαμπατζή νεοελληναρά,που θα κάνει την τρίχα τριχιά προκειμένου να φορτώσει τα πάντα "αλλού" και να γλυτώσει κάνα ευρουλάκι! Τέτοιες στιγμές είναι που θέλω να βγω έξω απ'το σπίτι μου και να βρίσω όποιον βρεθεί στο διάβα μου!Γαμημένοι νεοέλληνες!
tritonas00 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Αν δουμε και φωτογραφια του ελεγκτη, η υποθεση θα θεωρειται ληξασα. 1
John323 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Την νοοτροπία θίγω, αν κάποιος έχει πρόβλημα αντίληψης, αυτός μάλλον δεν είμαι εγώ. Και επιτέλους με την νομιμοφροσύνη σας, ανακατεύετε στομάχια. Ενταξει συντροφε μην ανακατευεσαι. Απλα τυγχανει μερικοι ανθρωποι να εχουν κοινωνικη ευαισθησια και ευθυνη και παρολο που μπορει να ειναι φτωχοι κοβουν κανονικα εισητηριο γιατι ξερουν οτι αν δεν κοψουν αυριο μεθαυριο η αυξηση θα περασει στον παραδιπλα που δεν φταιει σε κατι. Νομιμοφροσυνη σαν εμας τους "φασιστες" δεν επιδεικνυουν και διαφορα φοροφυγαδες που εχουν ωραιοτατα μαγαζακια και ακομη και σημερα βγαζουν πολλα χιλιαρικακια. Ε σου λενε κι αυτοι εμεις τι κλεβουμε σιγα, οι βουλευτες να δεις τι εχουν κλεψει και αυτοι να φερουν πισω τα κλεμμετα κτλ κτλ, το γνωστο ποιημα. Και ερχεται η λυπητερη στον μισθωτο και τον συνταξιουχο μιας και εχουμε 40% μαυρη οικονομια και ζησαν αυτοι καλα και εμεις τι ? Κοβω εισητηριο οχι γιατι φτανω σε οργασμο λογω της τηρησης ησυχιας ταξεως και ασφαλειας αλλα γιατι νιωθω ευθυνη και αλληλεγγυη απεναντι στον διπλανο μου. 2
Bspus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Από πότε έχεις να μπεις σε λεωφορείο; Γιατί μέχρι και το '11 μετράω τουλάχιστον δέκα περιπτώσεις τραμπουκισμού, απειλών, καθώς και άλλες τόσες επιλεκτικής μεταχείρισης, μια εκ των οποίων συνέβη σε εμένα (μετρό). Και μιλάμε για 2-3 δρομολόγια που δεν τα έπαιρνα καθημερινά. Και στο κάτω κάτω ακόμα και τζαμπατζής να ήταν, δικαιολογεί την όλη συμπεριφορά; Μεχρι περυσι και για αρκετα χρονια επαιρνα καθημερινα λεωφορειο για να παω στη δουλεια μου και ειχα ετησια καρτα. Περυσι απλως αλλαξε ποστο μου και πλεον δεν βολευει οποτε παιρνω αμαξι. Αλλα παιρνω και μετρο/ΗΣΑΠ εκτος εργασιμων ωρων. Αυτες τις περιπτωσεις τραμπουκο-ελεγκτων, συγνωμη αλλα δεν τις εχω δει. Διαπληκτισμους εχω δει φυσικα, αλλα συνηθως προκειται για καποιον που προσπαθει με δικαιολογιες να αποφυγει το προστιμο 1
liopyr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μια χαρά δεν τα έλεγα με τον τοίχο; Τι θέλω και γράφω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις