REDODIN7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Σε ολη την ελλαδα μια χαρα δουλευουν, αν θεωρεις οτι επειδη δεν σας αφησαν να βαλετε δικο σας δωρεαν ως ικανο λογο, τι να πω... Δεν ξερω αν σε αλλες πολεις υπαρχουν δωρεαν για φοιτητες αλλα σε εμας ο "ιδιωτης" σκυλιασε για θα εχανε την κονομα . Αλλο παραδειγμα ειναι τα κτελ που ο καθενας κανει οτι του καβλωσει στις τιμες αλλο παραδειγμα στην ηγουμενιτσα δεν ειχαμε αυτοκινητο για να παμε για μπανιο με το αστικο για μια αποσταση 15 λεπτων το πολυ δωσαμε 1.6 και ενα 1.6 δηλαδη 3.2 που προσωπικά το θεωρω μεγαλη κλεψια. 1.60-2.20 ευρώ εισιτήριο ακόμα και για μια στάση και δρομολόγια το χειμώνα ανα δυο ώρες και αν, σε νησί του αιγαίου. Όχι απλά μια χαρά, ιδανικά θα έλεγα. Μηπως ροδο ?
man of steel Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Κανένας δεν διαφωνεί,αν το παιδί σπρώχτηκε ή του ασκήθηκε βία σωματική η ψυχολογική με α;ποτέλεσμα να χάσει την ζωή του για 1.40 τότε μέσα στην φυλακή ισόβια για τον υπεύθυνο. Αλλά στο Ελλάντα το τόσο το κάνουμε τόσο.Κρίμα πάντως για το παιδί. 1
margaritagr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Και φυσικα διαφωνω με αυτο που εγυνε με τους καφρους απο εκει και περα το παιδι αν οντως πηγε να ξεφυγει το εκανε απο τοην ψυχολογικη βια που του ασκηθηκε και επισης ο οδηγος οταν ανοιξε η πορτα επρεπε να σταματησει!!! Κατσε βρε αδερφε..ψυχολογικη βια ειναι να σου πουνε να πληρωσεις προστιμο? κανεις μας δεν ηταν μπροστα για να ξερει πως μιλησε ο τυπος ή το παιδι. Να δημιουργηθει δηλ προηγουμενο, να μπαινει οποιος θελει τζαμπα κι αν τον πιανουν να το γυρναει στη τρελλα για να μη πληρωσει? για σκεψου, γιατι ετσι θα παει το πραγμα. Αν εφταιξε ο ελεγκτης ή ο οδηγος να σαπισουνε στη φυλακη!! Αλλα μεχρι τοτε ας μη δινουμε διαστασεις στο θεμα γιατι πραγματικα φτανουμε στον λαϊκισμο. 3
KREATOR13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δουλεια του ελεγκτη ειναι να ελεγχει τους επιβατες και να κοβει προστιμα σ'αυτους που δεν εχουν εισιτηριο,δεν ειναι να τσαμπουκαλευεται και να βριζει τον οποιονδηποτε,πρεπει να διατηρει την ψυχραιμια του ακομα και αν καποιος πολιτης του επιτεθει φραστικα,τα ιδια ισχυουν και για τον οδηγο,αλλα και για τους πολιτες,οταν δεν εχω εισιτηριο δεχομαι απλα το προστιμο και δεν το παιζω μαγκας. Το παιδακι βρισκοταν υπο ψυχολογικη πιεση και εντεδρασε οπως αντεδρασε,κριμα που εχασε τη ζωη του για μια τετοια αιτια,μεγαλο κριμα,μιλησε ο νομος του Murphy δυστυχως.Ξερουμε ομως οτι οταν εισαι πιτσιρικας λειτουργεις διαφορετικα και χωρις ψυχραιμια,τι να κανουμε,βεβαιως αυτη η παραβατικη νοοτροπια ειναι κατακριτεα και πρεπει να εκλειψει αλλα επρεπε να πληρωσει με τη ζωη του?Οχι βεβαια. Γενικα αυτο το ατυχες συμβαν δειχνει το τι μπορει να παει στραβα οταν χαθει ο ελεγχος και στη συγκεκριμενη περιπτωση χαθηκε και απο τις δυο πλευρες.Το ξερω οτι λεω αυτονοητα πραγματα απλα δεν ειμαι της αποψης οτι καλως σκοτωθηκε το παιδι για να βαλουν επιτελους μυαλο οι κακοι νεοι και οι νεοελληνες οπως υποννοειται απο καποιους,ουτε βεβαια καψτε τα λεωφορεια και πλακωστε οποιον ελεγκτη βρισκετε για εκδικηση προς το συστημα οπως ειδαμε στο βιντεακι. Αν συνεχιστει αυτη η κατασταση νομιζω οτι θα υπαρξει ετσι κι αλλιως αν οχι δωρεαν,μειωμενο εισιτηριο για ανεργους,50 λεπτα ειναι καλα νομιζω.
tolis_01 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μηπως ροδο ? Εμένα η εμπειρία μου είναι από σαντορίνη, αλλά υποθέτω πως και στα άλλα νησιά θα επικρατεί παρόμοια κατάσταση.
REDODIN7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Κατσε βρε αδερφε..ψυχολογικη βια ειναι να σου πουνε να πληρωσεις προστιμο? κανεις μας δεν ηταν μπροστα για να ξερει πως μιλησε ο τυπος ή το παιδι. Να δημιουργηθει δηλ προηγουμενο, να μπαινει οποιος θελει τζαμπα κι αν τον πιανουν να το γυρναει στη τρελλα για να μη πληρωσει? για σκεψου, γιατι ετσι θα παει το πραγμα. Αν εφταιξε ο ελεγκτης ή ο οδηγος να σαπισουνε στη φυλακη!! Αλλα μεχρι τοτε ας μη δινουμε διαστασεις στο θεμα γιατι πραγματικα φτανουμε στον λαϊκισμο. Αλλο να του ειπε οτι πρεπει να πληρωσει και αλλο θα σε φτιαξω θα σου δειξω κλπ κλπ επισης η μπλουζα πως σκιστηκε ? Γενικα ξερουμε πως φαιρονται οι ελεκτηκες αρχες εδω στην Ελλαδα, και για να ελαφρυνουμε λιγο την ατμοσφαιρα Εμένα η εμπειρία μου είναι από σαντορίνη, αλλά υποθέτω πως και στα άλλα νησιά θα επικρατεί παρόμοια κατάσταση. Στο λεω γιατι το θυμαμε ημασταν 2000 ροδο διακοπες και πηραμε αστικο και ειχε τοτε 500 δρχ!!!
LRoi Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 κανεις μας δεν ηταν μπροστα για να ξερει πως μιλησε ο τυπος ή το παιδι. Από μαρτυρία επιβάτη που άκουσα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ https://soundcloud.com/lroi-1/zxcwovvqlovo Οι μαρτυρίες που βγαίνουν μέχρι στιγμής, συναινούν στο ότι ασκήθηκε ψυχολογική βία στο παιδί με απώτερο σκόπό τη δημόσια διαπομπευσή του, τόσο από τον ελεγκτή, όσο και από τον οδηγό. 4
akpe Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Από το έξτρα δεν είναι αυτό; Αφού στον μυλωνάκη μιλάει 2
LRoi Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Από το έξτρα δεν είναι αυτό; Αφού στον μυλωνάκη μιλάει Ναι, δεν το απέδωσα σωστά. Εγώ στο ΣΚΑΪ το άκουσα εννοούσα 1
Silverage Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Βρήκα ευκαιρία όλοι οι γύφτοι τώρα να μην πληρώνουν εισιτήριο.Μακάρι να προσλάβουν και άλλους να μην υπάρχει τρένο,λεωφορείο χωρίς ελεγκτή να μαζευτούν λίγο.Αλλά έτσι είναι ατύχημα ήταν αλλά πάνε να το εκμεταλευτούν κάποιοι μπας και γλιτώσουν κάνα ευρώ. 6
ParhsG Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 δεν ξερω για εσας .... αλλα προσωπικα προτιμω εναν ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ ανεργο - φτωχο - χαμηλοσυνταξιουχο να μην χτυπα εισιτηριο παρα τους τζαμπατζηδες βουλευτες ... που ακομη κ τις βενζινες - τα service των leasing αυτοκινητων τους - τα διοδια κ τα παντα ειναι δωρεαν γι αυτους κ επειδη προσφατα ετυχε μπροστα μου ακομη κ στα καραβια ΔΩΡΕΑΝ μπαινουν κ ταξιδευουν στην υγεια των κοροιδων .....κατα τ αλλα ο νεαρος ατυχος 19 χρονος ηταν τζαμπατζης κ σας πειραξε πολυ μερικους εδω μεσα ..... κριμααααα Και οχι μονο.. Πχ οι μπατσοι δε πληρωνουν καθολου! Χωρια εκτπωσεις που εχουν. Δηλαδη και αεροδρομιο πας και σκας 6ευρω αυτοι δωρεαν και εκτος υπηρεσιας!
tritonas00 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Πέταξαν έξω από βαγόνι ελεγκτές του ΗΣΑΠ; Αν ειναι αληθεια, δεν μου κανει εντυπωση - κλασσικη ελληναραδικη/γυφτικη νοοτροπια 4
παπι Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Από μαρτυρία επιβάτη που άκουσα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ https://soundcloud.com/lroi-1/zxcwovvqlovo Οι μαρτυρίες που βγαίνουν μέχρι στιγμής, συναινούν στο ότι ασκήθηκε ψυχολογική βία στο παιδί με απώτερο σκόπό τη δημόσια διαπομπευσή του, τόσο από τον ελεγκτή, όσο και από τον οδηγό. Αν ισχυει κατι τετοιο τοτε μπορουν να τους βαλουν μεσα για φονο απο αμελεια, ετσι δεν ειναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις