kostask91 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Kαραγκιοζιλικια. Ας σπασουμε ολα τα αστικα της Ελλαδας για εκδικηση 3
lxde Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Το να μη πληρώνεις εισιτήριο δεν είναι μόνο πράξη αντίστασης στο μνημόνιο και στους εδώ εντολοδόχους τους. Χτυπάει κυρίως τη καρδιά του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος, τους τέκτονες και τους αρχιτέκτονες Μπα δε νομιζω, ο πραγματικος φοβος για τους καπιταλιστες ειναι η κοινωνικη οικονομια, η συνειδητοποιημενη κι οχι η μοδα. 1
Star_Light Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Kαραγκιοζιλικια. Ας σπασουμε ολα τα αστικα της Ελλαδας για εκδικηση Τις πατσαβουρες δες στο 0:07 που πηγαν να κανουν χαβαλε και φωναζουνε απο μακρυα..... 2
PostHelper Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 εκμεταλλευεσαι παραθυρακι του νομου,που ειναι το κακο η το περιεργο? το κακο ειναι οτι εκμεταλλευονται το παραθυρακι του νομου αρα ειναι ανηθικοι ενω επρεπε να μην το εκμεταλλευονται και να ζητανε να αλλαξει ο νομος κ να κλεισει το παραθυρακι. κλασικοι Ελληνες. κ εσυ της ιδιας νοοοτροπιας εισαι βλεπω. κλασικος Ελληνας. απτην στιγμη που ο νομος μου δινει το παραθυρο να κανω κατι ανηθικο το κανω αντι να μην το κανω κ να ζητησω να αλλαξει ο νομος. 2
kostask91 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Ειδικα σε αυτες τις ηλικιες τους εχει φαει το facebook το μυαλο 2
Silverage Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μάλιστα στον αλφα λένε οτι έκαναν αναπαρασταση και δεν μπορουσε να ανοιξει την πόρτα ο οδηγός.Αντίθετα αν πάταγε το κουμπί κινδύνου επιβράδυνε και άνοιγε η πόρτα όσο το κράταγε πατημένο.Μετά επιτάχυνε και έκλεινε και η πόρτα.
PostHelper Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Ειναι ολοι αυτοι οι επαναστατες για γερο πανηγυρι. Αλλα τι να σου κανω που ζουμε σε χωρα που ειναι ελαστικη αυτα στην Αμερικη δεν υπαρχουν ετσι δεν εχω ακουσει ποτε αριστερους να βγαινουν να διαδηλωσουν και να σπανε και να καινε Μια ζωη τους ταιζει ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ο καπιταλισμος και βγαζουνε και γλωσσα. Τωρα ειναι σωστο. γιατι θα μου φυγουν τα μαλλια οταν διαβαζω για καλο καπιταλισμο κ θετικες πτυχες του.... 1
Star_Light Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 το κακο ειναι οτι εκμεταλλευονται το παραθυρακι του νομου αρα ειναι ανηθικοι ενω επρεπε να μην το εκμεταλλευονται και να ζητανε να αλλαξει ο νομος κ να κλεισει το παραθυρακι. κλασικοι Ελληνες. κ εσυ της ιδιας νοοοτροπιας εισαι βλεπω. κλασικος Ελληνας. απτην στιγμη που ο νομος μου δινει το παραθυρο να κανω κατι ανηθικο το κανω αντι να μην το κανω κ να ζητησω να αλλαξει ο νομος. Ο Ntinaras? ελα απο τα καλυτερα παιδια. Γιατι το λες αυτο? Τωρα ειναι σωστο. γιατι θα μου φυγουν τα μαλλια οταν διαβαζω για καλο καπιταλισμο κ θετικες πτυχες του.... Ο Σκλαβενιτης δηλαδη σαν καπιταλιστης και εργοδοτης σου ξυνιζει? τι θα πει σου πινει το αιμα? για εξηγησε μου. Δουλευεις σε μια εταιρεια και σε πληρωνει τι αλλο? ε ενταξει αμα εισαι κομμουνιστης τι να σου πω 1
Muchacho Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μπραβο στον οδηγο που αντεξε και δεν πατησε το γκαζι να πατησει τους σκατοκεφαλους. 1
tolis_01 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 το κακο ειναι οτι εκμεταλλευονται το παραθυρακι του νομου αρα ειναι ανηθικοι ενω επρεπε να μην το εκμεταλλευονται και να ζητανε να αλλαξει ο νομος κ να κλεισει το παραθυρακι. κλασικοι Ελληνες. κ εσυ της ιδιας νοοοτροπιας εισαι βλεπω. κλασικος Ελληνας. απτην στιγμη που ο νομος μου δινει το παραθυρο να κανω κατι ανηθικο το κανω αντι να μην το κανω κ να ζητησω να αλλαξει ο νομος. O κόσμος ζητάει να αλλάξει ο νόμος και να βοηθηθούν οι κοινωνικά ευπαθείς ομάδες ως προς την τιμή του εισιτηρίου εδώ και πολλά χρόνια, ακόμα και πριν την κρίση. Στο μεσοδιάστημα ζητάς από αυτούς που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα να μην εκμεταλλευτούν το παραθυράκι αλλά να κάνουν για άλλη μια φορά το μαλάκα;
Silverage Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Άρα σύμφωνα με αυτά που βρήκαν απο την αναπαράσταση εγώ πιστεύω οτι πάτησε το κουμπί, πήγε να πηδήξει αλλά με το που το άφησε έκλεισε η πόρτα και σακατεύτικε.
Star_Light Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μπραβο στον οδηγο που αντεξε και δεν πατησε το γκαζι να πατησει τους σκατοκεφαλους. ΣΚατοκεφαλοι δε λες τιποτα. Ειδικα οι κοτες οι 2 στο 0:07 αποτυπωνουν πραγματικα την νοοτροπια την κακη του νεοελληνα ουρλιαχτο βαβουρα σαματας τα κανω ολα πτανα και δεν υπολογιζω τιποτα ασχετα αμα αυτες και ο πατερας τους πληρωνει μεσα απο φορους την δημοσια περιουσια ετσι? ασχετο μονο ο πατερας τους αυτες για κανα φεησμπουκ κανα γκομενο με μηχανακι και μαλλι φραχτη και ο μηνας εχει 9. 2
PostHelper Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Ο Σκλαβενιτης δηλαδη σαν καπιταλιστης και εργοδοτης σου ξυνιζει? τι θα πει σου πινει το αιμα? για εξηγησε μου. Δουλευεις σε μια εταιρεια και σε πληρωνει τι αλλο? ε ενταξει αμα εισαι κομμουνιστης τι να σου πω σαν συστημα λεω. δημιουργει τεραστιες οικονομικες ανισοτητες. κ κομμουνιστης δεν ειμαι.
Silverage Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Είδατε παραπάνω που γράφω για την αναπαράσταση ή θα συνεχίσετε τις βλακείες περί κομμουνισμού, καπιταλισμού;
Star_Light Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Λοιπον σχετικα με τα εισιτηρια εγω πιστευω το προβλημα θα λυθει απαξ και ξεκινησουν να μπαινουν ΟΛΟΙ απο μπροστα. Ή να υπαρχει μονιμα ενας ελεγκτης μέσα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις