KilliK Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Επίθεση κατά λεωφορείου στην πορεία για την κηδεία του 19χρονου τα βαλανε τωρα και με τα λεωφορεια; Κι αν προκαλούσαν ατύχημα και χανόταν ακόμα ένας άνθρωπος; Το σκέφτηκαν άραγε αυτό; δεν το σκεφτηκαν οταν εκαψαν ζωντανους 4 ανθρωπους στη Μarfin, τι σε κανει να νομιζες οτι θα το κανανε τωρα; 1
akpe Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Εγώ απλά βλέπω μια γενιά ηλιθίων, μαμούχαλων από το πολύ CoD και το λιώσιμο στο φεϊσμπούκ...ηλιθίων που προκειμένου να ζήσουν κάτι από την επαναστικότητα παλαιότερων γενεών κάνουνε ό,τι να 'ναι. Μαλάκα ντάξει, αν και ιδεολογικά τείνω προς το άλφα εις τον κύκλο (έχω αναφερθεί σε αυτό σε παλαιότερες αναρτήσεις -περί ιδεολογίας εναντίον ξεκαυλώματος-), είσαι spot on.
Silverage Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Τι ελεεινοί.Βγήκαν οι μπαμπουίνοι, γορίλες να ξεσαλώσουν.Γιατί δεν νομίζω να ήταν και οι 3000 φίλοι της οικογένειας. Αχ και να μουν πρωθυπουργός θα έστελνα τα ματ με την εντολή "βαράτε στο ψαχνό".
nomikarios Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Έχουμε μια πρώτη εικόνα: Μάλιστα. Ο τύπος μάλλον επέλεξε να κάνει «τη δουλειά του» επιλεκτικά, μόνο σε άτομο με το οποίο είχε προηγούμενα. Τα υπόλοιπα συμπεράσματα δικά σας. Αυτό το συμπέρασμα έβγαλες εσύ; Γιατί εγώ έβγαλα το συμπέρασμα, από ό,τι έχει βγει μέχρι στιγμής από την πραγματογνωμοσύνη, ότι καμία σωματική επαφή ελεγκτή-θύματος δεν υπήρχε την κρίσιμη στιγμή που ο 18χρονος, δυστυχώς για τον ίδιο, επέλεξε να κάνει μια τόσο ριψοκίνδυνη ενέργεια. Ούτε τον έσπρωξε δηλαδή, ούτε κάτι άλλο, όπως είχαν βαλθεί να μας πείσουν κάποιοι "μάρτυρες". Οπως είπε η ίδια η δικηγόρος της οικογένειας σήμερα το πρωί στο Mega, οι περισσότεροι από αυτούς ήταν παρόντες είτε λίγο πιο πριν είτε λίγο πιο μετά. Και καταλαβαίνεις νομίζω ότι για καμία ανθρωποκτονία δεν θα ασκηθεί δίωξη (αν αληθεύει, επαναλαμβάνω, αυτό που βγήκε μόλις πριν λίγες ώρες). Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ τη συμπεριφορά του ελεγκτή, αλλά το να φτάσουμε σε μια τέτοια μαζική υστερική αντίδραση και εκμετάλλευση, στην ουσία, του άτυχου θύματος, για άλλους σκοπούς, είναι τραγικό. 1
akpe Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Νομικάριε, με είδες ρε συ να αναφέρομαι στο θάνατο του παιδιού ή στο σπρώξιμο ή να δικαιολογώ το όλο τζέρτζελο;Αναφέρομαι στο γεγονός οτι, σύμφωνα με το άρθρο (όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα οπότε δεν έχω κανέναν λόγο να το αμφισβητήσω) ο ελεγκτής επέλεξε να αφήσει τις κοπέλες να φύγουν και να επικεντρωθεί στον μικρό. Όπως σε άλλες περιπτώσεις κάνουν ακριβώς το ίδιο σε ενήλικους/ανήλικους, ημεδαπούς/αλλοδαπούς, παππούδες/γιαγάδες και τα ρέστα. Σε άμεση σχέση με προηγούμενη ανάρτηση μου περι ελέγχου, επιλογής παραβατών κ.λπ. ΔΕΝ συγχέω το περιστατικό αυτό με τον θάνατο του νέου. 1
Star_Light Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 τα βαλανε τωρα και με τα λεωφορεια; δεν το σκεφτηκαν οταν εκαψαν ζωντανους 4 ανθρωπους στη Μarfin, τι σε κανει να νομιζες οτι θα το κανανε τωρα; Ειναι ολοι αυτοι οι επαναστατες για γερο πανηγυρι. Αλλα τι να σου κανω που ζουμε σε χωρα που ειναι ελαστικη αυτα στην Αμερικη δεν υπαρχουν ετσι δεν εχω ακουσει ποτε αριστερους να βγαινουν να διαδηλωσουν και να σπανε και να καινε Μια ζωη τους ταιζει ο καπιταλισμος και βγαζουνε και γλωσσα.
Ntinaras Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Η μεγαλυτερη πλακα ειναι στο φεησμπουκ που καποιος εχει βαλει πως μπορεις να κλεβεις στις συγκοινωνιες αφοβα (να εισαι παρανομος δηλαδη) με κατι μπουρδιτσες σε στυλ δεν εχουν δικαιωμα να σε κρατησουν μεσα και μπορεις να κατεβεις κτλπ αυτο που λεγαμε χθες οτι ο νομος αφηνει εκτεθειμενο τον ελεγκτη και απο κατω εχουν κανει like ατομα και αμα μπεις στο προφιλ τους αραχτοι και light με φωτογραφιες απο καλοκαιρι σε νησακια χαχαχαχα κριση εκμεταλλευεσαι παραθυρακι του νομου,που ειναι το κακο η το περιεργο?
KilliK Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 κατσε να πεσε Νομικάριε, με είδες ρε συ να αναφέρομαι στο θάνατο του παιδιού ή στο σπρώξιμο ή να δικαιολογώ το όλο τζέρτζελο;Αναφέρομαι στο γεγονός οτι, σύμφωνα με το άρθρο (όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα οπότε δεν έχω κανέναν λόγο να το αμφισβητήσω) ο ελεγκτής επέλεξε να αφήσει τις κοπέλες να φύγουν και να επικεντρωθεί στον μικρό. Όπως σε άλλες περιπτώσεις κάνουν ακριβώς το ίδιο σε ενήλικους/ανήλικους, ημεδαπούς/αλλοδαπούς, παππούδες/γιαγάδες και τα ρέστα. Σε άμεση σχέση με προηγούμενη ανάρτηση μου περι ελέγχου, επιλογής παραβατών κ.λπ. ΔΕΝ συγχέω το περιστατικό αυτό με τον θάνατο του νέου. 18 χρονων ειναι μικρος;
tolis_01 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Ποιος είχε ποντάρει 2 ημέρες και 7 ώρες μέχρι να αναφερθεί και πάλι κάποιος στα γεγονότα της Marfin; δεν το σκεφτηκαν οταν εκαψαν ζωντανους 4 ανθρωπους στη Μarfin, τι σε κανει να νομιζες οτι θα το κανανε τωρα;
akpe Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 18 χρονων ειναι μικρος; Για την ηλικία μου είναι νήπιο
KilliK Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Ποιος είχε ποντάρει 2 ημέρες και 7 ώρες μέχρι να αναφερθεί και πάλι κάποιος στα γεγονότα της Marfin; εγω παντα το αναφερω.
N3k21 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Τι ελεεινοί.Βγήκαν οι μπαμπουίνοι, γορίλες να ξεσαλώσουν.Γιατί δεν νομίζω να ήταν και οι 3000 φίλοι της οικογένειας. Αχ και να μουν πρωθυπουργός θα έστελνα τα ματ με την εντολή "βαράτε στο ψαχνό". Με όλο το σεβασμό, βλέπεις πως σκέφτεσαι τώρα; Δες τι έγραψα μερικά post παραπάνω περί διχόνοιας. Άντε και πάνε τα ΜΑΤ. Άντε και τους δέρνουνε (ποιούς όμως από τους 3000; Έχω ταχθεί υπέρ των αστυνομικών σε άλλα threads, καλώς ή κακώς όμως όλοι ξέρουμε τι γίνεται όταν αναλαμβάνουν τα ΜΑΤ). Τι θα γίνει; Θα νοιώσεις εσύ και κάποιοι άλλοι προσωρινά και τυπικά δικαιωμένοι αφού τις έφαγαν οι "άπλυτοι". Αργότερα, οι επαγγελματίες "αριστεροί" θα αρχίσουν τα περί κρατικής καταστολής και προβοκατόρων ασφαλιτών, οι επαγγελματίες "δεξιοί" θα ανταπαντήσουν με τα γνωστά περί προστασίας του πολίτη και της δημόσιας περιουσίας και στο φινάλε, δε θ' αλλάξει τίποτα. Ούτε το παιδί (έφταιγε δεν έφταιγε) θα έρθει στη ζωή, ούτε θα βελτιωθεί π.χ. το καθεστώς λειτουργίας του ΟΑΣΑ... Μυαλά που στροφάρουν χρειαζόμαστε κύριοι και κυρίες, όχι δακρυγόνα και μολότωφ... 1
pournaras Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Η παρακάτω μαρτυρία νομίζω πως περιγράφει μια χαρά τη γαμάτη επαγγελματικότητα του ελεγκτή. Τα δικαστήρια θα αποφανθούν για το αν «τεχνικά» ήταν αθρωποκτονία ή όχι, πάντως αν ήμουν στη θέση του οδηγού ή του ελεγκτή σε ένα τέτοιο συμβάν δε θα κοιμόμουν καλά τα βράδια. Νομίζω πως αυτό τα λέει όλα από μόνο του. Έχουμε μια πρώτη εικόνα: Μάλιστα. Ο τύπος μάλλον επέλεξε να κάνει «τη δουλειά του» επιλεκτικά, μόνο σε άτομο με το οποίο είχε προηγούμενα. Τα υπόλοιπα συμπεράσματα δικά σας. Πιασ' το αυγο και κουρευτο... Απο τη μια η κυρια "αυτοπτης μαρτυς" επαναλαμβανει συνεχως οτι το παιδι δεν ακουμπησε το κουμπι, το παιδι δεν ανοιξε την πορτα και ηταν με πλατη προς την πορτα οταν αυτη ανοιξε. Απο την αλλη εχουμε το παιδι να τρεχει προς την πορτα παταει κουμπι, βγαινει μονος του, και η πορτα του πιανει το ποδι (μπορει πχ να προλαβε να πατησει το δικο του κουμπι ο οδηγος για να μην ον αφησει να βγει). Εχουμε να ακουσουμε πολλες εκδοχες ακομη....
Star_Light Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 εκμεταλλευεσαι παραθυρακι του νομου,που ειναι το κακο η το περιεργο? Το περιεργο ειναι η νοοτροπια φιλε γιατι τετοια ατομα οπως αυτοι που τα ποσταρουν αυτα μπορει να εχουν δικαιωματα αλλα οταν ερχεται η ωρα των υποχρεωσεων μπορει να σου κανουν τους κινεζους. Αυτος που προσπαθει εις βαρος των αλλων να μη πληρωσει εισιτηριο που ξερω εγω αυριο μεθαυριο αμα δεν κλεψει και δεν φοροδιαφυγει επειδη και καλα η φορολογια ειναι αδικη κατα τον ιδιο? Ειναι πολυ πιθανο εφοσον δειχνει για ενα απλο εισιτηριο τετοιο χαρακτηρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις