REDODIN7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Ρε συ REDODIN, θέλει να σου πει πως όσο σαπίλα και να είναι το σύστημα, δεν πρόκειται να το αλλάξουμε με τζάμπα μαγκιά, φανταστικούς εχθρούς, "αγανακτισμένους" και "δεν πληρώνω"... Γιατί πολύς κόσμος την έχει δει "γ@μώ το σύστημα" κι έτσι, η φραπεδούμπα είναι φραμπεδούμπα όμως. Τα λαμόγια δε παίζει να φύγουνε, όσα γκρουπς και να σηκώσεις στο μπάσταρδο το φεισμπούκ, όσο και να φωνάζεις "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι" με τον εσπρέσσο στο χέρι. Ο νεοέλληνας έχει κολλήσει στη νοοτροπία της μεταπολίτευσης, προσαρμοσμένη βέβαια στο εγώ του, έτσι που η κάθε του παρανομία και λαμογιά να ανάγεται σε επαναστατική πράξη. Δε ζούμε όμως στο 1974, ούτε ζούμε μόνοι μας. Απλά πράγματα, άμα θες νόμιμα δικαιώματα πρέπει να τηρείς τους νόμους. Αν οι νόμοι σου φαίνονται στραβοί, δείξε το με δράσεις (π.χ. ξεκινώντας με την ψήφο σου, αν δε νοιώθεις ιδιαίτερα τολμηρός). Όλα τ' άλλα είναι μπούρδες και αμπελοφιλοσοφίες. Εν προκειμένω, ναι, αν όλοι πλήρωναν για το εισητήριό τους, πιθανόν να μειώνονταν συνολικά οι τιμές χρήσης των ΜΜΜ, πιθανόν να υπήρχε κάποια έκπτωση π.χ. για τους ανέργους. Απο τα 21 το εχω κανει δυστηχως ομως μερικοι δεινοσαυροι ζου ακομα και δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα. Τωρα για τις διαφορες κινησεις αν δεν γινονται μονο και μονο για μαγκια και εντυποσιασμο τοτε εχουν αποτελεσματα δυστηχως τα περισσοτερα ειναι για να ειχαμε να λεγαμε. Εεεεε ποιά είναι η πρότασή σου επιτέλους; Να πληρώνουν όλοι και να πηγαίνουν στα λαμόγια, ή να μην πληρώνει κανένας και να γίνουμε όλοι άνεργοι; Να πληρωμουν οσοι εχουν και αυτοι πιο φθηνο εισητηριο και οσοι δεν εχουν να μπαινουν δωρεαν. Αν και με τοσους μαλακισμενους φορους που εχουν βαλει το καλυτερο να εβαζαν εναν λογικο φορο και να ηταν ολα τα ΜΜΜ δωρεαν
PostHelper Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Να πληρωμουν οσοι εχουν και αυτοι πιο φθηνο εισητηριο και οσοι δεν εχουν να μπαινουν δωρεαν. αποτελεσμα: θα εμπαιναν ολοι δωρεαν. κ οσοι εκοβαν εισιτηριο με την θεληση τους θα μαλωναν με τον εξυπνακια πιτσιρικα που θα τους αποκαλουσε μ@λακες.... Αν και με τοσους μαλακισμενους φορους που εχουν βαλει το καλυτερο να εβαζαν εναν λογικο φορο και να ηταν ολα τα ΜΜΜ δωρεαν κ οσοι δεν χρησιμοποιουν ποτε λεωφορειο ή μια φορα το εξαμηνο θα επρεπε να πληρωνουν το ιδιο με αυτον που το χρησιμοποιει καθημερινως για τον λογο οτι....?
REDODIN7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Ε, σήμερα δεν βγάζω άκρη μαζί σου. Παρεπιπτόντως τι έκανες τα προηγούμενα 40 χρόνια; Ή πληρέστερα, τι κάναμε τα προηγούμενα 40 χρόνια; :unsure: :unsure: Μεχρι το 83 ημουν μια ιδεα Μαλακιες καναμε 40 χρονια η μαλλον κανανε οι γονεις μας και οι παππουδες μας και τωρα τρωμε εμεις το παλουκι,
HALF EVIL Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Απο τα 21 το εχω κανει δυστηχως ομως μερικοι δεινοσαυροι ζου ακομα και δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα. Τωρα για τις διαφορες κινησεις αν δεν γινονται μονο και μονο για μαγκια και εντυποσιασμο τοτε εχουν αποτελεσματα δυστηχως τα περισσοτερα ειναι για να ειχαμε να λεγαμε. Να πληρωμουν οσοι εχουν και αυτοι πιο φθηνο εισητηριο και οσοι δεν εχουν να μπαινουν δωρεαν. Αν και με τοσους μαλακισμενους φορους που εχουν βαλει το καλυτερο να εβαζαν εναν λογικο φορο και να ηταν ολα τα ΜΜΜ δωρεαν 1) Δεν απαντάς, δεν απαντάς, :-) :-) 2) Αυτά που λες τ' ακούμε εσύ και εγώ. Παραπέρα??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 οχι εννοουσα οτι εφοσον λες οτι ο παραβατης που δεν εκοψε εισιτηριο εχει δικαιωμα να απαιτησει να σταματησει το λεωφορειο σε τυχαιο σημειο κ να κατεβει, ρωταω εαν κ ο καθε επιβατης εχει αυτο το δικαιωμα (και δεν χρειαζεται να περιμενει το προκαθορισμενο σημειο μιας στασης)? και συμπλήρωσα ότι μπορεί να ζητήσει να κατέβει στην επόμενη στάση, μαζί με τον ελεγκτή, θα αλλάξει κάτι?
REDODIN7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 αποτελεσμα: θα εμπαιναν ολοι δωρεαν. κ οσοι εκοβαν εισιτηριο με την θεληση τους θα μαλωναν με τον εξυπνακια πιτσιρικα που θα τους αποκαλουσε μ@λακες.... κ οσοι δεν χρησιμοποιουν ποτε λεωφορειο ή μια φορα το εξαμηνο θα επρεπε να πληρωνουν το ιδιο με αυτον που το χρησιμοποιει καθημερινως για τον λογο οτι....? Δεν τιθεται τετοιο θεμα γιατι θα πηφαινε με την καρτα του ο αλλος θα πληρωνε γιατι δεν δικαιουταν να μπει δωρεαν, πχ στη φοιτιτικη λεσχη οσοι δεν ειχαν μεγαλο εισοδημα οι γονεις τους ετρωγαν δωρεαν οσοι ειχαν πληρωναν κανονικα. Το δευτερο δεν ειναι λογικη και εχω στο νοσοκομειο εχω τρεις φορες ο νεφροπαθεις γιατι να πηγαινει καθε 2 μερες.... 1) Δεν απαντάς, δεν απαντάς, 2) Αυτά που λες τ' ακούμε εσύ και εγώ. Παραπέρα?? 1) Τι θες να σου πω τι ψηφισα 2) Αυτοι που θελουν να ακουσουν θα ακουσουν οι αλλοι ειναι χαμενος χρονος
Star_Light Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Αυτη τη στιγμη εχω καποιον friend στο φβ ο οποιος αναρτησε τι κανουμε αμα μας πιασουν ελεγκτες χωρις εισιτηριο χαχαχα ελεος βαζει και τους μεταναστες μεσα υγ ΣΥΡΙΖΑ και ετς
HALF EVIL Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δεν τιθεται τετοιο θεμα γιατι θα πηφαινε με την καρτα του ο αλλος θα πληρωνε γιατι δεν δικαιουταν να μπει δωρεαν, πχ στη φοιτιτικη λεσχη οσοι δεν ειχαν μεγαλο εισοδημα οι γονεις τους ετρωγαν δωρεαν οσοι ειχαν πληρωναν κανονικα. Το δευτερο δεν ειναι λογικη και εχω στο νοσοκομειο εχω τρεις φορες ο νεφροπαθεις γιατι να πηγαινει καθε 2 μερες.... 1) Τι θες να σου πω τι ψηφισα 2) Αυτοι που θελουν να ακουσουν θα ακουσουν οι αλλοι ειναι χαμενος χρονος Άκυρο το 1. Με πρόλαβες. 1) Δεν απαντάς, δεν απαντάς, :-) :-) Άκυρο , απάντησε. 2) Αυτά που λες τ' ακούμε εσύ και εγώ. Παραπέρα?? Άρα είσαι 30 χρόνων. Τι κάθεσαι και κάνεις λοιπόν μπροστά στην οθόνη ? Μια ζωή την έχεις . Βγές και πάλεψε γι' αυτήν. Πότε περιμένεις; Όταν γίνεις 50? Αυτό με το νοσοκομείο δεν το κατάλαβα.
REDODIN7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Άρα είσαι 30 χρόνων. Τι κάθεσαι και κάνεις λοιπόν μπροστά στην οθόνη ? Μια ζωή την έχεις . Βγές και πάλεψε γι' αυτήν. Πότε περιμένεις; Όταν γίνεις 50? Αυτό με το νοσοκομείο δεν το κατάλαβα. 29 μην βαζεις χρονια ειμαστε και ελευθερα παιδια Τα εκανα αυτα αλλα κουραστικα ειδα οτι τα ζωα δεν ξυπνανε, και με τον αρσενη παραπονεθηκα και με την γιαννακου και συμπαρασταση στους εργαζομενους του οσε σε πορεια πηγα οταν εκανα πρακτικη και και γιατι ειχα ελπιδα. Με τα αποτελεσματα των περασμενων εκλογων ομως χαθηκε καθε ελπιδα εφαγα και κατι χλαπατσες και εστρωσα. Αυτο με τους νεφροπαθεις ειναι ενα ακραιο παραδειγμα επειδη μου ειπες οτι θα κανουν παραπονα για το φορο οσοι δεν μπαινουν στα λεωφορεια και σου λεω και εγω δεν παω καθε τρεις και λιγο στο νοσοκομειο οπως ατομα που εχουν αναγκη , δεν εχω παιδια που πανε σχολειο αρα γιατι να πληρωνω φορους αλλα αυτη δεν ειναι λογικη οπως καταλαβαινεις.
HALF EVIL Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Ουφφ οκ, για μια στιγμή άλλο φοβήθηκα. Πολύ μαύρα τα βλέπεις για 29άρης (το τονίζω) . Από εσας περιμένουμε προκοπή .
N3k21 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Αυτο κανουμε τωρα αν δεν το εχεις καταλαβει, δεν ειναι θεμα νοοτροπιας ειναι η σκληρη πραγματικοτητα φιλε μου τιποτα δεν θα γινει καλυτερο δυστηχως, δεν εγινε 40 χρονια τωρα θα γινει. Παρεπιπτόντως τι έκανες τα προηγούμενα 40 χρόνια; Ή πληρέστερα, τι κάναμε τα προηγούμενα 40 χρόνια; :unsure: :unsure: Off topic: Μα το κακό αυτά τα τελευταία 40 χρόνια έγινε! Τα κόμπλεξ που αποκτήσαμε ως λαός κατά την περίοδο της χούντας, μας φτάσανε τελικά σ' ένα σημείο που θεωρούμε τη νομιμότητα ταμπού, την παρανομία δικαίωμα και την ανομία επανάσταση! Άμα μιλήσει κανείς δημοσίως για νομιμότητα, θα χαρακτηριστεί στην καλύτερη των περιπτώσεων ως συντηρητικός, οι περισσότερο hardcore ίσως τον πουν φασίστα, χιτλερικό, νοικοκυραίο μικροαστό κ.λ.π. Θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Φάση ο στρατός είναι μπουρδέλο γιατί κάνουν κουμάντο τα βύσματα, ας βάλω λοιπόν κι εγώ βύσμα για να καβατζωθώ - τους γ@μησα το σύστημα, ζήτω μου! Ή, το κράτος μας γ@μάει στους φόρους, έ δε θα κόβω αποδείξεις και όταν μου την πέσει το ΣΔΟΕ, θα τους λυντσάρω κιόλας άμα λάχει ναούμ, τσιμπάτε τα @@ μου, είμαι ο Τσε! Παραδείγματα υπάρχουν πολλά... Σε μιαν άλλη επανάσταση φώναζαν "Ελευθερία - Ισότητα - Αδελφοσύνη", εδώ φωνάζουμε "δεν πληρώνω" και εν τέλει αλληλοσφαζόμαστε...έχουμε αυτά που αξίζουμε. 1
LRoi Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Οι άνεργοι δεν πρέπει να πληρώνουν εισιτήριο. Θα έπρεπε με βάση τα εισοδηματικά κριτήρια του καθενός, να υπάρχουν οι ανάλογες παροχές. Δεν μπορεί ένα κράτος, με τις πολιτικές που επιβάλλει, να σου στερεί τη δουλειά και να απαιτεί παράλληλα να πληρώνεις βασικά κοινωνικά αγαθά, όπως η μετακίνηση. Ποιο είναι το επόμενο βήμα δηλαδή, να μπουν δίδακτρα και στα δημόσια σχολεία? 1
tritonas00 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Οι άνεργοι δεν πρέπει να πληρώνουν εισιτήριο. Kαι την επομενη μερα ολοι οι ελληναραδες θα δηλωνουν ανεργοι.
REDODIN7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Ουφφ οκ, για μια στιγμή άλλο φοβήθηκα. Πολύ μαύρα τα βλέπεις για 29άρης (το τονίζω) . Από εσας περιμένουμε προκοπή . Πως να το παρω ρε φιλε μου δεν εχω παθει και λιγα μεσα σε 2 χρονια εχω φαει πολυ χοντρα στραπατσα δεν εχω και δουλεια ουτε προοπτικη να βρω πολυ θελει. Τωρα για το τελευταιο τη προκοπη να δεις οταν μερικοι μερικοι την ωρα των εκλογων παθαινουν ανοια... 1
HALF EVIL Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δύσκολα βάζεις. Άνεργος μερικές φορές δεν σημαίνει και πάμφτωχος. (Δλδ. να μην υπάρχει 1,40€ για να πας κάπου ). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις