damian1977 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Οπως ειπε και απολυτα σωστα ο Midi......εαν στην θεση του ελεγκτη ειχαμε μπατσο.....θα ειχε παρει φωτια το Κορδελλιο!!!!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 εκτος και αν παρει το 100 πριν κατεβουν να ερθει στο τερμα οποτε μετα οι αστυνομικοι τρεχουν να τον πιασουν και να τον συλλαβουν. ούτε αυτό ουσιαστικά μιας κι ο παραβάτης έχει το δικαίωμα να ζητήσει να σταματήσει το λεωφορείο για να κατέβει, μαζί με τον ελεγκτή βέβαια...
mphxths Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 θελουμε ολοι μας τον αστυνομικο μας..δεν γινεται αλλιως....να μας συνοδευει απο πισω. Λες για αυτο να τους εχουν και οι βουλευτες συνοδεια?
Miracle Worker Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Εγώ έχω πετύχει 'ξύλο' ελεγκτή-επιβάτη και μάλιστα σε στάση στο Σύνταγμα και μισογεμάτο λεωφορείο. Ο επιβάτης ήταν τύπου Κραουνάκης και είχε εξ' αρχής αρνητική αντίδραση, 'Αντε ρε που θα μου κάνεις και έλεγχο, φύγε από εδώ', και στην πλησιέστερη στάση επιχείρησε να κατέβει. Ο ελεγκτής πιάστηκε από τους στύλους για να του μπλοκάρει την έξοδο και ο επιβάτης τον έσπρωξε με δύναμη. Δημιουργήθηκε ένα αλαλούμ καθώς προφανώς ήταν αρκετοί επιβάτες που κατέβαιναν Σύνταγμα και δημιουργήθηκε ένα moshpit. Στο τέλος ο επιβάτης κατέβηκε πρώτος αλλά σταμάτησε και ο ελεγκτής τον ακολούθησε και ήταν πρόσωπο με πρόσωπο για καβγά, με έναν άλλο επιβάτη που κατέβηκε σε ρόλο πυροσβέστη. Μετά το λεωφορείο έφυγε. Γενικά, η στάση των υπόλοιπων επιβατών μου φάνηκε ουδέτερη με μία ελαφριά κλίση υπέρ του ελεγκτή. Τελευταία φορά που πέτυχα έλεγχο μέσα στο μετρό ήταν 4-5 άτομα και μου φάνηκε ότι ένας είχε καρτελάκι που έλεγε ότι έχει αυξημένη δικαιοδοσία. Ίσως να ήταν και αστυνομικός. Πάντως, παρ' ότι 4 άτομα, μόλις τσάκωσαν έναν, τον πήραν και βγήκαν έξω. Εμένα που ήμουνα δίπλα ούτε εισιτήριο δε μου ζήτησαν.
REDODIN7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Καλα φιλε αστο και ασχολησου με την Καλλονη που παιζουμε τη Δευτερα. Βαζεις 3 βιντεο για να πεις τι; Οτι υπαρχουν κακοι ελεγκτες; Το βρηκες captain obvious! Δεν θελω να σε ταραξω αλλα υπαρχουν και κακοι γιατροι, δικηγοροι κτλ. Ας αρχισουμε λοιπον να πηδαμε απο οπου βρουμε. Ναι το θεμα δεν ειναι αν υπαρχουν αλλα ποσοι υπαρχουν και με τους ελεγκτες φαινεται να μην ειναι λιγοι οι κακοι της υποθεσης αλλα αντιθετα να ειναι πλειοψηφια απο οτι φαινεται. Οσο για το αν πηδηξεις ή οχι εξαρταται απο την ψυχοσυνδεση του καθενα αν και απο οτι φαινετε δεν πηδηξε.... Και για καφέ να πάει και στα μπουζούκια να πάει να πιεί σαμπάνια των 500€ και ότι θέλει να κάνει άμα μπορεί. Ενήλικος είναι και σε ελεύθερη χώρα ζούμε. Αλλά ας δώσει και ένα Ευρώ για να μπορέσει να βρεί δουλειά και ο REDODIN7 και ο κάθε άνεργος. Αν υπονοεις οτι αν πληρωνουν κανονικο εισητηριο θα βρω εγω δουλεια τοτε σωθηκαμε!!!!!!! Και κανονικα να πληρωνουν ολοι τα λεφτα θα πανε στα λαμογια οπως πανε παντα.
PostHelper Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Οπως ειπε και απολυτα σωστα ο Midi......εαν στην θεση του ελεγκτη ειχαμε μπατσο.....θα ειχε παρει φωτια το Κορδελλιο!!!!!!! Τραγικα πραγματα πραγματι. Απο την αλλη εαν στην θεση του Ελληνα νεκρου ηταν Αλβανος νεκρος, περιπου τα ιδια θα ειχαμε. Την εχουν φαει την Ελλαδα οι κοινωνικες κ οχι μονο ομαδες. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, δεξιοι-αριστεροι, Ολυμπιακος-Παναθηναικος, ΠΑΟΚ-Αρης, δημοσιοι υπαλληλοι-ελευθεροι επαγγελματιες, φασιστες-κομμουνιστες-αναρχικοι, χριστιανοι-αθεοι-βουδιστες-κλπ, γκευ-αντιγκευ, κλπ..... ούτε αυτό ουσιαστικά μιας κι ο παραβάτης έχει το δικαίωμα να ζητήσει να σταματήσει το λεωφορείο για να κατέβει εαν στην παραπανω προταση διαγραφει η λεξη παραβατης κ προστεθει στη θεση της η λεξη επιβατης τοτε παραμενει σωστη ή οχι? εννοω να γινει σταση σε σημειο μη στασης. Αν υπονοεις οτι αν πληρωνουν κανονικο εισητηριο θα βρω εγω δουλεια τοτε σωθηκαμε!!!!!!! Και κανονικα να πληρωνουν ολοι τα λεφτα θα πανε στα λαμογια οπως πανε παντα. ε με αυτη την νοοτροπια καλυτερα να πας να πνιγεις. να πνιγουμε ολοι μας βασικα. 3
Star_Light Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Εγώ έχω πετύχει 'ξύλο' ελεγκτή-επιβάτη και μάλιστα σε στάση στο Σύνταγμα και μισογεμάτο λεωφορείο. Ο επιβάτης ήταν τύπου Κραουνάκης και είχε εξ' αρχής αρνητική αντίδραση, 'Αντε ρε που θα μου κάνεις και έλεγχο, φύγε από εδώ', και στην πλησιέστερη στάση επιχείρησε να κατέβει. Ο ελεγκτής πιάστηκε από τους στύλους για να του μπλοκάρει την έξοδο και ο επιβάτης τον έσπρωξε με δύναμη. Δημιουργήθηκε ένα αλαλούμ καθώς προφανώς ήταν αρκετοί επιβάτες που κατέβαιναν Σύνταγμα και δημιουργήθηκε ένα moshpit. Στο τέλος ο επιβάτης κατέβηκε πρώτος αλλά σταμάτησε και ο ελεγκτής τον ακολούθησε και ήταν πρόσωπο με πρόσωπο για καβγά, με έναν άλλο επιβάτη που κατέβηκε σε ρόλο πυροσβέστη. Μετά το λεωφορείο έφυγε. Γενικά, η στάση των υπόλοιπων επιβατών μου φάνηκε ουδέτερη με μία ελαφριά κλίση υπέρ του ελεγκτή. Τελευταία φορά που πέτυχα έλεγχο μέσα στο μετρό ήταν 4-5 άτομα και μου φάνηκε ότι ένας είχε καρτελάκι που έλεγε ότι έχει αυξημένη δικαιοδοσία. Ίσως να ήταν και αστυνομικός. Πάντως, παρ' ότι 4 άτομα, μόλις τσάκωσαν έναν, τον πήραν και βγήκαν έξω. Εμένα που ήμουνα δίπλα ούτε εισιτήριο δε μου ζήτησαν. Εκει καταλαβαινεις οτι ο τυπος θα σου δημιουργησει προβλημα απο αυτη την απαντηση. Ειναι ο χαρακτηρας του που σου λεει οτι εμπλεξες με μλκα. Αλλα αμα σε αιφνιδιασει ο αλλος εκει δεν μπορεις να κανεις κατι πρεπει απο πριν να τους εχουν εκπαιδευσει κυριως για τους μλκες - επαναστατες σε στυλ "Αντε φυγε ρε απο εδω που θα μου κανεις και ελεγχο".
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 εαν στην παραπανω προταση διαγραφει η λεξη παραβατης κ προστεθει στη θεση της η λεξη επιβατης τοτε παραμενει σωστη ή οχι? εννοω να γινει σταση σε σημειο μη στασης. και πάλι θα κατέβει στην επόμενη στάση με τον ελεγκτή, θα έχει προλάβει να έρθει αστυνομία? δύσκολα.. 1
N3k21 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Αν υπονοεις οτι αν πληρωνουν κανονικο εισητηριο θα βρω εγω δουλεια τοτε σωθηκαμε!!!!!!! Και κανονικα να πληρωνουν ολοι τα λεφτα θα πανε στα λαμογια οπως πανε παντα. Ρε συ REDODIN, θέλει να σου πει πως όσο σαπίλα και να είναι το σύστημα, δεν πρόκειται να το αλλάξουμε με τζάμπα μαγκιά, φανταστικούς εχθρούς, "αγανακτισμένους" και "δεν πληρώνω"... Γιατί πολύς κόσμος την έχει δει "γ@μώ το σύστημα" κι έτσι, η φραπεδούμπα είναι φραμπεδούμπα όμως. Τα λαμόγια δε παίζει να φύγουνε, όσα γκρουπς και να σηκώσεις στο μπάσταρδο το φεισμπούκ, όσο και να φωνάζεις "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι" με τον εσπρέσσο στο χέρι. Ο νεοέλληνας έχει κολλήσει στη νοοτροπία της μεταπολίτευσης, προσαρμοσμένη βέβαια στο εγώ του, έτσι που η κάθε του παρανομία και λαμογιά να ανάγεται σε επαναστατική πράξη. Δε ζούμε όμως στο 1974, ούτε ζούμε μόνοι μας. Απλά πράγματα, άμα θες νόμιμα δικαιώματα πρέπει να τηρείς τους νόμους. Αν οι νόμοι σου φαίνονται στραβοί, δείξε το με δράσεις (π.χ. ξεκινώντας με την ψήφο σου, αν δε νοιώθεις ιδιαίτερα τολμηρός). Όλα τ' άλλα είναι μπούρδες και αμπελοφιλοσοφίες. Εν προκειμένω, ναι, αν όλοι πλήρωναν για το εισητήριό τους, πιθανόν να μειώνονταν συνολικά οι τιμές χρήσης των ΜΜΜ, πιθανόν να υπήρχε κάποια έκπτωση π.χ. για τους ανέργους. 5
HALF EVIL Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Ναι το θεμα δεν ειναι αν υπαρχουν αλλα ποσοι υπαρχουν και με τους ελεγκτες φαινεται να μην ειναι λιγοι οι κακοι της υποθεσης αλλα αντιθετα να ειναι πλειοψηφια απο οτι φαινεται. Οσο για το αν πηδηξεις ή οχι εξαρταται απο την ψυχοσυνδεση του καθενα αν και απο οτι φαινετε δεν πηδηξε.... Αν υπονοεις οτι αν πληρωνουν κανονικο εισητηριο θα βρω εγω δουλεια τοτε σωθηκαμε!!!!!!! Και κανονικα να πληρωνουν ολοι τα λεφτα θα πανε στα λαμογια οπως πανε παντα. Εεεεε ποιά είναι η πρότασή σου επιτέλους; Να πληρώνουν όλοι και να πηγαίνουν στα λαμόγια, ή να μην πληρώνει κανένας και να γίνουμε όλοι άνεργοι;
Gtr34 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Διαβασα ολο το θεμα και πραγματικα νοιωθω εκπληξη γιατι δεν ηξερα οτι ειχαμε τοσους πολλους δικηγορους και εμπηρογνωμονες στο insomnia.<br><br> Οι αποψεις ειναι σαν την κwλοτρυπι..α ολοι εχουν απο μια αλλα μερικες φορες καλυτερα να μασατε παρα να ποσταρετε κυριως οταν δεν γνωριζετε τι ακριβως εχει συμβει γιαατι κανενας απο εμας δεν ηταν παρον στο συμβαν.<br><br> Και επειδη ολο και καποιος εξυπνακιας θα ρωτησει ποια ειναι η αποψη μου θα του πω οτι δεν εχω για τον λογο που ειπα παραπανω.
PostHelper Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 και πάλι θα κατέβει στην επόμενη στάση με τον ελεγκτή, θα έχει προλάβει να έρθει αστυνομία? δύσκολα.. οχι εννοουσα οτι εφοσον λες οτι ο παραβατης που δεν εκοψε εισιτηριο εχει δικαιωμα να απαιτησει να σταματησει το λεωφορειο σε τυχαιο σημειο κ να κατεβει, ρωταω εαν κ ο καθε επιβατης εχει αυτο το δικαιωμα (και δεν χρειαζεται να περιμενει το προκαθορισμενο σημειο μιας στασης)?
Star_Light Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Παντως το θεμα ειναι περιπλοκο και απορω πως η Υφυπουργαρα βγηκε και ειπε οτι ο ελεγκτης και ο οδηγος εκαναν οτι επρεπε εφοσον δεν ηταν στο συμβαν. Καταρχην αμα παει να σε πιασει ο ελεγκτης δεν εχει το δικαιωμα και μπορεις να αμυνθεις στο ποινικο δικαιο υπαρχει αρθρο που αναιρει τον αδικο χαρακτηρα της πραξης πχ ηρθες να με πιασεις εκανα πισω ή σε εριξα κατω δεν ειμαι αδικος επειδη ειμαι σε αμυνα. Να σταματουσε το λεωφορειο ο οδηγος και να ελεγε να κατεβει κατω ο πιτσιρικος επειδη δεν μεταφερει λαθροεπιβατες.
REDODIN7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 ε με αυτη την νοοτροπια καλυτερα να πας να πνιγεις. να πνιγουμε ολοι μας βασικα. Αυτο κανουμε τωρα αν δεν το εχεις καταλαβει, δεν ειναι θεμα νοοτροπιας ειναι η σκληρη πραγματικοτητα φιλε μου τιποτα δεν θα γινει καλυτερο δυστηχως, δεν εγινε 40 χρονια τωρα θα γινει.
HALF EVIL Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Αυτο κανουμε τωρα αν δεν το εχεις καταλαβει, δεν ειναι θεμα νοοτροπιας ειναι η σκληρη πραγματικοτητα φιλε μου τιποτα δεν θα γινει καλυτερο δυστηχως, δεν εγινε 40 χρονια τωρα θα γινει. Ε, σήμερα δεν βγάζω άκρη μαζί σου. Παρεπιπτόντως τι έκανες τα προηγούμενα 40 χρόνια; Ή πληρέστερα, τι κάναμε τα προηγούμενα 40 χρόνια; :unsure: :unsure:
Προτεινόμενες αναρτήσεις