Star_Light Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 το εισητηριο δεν γραφεται έτσι , έχεις και αποψη λες σε μενα αν ξερω να διαβαζω ενω εισαι ανορθογραφος παντελως. Το γραφεις και με κεφαλαια.
PostHelper Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν τα ερωτήματα σου με αυτό που συζητάμε στο νήμα και αυτά που έγραψα. Αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο περιστατικό και την αντιμετώπισή του. Οπότε κάπως άκυρο αυτό που μου λες. @MidiMiliz : Ίσως να ήταν ανάγκη να πάρει το τρόλευ, εσύ πως ξέρεις σίγουρα ότι πήγαινε για καφέ και μάλιστα είχε και την παρέα του μαζί? Εγώ δεν ήμουν εκεί και δεν ξέρω, εσύ που το ισχυρίζεσαι μπορείς αν θες να μου το αποδείξεις? Τα άσχετα περί Αφρικής δεν τα σχολιάζω καν, εκεί που θέλω να καταλήξω είναι στο ότι βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπέρασμα και να καταδικάσουμε ένα παιδί χωρίς αδιάσειστα στοιχεία και ενώ το αίμα του ακόμα δεν έχει στεγνώσει καλά καλά από την άσφαλτο. το παιδι ειναι καταδικασμενο ουτως ή αλλως γιατι ειναι νεκρο δυστυχως. το αν εφταιγε ή οχι μηδενικη σημασια εχει πλεον για αυτον. το θεμα ειναι να μην καταδικαζουμε χωρις να ξερουμε αδικα τον ελεγκτη. ισως εφταιγε πολυ ισως λιγο ισως καθολου. παντως αυτη τη στιγμη ειναι αθωος μεχρι να αποδειχτει το αντιθετο(κ εαν αποδειχτει). το εισητηριο δεν γραφεται έτσι , έχεις και αποψη λες σε μενα αν ξερω να διαβαζω ενω εισαι ανορθογραφος παντελως. Το γραφεις και με κεφαλαια. μα δεν ξερεις να διαβαζεις. φανηκε. το εισιτηριο μαλλον γραφετε ετσι οπως το εγραψα τωρα αλλα για καποιον λογο εχω συνηθισει να το γραφω με 2 ητα. 1 λαθος εκανα και αμεσως εβγαλες οτι ειμαι ανορθογραφος ΠΑΝΤΕΛΩΣ? Μαλιστα σπουδαια λογικη. προσπαθεις να καλυψεις τις μπαρουφες που εγραφες πιο πανω που δεν καταλαβες καν τι εγραφα αλλα δεν καλυπτονται. 2
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 @MidiMiliz : Ίσως να ήταν ανάγκη να πάρει το τρόλευ, εσύ πως ξέρεις σίγουρα ότι πήγαινε για καφέ και μάλιστα είχε και την παρέα του μαζί?Ειτε αναγκη, ειτε οχι, αν δεν εχεις εισητηριο ΔΕΝ δικαιουσαι να μπεις. Ποσο ακομα θα προσπαθειτε να δικαιολογησετε την παρουσια του μεσα στο λεωφορειο? Αλλα ακομα κι ετσι, αν ηταν αναγκη, αναλαμβανεις τις ευθυνες της πραξης σου και αν σε τσιμπησουν σκυβεις το κεφαλι και αποδεχεσαι οτι παρανομησες εν γνωση σου και δεν το παιζεις μανκας και τραμπουκος και κοπανατζης. Για το αν ειχε βγει για καφε http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63872631 Αν ολα τα ΜΜΕ εχουν πει ψεματα (που δε το εχει διαψευσει κανεις απο συγγενολοι και φιλους μεχρι στιγμης) τοτε απολογουμαi. 1
PostHelper Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Αστο γιατι θα φαω κανα μπαν παλι και εισαι και ανορθογραφος κξαι τα γραφεις και με κεφαλαια ανορθογραφος επειδη εγραψα ΜΙΑ λεξη λαθος? αστο. το οτι δεν μπορεσες να καταλαβεις τι εγραψα δεν καλυπτεται. και την εγραψα με κεφαλαια ακριβως για αυτον τον λογο. για να γινει η λογικη αυτου που ελεγα πιο κατανοητη. εις ματην βεβαια αφου κ παλι μπερδευτηκες..... σημειωτεον λεξη κξαι δεν υπαρχει.
PostHelper Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Ειτε αναγκη, ειτε οχι, αν δεν εχεις εισητηριο ΔΕΝ δικαιουσαι να μπεις. Ποσο ακομα θα προσπαθειτε να δικαιολογησετε την παρουσια του μεσα στο λεωφορειο? νεο παιδι ειναι αρα εχει παντα δικιο απεναντι στο κακο συστημα συμφωνα με μερικους.... βεβαια το συστημα(εμεις βασικα-ισως οχι τα νεα παιδια βεβαια αφου δεν ψηφιζαν) μας εχει φερει σε τετοια επιπεδα εξαθλιωσης ωστε μερικοι να μην εχουν να πληρωσουν ουτε ενα εισιτηριο. πρεπει κ αυτο να σημειωθει.
HALF EVIL Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Επί δεκαετίες η Ελληνική κοινωνία έχει εκπαιδευτεί έτσι ώστε να νομίζει ότι όλα γίνονται, όλα βολεύονται και όλα συγχωρούνται. Ε λοιπόν τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η σημερινή κατάντια , ακόμα και το συγκεκριμένο περιστατικό είναι αποτέλεσμα αυτής της εκπαίδευσης. Επιτέλους ας καταλάβουμε ότι για να ζήσουμε καλά έχουμε και υποχρεώσεις. Έτσι θα βρούν δουλειά και οι άνεργοι, έτσι τα μόνιμα θύματα της κοινωνίας θα δούν άσπρη μέρα. Σε όποιον δεν αρέσουν οι κανόνες της κοινωνίας, δικάιωμά του, μπορεί να φύγει και να πάει να βρεί ένα μέρος χωρίς νόμους και υποχρεώσεις να ζήσει. (Αν υπάρχει και ποιό είναι). Αυτή είναι η μαγκιά. Αλλά ακόμα και σε αναρχική κοινωνία, πάλι θα υπάρχουν κανόνες. Και όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι πολύ βαθιά νυχτωμένος. 2
Star_Light Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Επί δεκαετίες η Ελληνική κοινωνία έχει εκπαιδευτεί έτσι ώστε να νομίζει ότι όλα γίνονται, όλα βολεύονται και όλα συγχωρούνται. Ε λοιπόν τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η σημερινή κατάντια , ακόμα και το συγκεκριμένο περιστατικό είναι αποτέλεσμα αυτής της εκπαίδευσης. Επιτέλους ας καταλάβουμε ότι για να ζήσουμε καλά έχουμε και υποχρεώσεις. Έτσι θα βρούν δουλειά και οι άνεργοι, έτσι τα μόνιμα θύματα της κοινωνίας θα δούν άσπρη μέρα. Σε όποιον δεν αρέσουν οι κανόνες της κοινωνίας, δικάιωμά του, μπορεί να φύγει και να πάει να βρεί ένα μέρος χωρίς νόμους και υποχρεώσεις να ζήσει. (Αν υπάρχει και ποιό είναι). Αυτή είναι η μαγκιά. Αλλά ακόμα και σε αναρχική κοινωνία, πάλι θα υπάρχουν κανόνες. Και όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι πολύ βαθιά νυχτωμένος. Κανονες πρεπει να υπαρχουν φιλε μου αλλα για ολους ο βουλευτης μπαινει τσαμπα στο λεωφορειο και εχει φρι σε αυτο ναι η οχι? εγω που ειμαι ανεργος γιατι να μην υπαρχει νομος να εχω ελαφρυνσεις? Ολοι αυτοι που βλεπεις εχουν προσωπικους οδηγους και αυτοκινητα να τους πηγαινοφερνουν ... αστο και βαζουν εμας να τσακωνομαστε μεταξυ μας. Και βγαινει ο αλλος ο π*παροβιτς και σου λεει χωρις να ξερει οτι οι ελεγκτες εκαναν τη δουλεια τους.
PostHelper Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Κανονες πρεπει να υπαρχουν φιλε μου αλλα για ολους ο βουλευτης μπαινει τσαμπα στο λεωφορειο και εχει φρι σε αυτο ναι η οχι? εγω που ειμαι ανεργος γιατι να μην υπαρχει νομος να εχω ελαφρυνσεις? σε καποιον αλλο παραλληλο κοσμο.... meanwhile in our world 1
PostHelper Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 αυτο που θελω να πω ειναι οτι το προβλημα μας με τους βουλευτες δεν ειναι αν μπαινουν τζαμπα στα λεωφορεια ή οχι αλλα τα 4000+ ευρω το μηνα μισθος τους, τα υπερπολυτελη αυτοκινητα τους, οι μιζες τους,οι 2000+ το μηνα λογαριασμοι τηλεφωνων τους κλπ κλπ, που τα πληρωνουμε εμεις ολα αυτα.
damian1977 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Κανονες πρεπει να υπαρχουν φιλε μου αλλα για ολους ο βουλευτης μπαινει τσαμπα στο λεωφορειο και εχει φρι σε αυτο ναι η οχι? εγω που ειμαι ανεργος γιατι να μην υπαρχει νομος να εχω ελαφρυνσεις? Εχεις 1000 δικια!!!!! Μαζι σου εγω!!!!Μαζι στον αγωνα να καταργησουμε τα προνομια ΟΛΩΝ των βουλευτων.......και να βοηθησουμε τους ανεργους/ανημπορους με ειδικα κουπονια!! Αλλα απο την στιγμη που θα συμφωνησουμε στους ορους του παιχνιδιου.....θα συμφωνησουμε οτι θα πρεπει να ειναι σεβαστοι απο ολους....και τυχον παραβατες...(που ειναι λογικο να υπαρχουν και αυτοι-σε ολες τις κοινωνιες υπαρχουν)...οταν θα συλλαμβανονατι να παρανομουν (ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ) θα πρεπει να εχουν τα guts να αποδεχονται τηςν τιμωρια τους!!! Αυτη ειναι μια ευνομουμενη κοινωνια....οσο και εαν μερικοι δεν θελουν να το αποδεχτουν.... ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΙΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ!! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δες το πόστ σου Νο 187. Φαίνεται ότι βρίσκεσαι σε πλήρη σύγχυση με τόσα που έγραψες αλλά συμπέρασμα δεν μας βοήθησες να βγάλουμε Που την βλεπεις την πληρη συγχυση ??? Νομιζω οτι γραφω ξεκαθαρα οτι πουθενα εδω δεν ανανφερθηκε διαταξη που δινει δικαιωμα στον ελεγκτη ουτε καν να ακουμπησει με το μικρο του δαχτυλακι τον επιβατη. Σε καποιο post υπαρχει και link απο δημοσιευση δικηγορου που λεει τα ιδια 1
Star_Light Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Εχεις 1000 δικια!!!!! Μαζι σου εγω!!!!Μαζι στον αγωνα να καταργησουμε τα προνομια ΟΛΩΝ των βουλευτων.......και να βοηθησουμε τους ανεργους/ανημπορους με ειδικα κουπονια!! Αλλα απο την στιγμη που θα συμφωνησουμε στους ορους του παιχνιδιου.....θα συμφωνησουμε οτι θα πρεπει να ειναι σεβαστοι απο ολους....και τυχον παραβατες...(που ειναι λογικο να υπαρχουν και αυτοι-σε ολες τις κοινωνιες υπαρχουν)...οταν θα συλλαμβανονατι να παρανομουν (ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ) θα πρεπει να εχουν τα guts να αποδεχονται τηςν τιμωρια τους!!! Αυτη ειναι μια ευνομουμενη κοινωνια....οσο και εαν μερικοι δεν θελουν να το αποδεχτουν.... ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΙΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ!! Δεν ξερω αμα στην Αμερικη παιζει κατι τετοιο αλλα ενταξει Αμερικη δεν προκειται να γινουμε ποτε οποτε αστο. Που την βλεπεις την πληρη συγχυση ??? Νομιζω οτι γραφω ξεκαθαρα οτι πουθενα εδω δεν ανανφερθηκε διαταξη που δινει δικαιωμα στον ελεγκτη ουτε καν να ακουμπησει με το μικρο του δαχτυλακι τον επιβατη. Σε καποιο post υπαρχει και link απο δημοσιευση δικηγορου που λεει τα ιδια Ακριβως! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Αν και το εχω ξαναπεει μαις και αρχισα εγω το post να το ξαναπω αλλη μια φορα : Δεν ειμαι υπερ των τζαμπατζηδων για οποιοδηποτε λογο ουτε εχω μπει ποτε χωρις εισητηριο ουτε για δυο στασεις.Την μια την αντεχω και με τα ποδια... Ειμαι ομως καθετα αντιθετος με την τακτικη οσων τουλαχιστον ελεγκτων κανουν καταχριση εξουσιας. Τον τροπο να κανουν τον ελεγχο νομιμα εστω και αν εχουν δυσκολιες ας τους τον βρουν οι ...εργοδοτες τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις