mphxths Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Να πω και γω το μακρυ μου Δεδομενο πρωτο. Το συστημα με τα λεωφορεια και το πως χτυπιουνται τα εισιτηρια ειναι βλακωδες.Θα επρεπε να μπαινουν ξερωγω μονο απο μπροστα και να τους τα ακυρωνει ο οδηγος για παραδειγμα , οπως γινεται σε διαφορεσ πολεις π.χ. Γιαννενα (που ημουν πριν πολλα χρονια) . Αν αυτο δημιουργουσε καποια καθυστερηση σε κεντρικες διαδρομες..θα επρεπε να βρεθει τροπος να λυθει Δεδομενο δευτερο. Το φλατ αντιτιμο ειναι βλακωδες... Στην ολλανδια που ειχα παει καποτε , επαιρνες ενα εισιτηριο μακρυναρι...σαν παπυρος που στην ουσια ηταν πολλα ενωμενα και αναλογως σε ποια "ζωνη" πηγαινες ακυρωνες ενα ή περισσοτερα.Ποιος σε ελεγχε οτι οντως ακυρωνεις αυτα που επρεπε..δεν ξερω..προφανως κανας ελεγχτης που θα μπαινει μεσα..... Δεδομενο τριτο. Δεν ξερουμε στα ΣΙΓΟΥΡΑ τι παιχτηκε μεσα στο λεοφωρειο και για μενα οι αυτοπτες μαρτυρες δεν ξερω κατα ποσο θαναι αντικειμενικοι με εναν θανατο ενος νεαρου...εννοω πολυ πιθανο να ριξουν ολες τις ευθυνες στον ελεγχη. Δεδομενο τεταρτο : οσο λαθος δομημενο και αν ειναι το συστημα με τα εισιτηρια στα ΜΜΜ οταν μπαινουμε μεσα σε αυτα απλα το αποδεχομαστε..ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες για να φιλοσοφουμε. Παμε τωρα στα του ελεγχτη .Σιγουρα υπαρχουν και σοβαροι και μαλακες...σιγουρα απο οσα διαβασα στο θρεντ δεν μπορουν να ασκησουν σωματικη βια οπως και να την οριοθετησουμε αυτην .Οποτε σιγουρα ερχονται σε δυσκολη θεση οταν εχουν να κανουν με καποιον παραβατη και σιγουρα καποιοι ισως απο θεμα νοοτροπιας υπερβαινουν τα δικαιωματα τους και τραμπουκιζουν. Απο την αλλη οπως σωστα ειπωθηκε ο ελεγχτης δεν μπορει να αρχιζει να ψυχολογει το καθε ενα...δεν ειναι δουλεια του και προφανως δεν ειναι και εξιδικευμενος να κανει κατι τετοιο.Εκτος και αν λογω εμφανισης ή/και συμπεριφορας του παραβατη βγαινουν αβιαστα συμπερασματα. Αν εχεις ομως μπροστα σου εναν φυσιολογικο 19χρονο δεν μπορεις να ξερεις αν ειναι τζαμπατζης , αν ειναι ανεργος , αν βιαζοταν , αν πηγαινε για καφε κλπ. Οποτε καλο ειναι να μην βγαζουμε συμπερασματα για τον νεαρο απλα για να τον δικαιολογησουμε..απλα επειδη σκοτωθηκε. Εγω πιστευω (εικασιες κανω καθαρα) οτι τα πραγματα ισως γινανε καπως ετσι... Του ζητηθηκε εισιτηριο...δεν ειχε...δεν ηθελε να δωσει στοιχεια....αρχιζανε να κραζουν κλασικα οι επιβατες τον ελεγχτη που πιεζε τον νεαρο για εισιτηριο/στοιχεια κλπ (εχω πετυχει τετοιο σκηνικο...ξαφνικα ολο το λεωφορειο γινεται ενα σωμα μια φωνη....) ο ελεγχτης σπαστηκε...ο νεαρος αντεδρασε πανω στο γενικοτερα κλιμα..,και ηρθαν στα χερια... Δεν νομζω οτι ο ελεγχτης το τραβηξε τοσο πολυ ...για το ποσοστο του..ή επειδη ειναι νομιμοφρων του κερατα...απλα απο ενα σημειο και μετα ηταν και θεμα εγωισμου.... Ο οδηγος και ο ελεγχτης αποφασισανε να τον κατεβασουν στο τερμα...ο νεαρος πανικοβληθηκε και εκανε την μαλακια που εκανε... Συμπερασματα (δικα μου) 1.Στις ταινιες ολα ειναι εφε...ειδικα οταν πηδανε εξω απο κινουμενο οχημα...να το θυμαστε. 2.Ο θανατος δεν δικαιολογει παντα τον θανοντα..φυσικα ειναι ενα τραγικο συμβαν αλλα νταξ...θιος σχωρεστον αλλα μεχρι εκει. 3.Το αδικο συστημα να το θυμομαστε οταν πρεπει οχι μετα απο τραγικο γεγονος..τοσο καιρο το συστημα ηταν καλο με τα εισιτηρια δηλ? 4.Οταν μπαινεις στο λεωφορειο και παρανομεις..αποδεξου τις συνεπειες...οι νεοελληνικες μαγκιες δεν μας τιμανε...μην μας πιανει η επανασταση κατα του συστηματος..μετα την παρανομια...την δικη μας.... 5.Και εγω εκανα μαιμουδιες παλια με τα εισιτηρια...αλλα ποτε δεν πανικοβληθηκα οταν με πιασανε..και ημουν και σε μικροτερη ηλικια απο του νεαρου..νταξ ας παραδεχτουμε οτι η κινηση του νεαρου ηταν τουλαχιστον βλακωδης.... Κριμα το παλικαρι αλλα εγω θα εψαχνα τις αιτιες στην οικογενεια του....εδω βγηκε ο πατερας και ελεγε μου φαγανε το παιδι για 1 ευρω...ποσο πιο ακυρος δηλ. Ολα αυτα τα γραφω οπως και αλλοι χωρις να χουμε σαφη αντιληψη του τι πραγματικα εγινε...μπορει αν μαθουμε ποτε τι εγινε πραγματικα να αλλαξουν δεδομενα και γνωμες και αποψεις. 6
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Πραγματικά απορώ με τον κυνισμό και την αναισθησία που εκφράζονται από πολλές διατυπωμένες απόψεις σε αυτό το νήμα. Σε ένα συμβάν με τραγικό τέλος, και χωρίς να υπάρχει ακόμα καμία επίσημη ξεκάθαρη εικόνα για το τι έγινε, έχουμε διαβάσει ότι : Ο νεαρός επιβάτης ήταν τζαμπατζής και δεν είχε εισιτήριο γιατί ήταν μάγκας. Φυσικά δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είχε την δυνατότητα να πληρώσει. Ο νεαρός “τζαμπατζής” στο τέλος – επειδή είμαστε στην Ελλάδα – βγήκε από πάνω. Φυσικά το παιδί δεν πρόλαβε καν να ζήσει την ζωή του, αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια μπροστά στο γεγονός ότι τελικά βγήκε από πάνω. Ο νεαρός πήδηξε απο το όχημα επειδή τόσο του έκοβε και αυτή την επιλογή του έδωσε το IQ του, και τέλοσπάντων, αν δεν σκοτωνόταν τώρα, θα την πάθαινε σίγουρα αύριο μεθαύριο γιατί εμείς τους μυριζόμαστε τους ηλίθιους από μακριά (και ως γνωστόν στους ηλίθιους αξίζει να πεθαίνουν γρήγορα). Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση το 19 χρονών παιδί να αγχώθηκε/να τα έχασε/να πανικοβλήθηκε. Αιδώς Αργείοι. H κλασσικη αναπαραγωγη. Κυνικος οποιος τολμα να πει τα αυτονοητα, απλα επειδη αυτος που προκαλεσε την κατασταση ειναι νεκρος. Με συνεχη επικληση στο θανατο του, ανευ αλλων ουσιαστικων επιχειρηματων. Παμε ενα-ενα: -Αν δεν εχεις λεφτα να πληρωσεις δεν μπαινεις. Simple. Δεν χωραει ο νους μου ποσο απλα κανετε το συνειρμο "ε δεν ειχε λεφτα γιαυτο δεν ειχε εισητηριο", θεωρωντας δεδομενο το δικαιωμα του να βρισκεται μεσα στο λεωφορειο! Εσυ πας σε νυχτερινο κλαμπ και ανοιγεις μπουκαλι αν δεν εχεις λεφτα? Οχι, γιατι θα σε περιμενουν μπραβοι, θα σε ξυλοφορτωσουν και θα τους πεις κι ευχαριστω. Για να τελειωνουμε: δεν γινεται να μην εχεις λεφτα για ενα προιον/μια υπηρεσια αλλα να το αγοραζεις/χρησιμοποιεις. Ελπιζω οτι υπαρχει αρκετο μυαλο στο φορουμ τουτο για να μπορουμε να το κατανοησουμε ΟΛΟΙ Και για να μη κρυβομαστε πισω απτο δαχτυλο μας: Το ολο σκηνικο ΔΕΙΧΝΕΙ φως φαναρι οτι το τζαπατζιλικι ηταν θεμα νοοτροπιας και οχι ανεχειας... Για καφε ηταν ο μαντραχαλος παληκαρος, με παρεα ηταν στο λεωφορειο, ε του φουστη κανεις δεν ειχε 1.20 οταν ολοι τους (και αυτος) ειχαν για την φραπεδουμπα? -Ναι βγηκε απο πανω. Δες πχ το ποστ σου και θα καταλαβεις τι ακριβως εννοω. -Ε ναι αφου πρωτα επαιξε κατι ψιλες με τον ελεγκτη επειδη δε γουσταρε προστιμο (γιατι ΕΤΣΙ), μετα αγχωθηκε το παληκαρι και εκανε σαλτο απο τον πανικο του. Η περιπτωση με περισια μαγκια και θρασσος να επιχειρει να διαφυγει για να μη φαει προστιμο και να την βγαλει τζαπε καπακι στο τζαπε και να αποκτησει και τη δοξα τυπου "τι εκανα εγω ο μανκας μεσα στο λεωφορειο στον ελεγκτη" δεν μας περνα απτο μυαλο, ειναι περιπου απιθανη! Α και για να μην ξεχασω. Σκαστε ολοι γιατι το παιδακι ειναι νεκρο, σχεδον δολοφονημενο. Σεβαστειτε το κυνικοι τυποι! Στην Αφρικη δεν εχουν προσβαση σε βασικα αγαθα και πεθαινουν απτην πεινα κι εμεις ειμαστε κυνικοι επειδη ενας 19χρονος αποφασισε να χρησιμοποιησει τζαπα ΜΜΜ, να τραμπουκισει τον ελεγκτη και στη συνεχεια να επιχειρησει να διαφυγει (απο τον ελεγκτη, αλλα κυριως απο τις ευθυνες της ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ πραξεως του) επιστρεφοντας απο καφετερια. Ας πενθησουμε επειδη ενας τυπικος Ελληναρας σκοτωθηκε απο την ανοησια που τον δερνει, απλα επειδη ηταν νεαρος/παιδακι/δεν προλαβε να ζησει τη ζωη του κλπ. 5
jpaokx Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Εγώ προσωπικά δεν ξέρω τί έγινε και θα φανεί στα δικαστήρια. Κρίμα για το παιδί! Δεν άξιζε! Ο ελεγκτής δεν ξέρω τί ακριβώς έκανε (αν πχ. φέρθηκε μ@αλάκας με τσαμπουκά και εξουσία) αλλά αν έκανε την δουλειά του να ελέγξει το παιδί και αυτό δεν είχε εισιτήριο, τότε προσωπικά θεωρώ ότι δεν φταίει σε τίποτα. Αν τώρα το παιδί θεώρησε ότι άξιζε για ένα εισιτήριο να πηδήξει από το τρόλει, τί να πω;;; Βλακώδες ενέργεια! Προφανώς, είχε πανικοβληθεί. Αν όμως τον έσπρωξε ο ελεγκτής σε κάποια αψημαχία, τότε πρέπει να κατηγορηθεί για δολοφονία. Υπάρχουν πολλά ΑΝ και, μέχρι να βγει η απόφαση, ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του ανάλογα με το ιδεολογικό - κατά κύριο λόγο πολιτικό - του υπόβαθρο. 1
Star_Light Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 http://www.skai.gr/news/greece/article/239844/ufupourgos-metaforon-odigos-kai-o-elegtis-ekanan-oti-eprepe-na-kanoun/ Tι λεει αυτος ρε θα μας τρελανει τελειως? πως ξερει τι εκαναν εφοσον δεν ηταν μπροστα?
PostHelper Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 και εδω παντως με την συζητηση να πηγαινει στο εν λογω περιστατικο, εμαθα απτην ξαδερφη μου που ηταν μεσα στο λεωφορειο κ ηταν αυτοπτης μαρτυρας οτι κ πριν λιγες εβδομαδες ενας νεαρος που δεν εκοψε εισητηριο, μολις μπηκε ο ελεγκτης βγηκε απο το παραθυρο(!) κ τελικα μαθευτηκε οτι χτυπησε αρκετα το κεφαλι του. αν σακατευοταν κ πεθαινε τελικα κ αυτος, φανταζομαι θα ζητουσαν τα ΜΜΕ οπως κ αρκετοι αλλοι τον απαγχονισμο του ελεγκτη ή κατι παρομοιο. τους τζαμπατζηδες δεν τους λυπαμαι καθολου και ακομα κ αν δεν εφταγε ο νεαρος αλλα ο ελεγκτης θελησε πχ να τον κρατησει ομηρο(αντικανονικα κ παρανομα), και παλι καλα να παθει λεω αφου αυτος το ξεκινησε. Μπλούζα σκισμένη, που σημαίνει ότι κάποιος τον τραβούσε, ο οδηγός με τον ελεγκτή να φωνάζουν, "θα πληρώσεις κωλόπαιδο", οι επιβάτες να φωνάζουν ότι θα πληρώσουν αυτοί, αλλά ο ελεγκτής ανένδοτος, να τους λέει "όχι, πάντα το ίδιο κάνετε, δεν είναι δουλειά σας, αυτός θα πληρώσει", μα δικιο θα χει ο ελεγκτης σε τετοια περιπτωση να μην αφηνει τους αλλους να πληρωσουν το ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ. διοτι αν δεν κοψεις εισητηριο τοτε τρως προστιμο και δεν πρεπει να γλιτωνεις με το να πεις α θα πληρωσω τωρα εισητηριο μην μου κοβεις προστιμο. 2
Star_Light Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 και εδω παντως με την συζητηση να πηγαινει στο εν λογω περιστατικο, εμαθα απτην ξαδερφη μου που ηταν μεσα στο λεωφορειο κ ηταν αυτοπτης μαρτυρας οτι κ πριν λιγες εβδομαδες ενας νεαρος που δεν εκοψε εισητηριο, μολις μπηκε ο ελεγκτης βγηκε απο το παραθυρο(!) κ τελικα μαθευτηκε οτι χτυπησε αρκετα το κεφαλι του. αν σακατευοταν κ πεθαινε τελικα κ αυτος, φανταζομαι θα ζητουσαν τα ΜΜΕ οπως κ αρκετοι αλλοι τον απαγχονισμο του ελεγκτη ή κατι παρομοιο. τους τζαμπατζηδες δεν τους λυπαμαι καθολου και ακομα κ αν δεν εφταγε ο νεαρος αλλα ο ελεγκτης θελησε πχ να τον κρατησει ομηρο(αντικανονικα κ παρανομα), και παλι καλα να παθει λεω αφου αυτος το ξεκινησε. μα δικιο θα χει ο ελεγκτης σε τετοια περιπτωση να μην αφηνει τους αλλους να πληρωσουν το ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ. διοτι αν δεν κοψεις εισητηριο τοτε τρως προστιμο και δεν πρεπει να γλιτωνεις με το να πεις α θα πληρωσω τωρα εισητηριο μην μου κοβεις προστιμο. Απο που και ως που θα εχει δικιο? δειξε μας εναν νομο του Ποινικου που λεει οτι ο ελεγκτης μπορει να σε αρπαξει απο την μπλουζα... ρε μη γραφετε οτι θελετε
PostHelper Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Το σκίσιμο από τράβηγμα είναι διαφορετικό, από το σκίσιμο από την τριβή. Όλοι έχουμε πέσει με το ποδήλατο και τα ξέρουμε αυτά. Προς το παρόν μόνο μαρτυρίες έχουμε και ιατροδικαστής δεν είμαι. Αυτό που γίνεται όμως 2 μέρες τώρα, με το να χαρακτηρίζουμε ένα παιδί τζαμπατζή και ανόητο, χωρίς να έχουμε επίγνωση του τι πραγματικά έχει συμβεί, είναι ύβρις απέναντι στο νεκρό. και το να χαρακτηριζουμε ομως τον ελεγκτη βιαιο ζωο καρεκλοκενταυρο του οασα κλπ κλπ χωρις να εχουμε επιγνωση του τι πραγματικα εχει συμβει ειναι υβρις απεναντι στον ζωντανο. 2
mphxths Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Εγώ προσωπικά δεν ξέρω τί έγινε και θα φανεί στα δικαστήρια. Κρίμα για το παιδί! Δεν άξιζε! Ο ελεγκτής δεν ξέρω τί ακριβώς έκανε (αν πχ. φέρθηκε μ@αλάκας με τσαμπουκά και εξουσία) αλλά αν έκανε την δουλειά του να ελέγξει το παιδί και αυτό δεν είχε εισιτήριο, τότε προσωπικά θεωρώ ότι δεν φταίει σε τίποτα. Αν τώρα το παιδί θεώρησε ότι άξιζε για ένα εισιτήριο να πηδήξει από το τρόλει, τί να πω;;; Βλακώδες ενέργεια! Προφανώς, είχε πανικοβληθεί. Αν όμως τον έσπρωξε ο ελεγκτής σε κάποια αψημαχία, τότε πρέπει να κατηγορηθεί για δολοφονία. Υπάρχουν πολλά ΑΝ και, μέχρι να βγει η απόφαση, ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του ανάλογα με το ιδεολογικό - κατά κύριο λόγο πολιτικό - του υπόβαθρο. ενας νεαρος αυτοπτης μαρτυρας με αυτοκινητο πισω απο το τρολευ...ελεγε σε ενα ρεπορταζ..οτι το τρολευ..επιβραδυνε...και ανοιξε η πορτα και επεσε ο νεαρος εξω. Αυτο σημαινει οτι το τρολευ ηταν εν κινησει..αρα να ανοιξει καποιος ηθελημενα την πορτα (π.χ. ο ελεγχτης ή καποιος αλλος) και να τον ριξει εξω αποκλειεται. Στα τρολευ απο οτι ακουσα αν δεν σταματησει δεν ανοιγει πορτα.Αρα και μπατσες να παιζανε πανω στην πορτα εν κινησει , δεν θα οδηγουσε στο να πεταχτει εξω ο νεαρος. Να τραβηξε ο ελεγχτης τον μοχλο κινδυνου , να ανοιξε χειροκινητα την πορτα και να τον πεταξε εξω και αυτο το αποκλειω...δεν πιστευω οτι ηθελε να τον δολοφονησει ο ελεγχτης και στην τελικη ηθελε να τον παει στο τερμα , οχι να τον βγαλει εξω. Αρα καποιος τραβηξε τον μοχλο και βγηκε/πεταχτηκε ο νεαρος εξω....και τεινω να πιστευω οτι το εκανε ο ιδιος για να γλυτωσει απο ολη την φαση παμετερμα-στοιχεια-προστιμο κλπ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Αλλη αστειοτητα κι αυτη. Σε τσιμπαει ο ελεγκτης χωρις εισητηριο και ζητας/ζητανε αλλοι να πληρωσουν το εισητηριο για να μη φας το προστιμο! Ε τοτε ας μπαινουμε ολοι χωρις εισητηριο ΚΙ ΑΝ μας τσιμπησει ελεγκτης πληρωνουμε εκει το εισητηριο και ουτε γατα ουτε ζημια. Και φταιει ο ελεγκτης επειδη δε το δεχτηκε. 1
PostHelper Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Απο που και ως που θα εχει δικιο? δειξε μας εναν νομο του Ποινικου που λεει οτι ο ελεγκτης μπορει να σε αρπαξει απο την μπλουζα... ρε μη γραφετε οτι θελετε ξερεις να διαβαζεις καλα? εγω ειπα οτι δικιο θα χει ο ελεγκτης να μην αφηνει τους αλλους να πληρωσουν το εισητηριο. δεν ανεφερα πουθενα για τραβηγματα μπλουζων κλπ. 1
Star_Light Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 ξερεις να διαβαζεις καλα? εγω ειπα οτι δικιο θα χει ο ελεγκτης να μην αφηνει τους αλλους να πληρωσουν το εισητηριο. δεν ανεφερα πουθενα για τραβηγματα μπλουζων κλπ. Ξερω να διαβαζω πολυ καλυτερα απο σενα. Τι τον ενδιαφερει τον ελεγκτη απο που θα βρει τα λεφτα ο αλλος για το προστιμο? Αυτο το δικιο που λες απο που αναγεται? εσυ το εβγαλες αυθαιρετα?
PostHelper Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Τι τον ενδιαφερει τον ελεγκτη απο που θα βρει τα λεφτα ο αλλος για το προστιμο? ρε φιλε ξερεις να διαβαζεις ή οχι? αντε πανε να δεις τι εγραψα κ με κεφαλαια μαλιστα στο αρχικο μου μηνυμα για να μην μπερδευτει κανεις οπως φανταστηκα οτι θα γινει με καποιους καλοθελητες. ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ εγραψα, οχι προστιμο το πιασες τωρα?
HALF EVIL Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Αλλη αστειοτητα κι αυτη. Σε τσιμπαει ο ελεγκτης χωρις εισητηριο και ζητας/ζητανε αλλοι να πληρωσουν το εισητηριο για να μη φας το προστιμο! Ε τοτε ας μπαινουμε ολοι χωρις εισητηριο ΚΙ ΑΝ μας τσιμπησει ελεγκτης πληρωνουμε εκει το εισητηριο και ουτε γατα ουτε ζημια. Σε σταματαει ο μπατσος επειδη πας με 200 και του λες "νταξει, τωρα θα πηγαινω με 50 μη με γραψεις"! Ε ναι για 1 Ευρώ όλοι είμαστε πονόψυχοι. Για το πρόστιμο του τροχονόμου που είναι 250€ να δώ πόσοι θα προσφερθούν να το πληρώσουν. 2
Star_Light Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 ρε φιλε ξερεις να διαβαζεις ή οχι? αντε πανε να δεις τι εγραψα κ με κεφαλαια μαλιστα στο αρχικο μου μηνυμα για να μην μπερδευτει κανεις οπως φανταστηκα οτι θα γινει με καποιους καλοθελητες. ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ εγραψα, οχι προστιμο το πιασες τωρα? Αστο γιατι θα φαω κανα μπαν παλι και εισαι και ανορθογραφος κξαι τα γραφεις και με κεφαλαια
Log@n Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Φίλε, ξέρεις πόσα παιδιά πεθαίνουν κάθε δευτερόλεπτο στον κόσμο χωρίς να φταίνε στο ελάχιστο; Τι κάνεις όλη μέρα γι' αυτό; Κάθεσαι και κλαίς ; Μην ηθικολογείς έτσι γενικά. Υ.Γ. Τον πούστη με ξένο κώλο όλοι ξέρουμε να τον κάνουμε. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν τα ερωτήματα σου με αυτό που συζητάμε στο νήμα και αυτά που έγραψα. Αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο περιστατικό και την αντιμετώπισή του. Οπότε κάπως άκυρο αυτό που μου λες. @MidiMiliz : Ίσως να ήταν ανάγκη να πάρει το τρόλευ, εσύ πως ξέρεις σίγουρα ότι πήγαινε για καφέ και μάλιστα είχε και την παρέα του μαζί? Εγώ δεν ήμουν εκεί και δεν ξέρω, εσύ που το ισχυρίζεσαι μπορείς αν θες να μου το αποδείξεις? Τα άσχετα περί Αφρικής δεν τα σχολιάζω καν, εκεί που θέλω να καταλήξω είναι στο ότι βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπέρασμα και να καταδικάσουμε ένα παιδί χωρίς αδιάσειστα στοιχεία και ενώ το αίμα του ακόμα δεν έχει στεγνώσει καλά καλά από την άσφαλτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις