akpe Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Τρίτη φορά που παίζει το βίντεο εδώ ρε κέιτζ Αυτό που κυκλοφορεί (από Έχτρα νομίζω) είναι οτι παίρνουν το 10%. Δεν ξέρω αν ισχύει, όπως δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που γράφουν κάποιοι οτι οι ελεγκτές είναι εθελοντές. Δεν τους διορίζει κάποιος δηλαδή, μόνοι τους προσφέρονται. Αμφιβάλλω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Silverage λένε πως η μπλούζα σκίστικε στον καυγά, αυτό μπορεί ο οποιοσδήποτε να το καταλάβει ακόμα και απο φωτογρφία. Εν τω μεταξύ, για να καταλάβω. Συνεχίζοντας το σκεπτικό του The_Judas, μέχρι τώρα μας ενοχλούσε που δεν είχαμε μάρτυρες. Στον πρώτο μάρτυρα που βγαίνει στα media μας ενοχλεί που «είναι ανώνυμος» (που δεν είναι). Στην δεύτερη πάλι μας ενοχλεί πάλι το οτι «είναι ανώνυμος» (που πάλι δεν είναι) και το οτι βγήκε σε μια κωλοφυλλάδα (που βγήκε στον ΑΝΤ1). Τελικά να μαζευτούμε να αποφασίσουμε τι μάρτυρες θέλουμε ρε παιδιά. Γιατί εγώ είμαι 100% σίγουρος ότι όποιος και να βγει, ό,τι και να πει, κάποιοι έχουν ήδη σχηματίσει άποψη; 4
REDODIN7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Ε αμα το λενε τα παραπολιτικα, επικαλουμενοι ανωνυμο αυτοπτη μαρτυρα οκ. Η ερευνα θα δειξει, αλλα δεν μου κανει καθολου εντυπωση που η πλευρα οικογενειας-φιλων θα προσπαθησουν με καθε τροπο να βγαλουν τον γιο/φιλο, λαδι και τον ελεγκτη ανιψιο του Μπιν Λαντεν. Μια ζωη προτρεχεις θελοντας δεν ξερω και εγω τι να πετυχεις, ποιος σου ειπε οτι ειναι ανωνημη η καταγγελια διαβασες το κειμενο ???? Μαλλον οχι , εχει ονομα και επιθετο και ειπε οτι οποτε της ζητηθει ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. Αμα τωρα εσυ εισαι της νοοτροπιας οτι ηταν τσαμπατζης και καλα επαθε δεν σου φταιω εγω.
REDODIN7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Αφιερωμένο σε όλους τους "έντιμους" που λένε ένα 19χρόνο παιδί που έχασε την ζωή του για ένα εισιτήριο τσαμπατζή.
Tenshi Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μια ζωη προτρεχεις θελοντας δεν ξερω και εγω τι να πετυχεις, ποιος σου ειπε οτι ειναι ανωνημη η καταγγελια διαβασες το κειμενο ???? Μαλλον οχι , εχει ονομα και επιθετο και ειπε οτι οποτε της ζητηθει ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. Αμα τωρα εσυ εισαι της νοοτροπιας οτι ηταν τσαμπατζης και καλα επαθε δεν σου φταιω εγω. Λίλα Πάουζε,χαίρω πολύ.Τώρα δίνω πιο φερέγγυος; Γιατί ο "μάρτυρας" εμφανίστηκε ξαφνικά;Γιατί τώρα;
LRoi Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Λίλα Πάουζε,χαίρω πολύ.Τώρα δίνω πιο φερέγγυος; Γιατί ο "μάρτυρας" εμφανίστηκε ξαφνικά;Γιατί τώρα; Έλα μου ντε. Γιατί δεν μας ρώτησε πότε θα έπρεπε να βγει, να της πούμε εμείς... 2
REDODIN7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Λίλα Πάουζε,χαίρω πολύ.Τώρα δίνω πιο φερέγγυος; Γιατί ο "μάρτυρας" εμφανίστηκε ξαφνικά;Γιατί τώρα; Γιατι μπορει να μην εμαθε οτι πεθανε ο μικρος, γιατι μπορει απο την οικογενιας της να της ελεγαν ελα που πας να πλεξεις τωρα κατσε στα αυγα σου....
akpe Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δεν δίνεις πιο φερέγγυος αλλά αν ψευδομαρτυρήσεις θα τρέχεις. Δεν νομίζω να βγαίνουν στα κανάλια και στους ΑΡΔ με ονοματεπώνυμα και φάτσες επειδή έτσι τους καύλωσε, ε; Στο άλλο φαντάζομαι γιατί τώρα πήρε διαστάσεις το θέμα και στα συμβατικά media (δεν τα παρακολουθώ) και τα κοράκια άρχισαν το ψάξιμο κατόπιν εορτής; Λέω εγώ τώρα.
Tenshi Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Αχέμ,γιατί οι μάρτυρες δίνουν κατάθεση επιτόπου; Ποιός άλλος "μάρτυρας" μπορεί να διασταυρώσει οτι η συγκεκριμένη κυρία όντως επέβαινε στο τρόλεϊ; Επίσης το δέν ήξερε ή τις είπαν να κάνει αμφιβάλλω αν ευσταθεί,πολύ περισσότερο όταν είσαι (υποτίθεται) μπροστά στο συμβάν. Δηλαδή για όνομα,θα βλέπατε ένα 19χρονο να πέφτει στο κενό,ασχέτως ποιος έφταιξε και θα πηγαίνατε σπίτι για pro και καφέ;
akpe Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μιλάμε για τις πρώτες μαρτυρίες στα κανάλια ρε τένσι, όχι για καταθέσεις στην αστυνομία. Αυτές δεν έχω ιδέα πότε/αν δίνονται στην δημοσιότητα. Αν είναι έτσι να αμφισβητούμε τους πάντες απλά και μόνο επειδή δεν μας αρέσουν οι φάτσες τους. Στο άλλο που λες μην είσαι τόσο σίγουρος. Σε αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε φιλική οικογένεια με νεκρό, όπου η μαρτυρίες τρίτων έπαιζαν σημαντικότατο ρόλο για την αθώωση του οδηγού, από μια ολόκληρη πλατεία κατάφεραν να βρουν έναν μάρτυρα. Τα «μην με μπλέκεις εμένα» έδιναν και έπαιρναν και είχαν και το θράσος να το λένε στα μούτρα τους, παρά το ότι αν δεν απατώμαι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι παράνομο να μην κληθείς/καταθέσεις. Είτε μας αρέσει είτε όχι μέχρι να ακούσουμε κάτι επίσημο αυτά έχουμε. Σε παρόμοια περιστατικά δηλαδή είχαμε όλα τα γεγονότα αμέσως;
REDODIN7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δηλαδή για όνομα,θα βλέπατε ένα 19χρονο να πέφτει στο κενό,ασχέτως ποιος έφταιξε και θα πηγαίνατε σπίτι για pro και καφέ; Α καλα πες μας οτι πεφτεις απο τα συννεφα... Ξερεις ποσες χιλιαδες περιστατικα γινονται και κανενας δεν δινει σημασια γιατι δεν δεν θελει να "μπλεξει" και κοιταει την "δουλεια" του
kanesaxo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μόνο στην Ελλάδα σε ένα τόσο περιορισμένο χώρο (το χώρο του τραμ,αστικού, τι διάολο ήταν) θα είχαμε τόσο αντικρουόμενες μαρτυρίες. Ο ένας λέει ο θανών πως ήταν εκτός ευατού και χτυπούσε όποιον έβρισκε μπροστά του, ο άλλος λέει πως τον χτύπησαν και τον πέταξαν έξω σπρώχνοντας τον. Μου μυρίζεται πάλι ευκαιρία για προβολή, για να ασχολούνται τα κανάλια κάνα μήνα και πάει λέγοντας. Συλληπητήρια στην οικογένεια, όπως και να έχει. Κακιά στιγμή. Ολο ομως το σκηνικό βρωμάει. Και στη τελική, 2 μάρτυρες υπήρχαν μόνον; να καταθέσουν όλοι οσοι ήταν μέσα με το στανιό.
HALF EVIL Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Πουθενα δεν αναφερθηκε κατι τετοιο....Αν εχεις κατι...διαφωτησε μας !! Δες το πόστ σου Νο 187. Φαίνεται ότι βρίσκεσαι σε πλήρη σύγχυση με τόσα που έγραψες αλλά συμπέρασμα δεν μας βοήθησες να βγάλουμε. Α καλα πες μας οτι πεφτεις απο τα συννεφα... Ξερεις ποσες χιλιαδες περιστατικα γινονται και κανενας δεν δινει σημασια γιατι δεν δεν θελει να "μπλεξει" και κοιταει την "δουλεια" του Πόστ Νο 158. Το μεγάλο κακό στην Ελληνική κοινωνία είναι το ότι είτε δεν γνωρίζουμε, είτε γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας. Η τακτική του μέσου Έλληνα είναι ή να λύνει τα προβλήματα με τον τσαμπουκά, ή με την πονηριά, ή τέλος να λέει " που να μπλέξω τώρα, άστο καλύτερα" . Όχι πες μου τώρα αν δεν έχω δίκιο. 1
Log@n Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Πραγματικά απορώ με τον κυνισμό και την αναισθησία που εκφράζονται από πολλές διατυπωμένες απόψεις σε αυτό το νήμα. Σε ένα συμβάν με τραγικό τέλος, και χωρίς να υπάρχει ακόμα καμία επίσημη ξεκάθαρη εικόνα για το τι έγινε, έχουμε διαβάσει ότι : Ο νεαρός επιβάτης ήταν τζαμπατζής και δεν είχε εισιτήριο γιατί ήταν μάγκας. Φυσικά δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είχε την δυνατότητα να πληρώσει. Ο νεαρός “τζαμπατζής” στο τέλος – επειδή είμαστε στην Ελλάδα – βγήκε από πάνω. Φυσικά το παιδί δεν πρόλαβε καν να ζήσει την ζωή του, αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια μπροστά στο γεγονός ότι τελικά βγήκε από πάνω. Ο νεαρός πήδηξε απο το όχημα επειδή τόσο του έκοβε και αυτή την επιλογή του έδωσε το IQ του, και τέλοσπάντων, αν δεν σκοτωνόταν τώρα, θα την πάθαινε σίγουρα αύριο μεθαύριο γιατί εμείς τους μυριζόμαστε τους ηλίθιους από μακριά (και ως γνωστόν στους ηλίθιους αξίζει να πεθαίνουν γρήγορα). Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση το 19 χρονών παιδί να αγχώθηκε/να τα έχασε/να πανικοβλήθηκε. Αιδώς Αργείοι. 1
damian1977 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Το πραγματικα παραδοξο ειναι οτι συχνα πυκνα χρησιμοποιουμε την εκφραση 'ειμαστε Ουγκαντα' και 'δεν εχουμε εμεις καμια σχεση με τις ανεπτυγμενες δυτικοευρωπαικες κοινωνιες' (οχι αδικα τις περισσοτερες φορες) και εχουμε σπαταλησει 22 σελιδες σε ενα θεμα που δεν θα εμπαινε ουτε στην τελευταια σελιδα της Sun.(σκοπιμα γραφτηκε η συγκεκριμενη φυλλαδα) H γνωμη των Ελληνων του εξωτερικου που συχναζουν εδω μεσα....(Αυτοι που ζουν απο Ελβετια και Αυστρια ...μεχρι Σουηδια και Φινλανδια) θα ειχε ιδιαιτερη χρησιμοτητα!! Ο τζαμπατζης (ή αλλιως ο τζαμπα μαγκας) ειναι πολιτικη σταση ζωης και δεν εχει σχεση με οικονομικη κριση ή οχι!!!! Ειναι αυτη η ρημαδιασμενη ελληναραδικη νοοτροπια του 'Ποιος εισαι εσυ ρε που θα με ελεγξεις??Ξερεις ποιος ειμαι εγω???'....και που παλαιοτερα συνοδευοταν με 'ξερω τον ταδε και θα σου τιριριμ τα τιριραμ''...κατι που δοξα τω Θεο τεινει να εκλειψει. Τζαμπατζης πιτσιρικας μπαινει σε τρολευ......μαλακας ελεγκτης του σπαει τα αρχιδια περισσοτερο απο οσο θα επρεπε.....19χρονος 'Ρομπεν των φτωχων' πηδαει απο κινουμενο οχημα επιχειρωντας ηρωικη εξοδο και το χειροκροτημα του οχλου.....τσακιζεται και σκοτωνεται (το πλεον τραγικο και σημαντικο απο ΟΛΑ).End of story. Οι φημες οτι ο ελεγκτης ειναι ενας μεροκαματιαρης που ειναι στο ποδι απο της 6 το πρωι για 800 ευρω,με τον καθενα απο εμας που δεν εχει εισητηριο να του σπαει τα νευρα....προσπαθωντας να ζησει την οικογενεια του ελεγχονται ως κατασκευασμενες φημες!!Ειναι ξεκαθαρο πως προκειται για μεταμφιεσμενο αιμοσταγη γερμανο πρακτορα της Σταζι σε undercover αποστολη αν καταπνιξει τους τελευταιους θυλακες αντιστασης του ελληνικου γενους!!! 4
HALF EVIL Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Πραγματικά απορώ με τον κυνισμό και την αναισθησία που εκφράζονται από πολλές διατυπωμένες απόψεις σε αυτό το νήμα. Σε ένα συμβάν με τραγικό τέλος, και χωρίς να υπάρχει ακόμα καμία επίσημη ξεκάθαρη εικόνα για το τι έγινε, έχουμε διαβάσει ότι : Ο νεαρός επιβάτης ήταν τζαμπατζής και δεν είχε εισιτήριο γιατί ήταν μάγκας. Φυσικά δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είχε την δυνατότητα να πληρώσει. Ο νεαρός “τζαμπατζής” στο τέλος – επειδή είμαστε στην Ελλάδα – βγήκε από πάνω. Φυσικά το παιδί δεν πρόλαβε καν να ζήσει την ζωή του, αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια μπροστά στο γεγονός ότι τελικά βγήκε από πάνω. Ο νεαρός πήδηξε απο το όχημα επειδή τόσο του έκοβε και αυτή την επιλογή του έδωσε το IQ του, και τέλοσπάντων, αν δεν σκοτωνόταν τώρα, θα την πάθαινε σίγουρα αύριο μεθαύριο γιατί εμείς τους μυριζόμαστε τους ηλίθιους από μακριά (και ως γνωστόν στους ηλίθιους αξίζει να πεθαίνουν γρήγορα). Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση το 19 χρονών παιδί να αγχώθηκε/να τα έχασε/να πανικοβλήθηκε. Αιδώς Αργείοι. Φίλε, ξέρεις πόσα παιδιά πεθαίνουν κάθε δευτερόλεπτο στον κόσμο χωρίς να φταίνε στο ελάχιστο; Τι κάνεις όλη μέρα γι' αυτό; Κάθεσαι και κλαίς ; Μην ηθικολογείς έτσι γενικά. Υ.Γ. Τον πούστη με ξένο κώλο όλοι ξέρουμε να τον κάνουμε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις