andreapaog328 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 πάτρα επίσης...μόνο στην αθήνα πρέπει να γίνεται παρτυ τελικά...
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Εγώ προσωπικά έχω πατήσει κουμπί κινδύνου για να ανοίξει πόρτα τρόλλευ(μη με ρωτήσετε γιατί )....και δεν ανοίγει με τη μία και πηδάς έξω. Θέλει και ένα ζόρισμα. Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να "τους ξέφυγε" όταν δεν πρόσεχαν. Ασε που τα περισσότερα πλέον η τα έχουν αφαιρέσει, ή είναι δύσκολα προσβάσιμα (θέλουν σπάσιμο κτλ). Και πολύ καλά θα κάνουν να τα αφαιρέσουν. Περίπτωση που είχα ακούσει όταν ήμουν φοιτητής. Πακιστανος πήγε να κλέψει το πορτοφόλι μιας γυναίκας αλλά τον πήραν πρέφα και τον ακινητοποίησαν για να καλέσουν το 100. Εκεί που σταμάτησε το λεωφορείο σε ένα φανάρι, πατάει αστραπιαία το κουμπάκι αυτό (το οποίο δεν έχω δεί ποτέ που βρίσκεται) και την κοπανάει έξω. Οι περισσότεροι έκραζαν τον οδηγό γιατί άνοιξε την πόρτα να φυγει έξω και δεν είχαν καταλάβει τι παίζει, ο οδηγός τους είπε οτι πάτησε το κουμπι και βγήκε έξω.... Γενικά και ασχέτως με το συγκεκριμένο περιστατικό, πρέπει να μην υπάρχουν τέτοια κουμπιά και ο μόνος που θα μπορεί να ελέγχει τι γίνεται με τις πόρτες να είναι ο οδηγός. Σε μια τυχαία περίπτωση μπορεί να πάει κανένας τρελός να πατήσει το κουμπί εν κινήσει να ανοίξει η πόρτα και να πέσει κανένας επιβάτης έξω (ειδικά αν υπάρχει στρίμογμα μέσα στο λεωφορείο και αρκετοί στέκονται στις πόρτες).
John323 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Γενικά και ασχέτως με το συγκεκριμένο περιστατικό, πρέπει να μην υπάρχουν τέτοια κουμπιά και ο μόνος που θα μπορεί να ελέγχει τι γίνεται με τις πόρτες να είναι ο οδηγός. Οχι πρεπει να υπαρχουν για να μπορεσει ο κοσμος να βγει εξω σε περιπτωση ατυχηματος η οποιασδηποτε εκτακτης καταστασης. Σε μια τυχαία περίπτωση μπορεί να πάει κανένας τρελός να πατήσει το κουμπί εν κινήσει να ανοίξει η πόρτα και να πέσει κανένας επιβάτης έξω Αν πατησεις το κουμπι δεν ανοιγει αυτοματα η πορτα. Πρεπει να την σπρωξεις ελαφρα επισης. Τωρα αν πεσεις στον απολυτο ψυχακια που πατησει το κουμπι, σπρωξει με το χερι την πορτα να ανοιξει και μετα σπρωξει και εσενα τι να σου πω... 1
REDODIN7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Επειδη στην πολη μου εφαρμοζεται, να πω οτι για πολεις με ξεχωριστους λεωφοριοδρομους, μια χαρα ειναι, αλλα δε μικρες πολεις η σε διαδρομες με μια χραμμη κυκλοφοριας, ειναι το απολυτο χαος. Να περιμενεις απο τον καθε παπου να βρει τα ψιλα, και παραλληλα να εχεις αλλα 50 ατομα να περιμενουν. Σκεψου ουρα απο τα αυτοκινητα πισω. Μονο με ετοιμα εισητηρια (κι οχι αγορα απο τον οδηγο αν δεν εχεις), και μπαρα μπορει να γινει δουλεια. Και υποχρεωση ολων των περιπτερων - ψιλικατζηδικων να πουλανε. Εγω στην Καβαλα που ημουν δεν ειχα κανενα θεμα, αγοραζαμε κανονικα εισητηρια απο ψιλικατζίδικα ή το σταθμαρχειο και μπαιναμε μονο απο μπροστα και τα εσχιζε ο οδηγος. Μιλαμε για 30-40 ατομα το λιγοτερο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 κλασικά θέμα συνήθειας είναι και όταν αλλάζει πάντα υπάρχει γκρίνια...
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μιας και για τα κουμπια κινδυνου κατι ασχετο με το παρων.... Πριν πολλες δεκαετιες φοιτητης στη Θεσσαλονικη πηγαινα με τον ΟΣΕ που τοτε ειχε κουπε και οχι καθισματα τυπου αεροπορικα οπως τωρα. Ενα νεαρο τον επιασαν σπασμοι φωναζαμε για καποιον υπευθυνο δεν εμφανιζοταν κανεις και τραβηξα την κοκκινη λαβη.Το τρενο φρεναρε ηρθε καποιος του ειπαμε τι συνεβη πηρε τον νεαρο και καπου τον πηγε ( δεν θυμαμαι) και μου ζητησε τα στοιχεια μου να πληρωσω για την καθυστεριση που εκανα στο δρομολογιο γιατο ειχαν κοστος για τον ΟΣΕ!!! Του τα εδωσα αλλα του ειπα οτι δεν προκειτε να πληρωσω μια και ποτε δεν με ξανεενοχλησαν Και κατι αλλο πιο παλιο...Μαθητης Λυειου επερνα λεωφορειο για το Μαρουσι με πασο αλλα ισχυε μονο για την συγεκριμενη διδρομη σπιτι σχολειο και επστροφη και οχι οπως τωρα για ολα τα ΜΜΕ οπου και να παμε. Τα φροντηστηρια για Πανελαδικες ηταν μονο στο κεντρο τοτε και ειχα παρει τον ΗΣΑΠ για Ομονοια απο Μαρουσι για το φροντηριο στην Πατησιων (Γνωμων για οσσους τυχον θυμουντε...) Μπηκε ελεγχος εδειξα το εισητηριο αλλα επειδη το πασο δεν δικαιολογουσε την διαδρομη μου το πηρα και πηγα καπου ο πατερας μου την αλη μερα και το πηρε πισω. Θυμαμαι οτι κατι ειχαν σημειωσει απο πισω Θυμμααι και τα κουτια διπλα στον οδηγο που ριχναμε τα κερματα ...Βεβαια πολλα ...κουμπια και αλλα επεφταν μεσα εγω δεν μπορω να καταλαβω πως ανοιξε η πορτα ενω το τρολει ηταν εν κινησει. απο οτι ξερω, αυτες οι πορτες δεν ανοιγουν ποτε για λογους ασφαλειας, οταν το οχημα δεν ειναι σταματημενο. τι συνεβη εδω τωρα; Το εδειξε τωρα στην tv.Τραβας τον μοχλο σε 2-3 δευτερολεπτα φευγει ο αερας που την κραταει σφραγισμενη και μετα ανοιγει με απλη ωθηση.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Ε αμα το λενε τα παραπολιτικα, επικαλουμενοι ανωνυμο αυτοπτη μαρτυρα οκ. Η ερευνα θα δειξει, αλλα δεν μου κανει καθολου εντυπωση που η πλευρα οικογενειας-φιλων θα προσπαθησουν με καθε τροπο να βγαλουν τον γιο/φιλο, λαδι και τον ελεγκτη ανιψιο του Μπιν Λαντεν. 1
andreapaog328 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 κάτσε όλοι οι "αυτοπτες μαρτυρες" μεχρι τωρα λεγανε τραβηξε το μοχλο και η συνεπιβατηδα μπαρδον του λεει οτι την ανοιξε ο οδηγος. μαλιστα.
The_Judas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Τελικά πρέπει να ήταν και ο ελεγκτής μεγάλος βλάκας. Είναι ορισμένοι που είναι προκλητικοί. Είχα πετύχει έναν που καθόταν στην είσοδο και φώναζε συνέχεια στον κόσμο να προχωρήσει μπροστά με πολύ αγενή τρόπο... Εξαφανισμένοι όμως βλέπω οι αυτόπτες μάρτυρες και αντιφατικές οι μαρτυρίες τους προς το παρόν.
akpe Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Ε αμα το λενε τα παραπολιτικα, επικαλουμενοι ανωνυμο αυτοπτη μαρτυρα οκ. Η ερευνα θα δειξει, αλλα δεν μου κανει καθολου εντυπωση που η πλευρα οικογενειας-φιλων θα προσπαθησουν με καθε τροπο να βγαλουν τον γιο/φιλο, λαδι και τον ελεγκτη ανιψιο του Μπιν Λαντεν. «Η συνεπιβάτιδα του 19χρονου Θανάση κ. Γεωργία Παναγιωτοπούλου που μίλησε πριν από λίγο στον ΑΝΤ1...» Το μεταδίδουν απλά, δεν το γράφουν οι ίδιοι. PS: ενώ το κράτος/ΟΑΣΑ δεν θα προσπαθήσει να βγάλει το παιδί ως αναρχικό/τζαμπατζή/μέλος των Πυρήνων ασχέτως του τι έγινε, ε; Αυτή πρέπει να είναι, υπάρχουν πολλά βίντεο της σε κομμάτια. Την βλέπω κάπως πάντως, θα περιμένω να ακούσω κάτι πιο επίσημο για να σχηματίσω άποψη: Ότι και να λένε όμως: «Για το ενδεχόμενο να υπήρξε διαπληκτισμός μέσα στο τρόλεϊ, πριν ο άτυχος 19χρονος πηδήξει από το όχημα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του, υποστήριξε μιλώντας στο Mega η δικηγόρος της οικογένειας κ. Αρετή Παναγιώτου, η οποία ωστόσο δήλωσε ότι περιμένει τα αποτελέσματα της νεκροψίας. "Το σημαντικότερο είναι τι θα δείξει η νεκροψία, δηλαδή αν υπάρχουν σημεία στο σώμα του που μαρτυρούν τη βία καθώς και η πραγματογνωμοσύνη στο όχημα, που θα δείξει αν το παιδί άνοιξε την πόρτα ή αν είχε προηγηθεί το άνοιγμα στην πόρτα", είπε χαρακτηριστικά». http://www.news.gr/ellada/koinonia/article/88189/thanatos-19hronoy-h-nekropsia-tha-deixei-thn-alhtheia.html Πέρα από αυτά, τα Παραπολιτικά δεν ήταν που είχαν κατασκευάσει βαρβάτο ρεπορτάζ πριν λίγο καιρό;
LRoi Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μπλούζα σκισμένη, που σημαίνει ότι κάποιος τον τραβούσε, ο οδηγός με τον ελεγκτή να φωνάζουν, "θα πληρώσεις κωλόπαιδο", οι επιβάτες να φωνάζουν ότι θα πληρώσουν αυτοί, αλλά ο ελεγκτής ανένδοτος, να τους λέει "όχι, πάντα το ίδιο κάνετε, δεν είναι δουλειά σας, αυτός θα πληρώσει", ήδη κυκλοφορεί στο internet ότι ο συγκεκριμένος ελεγκτής έχει επιδείξει και στο παρελθόν βίαια συμπεριφορά, αλλά τα διάφορα παπαγαλάκια σκυλεύουν το σώμα του "τζαμπατζή" για 1,40 € 4
Silverage Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Γιατί δεν μπορεί να σκίστηκε όπως έπεσε και τρίφτικε στο πεζοδρόμιο/άσφαλτο whatever;
kage Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 δεν διαβασα τιποτα. μια ερωτηση ποσο ειναι το προστιμο?1.30χ50φορες? και ο ελεγκτης θα παρει το 10%?εχει μισθο?!
LRoi Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Το σκίσιμο από τράβηγμα είναι διαφορετικό, από το σκίσιμο από την τριβή. Όλοι έχουμε πέσει με το ποδήλατο και τα ξέρουμε αυτά. Προς το παρόν μόνο μαρτυρίες έχουμε και ιατροδικαστής δεν είμαι. Αυτό που γίνεται όμως 2 μέρες τώρα, με το να χαρακτηρίζουμε ένα παιδί τζαμπατζή και ανόητο, χωρίς να έχουμε επίγνωση του τι πραγματικά έχει συμβεί, είναι ύβρις απέναντι στο νεκρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις