HALF EVIL Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Ειπανε πριν οτι δεν εχει δικαιωμα ο ελεγκτης με τους νομους να σου ασκησει βια αν πας να το σκασεις. Εγω δεν αρνηθηκα να παω στο τμημα παντως οταν με ειχανε πιασει. Και πιστευω αυτο ειναι και το σωστο εφοσον εχεις κανει την παραβαση. Απο τοτε κτυπαω παντα εισιτηριο παντως γιατι δεν θελω μπλεξιματα αλλα με προστιμα και ελεγκτες. Ναι ρε φίλε, αλλά εν τέλει τι πρέπει να κάνει σ' αυτές τις περιπτώσεις ο ελεγκτής; Το Ράμπο; τον μαλάκα; Άσε την δικιά σου περίπτωση. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Και δλδ. πρέπει να υπάρχουν πολλών ειδών ελεγκτές; Καλοί με την έννοια να κωλοβαράνε, λίγο πιο κακοί με την έννοια να την χαρίζουν όπου αυτοί θέλουν, κακοί που να μην δέχονται κουβέντα; Γιατί να υπάρχουν πολλά σταθμά; Να το παίζουμε κορώνα-γράμματα; που θα πέσουμε;
Star_Light Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 3.20;Τί εισιτήρια κτυπάς; Τα κανονικα. Ναι ρε φίλε, αλλά εν τέλει τι πρέπει να κάνει σ' αυτές τις περιπτώσεις ο ελεγκτής; Το Ράμπο; τον μαλάκα; Άσε την δικιά σου περίπτωση. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Και δλδ. πρέπει να υπάρχουν πολλών ειδών ελεγκτές; Καλοί με την έννοια να κωλοβαράνε, λίγο πιο κακοί με την έννοια να την χαρίζουν όπου αυτοί θέλουν, κακοί που να μην δέχονται κουβέντα; Γιατί να υπάρχουν πολλά σταθμά; Να το παίζουμε κορώνα-γράμματα; που θα πέσουμε; Δεν ξερω. Εγω προτεινα την λυση της εισοδου μονο απο μπροστα οποτε και τελειωνει ολο το θεμα ειναι αλλιως να το κοψεις εξαρχης δεν εχεις εισιτηριο δεν μπαινεις και αλλιως να μπει ο αλλος με την ελπιδα να μην τον πιασουν και ξαφνικα να τον πιασουν μπορει να συμπεριφερθει περιεργα και απροσμενα. Ειναι σε συγχυση οπως και να το κανεις. Μια αλλη λυση ειναι να σε περικυκλωσουν ελεγκτες μεχρι το τερμα αλλα και παλι αυτο απαγορευεται ειπαμε τεσπα πολιτικος δεν ειμαι στη τελικη αυτα τα θεματα τα χειριζονται αλλοι και παιρνουν και πολλα καθε μηνα για να τα χειριζονται δεν θα κανω εγω την δουλεια τους.
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Και εγώ χτυπάω πάντα εισητήριο, δεν έχω καμία όρεξη να χρεωθώ 60*1.4 ευρώ πρόστιμο επειδή δεν ήθελα να δώσω 1.4. Πάντως σε εμένα, αν και είμαι ευαίσθητος, δύσκολα θα καταφέρει κάποιος να με ψαρώσει, και αυτό γιατί ως φοιτητής με είχαν προσβάλλει διάφοροι ουκ ολίγες φορές μέσα σε ΜΜΜ και μια φορά σε εκλογικό τμήμα. Πάντα πρέπει να προσπαθούμε να αντιδράσουμε με ευγένεια είτε φωναχτά χωρίς βρισίδι και προπάντων να μην πέσουμε στο επίπεδο του βλάχου που μας προκάλεσε. Το μόνο σίγουρο είναι οτι αν κάποιος που δεν είναι της αστυνομίας πάει να με συλλάβει/ακινητοποιήσει θα τον προειδοποιήσω μια φορά οτι δεν έχει τέτοιο δικαίωμα, αν επιμήνει τότε θα τον βαρέσω δίχως 2η σκέψη. Η υπομονή έχει και τα όριά της. 2
Star_Light Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μα δεν βγαίνουν. Λαθος τα 1.40 λεω δεν εχουν 1.60. Τα κανονικα. φαντασου ποσο καιρο εχω να παρω συγκοινωνιες ειναι ακριβο το εισιτηριο πια τελευταια φορα ηταν τον Ιουνιο και αυτα τα πηρε ο πατερας μου επειδη ειχαμε κατεβει σε κατι δουλειες μαζι. Παλι καλα που μπορεις να μπεις και σε τρενο μετα με αυτα και δεν σου ζητανε αλλα.
pournaras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δεν λεμε κανα 30αρι αλλα ενα παιδι μεχρι 21-22 το πολυ το βλεπεις αλλιως. Ξερεις ποσοι δικαστες εχουν παρει σαν ελαφρυντικο το μικρο της ηλικιας, για τους αστυνομους δεν θα μιλησω γιατι το μεγαλυτερο ποσοστο προσπαθει να πουλησει μουρη στους πιτσιρικαδες 18 χρονων, οδηγεις, ψηφιζεις, παντρευεσαι, πας φυλακη και οχι αναμορφωτηριο, βγαζεις επαγγελματικο αφμ κι εχεις τη δικη σου επιχειρηση... 21-22, κανενας δικαστης δε σε θεωρει μικρο. Πρώτα από όλα πρέπει να διευκρινηστεί τι ακριβώς παίχτηκε και αντέδρασε το παιδί έτσι και μετά προχωράμε σε συμπεράσματα, γιατί τώρα ο καθένας τα εξηγεί όπως θέλει. Τυπικά ο επιβάτης είναι υποχρωμένος να χτυπήσει εισητήριο και αν τον βρεί ελεγχτής αυτός με την σειρά του είναι υποχρεωμένες να του γράψει πρόστιμο. Από εκεί πέρα προσβολλές από τον ελεγχτή και τσαμπουκάς είναι απαράδεκτα. Στο extra3 μιλήσαν αυτόπτες μάρτυρες και είπανε οτι έσκησαν κομμάτι από την μπλούζα του μαθητή τον μπουρδούκλωσαν στο μπροστινό μέρος με τον οδηγό, του φωνάζανε και τον προσβάλλαν συνεχώς μέχρι που το παιδί δεν άντεξε από την ντροπή του και πάτησε το κουμπί για να φύγει έξω. Τώρα αν ο μαθητής ξεκίνησε πρώτος φασαρίες και προκάλεσε τον ελεγχτή δεν το ξέρω. Πρέπει να γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες. Πάντως δεν νομίζω να κάτσει κανένας να πηδήξει από λεωφορείο εν κινήσει μόνο και μόνο για 80ευρώ πρόστιμο. Αυτο το πραγμα, πιθανως δεν εγινε μεσα σε 5 δευτερολεπτα, αλλα κρατησε καποια λεπτα. Αυτοι οι "αυτοπτες μαρτυρες", που στα σκατα ηταν, να μπουν αναμεσα και να κοψουν την ολη φαση. βλεπεις ενα νεο να του σκιζουν τη μπλουζα, να τον ριχνουν κατω, αν τον βριζουν, και απλα περιμενεις να τελειωσει η φαση για να γινεις αυτοπης μαρτυρας; Δε γαμιομαστε λεω γω... 12
Silverage Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Καλά ναι μούφες πιστεύω λέγαν έτσι για να βγούν στον αέρα.Δεν μπορεί να γινόταν χαμός, να κόντευαν να παίξουν ξύλο και απλά να κοιτάγαν. Άσχετο, ΑΦΜ βγάζει και πιο νωρίς.
Star_Light Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δεν γινεται να πηδηξε εξω απο το λεωφορειο τοσο απλα. Υπαρχουν λογοι σοβαροι απο πισω.
REDODIN7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 18 χρονων, οδηγεις, ψηφιζεις, παντρευεσαι, πας φυλακη και οχι αναμορφωτηριο, βγαζεις επαγγελματικο αφμ κι εχεις τη δικη σου επιχειρηση... 21-22, κανενας δικαστης δε σε θεωρει μικρο. Αυτο το πραγμα, πιθανως δεν εγινε μεσα σε 5 δευτερολεπτα, αλλα κρατησε καποια λεπτα. Αυτοι οι "αυτοπτες μαρτυρες", που στα σκατα ηταν, να μπουν αναμεσα και να κοψουν την ολη φαση. βλεπεις ενα νεο να του σκιζουν τη μπλουζα, να τον ριχνουν κατω, αν τον βριζουν, και απλα περιμενεις να τελειωσει η φαση για να γινεις αυτοπης μαρτυρας; Δε γαμιομαστε λεω γω... Ωραια αν το θετεις ετσι 18 χρονων δεν μπορεις να βγαλεις διπλωμα μηχανης μεγαλου κυβισμου, δεν μπορεις να μπεις στο καζινο και δεν μπορεις να εκλεγεις σε δημοσιο αξιωμα δηλαδη δημαρχος, βουλετης κλπ Μαντεψε γιατι ? Ισως γιατι δεν θεωρησε αρκετα ωριμος λεω εγω..... 1
KilliK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 δεν καταλαβαινω κατι. η πορτα ηταν ανοιχτη ενω το τρολει ηταν εν κινησει; η την ανοιξε και κατεβηκε ενω το τρολει ηταν σταματημενο; πως εφαγε τα μουτρα τοπυ; Δεν γινεται να πηδηξε εξω απο το λεωφορειο τοσο απλα. Υπαρχουν λογοι σοβαροι απο πισω. ελα ντε.
gpgalanis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Ωραια αν το θετεις ετσι 18 χρονων δεν μπορεις να βγαλεις διπλωμα μηχανης μεγαλου κυβισμου, δεν μπορεις να μπεις στο καζινο και δεν μπορεις να εκλεγεις σε δημοσιο αξιωμα δηλαδη δημαρχος, βουλετης κλπ Μαντεψε γιατι ? Ισως γιατι δεν θεωρησε αρκετα ωριμος λεω εγω..... Ποσο χρονων μαθαινεις οτι αν πηδηξεις απο οχημα εν κινησει θα χτυπήσεις σοβαρα; Το παιδί δυστυχώς εκανε μια λαθος επιλογη και τοσες σελιδες διαβάζουμε χαζες δικαιολογίες. Αν ο οδηγός και ο ελεγκτής εκαναν υπερβαση καθηκοντος κτλ και φταινε να πληρώσουν. Αλλα μπουρδες και δικαιολογίες τυπου δεν ηξερε κτλ ειναι αστειες.
REDODIN7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Ποσο χρονων μαθαινεις οτι αν πηδηξεις απο οχημα εν κινησει θα χτυπήσεις σοβαρα; Το παιδί δυστυχώς εκανε μια λαθος επιλογη και τοσες σελιδες διαβάζουμε χαζες δικαιολογίες. Αν ο οδηγός και ο ελεγκτής εκαναν υπερβαση καθηκοντος κτλ και φταινε να πληρώσουν. Αλλα μπουρδες και δικαιολογίες τυπου δεν ηξερε κτλ ειναι αστειες. Δεν θα σου πω πολλα ψαξε μονο στο youtube να δεις τι μαλακιες κανουν οι πιτσιρικαδες ξερωντας οτι υπαρχει κινδυνος τραυματισμου ακριβως γιατι ειναι πιτσιρικαδες! Στο δευτερο συμφωνω
pournaras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δεν θα σου πω πολλα ψαξε μονο στο youtube να δεις τι μαλακιες κανουν οι πιτσιρικαδες ξερωντας οτι υπαρχει κινδυνος τραυματισμου ακριβως γιατι ειναι πιτσιρικαδες! Στο δευτερο συμφωνω Τις μλκιες αυτες, πολλοι τις καναμε και μεχρι μετα τα 30 μας, δε λεει κατι αυτο. Ωραια αν το θετεις ετσι 18 χρονων δεν μπορεις να βγαλεις διπλωμα μηχανης μεγαλου κυβισμου, δεν μπορεις να μπεις στο καζινο και δεν μπορεις να εκλεγεις σε δημοσιο αξιωμα δηλαδη δημαρχος, βουλετης κλπ Μαντεψε γιατι ? Ισως γιατι δεν θεωρησε αρκετα ωριμος λεω εγω..... 21-22 ομως τα κανεις. Και εν τελει, αλλο ειναι να λεμε οτι καποιος ειναι παιδι (παιδι ομως) και δε εχει αισθηση του κινδυνου, κι αλλο να λεμε παιδι καποιος που στα 21 του εχει παει φανταρος κι εχει κρατησει γεματο οπλο... στα 21 του οσο και να κανει μλκιες (που ολοι καναμε, και μαλιστα δεν τις σταματησαμε), θα τις κανει εν γνωσιν του, χωρις το ελααφρυντικο του "παιδιου" που δεν ξερει.
REDODIN7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Τις μλκιες αυτες, πολλοι τις καναμε και μεχρι μετα τα 30 μας, δε λεει κατι αυτο. 21-22 ομως τα κανεις. Και εν τελει, αλλο ειναι να λεμε οτι καποιος ειναι παιδι (παιδι ομως) και δε εχει αισθηση του κινδυνου, κι αλλο να λεμε παιδι καποιος που στα 21 του εχει παει φανταρος κι εχει κρατησει γεματο οπλο... στα 21 του οσο και να κανει μλκιες (που ολοι καναμε, και μαλιστα δεν τις σταματησαμε), θα τις κανει εν γνωσιν του, χωρις το ελααφρυντικο του "παιδιου" που δεν ξερει. Οχι ολα βουλευτης θελει να εισαι 25 και τα αλλα 40+., Το παιδι ηταν 18 και οχι 21, οταν λεω παιδι δεν εννοω μονο μικρος αλλα και οτι δεν εχει πιξει το μυαλο σου οταν εισαι νεος πολλα πραγματα σου φαινονται πολυ ευκολα και τα κανεις χωρις 2η σκεψη πχ μπορει να σκεφτηκε θα πηδησω στην χειροτερη θα σπασω κανα ποδι κατι που αμα εισαι 30 δεν το σκεφτεσαι ετσι. Αλλα γενικα το οτι πηδηξε μου λεει οτι του εκαναν μεγαλο ψυχολογικο πολεμο και επισης ηταν μαλακας ο οδηγος που δεν σταματησε αφου τραβηξε τον μοχλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις