Silverage Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Αυτό που διαπιστώνω δυστυχώς είναι το ότι κάποιοι πάνω από το πτώμα του δύστυχου παιδιού, κάθονται και εξαντλούν την " προοδευτικότητα " τους την οποία εγώ λέω τσάμπα μαγκιά . Δύσκολα θα ανανήψουμε σαν κοινωνία. Δηλαδή επειδή πέθανε έχει το αλάθητο;Και εγώ στην ηλικία του είμαι αλλά ποτέ δεν θα έκανα τέτοιες βλακείες, θα καθόμουν και θα έτρωγα το πρόστιμο.Σιγά μην σακατεφτώ για μερικά ευρώ.
REDODIN7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Πάντως αν είμουν εγώ ελεγκτής δεν θα είχα καθόλου τύψεις όπως λέτε μερικοί.Δικό του το φταίξιμο εγω του δουλειά μου θα έκανα.Ακόμα και τρελάρας να ήταν δεν είμαι υποχρεωμένος να το ξέρω ούτε και να του τραβήξω το αυτάκι γιατί είναι 18 χρονών και είναι μικρός.ΟΧΙ δεν είναι μικρός και δεν δικαιολογήται καθόλου οπότε ας καθόταν να φάει το πρόστιμό του και ας άφηνε τις λαμογιές. Εξαρταται αν ειχες παιδια ή οχι οποτε θεωρητικα δεν μπορεις να μιλας Δηλαδή επειδή πέθανε έχει το αλάθητο;Και εγώ στην ηλικία του είμαι αλλά ποτέ δεν θα έκανα τέτοιες βλακείες, θα καθόμουν και θα έτρωγα το πρόστιμο.Σιγά μην σακατεφτώ για μερικά ευρώ. Α δηλαδη εσυ δεν εχεις κανει ποτε μαλακια ε ?
HALF EVIL Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δηλαδή επειδή πέθανε έχει το αλάθητο;Και εγώ στην ηλικία του είμαι αλλά ποτέ δεν θα έκανα τέτοιες βλακείες, θα καθόμουν και θα έτρωγα το πρόστιμο.Σιγά μην σακατεφτώ για μερικά ευρώ. Ακριβώς το αντίθετο ισχυρίζομαι. Τι κάθομαι και γράφω τόση ώρα; Η απώλεια της ζωής του παιδιού πάντως , ασχέτως των συνθηκών είναι ένα πολύ δυσάρεστο και λυπηρό γεγονός.
REDODIN7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ. btw Μαλακίες μπορεί να έκανα αλλά δεν τις διακιολογούσα στον εαυτό μου ότι κα καλά είμαι πιστιρικάς. Έκανα συνειδητές μαλακίες .... χμ αυτό δεν ακούστηκε όπως το είχα στο μυαλό μου. Ψωναρααα Ποσο χρονων εισαι ? Θα εκανες τωρα τις ιδιες μαλακιες και αν οχι γιατι ?
gpgalanis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Ρε παιδια εκανε χοντρη μαλακια και την πληρωσε. Ηταν το τιμημα αναλογο της μαλακιας; Φυσικα και οχι. Του φταιει κανενας αλλος; Φυσικα και οχι. Τελος. Οσο για το μελο του πραγματος ο πατερας του βγηκε και δηλωσε οτι και αυτος και η γυναικα του δουλευουν. Απλα η νεα γενια εχει μαθει να εχει την μαλακια ευκολη και τη λουφα ως μαγκια. Ολα τα αλλα ειναι οι συνηθεις επαναστατικες αμπελοφιλοσοφιες του πληκτρολογιου στο Insomnia. 1
Silverage Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Εξαρταται αν ειχες παιδια ή οχι οποτε θεωρητικα δεν μπορεις να μιλας Α δηλαδη εσυ δεν εχεις κανει ποτε μαλακια ε ? Παιδιά δεν έχω 18 είμαι. Και βέβαια έχω κάνει όπως όλος ο πλανήτης αλλά δεν έσπασα το μαλακόμετρο. Ακριβώς το αντίθετο ισχυρίζομαι. Τι κάθομαι και γράφω τόση ώρα; Η απώλεια της ζωής του παιδιού πάντως , ασχέτως των συνθηκών είναι ένα πολύ δυσάρεστο και λυπηρό γεγονός. Α σόρρυ άλλα κατάλαβα.
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Πρώτα από όλα πρέπει να διευκρινηστεί τι ακριβώς παίχτηκε και αντέδρασε το παιδί έτσι και μετά προχωράμε σε συμπεράσματα, γιατί τώρα ο καθένας τα εξηγεί όπως θέλει. Τυπικά ο επιβάτης είναι υποχρωμένος να χτυπήσει εισητήριο και αν τον βρεί ελεγχτής αυτός με την σειρά του είναι υποχρεωμένες να του γράψει πρόστιμο. Από εκεί πέρα προσβολλές από τον ελεγχτή και τσαμπουκάς είναι απαράδεκτα. Στο extra3 μιλήσαν αυτόπτες μάρτυρες και είπανε οτι έσκησαν κομμάτι από την μπλούζα του μαθητή τον μπουρδούκλωσαν στο μπροστινό μέρος με τον οδηγό, του φωνάζανε και τον προσβάλλαν συνεχώς μέχρι που το παιδί δεν άντεξε από την ντροπή του και πάτησε το κουμπί για να φύγει έξω. Τώρα αν ο μαθητής ξεκίνησε πρώτος φασαρίες και προκάλεσε τον ελεγχτή δεν το ξέρω. Πρέπει να γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες. Πάντως δεν νομίζω να κάτσει κανένας να πηδήξει από λεωφορείο εν κινήσει μόνο και μόνο για 80ευρώ πρόστιμο.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Στο extra3 μιλήσαν αυτόπτες μάρτυρες και είπανε οτι έσκησαν κομμάτι από την μπλούζα του μαθητή τον μπουρδούκλωσαν στο μπροστινό μέρος με τον οδηγό, του φωνάζανε και τον προσβάλλαν συνεχώς μέχρι που το παιδί δεν άντεξε από την ντροπή του και πάτησε το κουμπί για να φύγει έξω. Αυτό μου φαίνεται και το πιο λογικό, γιατί κάτι τόσο επικίνδυνο θα το έκανε μόνο κάποιος πάρα πολύ φοβισμένος με την εναλλακτική επιλογή (να μείνει μέσα και να τις τρώει). Και οι 2 μέσα το λιγότερο για ανθρωποκτονία εξ αμελείας. 2
Star_Light Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Θυμαμαι οταν με ειχαν πιασει ελεγκτες πριν χρονια (2010) και δεν ειχα πανω μου ουτε εισιτηριο ουτε ταυτοτητα μου ζητησαν να τους ακολουθησω μπροστα στον οδηγο εγω πηγα χωρις διαφωνιες σε καποια φαση με ρωτησαν που μενω τους ειπα σε μια περιοχη πιο μετα απο αυτην που ειμασταν. Και μου κανει ο ένας "Δηλαδη εχεις απαιτηση να σε παμε στο τμημα αυτης της περιοχης? της περιοχης σου?" Οποτε τον κοιταω και εγω και του λεω "Σου ζητηθηκε κατι τετοιο? Πηγαινε με στο κοντινοτερο" και δεν ειπανε τιποτα μετα. Πηγε να με ψαρωσει ο "μαγκας" αλλα δεν του βγηκε. Αμα ξηγηθηκαν ετσι στο παιδι ειναι τελειως απαραδεκτοι.
REDODIN7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Παιδιά δεν έχω 18 είμαι. Και βέβαια έχω κάνει όπως όλος ο πλανήτης αλλά δεν έσπασα το μαλακόμετρο. Α σόρρυ άλλα κατάλαβα. Εξαρταται τον ανθρωπο οπως ειπα δεν εχουν ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση εδω ξερω κοπελα 17 χρονων που αυτοκτονησε γιατι δεν εγραψε καλα στις πανελληνιες. Ρε παιδια εκανε χοντρη μαλακια και την πληρωσε. Ηταν το τιμημα αναλογο της μαλακιας; Φυσικα και οχι. Του φταιει κανενας αλλος; Φυσικα και οχι. Τελος. Οσο για το μελο του πραγματος ο πατερας του βγηκε και δηλωσε οτι και αυτος και η γυναικα του δουλευουν. Απλα η νεα γενια εχει μαθει να εχει την μαλακια ευκολη και τη λουφα ως μαγκια. Ολα τα αλλα ειναι οι συνηθεις επαναστατικες αμπελοφιλοσοφιες του πληκτρολογιου στο Insomnia. Και η δικη μου η γενια λουφαρε και μαλιστα χειροτερα αλλα δεν ειχαμε τετοια σκηνικα, ο ελεκτης μας κατεβαζε κατω αμεσα δεν μας κραταγε μεχρι το τερμα, ξερεις τι διαμπομπευση ειναι αυτη και πως την παιρνει ο καθε ανθρωπος ? Δηλαδή επειδή πέθανε έχει το αλάθητο;Και εγώ στην ηλικία του είμαι αλλά ποτέ δεν θα έκανα τέτοιες βλακείες, θα καθόμουν και θα έτρωγα το πρόστιμο.Σιγά μην σακατεφτώ για μερικά ευρώ. Καλα μην το λες αμα ηξερες οτι ο πατερας σου θα σε εσπαγε στο ξυλο ή θα σου επρηζε τα παπαρια μπορει και να το εκανες
Star_Light Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δεν εχει δικαιωμα ο ελεγκτης να σε βάλει "κατω". Η αρμοδιοτητα του ειναι να σε πάει στο τμημα ή να κοψει το προστιμο κτλπ διαπομπευση μεσα στο λεωφορειο? απο που και ως που? Βεβαια μερικοι μπορει και να σε αφησουν πχ παλιά καποιους τους αφηναν. Ηταν μια φορα ενας σεκιουριτας στα Πατησια πωπω τι χαζος και την εμπαινε σε εναν μεταναστη που δεν ειχε εισιτηριο του κανει θα σου σκασω μια και θα πεταξεις τον ακουγα εγω εκανα να του πω σκυλος που γαυγιζει δεν δαγκωνει αλλα λεω αστο τωρα θα μπλεξεις με τον βλακα. Μολις εκλεισαν οι πορτες του τρενου ο πακιστανος του εβγαζε την γλωσσα και τον τρολαριζε χαχαχαχχα
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Θυμαμαι οταν με ειχαν πιασει ελεγκτες πριν χρονια (2010) και δεν ειχα πανω μου ουτε εισιτηριο ουτε ταυτοτητα μου ζητησαν να τους ακολουθησω μπροστα στον οδηγο εγω πηγα χωρις διαφωνιες σε καποια φαση με ρωτησαν που μενω τους ειπα σε μια περιοχη πιο μετα απο αυτην που ειμασταν. Και μου κανει ο ένας "Δηλαδη εχεις απαιτηση να σε παμε στο τμημα αυτης της περιοχης? της περιοχης σου?" Οποτε τον κοιταω και εγω και του λεω "Σου ζητηθηκε κατι τετοιο? Πηγαινε με στο κοντινοτερο" και δεν ειπανε τιποτα μετα. Πηγε να με ψαρωσει ο "μαγκας" αλλα δεν του βγηκε. Αμα ξηγηθηκαν ετσι στο παιδι ειναι τελειως απαραδεκτοι. Πιστεύω πολύ χειρότερα θα του φέρθηκαν, αυτό δεν είναι τίποτα.
Star_Light Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Πιστεύω πολύ χειρότερα θα του φέρθηκαν, αυτό δεν είναι τίποτα. Μα δεν τα κανουν σε ολους αυτα τα κανουν εκει που τους παιρνει. Γιατι αν το καθε παιδι ειχε και εναν μεγαλο μαζι του θα του λεγε ο μεγαλος φιλε κανε τη δουλεια σου αλλα μη λες περιττα πραγματα αν θες σε παρακαλω γιατι ειμαστε και μεσα σε κοσμο και ο κοσμος δεν εχει υποχρεωση να μας ακουει . Αν αρχιζε τις προσβολες ο ελεγκτης και να το τραβαει
HALF EVIL Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δεν εχει δικαιωμα ο ελεγκτης να σε βάλει "κατω". Η αρμοδιοτητα του ειναι να σε πάει στο τμημα ή να κοψει το προστιμο κτλπ διαπομπευση μεσα στο λεωφορειο? απο που και ως που? Βεβαια μερικοι μπορει και να σε αφησουν πχ παλιά καποιους τους αφηναν. Ηταν μια φορα ενας σεκιουριτας στα Πατησια πωπω τι χαζος και την εμπαινε σε εναν μεταναστη που δεν ειχε εισιτηριο του κανει θα σου σκασω μια και θα πεταξεις τον ακουγα εγω εκανα να του πω σκυλος που γαυγιζει δεν δαγκωνει αλλα λεω αστο τωρα θα μπλεξεις με τον βλακα. Μολις εκλεισαν οι πορτες του τρενου ο πακιστανος του εβγαζε την γλωσσα και τον τρολαριζε χαχαχαχχα Και αν ο επιβάτης αρνηθεί να πάει στο τμήμα, ή να πληρώσει το πρόστιμο; Επιτέλους ξέρει κάποιος νομικά για να μας πεί τι ισχύει, ή θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε τους ειδήμονες; Για την διαπόμπευση συμφωνώ μαζί σου 100%
Star_Light Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Και αν ο επιβάτης αρνηθεί να πάει στο τμήμα, ή να πληρώσει το πρόστιμο; Επιτέλους ξέρει κάποιος νομικά για να μας πεί τι ισχύει, ή θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε τους ειδήμονες; Για την διαπόμπευση συμφωνώ μαζί σου 100% Ειπανε πριν οτι δεν εχει δικαιωμα ο ελεγκτης με τους νομους να σου ασκησει βια αν πας να το σκασεις. Εγω δεν αρνηθηκα να παω στο τμημα παντως οταν με ειχανε πιασει. Και πιστευω αυτο ειναι και το σωστο εφοσον εχεις κανει την παραβαση. Απο τοτε κτυπαω παντα εισιτηριο παντως γιατι δεν θελω μπλεξιματα αλλα με προστιμα και ελεγκτες. Βεβαια το 3.20 να πας και να ερθεις τσουζει αρκετα. =S
Προτεινόμενες αναρτήσεις