DrLo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Το κυνηγι του χρηματος επηρεαζει παντα αρνητικα ενα χαρακτηρα...Αφου ειναι δημοσιος υπαλληλος γιατι να εχει bonus ανα προστιμο ? Γιατί όχι ? Αν κάτι κάνει πιο αποδοτικό κάποιον στη δουλειά του τι σχέση έχει αν είναι δημόσιος ή ιδιωτικός υπάλληλος. (άσε που οι ελεγκτες δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι ... νομίζω) Για να το εχει , αν τελεικα το εχει , καποιος λογος υπαρχει Φυσκιά υπάρχει ... να μην παίρνει πέρα δώθε τα λεωφορεία πιάνοντας την κουβέντα στον οδηγό μέχρι να σχολάσει. Νομίζω είναι προφανές. 1
REDODIN7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Από ποιά ηλικία και από ποιά οικονομική κατάσταση και κάτω ? Και γιατί θα είναι έτσι "ηθικός" ο ελεγκτής που θα κάνει τα σταβά μάτια και όχι ένας αστυνομικός ή δικαστής ? Δεν λεμε κανα 30αρι αλλα ενα παιδι μεχρι 21-22 το πολυ το βλεπεις αλλιως. Ξερεις ποσοι δικαστες εχουν παρει σαν ελαφρυντικο το μικρο της ηλικιας, για τους αστυνομους δεν θα μιλησω γιατι το μεγαλυτερο ποσοστο προσπαθει να πουλησει μουρη στους πιτσιρικαδες
DrLo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δεν χρειαζεται να εισαι μαγος οταν η ανεργεια ειναι 30% και στους νεους φθανει το 67% ε τοτε πρεπει να εισαι πολυ πιο ελαστικος οκ σε εποχες παλιοτερες οχι αλλα τοτε δεν θα ειχαμε και αυτοκτονιες τωρα ολοι η ελλαδα ειναι με προβληματα. Όχι , τουλάχιστον όχι έτσι όπως το φαντάζεσαι. Αν θες να κάνεις κοινωνική πολιτική μειώνεις το εισητήριο, βγάζεις άλλες κατηγορίες κλπ κλπ δεν αρχίζεις να "ψυχολογείς" τον άλλο αν μπορεί ή όχι να πληρώσει. 1
HALF EVIL Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δεν χρειαζεται να εισαι μαγος οταν η ανεργεια ειναι 30% και στους νεους φθανει το 67% ε τοτε πρεπει να εισαι πολυ πιο ελαστικος οκ σε εποχες παλιοτερες οχι αλλα τοτε δεν θα ειχαμε και αυτοκτονιες τωρα ολοι η ελλαδα ειναι με προβληματα. Τότε να παλέψεις έτσι ώστε αυτοί που έχουν δυσκολίες να μην πληρώνουν εισητήριο. Το κυνηγι του χρηματος επηρεαζει παντα αρνητικα ενα χαρακτηρα...Αφου ειναι δημοσιος υπαλληλος γιατι να εχει bonus ανα προστιμο ? Για να το εχει , αν τελεικα το εχει , καποιος λογος υπαρχει Για να μην κωλοβαράει πιθανώς;
DrLo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δεν λεμε κανα 30αρι αλλα ενα παιδι μεχρι 21-22 το πολυ το βλεπεις αλλιως. 21-22 seriously ??? και κάνουμε ακόμα κουβέντα γιατί οι έλληνες "απογαλακτίζονται" αργά ? Ξερεις ποσοι δικαστες εχουν παρει σαν ελαφρυντικο το μικρο της ηλικιας, για τους αστυνομους δεν θα μιλησω γιατι το μεγαλυτερο ποσοστο προσπαθει να πουλησει μουρη στους πιτσιρικαδες Για 21-22 ... πιθανολογώ κανένας.
man of steel Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δεν εφαρμόζονται οι νόμοι γκρινιάζουμε γίνονται οι έλεγχοι που είναι νομοθετημένοι από το κράτος πάλι γκρινιάζουμε.Τι θέλει αυτός ο τόπος και αυτός ο λαός δεν καταλαβαίνω.Μπορεί κανείς από αυτούς που τα έβαλαν με τον συγκεκριμένο ελεγκτή να βεβαιώσει ότι έδρασε πέρα από τα όρια της νομιμότητας;Αν ναι τότε στην "πυρά"αλλά μου αρέσει που οι περισσότεροι είναι προδιατεθειμένοι αρνητικά εξ αρχής.Κλασικό σύνδρομο του σημερινού Έλληνα δυστυχώς. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Για να σας καληνυχτισω.... Εφ οσον δεν υπαρχει νομικο πλαισιο να μπορει να αναγκασει σε τιποτα ο ελεγκτης τον παραβατη να κανει τιποτα οτι κανει πανω παραπανο απο ενα τυπικο ελεγχο ειναι παρανομο.Ουτε να κλεισει πορτες μπορει , ουτε να τον κατεβασει κατω και να τον κανει να περιμενει την αστυνομα ουτε τιποτα αλλο. Εννοειτε οτι ουτε να τον αγγιξει με το μικρο του δαχτυλακι. Αρα ο μονος σκοπος τους υπαρξης ειναι να πανικοβαλλουν οσους μπορουν και να κατσουν σαν κοτες για τις συνεπειες Αν αυτο θεωρειτε ελεγχος τι να πω ??? Μονο για αυτο ειναι ικανοι Καληνυχτα για αποψε. 2
REDODIN7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Όχι , τουλάχιστον όχι έτσι όπως το φαντάζεσαι. Αν θες να κάνεις κοινωνική πολιτική μειώνεις το εισητήριο, βγάζεις άλλες κατηγορίες κλπ κλπ δεν αρχίζεις να "ψυχολογείς" τον άλλο αν μπορεί ή όχι να πληρώσει. Το ξερω αφου ομως το συστημα ειναι ετσι πρεπει εσυ να δειξεις αν εχεις ηθικη και κοινωνικη ευαισθησια αλλιως παμε σε κοινωνικο αυτοματισμο.
HALF EVIL Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Για να σας καληνυχτισω.... Εφ οσον δεν υπαρχει νομικο πλαισιο να μπορει να αναγκασει σε τιποτα ο ελεγκτης τον παραβατη να κανει τιποτα οτι κανει πανω παραπανο απο ενα τυπικο ελεγχο ειναι παρανομο.Ουτε να κλεισει πορτες μπορει , ουτε να τον κατεβασει κατω και να τον κανει να περιμενει την αστυνομα ουτε τιποτα αλλο. Εννοειτε οτι ουτε να τον αγγιξει με το μικρο του δαχτυλακι. Αρα ο μονος σκοπος τους υπαρξης ειναι να πανικοβαλλουν οσους μπορουν και να κατσουν σαν κοτες για τις συνεπειες Αν αυτο θεωρειτε ελεγχος τι να πω ??? Μονο για αυτο ειναι ικανοι Καληνυχτα για αποψε. Που το ξέρεις ότι δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο; Όσοι δλδ. έχουν άδικο και το παραδέχονται είναι κότες, οι μάγκες πηδάνε από τα παράθυρα και τσακίζονται. Αθάνατε Έλληνα .
Bspus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δεν εφαρμόζονται οι νόμοι γκρινιάζουμε γίνονται οι έλεγχοι που είναι νομοθετημένοι από το κράτος πάλι γκρινιάζουμε.Τι θέλει αυτός ο τόπος και αυτός ο λαός δεν καταλαβαίνω. Θελει να εφαρμοζονται οι νομοι γενικως αλλα να τυγχανουν ειδικης μεταχειρισης οι ιδιοι και οσοι συμφωνα με τα δικα τους αυθαιρετα κριτηρια πληρουν καποιες προυποθεσεις 3
REDODIN7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 21-22 seriously ??? και κάνουμε ακόμα κουβέντα γιατί οι έλληνες "απογαλακτίζονται" αργά ? Ναι ειδαμε και στις αλλες πολιτισμενες χωρες που στα 18 φευγουν απο το σπιτι και στα 16 μπαινουν στα σχολεια και σκοτωνουν ασε μην το παμε εκει δεν θα βγαλουμ ακρη. Τωρα αν εσυ οταν ησουν 21 δεν εκανες καμια μαλακια λογω της ηλικιας τοτε μπραβο σου.
Silverage Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Πάντως αν είμουν εγώ ελεγκτής δεν θα είχα καθόλου τύψεις όπως λέτε μερικοί.Δικό του το φταίξιμο εγω του δουλειά μου θα έκανα.Ακόμα και τρελάρας να ήταν δεν είμαι υποχρεωμένος να το ξέρω ούτε και να του τραβήξω το αυτάκι γιατί είναι 18 χρονών και είναι μικρός.ΟΧΙ δεν είναι μικρός και δεν δικαιολογήται καθόλου οπότε ας καθόταν να φάει το πρόστιμό του και ας άφηνε τις λαμογιές. 2
gpgalanis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Για να σας καληνυχτισω.... Εφ οσον δεν υπαρχει νομικο πλαισιο να μπορει να αναγκασει σε τιποτα ο ελεγκτης τον παραβατη να κανει τιποτα οτι κανει πανω παραπανο απο ενα τυπικο ελεγχο ειναι παρανομο.Ουτε να κλεισει πορτες μπορει , ουτε να τον κατεβασει κατω και να τον κανει να περιμενει την αστυνομα ουτε τιποτα αλλο. Εννοειτε οτι ουτε να τον αγγιξει με το μικρο του δαχτυλακι. Αρα ο μονος σκοπος τους υπαρξης ειναι να πανικοβαλλουν οσους μπορουν και να κατσουν σαν κοτες για τις συνεπειες Αν αυτο θεωρειτε ελεγχος τι να πω ??? Μονο για αυτο ειναι ικανοι Καληνυχτα για αποψε. Γιαννη φιλικα χαιρετα μας τον πλατανο αν αυτο σου εμεινε απο τοσες σελιδες. 3
HALF EVIL Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Πάντως αν είμουν εγώ ελεγκτής δεν θα είχα καθόλου τύψεις όπως λέτε μερικοί.Δικό του το φταίξιμο εγω του δουλειά μου θα έκανα.Ακόμα και τρελάρας να ήταν δεν είμαι υποχρεωμένος να το ξέρω ούτε και να του τραβήξω το αυτάκι γιατί είναι 18 χρονών και είναι μικρός.ΟΧΙ δεν είναι μικρός και δεν δικαιολογήται καθόλου οπότε ας καθόταν να φάει το πρόστιμό του και ας άφηνε τις λαμογιές. Αυτό που διαπιστώνω δυστυχώς είναι το ότι κάποιοι πάνω από το πτώμα του δύστυχου παιδιού, κάθονται και εξαντλούν την " προοδευτικότητα " τους την οποία εγώ λέω τσάμπα μαγκιά . Δύσκολα θα ανανήψουμε σαν κοινωνία.
DrLo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Τωρα αν εσυ οταν ησουν 21 δεν εκανες καμια μαλακια λογω της ηλικιας τοτε μπραβο σου. Ευχαριστώ. btw Μαλακίες μπορεί να έκανα αλλά δεν τις διακιολογούσα στον εαυτό μου ότι κα καλά είμαι πιστιρικάς. Έκανα συνειδητές μαλακίες .... χμ αυτό δεν ακούστηκε όπως το είχα στο μυαλό μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις