QuantumWanderer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα ένα iPad mini εδώ και 3 μήνες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δεν το έχω φορτώσει πολύ, 3-4 παιχνίδια και 7-8 εφαρμογές από τις οποίες να χρησιμοποιώ το πολύ 3 βασικές. Χτες για πρώτη φορά εμφανίστηκε πρόβλημα λειτουργίας. Το πρόβλημα εμφανίστηκε στο επαναξύπνημα μετά την πλήρη φόρτιση από κατάσταση που είχε ξεφορτιστεί πλήρως. Το πρόβλημα είναι ότι μόλις το ανοίγεις και ανάβει η οθόνη μετά από 2-3 δευτερόλεπτα κάνει restart μόνο του, εμφανίζεται το γνωστό logo της Apple και ξαναξεκινάει μόνο του. Το κάνει πάντα αυτό και όχι περιστασιακά. Δοκίμασα και soft reset (power/wake button παρατεταμένα και κόκκινη slide bar) και hard reset (power/wake button μαζί με home button), ξαναξεκινάει και κάνει ακριβώς τα ίδια χωρίς καμία αλλαγή. Το δοκίμασα τουλάχιστον 7-8 φορές το καθένα. Να σημειώσω ότι στη σύνδεση σε pc, βλέπω το χώρο με τις φωτογραφίες, κλπ για να τις τραβήξω, χωρίς delays. Έψαξα στο google και βρήκα άπειρες αναφορές ακριβώς του ίδιου προβλήματος από χρήστες iPad mini. Πιο συγκεκριμένα αυτό είναι το πιο συχνό hardware πρόβλημα της συσκευής αυτής. Τέλος να αναφέρω, ότι τη συσκευή την έχω στον αφρό. Μέσα σε θήκη, μόνο σε σπίτι, ποτέ πιάσιμο με λερωμένα ή υγρά χέρια, καθαρισμός συχνός με πανάκι, δεν έχει πέσει ποτέ, δεν έχει χτυπηθεί ποτέ. Επειδή είναι η πρώτη μου εμπειρία με Apple, έχετε να μού προτείνετε κάτι άλλο για επίλυση όσοι έχετε εμπειρία; Δεν έχω προβλημα να χάσω δεδομένα, μόνο τίποτα data παιχνιδιών θα χαθούνε, δεν τρέχει και τίποτα. Τελικά φεύγω για service; Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας. ΥΓ δεν θέλω να κάνω σχόλια πάνω στο ότι στα σχεδόν 30 χρόνια που είμαι χρήστης πάσης φύσεως τεχνολογίας, είναι η πρώτη συσκευή μου πού θα πάω για service αν τελικά πάω … και καλά τα Apple δεν χαλάνε, χεχε ...
iMarilina Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα ένα iPad mini εδώ και 3 μήνες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δεν το έχω φορτώσει πολύ, 3-4 παιχνίδια και 7-8 εφαρμογές από τις οποίες να χρησιμοποιώ το πολύ 3 βασικές. Χτες για πρώτη φορά εμφανίστηκε πρόβλημα λειτουργίας. Το πρόβλημα εμφανίστηκε στο επαναξύπνημα μετά την πλήρη φόρτιση από κατάσταση που είχε ξεφορτιστεί πλήρως. Το πρόβλημα είναι ότι μόλις το ανοίγεις και ανάβει η οθόνη μετά από 2-3 δευτερόλεπτα κάνει restart μόνο του, εμφανίζεται το γνωστό logo της Apple και ξαναξεκινάει μόνο του. Το κάνει πάντα αυτό και όχι περιστασιακά. Δοκίμασα και soft reset (power/wake button παρατεταμένα και κόκκινη slide bar) και hard reset (power/wake button μαζί με home button), ξαναξεκινάει και κάνει ακριβώς τα ίδια χωρίς καμία αλλαγή. Το δοκίμασα τουλάχιστον 7-8 φορές το καθένα. Να σημειώσω ότι στη σύνδεση σε pc, βλέπω το χώρο με τις φωτογραφίες, κλπ για να τις τραβήξω, χωρίς delays. Έψαξα στο google και βρήκα άπειρες αναφορές ακριβώς του ίδιου προβλήματος από χρήστες iPad mini. Πιο συγκεκριμένα αυτό είναι το πιο συχνό hardware πρόβλημα της συσκευής αυτής. Τέλος να αναφέρω, ότι τη συσκευή την έχω στον αφρό. Μέσα σε θήκη, μόνο σε σπίτι, ποτέ πιάσιμο με λερωμένα ή υγρά χέρια, καθαρισμός συχνός με πανάκι, δεν έχει πέσει ποτέ, δεν έχει χτυπηθεί ποτέ. Επειδή είναι η πρώτη μου εμπειρία με Apple, έχετε να μού προτείνετε κάτι άλλο για επίλυση όσοι έχετε εμπειρία; Δεν έχω προβλημα να χάσω δεδομένα, μόνο τίποτα data παιχνιδιών θα χαθούνε, δεν τρέχει και τίποτα. Τελικά φεύγω για service; Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας. ΥΓ δεν θέλω να κάνω σχόλια πάνω στο ότι στα σχεδόν 30 χρόνια που είμαι χρήστης πάσης φύσεως τεχνολογίας, είναι η πρώτη συσκευή μου πού θα πάω για service αν τελικά πάω … και καλά τα Apple δεν χαλάνε, χεχε ... Καλημερα. Ένα βασικό δε μας είπες. Είναι jailbroken? To πρώτο πράγμα που θα κάνεις εφόσον το βλέπει ο υπολογιστής όπως λες είναι ένα restore/SETUP AS NEW για να αποκλείσουμε πρόβλημα software.
QuantumWanderer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δεν είναι, θα το ανέφερα. Είναι μαμίσιο.
QuantumWanderer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Θα μπορώ να κάνω backup τίποτα configurations remotely από το pc, πριν το κάνω αυτό; Επειδή δεν μπορώ στην πράξη να μπω στα settings γιατί δεν προλαβαίνω στα 2-3 δευτερόλεπτα πριν κάνει restart.
iMarilina Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 <p>Θα μπορώ να κάνω backup τίποτα configurations remotely από το pc, πριν το κάνω αυτό;</p> <p> </p> <p>Επειδή δεν μπορώ στην πράξη να μπω στα settings γιατί δεν προλαβαίνω στα 2-3 δευτερόλεπτα πριν κάνει restart.</p> Θα μπορούσες να πάρεις μπακ απ στο ιτουνς αλλα το ζητούμενο ειναι να το κανεις SETUP AS NEW που σημαίνει να μην κανεις restore from backup γιατί στην περίπτωση που έχει κάποιο σκάλωμα το software στην ουσία δε θα κάνεις κάτι αν το κανεις restore from backup. Αφού ειπες οτι εχεις λίγες εφαρμογές δε θα χεις να κανεις 100 ωρες μετά configuration παλι.
QuantumWanderer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Γι' αυτό αγαπώ τα Windows. Θα το κάνω σήμερα και θα αναφέρω τα αποτελέσματα.
QuantumWanderer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Τζίφος. Ακριβώς την ίδια συμπεριφορά ακόμα με συνεχή restart ακόμα και στην αρχική οθόνη set-up. Μόλις πάς να κάνεις slide, μετα από 2 δευτερόλεπτα τρώει restart μόνο του. Θα πάω να το αφήσω για service. Παίζει 3 μηνών συσκευεί να αντικατασταθεί; Ή θα πάει για επισκευή;
iMarilina Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 <p>Τζίφος. </p> <p> </p> <p>Ακριβώς την ίδια συμπεριφορά ακόμα με συνεχή restart ακόμα και στην αρχική οθόνη set-up. Μόλις πάς να κάνεις slide, μετα από 2 δευτερόλεπτα τρώει restart μόνο του.</p> <p> </p> <p>Θα πάω να το αφήσω για service. Παίζει 3 μηνών συσκευεί να αντικατασταθεί; Ή θα πάει για επισκευή;</p> Ανακατασκευασμένο θα σου δώσουν.
QuantumWanderer Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Όχι το ίδιο, επισκευασμένο εννοείς;
dkotanid Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Ναι σε θα πάρεις ανακατασκευασμένο, το οποίο θα είναι σαν καινούργιο μη σε ανησυχεί αυτό. Φίλε συμβαίνουν και αυτά. Μην απελπίζεσαι από την apple.
iMarilina Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 <p>Όχι το ίδιο, επισκευασμένο εννοείς;</p> Ανακατασκευασμένο σημαίνει διπλά ελεγμένο, με καινούρια καπάκια και καινούριο ΙΜΕΙ. Σαν καινούριο δηλαδή αλλά οχι σφραγισμένο σε κουτί κλπ. Μόνο τη συσκευή.
QuantumWanderer Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Ναι δεν με πειράζει αυτό αν είναι καινούριο τα καπάκια και άψογο λειτουργικά. Προφανώς η Apple για μένα έχει πάρει ένα μείον από την όλη εμπειρία. Ασχολούμαι με τεχνολογία ενεργά από το 1986, από πολύ μικρός, και ουδέποτε ακόμα και τις δύσκολες εποχές των κατασκευαστών, δεν έχω πάει μηχάνημα για επισκευή. Και όταν λέω ποτέ, δεν πήγα μηχάνημα δικό μου ποτέ.
iMarilina Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 <p>Ναι δεν με πειράζει αυτό αν είναι καινούριο τα καπάκια και άψογο λειτουργικά.</p> <p> </p> <p>Προφανώς η Apple για μένα έχει πάρει ένα μείον από την όλη εμπειρία.</p> <p> </p> <p>Ασχολούμαι με τεχνολογία ενεργά από το 1986, από πολύ μικρός, και ουδέποτε ακόμα και τις δύσκολες εποχές των κατασκευαστών, δεν έχω πάει μηχάνημα για επισκευή. Και όταν λέω ποτέ, δεν πήγα μηχάνημα δικό μου ποτέ.</p> Έπεσες στην περίπτωση. Εχω περάσει απο iphone 2G, 4,4s, τώρα 5άρι, και ipad 2 και το τωρινό μου 3, και η οικογένεια έχουν επίσης iphones (το παλιότερο είναι 4 χρόνων 3gs) και δεν είχαν ποτέ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. Έτυχε. 1
telegamesvg Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Έπεσες στην περίπτωση. Εχω περάσει απο iphone 2G, 4,4s, τώρα 5άρι, και ipad 2 και το τωρινό μου 3, και η οικογένεια έχουν επίσης iphones (το παλιότερο είναι 4 χρόνων 3gs) και δεν είχαν ποτέ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. Έτυχε. Ακριβως , δυστυχως δεν υπαρχει προιον με 0% failure rate .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα