Axilleaszero Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Γειά σας ... θέλω λίγο την βοηθειά σας ! Πάω να κάνω αξιολόγηση του υπολογιστή μου (laptop) και ενω ξεκινάει κανονικά κολάει για λιγα λεπτά στην ρύθμιση της αποκωδηκοποίησης του Windows Media και μου βγάζει αυτό .. Δεν ήταν δυνατός ο υπολογισμός του δείκτη εμπειρίας των Windows για το συστημά σας . Δεν ήταν δυνατή η μέτρηση των επιδόσεων της αναπαραγωγής βίντεο . Η εκτέλεση αυτής της λειτουργίας διήρκεσε για μεγάλο χρονικό διάστημα και ακυρώθηκε αυτόματα. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερείς τεχνικές πληροφορίες στο αρχείο καταγραφής συμβάντων των Windows. Τι τρέχει .. help!
venumis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Drivers Εχεις εγκαταστήσει ολους τους drivers στο λαπτοπ σου ? Ποιο λαπτοπ εχεις ? (Μην πεις turboX pls)
Axilleaszero Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Τον πήγα για format και λογικα τα έβαλε ο επισκευαστής . Δούλευε κανονικά το ειχα κάνει κιόλας . Βαθμολογία ειχα 5.9 5.9 και στην καρτα γραφικών είχα 1.0 και 1.0 ! Επίσης δεν μπορούσα να παίξω το LOL γιατι δεν είχα λογικά drivers gia dvidia . Κατέυασα ενα πρόγραμμα το εβαλα σε ένα dvd , το έτρεξα στο pc και μου έβαλε drivers επιπλέον . ( το πρόγραμμα ηταν το DriverPack Solution 13 ) Οταν δοκίμασα να ξανακάνω αξιολόγηση μου έβγαλε το παραπάνω . (Επίσης εσβεισα και το K-lite που μου ειχε βαλει ..γιατι καπου διαβασα οτι μπορει να δημιουργεί αυτο το πρόβλημα . Η μάρκα του Pc μου ειναι Packard Bell μοντέλο EasyNote MB55 Windows 7 Ultimate 6.1.7601 Service Pack 1 Build 7601 Τι είναι το Turbo X ?
SPANK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Το πιθανότερο ειναι να μην εχουν μπει σωστά η καθόλου oi drivers αφου αυτο το πρόγραμμα που κατέβασες δεν ειναι του κατασκευαστή και μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα αν δεν το εχει κανει ηδη. Μπες στον επίσημο site του κατασκευαστή (packard bell) και κατέβασε τους drivers , η αν δεν υπάρχουν δες ποια κάρτα γραφικών εχει (nvidia η amd) μπες στο site τους κατέβασε τους απο εκει
Axilleaszero Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Θα το δοκιμασω! Εχουν διαφορα οι m g απο τους g s δηλαδη εγω θέλω drivers Dvidia GeForce 8400M g ..... Τι επιλεγω 8400 σκετα στο σιτε της Dvidia ? Κατεβάζω τα αντίστοιχα 320.49 version αλλα μου λεει αυτο το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών δεν είναι δυνατο να βρεί συμβατό υλισμικό γραφικών . Τι φαση ? Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2013 από Axilleaszero
micos000 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Συνήθως οι κατασκευαστές laptop δεν επιτρέπουν μέσω την νόμιμης οδού την εγκατάσταση stock drivers από τον κατασκευαστή του chipset της vga, στην περίπτωση σου της nvidia. Θα πρέπει να πας από το site της packard bell και αφού βρεις το μοντέλο του laptop να κατεβάσεις τους ανάλογους drivers για την κάρτα γραφικών.
Axilleaszero Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Θα το κοιτάξω .! Μπορεί κάποιος να μου βρεί τους drivers ! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΤΑ WINDOWS ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ !
Jannis64 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Τρέξε τη σωστή έκδοση (64 ή 32 bit), ανάλογα με το Λειτουργικό σου. Αν και πάλι έχεις πρόβλημα στην εγκατάσταση, μάλλον κάτι δεν πάει καλά με την κάρτα γραφικών σου (GeForce 8400M G) http://www.nvidia.co.uk/object/notebook-win8-win7-64bit-320.49-whql-driver-uk.html http://www.nvidia.co.uk/object/notebook-win8-win7-320.49-whql-driver-uk.html Ξέχασα να αναφέρω πως, πριν κάνεις οτιδήποτε, καλά είναι να απεγκαταστήσεις ό,τι έχεις βάλει από Drivers (για την κάρτα γραφικών), ο ίδιος ή μέσω βοηθητικού προγράμματος και μετά να προχωρήσεις σ'αυτά που σου προτείνονται.
SPANK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Αυτοι εδώ ftp://ftp.download.packardbell.com/NOTEBOOK/EasyNote%20MB55%20series/Driver/Vista/ ειναι για vista δοκίμασε ομως αν τους περάσεις χρησιμοποιώντας το compatibility mode
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα