Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα επειδή δεν θέλω να βάλω i5 μπορώ να βάλω έναν φτηνό i7 και μετά τον κάνω overclock αλλα δεν πιστευω να παθει τιποτα μετα ετσι?ενους φθλου μου εκανε overclock και του καηκε ο επεξεργαστης γιαυτο λεω οχι στα overclock

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι προφανες οτι ειχες αποφασισει τα κομματια του υπολογιστη πριν ανοιξεις το νημα οποτε καλες σου αγορες

• Like 5
Δημοσ.

Ρε γαμωτο μου .. και εμεις τόσο ξεροκεφαλα ειμασταν στα 17??? Ειναι δυνατον?

Τι να τον κανεις ακριβώς ρε καλο μου παλικαρι τον i7 ... απαντησε μου λιγο σε αυτο και δεν θα ξανασχοληθω αλλο. 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε γαμωτο μου .. και εμεις τόσο ξεροκεφαλα ειμασταν στα 17??? Ειναι δυνατον?

Τι να τον κανεις ακριβώς ρε καλο μου παλικαρι τον i7 ... απαντησε μου λιγο σε αυτο και δεν θα ξανασχοληθω αλλο. 

Walker το pc που θα παρω δεν θα το αλλαξω η τουλαχιστον ετσι θελω να ελπιζω.Ο υπολογιστής που θέλω να πάρω δεν θέλω να σέρνετε κιόλας αφου θα πάρω που θα πάρω pc να την κάνω μια και καλή να ξεμπερδεύω. κοίταξα να πάρω έναν i7 πιο χαμηλό και έχει κάπου στα 280( δεν κοιταξα skoutz ).

• Like 1
Δημοσ.

Walker το pc που θα παρω δεν θα το αλλαξω η τουλαχιστον ετσι θελω να ελπιζω.Ο υπολογιστής που θέλω να πάρω δεν θέλω να σέρνετε κιόλας αφου θα πάρω που θα πάρω pc να την κάνω μια και καλή να ξεμπερδεύω. κοίταξα να πάρω έναν i7 πιο χαμηλό και έχει κάπου στα 280( δεν κοιταξα skoutz ).

Στη χρήση που θα κάνεις δε θα σέρνεται.Αυτό προσπαθούν να σου εξηγήσουν για να μην πετάξεις τα χρήματά σου και πάρεις κάτι το οποίο δε θα σου ωφελήσει σε τίποτα.

Είναι σαν να λες θέλω να πάρω τρακτερ για να πηγαίνω ταξίδια κλπ αλλά δε θα το χρησιμοποιώ στα χωράφια.

• Like 1
Δημοσ.

Μα oc κανει και ο i5. Σου ειπα ο μονος που ειναι για παραπανω στους επεξεργαστες ειναι ο http://www.skroutz.gr/s/402822/Intel-Core-i7-3930K.html?keyphrase=i7+3930k και οπως βλεπεις κοστιζει παρα πολλα,και δες και οι μητρικες για αυτον ποσο κοστιζουν http://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes.html?from=catspan&keyphrase=socket+2011.

Αν θες να παρεις τον i7 αγορασε τον απλα μην περιμενεις να δεις διαφορα με τον i5,καθως την διαφορα την βλεπεις απο την καρτα γραφικων δυστηχως. Δες και το παρακατω να δεις τι διαφορες εχουν οι επεξεργαστες μεταξυ τους 

ισως σε βοηθησει να καταλλαβεις τι παιζει 
Δημοσ.

Εφοσον θες να κλοκαρεις αργοτερα για περισσότερη δύναμη μην παρεις τον i7 4770 στα 280€ γιατι δεν μπορεις να τον κλοκαρεις, δεν εχει ξεκλιεδωτο πολλαπαλασιαστη, Παρε τον 4670k που μπορεις να τον κλοκαρεις και αν ακολουθησεις οδηγιες απο φορουμ δεν υπαρχει κινδυνος να τον χαλασεις. Τα 100 επιπλεον ευρώ επενδυσε τα σε καρτα γραφικων. Αυτη θα σε κρατησει πολυ καιρο για να παιζεις τα παιχνιδια με πολλα φιλτρα και σε καλες αναλύσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Μην πεδευεστε τσαμπα. Το παιδι αποφασισε πως θελει αυτα που διαλεξε και δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο να του αλλαξετε γνωμη!

Καλως να τα παρει, να το ευχαριστηθει και σε ευλογο χρονικο διαστημα θα μπει ξανα στο ινσομνια να ρωτησει τι δεν παει καλα και δεν τραβαει το μηχανημα.

Το εχουμε παθει ολοι μας, αφηστε τον να το ζησει και αυτος! :-)

Δημοσ.

megaklhs, τώρα είδα το p.m. Κλειδώνεται, όπως μου ζήτησες.

Εύχομαι καλές αγορές σε εσένα και καλή συνέχεια σε όλους.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...