Προς το περιεχόμενο

[app/android] tapatalk 4 @playstore 0.75€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Upgrade Tapatalk 2 to Tapatalk 4 with HD tablet support for less than a dollar!

Δεν το χρησιμοποιω αλλα αν εχει διαφορα η εκδοση 2 απο την Free τοτε meh..

Δημοσ.

Ποια η διαφορα με το ΒΕΤΑ 4 που εχουμε οσοι πηραμε το δωρεαν πριν λιγο καιρο;

Προφανώς θα σταματήσουν την υποστήριξη και τις βελτιώσεις. Όσοι θα θέλουν ενημέρωση θα πρέπει να αγοράσουν την εφαρμογή.

Δημοσ.

λεω να την αγορασω.. τζαμπα ειναι..
δεν πιστευω το "Upgrade Tapatalk 2 to Tapatalk 4 with HD tablet support for less than a dollar!" να σημαινει οτι πρεπει να εχεις αγορασμενη τη εκδοση 2 για να παρεις την 4 σε αυτη τη τιμη, ε;

κανει και για το Ινσομνια; θα δουλευει καλυτερα απο το Insomnia App?

Αν την αγορασω, σε ποσες συσκευες μπορω να τη βαλω; πχ αν εχω κινητο και ταμπλετ τη βαζω και στα 2 με μια αγορα;

Δημοσ.

κανει και για το Ινσομνια; 

Αν την αγορασω, σε ποσες συσκευες μπορω να τη βαλω; πχ αν εχω κινητο και ταμπλετ τη βαζω και στα 2 με μια αγορα;

Όχι.

Σε όσες συσκευές έχεις το google ID σου.

Παρεμπιπτόντως η εφαρμογή του Insomnia είναι τραγική...

Δημοσ.

πολυ καλη προσφορα ! περιμενω πανω απο 4ς μηνες να μπει σε εκπτωση και το δεινουν σχεδον τσαμπα!

οσον αφορα τις εφαρμογες σε οτι συσκευη android εχεις μπαινουν δε την αγοραζεις για καθε συσκευη φτανει να εχεις το ιδιο account σε ολες τις συσκευες

@silmarien , οντος ειναι τραγικη η εφαρμογη αλλα δυστηχως δεν παιζει και στο tapatalk το Insomnia..

Δημοσ.

<p>αν και δεν ειναι καλη η Ινσομνια app, εγω αυτη χρησιμοποιω στο κινητο..</p>

<p>εσεις βολευεστε καλυτερα μεσω browser?</p>

Στο νεξους 7 αναγκαστικα απο browser αφου δεν υπαρχει εφαρμογη συμβατη. Στο iPhone χρησιμοποιω την εφαρμογη αλλα προτιμω να μπαινω απο τον υπολογιστη τις περισσοτερες φορες. Στο κινητο ειναι δυσκολη η πλοηγηση και θελει reload συνεχεια γιατι μου εμφανιζει τα ποστ της πρωτης σελιδας ενω ειμαι στην τελευταια.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Έλεος, είχα αγορασμένο το Tapatalk 2 και τώρα πρόσεξα ότι το 4 ήταν beta και τώρα θέλουν άλλο licence...

Είναι να μην ψάχνεσαι με τα σπασμένα μετά...

Δημοσ.

κανει και για το Ινσομνια; θα δουλευει καλυτερα απο το Insomnia App?

To insomnia , kai to adslgr δεν παίζουν στο tapatalk , μόνο στο forumrunner

Το google play σου επιτρέπει εγκατάσταση σε έως και 10 διαφορετικές συσκευές με το ίδιο account

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε 10 συσκευές; οκ!<br>
Αλλά φαντάζομαι αναγνωρίζει σαν μια συσκευή/ίδια όταν θα κάνεις φόρματ και θα το ξαναβάλεις στην ίδια..;<br><br>

Το myphone παίζει με τάπα τοκ νομίζω...
Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Επεξ/σία από MasterX
Δημοσ.
Το myphone παίζει με τάπα τοκ νομίζω...

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

ακριβώς insomnia.gr kai adls.gr δεν παίζουν.

θα ψάξω και την εφαρμογή που προτάθηκε παραπάνω αν και έχω συνηθήσει πλέον με τον internet του android.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...