cryface Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα, μετά από το στήσιμο του pc είπα να ξεκινήσω κανά game και έτσι δοκίμασα το tomb raider, και παρατήρησα σχετικά νωρίς την θερμοκρασία της 1ης στους 83 και τις 2ης στους 72 με τα ανεμιστήρια τους να τα έχω manual και να φτάσουν να δουλέψουν έως και 90% για να διατηρήσουν αυτές τις θερμοκρασίες και όντως αυτές ήταν οι Maximun τιμές θερμοκρασίας.. Παρόλα αυτά δεν μου φαίνεται και πολύ σωστή η θερμοκρασία της 1ης, η ερώτηση είναι > είναι φυσιολογική η τιμή αυτή? Επίσης να αναφέρω θερμοκρασία δωματιού κανά 28αρι σίγουρα αν όχι 30αρι..
Fulgore1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_770_sli_review,5.html Ισως να σε βοηθησει σε αυτο που ρωτας. Btw εχεις κανει oc στον i7 4770k και αν ναι ποσο εφτασες??Ρωταω μιας και θελω να αγορασω και εγω τον i7 με την ιδια ψυκτρα που εχεις.
cryface Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Ναι αυτό το είδα και εγώ και φαντάζομαι με την ζέστη που έχω εγώ εδώ μέσα είναι λογική η θερμοκρασία μου αλλά να πρέπει να δουλεύουν τόσο ψηλά τα ανεμιστήρια της για να την κρατήσει στους 83 μου φαίνεται υπερβολικό :/ Όχι φίλε μου δεν το έχω κάνει oc ακόμα γιατί δεν γνωρίζω καλά και δεν με απασχόλει τώρα άμεσα, αλλά το έχω έτοιμο για να πειραματιστώ κάποια στιγμή και με αυτά..
Fulgore1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δες και μονες τι θερμοκρασιες ανεβαζουν http://www.legitreviews.com/gigabyte-geforce-gtx-770-windforce-3x-2gb-video-card-review_2218/12 http://www.guru3d.com/articles_pages/evga_geforce_gtx_770_sc_review,6.html Ισως να ειναι το Sli που βλεπεις την διαφορα αυτη στην θερμοκρασια μεταξυ καρτων.
cryface Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Σίγουρα παίζει το SLI γιατί φαντάζομαι 1 από τις 2 τρώει περισσότερα ζόρια γι αυτό και η διαφορά με την άλλη στις θερμοκρασίες βάλε και το "ζεστό νέφος" που δημιουργείται μέσα και από τις 2, + ελληνικό καλοκαίρι να τα τα 80αρια++ Τελικά μάλλον normal πρέπει να είναι θα δείξει..
WalkerSW Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Νορμαλ είναι... Η πανω καρτα , ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ έχει υψηλότερες θερμοκρασιες όχι λογο φόρτου αλλα λογο του οτι τραβάει τον καυτό αερα απο την κατω , 1
cryface Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Νορμαλ είναι... Η πανω καρτα , ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ έχει υψηλότερες θερμοκρασιες όχι λογο φόρτου αλλα λογο του οτι τραβάει τον καυτό αερα απο την κατω , νορμαλ είναι αυτό οκ, αλλά για το 83 temp με 90% fan είναι νορμάλ?βέβαια ξαναλέω είχα σίγουρα 28-30 μέσα στο δωμάτιο..
cryface Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Το είδα να πηγαίνει μέχρι και 85 και δεν το άφησα άλλο, πειραματίστηκα με manual και στο 90% είδα ότι το κρατάει σταθερά στους 83. Βέβαια μπορεί να έκανα καμιά @@αριά από το πρόγραμμα της h100i γιατί είχα κάνει μια αλλαγή από εκεί για τις gpus και μήπως δεν δούλευε σωστά το auto fan των καρτών..Δεν ξέρω τι να πω..Θα κάνω και σήμερα 1 τεστ στο auto χωρίς να πειράξω τπτ από πουθενα.
WalkerSW Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Οτι ειναι λιγο τσιμπημένες οι θερμοκρασίες σου... είναι και δεν δικαιολογείται με αυτο το κουτι....
cryface Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Οτι ειναι λιγο τσιμπημένες οι θερμοκρασίες σου... είναι και δεν δικαιολογείται με αυτο το κουτι.... Αυτό σκέφτομαι και εγώ τι να πώ δεν ξέρω θα κάνω σημέρα ακόμα 1 δοκιμή και βλέπουμε..
Millennium Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Τρώει και θροτλάρισμα κατά πάσα πιθανότητα εκεί.
cryface Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Ναι ετρωγε θροτλάρισμα αλλά τώρα που έκατσα στο pc και κάτι ήθελα να πειράξω και έπρεπε να βγάλω τις κάρτες είπα να τις κάνω και αλλαγή μεταξύ τους πάνω-κάτω και έιμαι με 83 βαθμούς πάνω σε auto και μέχρι 65% από ότι είδα πήγαν τα fan της, και κάτω είμαι με 80 βαθμούς..Σαν να έστρωσε λίγο μόνο και μόνο από την αλλαγή θέσεων μεταξύ τους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα