johnnyman Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 καλησπερα.μολις τωρα εκανα τα windows updates τα οποια ειναι αυτα στην φωτο.(τα windows που εχω ειναι γνησια)με ζηταει κανονικα restart και μετα το restart με βγαζει μαυρη οθονη και μπορω να δω μονο τον δεικτη του ποντικιου.επειτα απο αυτο εκανα επαναφορα συστηματος και ολα καλα.πιστευω υπαρχει θεμα σε καποιο απο τα παρακατω updates.επαθε κανεις το ιδιο? edit:ξαναεγκατεστησα τις ενημερωσεις και αφησα απ εξω την ενημερωση για τον IE10 και το pc κανει boot κανονικα.οποτε κατι παιζει με την συγκεκριμενη ενημερωση. Οσοι θελεται να βαλεται τις σημερινες ενημερωσεις ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Ολα δουλεψαν κανονικα εδω.
johnnyman Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 τις εκανες φιλε μου τις ενημερωσεις ολες?μηπως τοτε επειρεαζει συγκεκριμεο hardware.
johnnyman Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 τι να πω δεν ξερω.απλα το ανοιξα αυτο το θεμα γιατι διαβασα υπηρχε παρομοιο προβλημα με ενα ακομα update του IE10 τον φεβρουαριο.
TheELF Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Ναι και εδώ όλα οκ. Μήπως έχεις περασμένο κάποιο πρόγραμμα που στηρίζεται στον ή επηρεάζει τον explorer;;
johnnyman Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 μπα φιλε μου δεν εχω κατι τετοιο,ασε που δεν χρησιμοποιω explorer.
timos81 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Προσφατα ειχα παρομοιο προβλημα αλλα ηταν απο καρτα γραφικων .
djkostas84 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Αχαχουχ...γκουχ...γκουχ.... Μπαίνω εδώ, βλέπω νέες ενημερώσεις, λεω ωπ κάτσε να πάμε να τις βάλουμε! Φυσικά δεν διαβάζω το υπόλοιπο θέμα, κλασικά λέω ο n00bas καμιά πατάτα θα έκανε! Updates done...Restart.... Black screen Τώρα φοβάμαι να ξαναπάω στα updates! Σίγουρα ήταν μόνο αυτό για τον IE10 που προκαλεί το πρόβλημα? ΥΓ. Κι εγώ με γνήσια Win8x64.
johnnyman Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 ναι μονο του IE10 ειναι που προκαλει το προβλημα.εκανα system restore και μετα τις ξαναεβαλα εκτος απο του ΙΕ10 και ολα δουλευουν ρολοι. 1
johnnyman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 καλημερα παιδια!σημερα απο οτι ειδα εχει παλι updates και αμα εγκαταστη το update για internet explorer 10 ΚΒ2870699 παλι τα windows κανουν boot και μενουν σε μαυρη οθονη με το κερσορα.τι γινεται με αυτον το ie 10?εχεις καποιος αλλος αυτο το θεμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα