KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Καλησπερα παιδια. Προσφατα φτιαξαμε ενα desktop μαζι με εναν φιλο μου. Οταν πηγαμε να εγκαταστησουμε το λειτουργικο, με το που δημιουργουσες το διαμερισμα, κολλουσε και δεν προχωρουσε καν. Αντε λεω κατα πασα πιθανοτητα ο σκληρος ειναι. Τον πηρα σπιτι μου, τον εκανα ενα check με hds αλλα τον εδειχνε 100% και υγεια και αποδοση. Τεσταρα ολο το pc γενικως και βγηκε οκ. Ετσι στειλαμε ολο το pc πισω. Και βρηκανε λεει 1 bad sector στον σκληρο. Τον αντικαταστησαμε με εναν αλλον και ολα οκ. Παιζει αυτο το πραγμα? Δηλαδη να μην δειχνει πραγματικα πως ειναι ο σκληρος το hds?
SPANK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Στις περισότερες περιπτώσεις το γράφει αν εχει bad sectors , τωρα ισως δεν το πρόσεξες η επειδή ηταν 1 να μην το ανέφερε καν αν.... και δεν νομίζω. Εντάξει μπορεί να πέσει και εξω καποιο πρόγραμμα ορισμένρες φορές
venumis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Εγώ προσπαθώ να καταλάβω, η λαμογιά του eshop ποια είναι? Σορυ φίλος αλλά έχεις θέμα! 1
isay Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Λαμογια σε καμία περίπτωση γιατί στον άλλαξαν αμέσως. Λάθος λέξη. Επίσης με ένα bad sector δεν περνά το τεστ της εκάστοτε εταιρείας δίσκων αρα δεν θα στον άλλαζαν. Εγώ πιστεύω οτι τον δοκίμασαν και αυτοί, είδαν οτι κολλούσε το σύμπαν και το στείλανε για αντικατάσταση. Σε σένα είπαν 1 bad sector για να μην μπλεκουν με εξηγήσεις. Πάντως λαμογιά δεν παίχτηκε 4
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 το ενα bad sector μπορει να ηταν +1 σε αυτα που εγιναν ολα Reallocated.
isay Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Αν ήταν έτσι θα κοκκίνιζε το το hard disk sentinel με μήνυμα του τύπου «You have 2345 reallocated sectors»
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Αν ήταν έτσι θα κοκκίνιζε το το hard disk sentinel με μήνυμα του τύπου «You have 2345 reallocated sectors» κα θα του το βγαζε και απο κατω εκει που διαβαζει το smart.απλα δεν ξερω αν ο φιλος εδωσε παραπανω σημασια η οχι.θα μπορουσε να ειχε τρεξει και τα diagnostics της μαμας εταιρειας αλλα πλεον ειναι αργα.
isay Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Αφου του το αλλάξανε σε χρόνο dt, αυριο να μην το πει ουτε του παπά.
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Αφου του το αλλάξανε σε χρόνο dt, αυριο να μην το πει ουτε του παπά. αν δεν τον αλλαζαν υπαρχει και η λυση ωχ ο δισκος εντελως τυχαια επεσε κατω και εκανε και αλλα bad sectors:P 1
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Ενταξει παιδια μην με φατε κιολας. Λαθος λεξη Η αληθεια ειναι οτι δοκιμασα και με το μαμα προγραμα της western και δεν βρηκε τιποτα. Απλα ειχα απορια αν μπορει να πεσει εξω το hds. Παραξενευτηκα που ενω εκανε τα δικα του ο δισκος τον εβγαλε οκ.
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 μπορει να μην ηταν bad sectors αλλα καποιο random error που να μην γινεται συνεχεια πχ καποιο προβλημα στην κεφαλη για αυτο και να μην σου το εβγαλε.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μμμ αυτο ηθελα να μαθω. Ευχαριστω για τις απαντησεις και χρονια πολλα για σημερα σε ολους.
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μμμ αυτο ηθελα να μαθω. Ευχαριστω για τις απαντησεις και χρονια πολλα για σημερα σε ολους. ναι γενικοτερα μπορει να ειναι προβληματα που δεν ειναι surface problems και που μπορει το τεστ να μην τα δειξει.αν και το smart ειτε το διαβασεις μετα απο το Hd sentinel ειτε απο αλλο προγραμμα ψαχνει τον δισκο και για αλλα θεματα οχι μονο για surface errors αλλα και παλι δεν σημαινει οτι ο δισκος δεν μπορει να κανει τα δικα του και να τον βγαζει το προγραμμα σωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα