Προς το περιεχόμενο

Αποκτηση συσκευης κινητης τηλεφωνιας μεσω ΚΙΝΗΤΟΜΑΝΙΑ-απάτη?

ntsili

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το post το κανω μονο και μονο για να ενημερωσω τα παιδια της Insomnia για κατι περιεργο που παρατηρησα στη γνωστη εκπομπη του TEMPO πριν απο λιγο(2:00)...Ο καθενας ας πραξει οπως νομιζει... Δεν μπορει ορισμενοι να μας κοροιδευουν προκειμενου να βγαζουν φραγκα, ουτε να μας θεωρουν τοσο λιμασμενους για ενα κινητο.

Στις 2:00 -πριν απο περιπου μιαμιση ωρα- εγινε το εξης:

1) Παιρνει καποιος Αλεξανδρος και λεει : 'Θελω το Τ9' ...το οποιο αντιστοιχει στο γνωστο P-800.

2) Κανει ο Παρουσιαστης να αρχισει να του το παρουσιαζει και ΠΕΦΤΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ...

3) Ως δια μαγειας ξανασυνδεεται αυτος ο Αλεξανδρος και του λεει ο Παρουσιαστης 'ευτυχως που σε ξαναεχουμε μαζι μας' κτλ,κτλ... 'Πες μας τα νουμερα σου'

4) Του λεει λοιπον ο Αλεξανδρος 3 νουμερα, μεταξυ των οποιων και τον αριθμο 1

5) Οντως στην οθονη εμφανιζονται τα νουμερα που αντιστοιχουν στις συσκευες T1,T2,T3,T4,T5,T6,T7,T8,T9,T10 και το νουμερο 1 "πεφτει" στο Τ9, δηλ στο P-800...

6) 'Μπραβο Αλεξανδρε κερδισες' κανει ο παρουσιαστης και δειχνει τη γνωστη καρτελλα με τις αντιστοιχιες και οντως στο Τ9 ειναι το 1 ... Εντελως τυχαια ομως στην καρτελλα που κραταει ο @@ας ,κοιταω οτι διπλα,για το κινητο με τον κωδικο Τ10 το "τυχερο" νουμερο θα ηταν 10,ενω στην οθονη της ΤV υπηρχε αντιστοιχια για το νουμερο 4!!!!!!!!!!!(το ιδιο προλαβα και ειδα για ενα ακομα νουμερο)

5) Παιρνει μια κοπελιτσα απο Βεροια και ζηταει-ακουστε γελιο-το κινητο που αντιστοιχει στη θεση Τ10 (αυτη που τυχαια παρατηρησα πριν)... Χανει αυτη, ο Παρουσιαστης ΔΕΝ της δειχνει την καρτελλα και ποια νουμερα λετε εμφανιστηκαν στην TV ??? NAI,AYTA ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ με το 10 στο Τ10 ,το 1 στο Τ9(αυτο που 'κερδισε' ο Αλεξανδρος) και το αλλο ενα που προλαβα και σταμπαρα... Δεν της εδειξε την καρτελλα γιατι απο οτι φαινεται ηταν η ιδια καρτελλα με πριν...χαζος ηταν??? Ποιος ξερει,ισως και να ειχε κερδισει αυτη η κοπελιτσα,δεν ειχα βιντεο για να συγκρινω και ολα τα νουμερα!

Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του...

Αν καποιος ΚΙΝΗΤΟΜΑΝΙΑΚΟΣ το εχει γραψει στο βιντεο ας επαληθευσει αυτα που γραφω...

:evil:

Δημοσ.

Γιατι ρε φιλε σου κανει εντυπωση?Ειναι ποτε δυνατον να το αφηνανε στη τυχη και οποιος κερδισει?Εννοειται οτι εχουν αποφασισει οτι καθε 20 για παραδειγμα κοροιδα θα κερδιζει ενας και πρεπει να παιζει ρολο και τι συσκευη επιλεγει ο καθενας.

Δημοσ.
Γιατι ρε φιλε σου κανει εντυπωση?Ειναι ποτε δυνατον να το αφηνανε στη τυχη και οποιος κερδισει?Εννοειται οτι εχουν αποφασισει οτι καθε 20 για παραδειγμα κοροιδα θα κερδιζει ενας και πρεπει να παιζει ρολο και τι συσκευη επιλεγει ο καθενας.

...σωστός...καθώς και ποσο ξερεις τον Παρουσιαστή (το 'π' με κεφαλαίο)...

Ε δε νομίζω να κάθεται να γράφει κανείς τέτοια πράματα!!! Αλλά και πάλι ψιλομούφα μου φαίνεται κι εμένα...

Δε με νοιαζει τι λες εσυ φιλε...εγω 3 φορες ειδα την εκπομπη ολες κι ολες ,και στη μια παιχτηκε πουστιά...

Δημοσ.

Μην γελιόμαστε .. κάθε κινητό που «δωρίζουν» .. το πληρώνουν ένα κάρο κορόιδα στην γραμμή αναμονής , μακριά από τέτοια πράγματα ;-)

Δημοσ.

egw pantws paidia na sas pw kai kati pou mou eixe tyxei palia se mia "tileparea" ennoontas oti ta idia 8a paizontai kai edw.gia na min polilogo yparxoun stimenes grammes (aytes pou kerdizoune) pou einai atoma pou douleyoune gia to kanali kai aytoi pou xanoune einai ta koroida pou plirwnoune.to eixa ma8ei palia otan empaina stin tileparea tou jeronimo groovy kai gnwrisa mia kopelitsa pou douleue ekei mesa.girnaei kai mou leei kleise mi xrewnesai allo egw kanw pws mpainw apo e3w alla stihn ali8eia plironomai gia na elkw kosmo epeidi oi pio poli pou mpainoune einai antres!!!katalabate loipon mpinies??e to idio 8a kanei kai to tempo mi nomizete!

ante geia

predator.jpg

Δημοσ.

Και έλεγα: "Ρε πούστη μου, εγώ με 2 γραμμές και νηφάλιος και δε μπορώ να βγάλω γραμμή, αυτός λιάρδα πως τα καταφέρνει;;;"

Δημοσ.

Παιδιά, όλα είναι μια απάτη.... Αν χάριζαν τόσο εύκολα κινητά θα είχε πέσει έξω το κατάστημα που <χαρίζει> τα κινητά!!! Τυχαίνει να ξέρω προσωπικά και τον παρουσιαστή.....

Δημοσ.

den einai kai toso diskolo na dinoun kai arketa kinita kathe vdomada p.x., de leo oti den einai apateones alla kserete posa fragka vgazoun apo ta thl. kathe mina?osa vgazei o pateras mou se 2-3 xronia douleias.

Δημοσ.
den einai kai toso diskolo na dinoun kai arketa kinita kathe vdomada p.x., de leo oti den einai apateones alla kserete posa fragka vgazoun apo ta thl. kathe mina?osa vgazei o pateras mou se 2-3 xronia douleias.

A re plousiopaido!! Tosa polla lefta vgazei o pateras sou?

:lol: :lol: :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...