Προς το περιεχόμενο

Product Key στα xp

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω φορματ το pc και έχω μια απορία σχετικά με το κωδικό ενεργοποίησης . Αν εγκαταστήσω τα xp από το δισκάκι που μου δώσαν όταν αγόρασα το pc (πριν 7 χρόνια ) και πατήσω τον κωδικό ενεργοποίησης που μου δώσαν λέτε να ενεργοποιηθεί ή δεν θα ισχύει ; Αν δεν ενεργοποιηθεί τι κάνω , θα μπορώ να παρακάμψω προσωρινά την ενεργοποίηση ή δεν θα μπορώ να μπω στα win ? 

Windows Xp Professional Version 2002 service pack 3 

Δημοσ.

Αφου τα εχεις αυθεντικα φυσιολογικά θα ενεργοποιηθούν δεν θα εχεις πρόβλημα , αν παλι για καποιο λόγο δεν το δεχτεί (μου εχει τύχει στα 7 μετα απο format) μιλας με την microsoft hellas και θα σου λύσουν το πρόβλημα

Δημοσ.

Αν θελήσω να βάλω 7 ή vista  ( όχι αγορασμένα )  θα χρειαστεί να βάλω κωδικό πάλι ? Ακόμα, στο δισκάκι των xp γράφει : Windows @ Xp home w/SP1a ποιά είναι η δια φορά με το SP3 ? 

Δημοσ.

Ότι και windows να βάλεις θα πρέπει να περάσεις ένα κωδικό-άδεια.

Τα service packs (sp) είναι συγκεντρωτικά πακέτα αναβαθμίσεων που λύνουν προβλήματα προηγούμενων εκδόσεων. Εσύ μπορείς να εγκαταστήσεις τα windows που εχεις (win sp1) και μετά να κατεβάσεις από το site της microsoft τα sp2 και sp3 και να τα περάσεις στον υπολογιστή σου. Τα sp2,sp3 είναι αυτόνομα πακέτα και δωρεάν. Επίσης μην κάνεις windows update όταν βάλεις τα win sp1. Βάλε sp2 και sp3 και αφού τελειώσει (επανεκκινήσεις και τέτοια) κάνε windows update

Δημοσ.

Το sp3 σε σχέση με το 1 ειναι ενα update ας το πουμε ετσι της microsoft που προσθέτει καινούργιες λειτουργίες και διάφορα fixes στα windows οποτε καλο ειναι ναι να εχουμε το πιο πρόσφατο , αν θέλεις να βάλεις τα 7 πρέπει να τα αγοράσεις και να περάσεις τον καινούργιο κωδικό τους δεν μπορείς να χρησιμποιήσεις των xp , η καθε έκδοση windows εχει το δικό της

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το φορματ και την εγκατάσταση των drivers.Ενεργοποίησα και τα windows xp και ύστερα εγκατέστησα το ServicePack3. Όλα μια χαρά. Μια ερώτηση μόνο , πρέπει να εγκαταστήσω driver για το usb 2.0 ;

Δημοσ.

Συνήθως είναι ενσωματωμένος στους drivers του chipset της μητρικής. Στη διαχείριση συσκευών σου βγάζει κάποιο κίτρινο θαυμαστικό;

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, επειδή εγκατέστησα τα drivers του chipset της mobo ,μάλλον. 

Δημοσ.

Συνήθως είναι ενσωματωμένος στους drivers του chipset της μητρικής. Στη διαχείριση συσκευών σου βγάζει κάποιο κίτρινο θαυμαστικό;

Όχι, επειδή εγκατέστησα τα drivers του chipset της mobo ,μάλλον. 

Βασικά δεν είναι ακριβώς έτσι.

Οι usb2 drivers είναι εγκατεστημένοι γιατί έρχονται με το sp2.

Δημοσ.

Σαν να με μπέρδεψες λίγο. Τα drivers  του usb 2.0 δεν χρειάζεται δλδ να τα εγκαταστήσω, μιας και έκανα εγκατάσταση win xp sp1 ? Ακόμα, παίζει ρόλο που έχω κάνει εγκατάσταση μόνο του sp3 πακέτου ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...