Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολα τα μελη του forum.Πριν λιγες μερες ενω επαιζα λολ ξαφνικα κολλαει το pc και ενα περιεργο ηχο ...πηγα να τον ανοιξω δεν ανοιγε την πρωτη φορα..Μετα εκλεισα το τροφοδιτικο και το ξανα ανοιξα .παω να ανοιξω τον υπολογιστη και δουλευε κανονικα.Χθες παλι ενω επαιζα λολ ξαναπαθαινει το ιδιο αλλα ανοιγει κανονικα μετα..Λογικα ειναι καρτα γραφικων με υπερβολικη θερμοκρασεια αλλα δεν ξερω..αμα ειναι παιζω ειναι στουσ 45-50 βαθμους αν παιζω 70-75 ...δεν ξερω ρε παιδια φοβαμαι να παιξω δεν ξερω τι γινεται ..πειτε μου εκεις την γνωμη σας...δεν ξερω τιποτα απο pc παιδια ειμαι ασχετος απλα..

καρτα γραφικων:ATI RADEON HD 4800 series

Δημοσ.

Λογικά συμβαίνει αυτό που λες. Ανοιξε τον υπολογιστή και κάνε άλλες εργασίες και δες αν κλείνει.Αν έχεις και άλλη κάρτα γραφικών δοκίμασε να παίξεις με αυτην το παιχνίδι

Δημοσ.

Οχι δεν κλεινει αν κανω απλες εργασιες η βλεπω βιντεο,μονο οταν παιζω λολ.Δεν εχω δοκιμασει αλλο παιχνιδι γτ δεν παιζω αλλα παιχνιδια.Αλλη καρτα γραφικων δεν εχω,,δεν ξερω ρε παιδια επαιξα 3-5 game στο λολ αν ξερετε απο λολ θα κατελαβατε οτι ειναι περιπου 3-4 ωρες παιχνιδιου αλλα οταν τελειωνα καθε game τον αφηνα λιγο να ηρεμησει και δεν εκλεισε.Δεν ξερω τι παθαινει καποιες φορες..λετε να δοκιμασω παιξω παλι?Αλλα φοβαμαι αν κολλησει μην χαλασει τιποτα... και πως να τον κλεισω αμα κολλησει

Δημοσ.

Απο θερμοκρασίες , δεδομένης της εποχής είσαι καλα....

Επομενος υποπτος το τροφοδοτικο... ανοιξε το πλαινο του κουτιου σου και πες μας ακριβώς πιο είναι.. μαρκα και μοντελο. 

Δημοσ.

αλλος τροπος υπαρχει?εχει βιδες το ενα το αλλο και δεν ξερω απο αυτα..μην βγει κανενα καλωδιο οπως το βγαζω..

Δημοσ.

Οχι δεν υπαρχει αλλος τροπος.... τα πλαινα καπακια δεν εχουν καλωδια συνδεδεμενα πανω τους.... να βγάλεις το αριστερα οπως κοιταμε το κουτι απο μπροστα. 

Δυο βίδες ειναι ολο και ολο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...