Προς το περιεχόμενο

Lg 32ln575s 32''

chisao

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ότι σου άρεσε περισσότερο για τα γούστα σου δεν ειναι κατακριτέο. Ίσα ίσα ειναι πλήρως σεβαστό. Δεν αποτελεί κανόνα όμως.

Για τα γουστα μου μιλαω φυσικα.Απλα αναρωτιεμαι αν εδινα 100 ευρω παραπανω για full hd πλασμα τι θα εβλεπα διπλα απο τη led? :P

Aν και οπως ειπα δεν ειναι το σημαντικοτερο η αναλυση σε μια τηλεοραση.Γιατι αν ηταν θα παιρναμε ολοι μια lcd-led τον 300 ευρω full hd και δε θα κοιτουσαμε τιποτα αλλο παραπερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρακολουθώ κ εγω το θέμα και θα ηθελα την άποψη σας για το τι ειναι καλύτερο σε ενα ποσόν 400 ευρω το οποιο μπορούμε να υπερβούμε κιολας αλλα με προϋπόθεση αν φτάσουμε στα +50 π.χ να το κάνουμε γιατι θα πάρουμε κατι εκπληκτικό σε σχέση με το 400.

Χρήση λιγες ώρες την ημέρα κυρίως για ταινίες θα ήθελα την ευκολία του 1080p αλλά θα ήθελα και το βαθος χρόνου.Αγοράζω τηλεόραση μόνο αν χαλάσει η προηγούμενη η κερδίσω Jocker και όχι δεν κέρδισα Jocker..

Y.γ. Η αγορά θα γίνει αρχές Σεπτέμβρη..

Υ.γ ii Να κοιτάζω κ στα μεταχειρισμένα ?

Παρακολουθώ κ εγω το θέμα και θα ηθελα την άποψη σας για το τι ειναι καλύτερο σε ενα ποσόν 400 ευρω το οποιο μπορούμε να υπερβούμε κιολας αλλα με προϋπόθεση αν φτάσουμε στα +50 π.χ να το κάνουμε γιατι θα πάρουμε κατι εκπληκτικό σε σχέση με το 400.

Χρήση λιγες ώρες την ημέρα κυρίως για ταινίες θα ήθελα την ευκολία του 1080p αλλά θα ήθελα και το βαθος χρόνου.Αγοράζω τηλεόραση μόνο αν χαλάσει η προηγούμενη η κερδίσω Jocker και όχι δεν κέρδισα Jocker..

Y.γ. Η αγορά θα γίνει αρχές Σεπτέμβρη..

Υ.γ ii Να κοιτάζω κ στα μεταχειρισμένα ?

Aν και δε μας ειπες την αποσταση και εφοσον θες καθαρο 1080p μια καλη περιπτωση ειναι αυτη http://www.skroutz.gr/s/3005588/Samsung-UE40F6100.html αλλα και αυτη http://www.skroutz.gr/s/1948758/Samsung-UE40EH6030.html

και οι 2 100hz.

Mεταχειρισμενη τηλεοραση συγκεκριμενα ειμαι κατα.

Το ποσο θα την κρατησεις δε ξερει κανεις να σου απαντησει,το οτι θα τη χρησιμοποιεις λιγες ωρες τη μερα ειναι καλο παντως.

Απλα μαζι με την αγορα της παρε και ενα Ups και συνδεσε τη πανω.

Για τα γουστα μου μιλαω φυσικα.Απλα αναρωτιεμαι αν εδινα 100 ευρω παραπανω για full hd πλασμα τι θα εβλεπα διπλα απο τη led? :P

Aν και οπως ειπα δεν ειναι το σημαντικοτερο η αναλυση σε μια τηλεοραση.Γιατι αν ηταν θα παιρναμε ολοι μια lcd-led τον 300 ευρω full hd και δε θα κοιτουσαμε τιποτα αλλο παραπερα.

Βασικά οπως το είπες ειναι ολα σχετικά. Αλλά η ανάλυση ειναι ποιοτικό χαρακτηριστικό και μάλιστα ευκολα αναγνωρίσιμο ακόμα και απο ατομο που δεν ασχολείται. Το θέμα είναι τι υλικό προβάλεις.

Αμα βλεπουμε digea (625x576 pixels) η κάποιο dvd, dvd rip (720X576 πιχελ) η έστω καποιο video game που τα περισσότερα ειναι 720Ρ (1366X768 pixel) τοτε η ανάλυση μιας πλάσμα 42'' στα 1024Χ768 δεν ειναι και τοσο τραγική. Αμα ομως προβάλουμε κάποιο blueray 1920Χ1080 τοτε η διαφορά στα 2 μετρα ειναι μεγάλη και ορατότατη... Αρα ξεκαθαρίζουμε την χρηση και διαλέγουμε ορθώς..

Τωρα σχετικά με τις LED. Ναι σαφώς και υστερούν σε αληθοφάνεια σε σχέση με τις πλασμα. Αλλα μην είμαστε τοσο αυστηροί και τις αποκαλούμε πορτατίφ. Ειναι μια τεχνολογία που οι εταιρίες θελουν να επικρατήσει και αναπτύσσεται πολύ. Πλέων τα σημερινά μοντελα αμα ρυθμιστούν δίνουν αξιοσημείωτες επιδόσεις. Και μάλιστα με πολυ λιγότερα προβλήματα ως τεχνολογία σε σχέση με τις πλάσμα. Να ξερεις επαγγελματίες  του χώρου η high end users που έχουμε πλασμα, μια χαρά τις απολαμβάνουμε. Οι περισσότεροι ομως απο εμας δεν θα ξανά αγοράζαμε πλάσμα. Ακομα και εγω που εχω ένα ''ιδιαίτερο'' μοντέλο την 4280XD.

Η ΕΗ5000 που έχεις ειναι μια LED LCD ''του κιλού'' όπως τις λεμε οι περισσότεροι. Αλλα..... Ειναι παραυατα μια LED με full array backlight το οποιο με σωστές ρυθμίσεις αγγιζει μαυρο 0.035 cd/m2. Ειναι τιμη καλύτερη ακόμα και απο premium μοντελα οπως F8000, LA960 Philips 8008 κτλ.... Εντάξει σε κίνηση και αποπλεκτη καμία σχέση αλλα σημαντικό προσόν το μαύρο σε μια tv.

Σε πληροφορώ οτι αμα βάλεις την ρύθμιση movie και κατεβάσεις λιγο τον οπίσθιο φωτισμό και χαμηλώσεις και τον κορεσμό θα δεις εικόνα πολυ κοντά σε χρωματική ακρίβεια με την πλάσμα σου. Η δεύτερη βεβαία θα εχει αντίθεση μακραν ανώτερη αλλα η πρωτη θα εχει δυναμικά, οξύτητα και ξεκούραστη χωρις flickering απόδοση. Αρα ακόμα και η tv ''του κιλού'' που εχεις εχει δυνατότητες. Λιγο σκάλισμα θελει.

Δεν θελω να το αναλύσω παραπάνω, καθως το έχουμε συζητήσει πολυ σαν θέμα και στο παρελθόν. Απλα ήθελα να σου δείξω οτι ακόμα και τα φθηνά μοντελα δεν ειναι για πέταμα. Οι πρώτες εντυπωσεις δεν είναι πάντα οι σωστές.

Διάβασε εδω για την ΕΗ5000 αναλυτικά...

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue32eh5000-ue40eh5000-201212192466.htm?page=Performance

By and large, the Samsung UE32EH5000 delivered extremely appealing HD images which belie its modest price tag, underpinned by deep blacks, natural-looking colours (after calibration), and pin-sharp detail (from 1080 source with [screen Fit] selected) that is untarnished by any superfluous edge enhancement or film grain smoothing.

• Like 1

Βασικά οπως το είπες ειναι ολα σχετικά. Αλλά η ανάλυση ειναι ποιοτικό χαρακτηριστικό και μάλιστα ευκολα αναγνωρίσιμο ακόμα και απο ατομο που δεν ασχολείται. Το θέμα είναι τι υλικό προβάλεις.

Αμα βλεπουμε digea (625x576 pixels) η κάποιο dvd, dvd rip (720X576 πιχελ) η έστω καποιο video game που τα περισσότερα ειναι 720Ρ (1366X768 pixel) τοτε η ανάλυση μιας πλάσμα 42'' στα 1024Χ768 δεν ειναι και τοσο τραγική. Αμα ομως προβάλουμε κάποιο blueray 1920Χ1080 τοτε η διαφορά στα 2 μετρα ειναι μεγάλη και ορατότατη... Αρα ξεκαθαρίζουμε την χρηση και διαλέγουμε ορθώς..

Τωρα σχετικά με τις LED. Ναι σαφώς και υστερούν σε αληθοφάνεια σε σχέση με τις πλασμα. Αλλα μην είμαστε τοσο αυστηροί και τις αποκαλούμε πορτατίφ. Ειναι μια τεχνολογία που οι εταιρίες θελουν να επικρατήσει και αναπτύσσεται πολύ. Πλέων τα σημερινά μοντελα αμα ρυθμιστούν δίνουν αξιοσημείωτες επιδόσεις. Και μάλιστα με πολυ λιγότερα προβλήματα ως τεχνολογία σε σχέση με τις πλάσμα. Να ξερεις επαγγελματίες  του χώρου η high end users που έχουμε πλασμα, μια χαρά τις απολαμβάνουμε. Οι περισσότεροι ομως απο εμας δεν θα ξανά αγοράζαμε πλάσμα. Ακομα και εγω που εχω ένα ''ιδιαίτερο'' μοντέλο την 4280XD.

Η ΕΗ5000 που έχεις ειναι μια LED LCD ''του κιλού'' όπως τις λεμε οι περισσότεροι. Αλλα..... Ειναι παραυατα μια LED με full array backlight το οποιο με σωστές ρυθμίσεις αγγιζει μαυρο 0.035 cd/m2. Ειναι τιμη καλύτερη ακόμα και απο premium μοντελα οπως F8000, LA960 Philips 8008 κτλ.... Εντάξει σε κίνηση και αποπλεκτη καμία σχέση αλλα σημαντικό προσόν το μαύρο σε μια tv.

Σε πληροφορώ οτι αμα βάλεις την ρύθμιση movie και κατεβάσεις λιγο τον οπίσθιο φωτισμό και χαμηλώσεις και τον κορεσμό θα δεις εικόνα πολυ κοντά σε χρωματική ακρίβεια με την πλάσμα σου. Η δεύτερη βεβαία θα εχει αντίθεση μακραν ανώτερη αλλα η πρωτη θα εχει δυναμικά, οξύτητα και ξεκούραστη χωρις flickering απόδοση. Αρα ακόμα και η tv ''του κιλού'' που εχεις εχει δυνατότητες. Λιγο σκάλισμα θελει.

Δεν θελω να το αναλύσω παραπάνω, καθως το έχουμε συζητήσει πολυ σαν θέμα και στο παρελθόν. Απλα ήθελα να σου δείξω οτι ακόμα και τα φθηνά μοντελα δεν ειναι για πέταμα. Οι πρώτες εντυπωσεις δεν είναι πάντα οι σωστές.

Διάβασε εδω για την ΕΗ5000 αναλυτικά...

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue32eh5000-ue40eh5000-201212192466.htm?page=Performance

Να δω τωρα που θα εχει το ps3 4k αναλυση τι θα κανουμε.Και τετοιες τηλεορασεις πρεπει να εισαι πλουσιος για να τις παρεις προς το παρον.

Ναι μια χαρα ειναι η 5000 απλα βλεπω πιο ξεκουραστα και λογο μεγεθους στη πλασμα.Και δεν ειμαι να σου πω την αληθεια και ανθρωπος της λεπτομερειας,δηλαδη αν βλεπω μια ταινια δε δινω σημασια αν φαινετε πιο πολυ η λεπτομερεια στο κουμπι απο το πουκαμισο του jason statham π.χ :P ισως γι αυτο να μη με πειραζει τοσο.

Ακομα και σε κινητο που εχω 5αρα οθονη με χαμηλη πλεον αναλυση 960χ540 μου φαινετε πιο καλη και εντυπωσιακη απο ενα αλλο με την ιδια αναλυση σε οθονη 4αρα που κανονικα η 4αρα πρεπει να δειχνει καλυτερα.

Ειμαι λιγο το μεγεθους :)

Aν και δε μας ειπες την αποσταση και εφοσον θες καθαρο 1080p μια καλη περιπτωση ειναι αυτη http://www.skroutz.gr/s/3005588/Samsung-UE40F6100.html αλλα και αυτη http://www.skroutz.gr/s/1948758/Samsung-UE40EH6030.html

και οι 2 100hz.

Mεταχειρισμενη τηλεοραση συγκεκριμενα ειμαι κατα.

Το ποσο θα την κρατησεις δε ξερει κανεις να σου απαντησει,το οτι θα τη χρησιμοποιεις λιγες ωρες τη μερα ειναι καλο παντως.

Απλα μαζι με την αγορα της παρε και ενα Ups και συνδεσε τη πανω.

Ευχαριστώ κατ'αρχην,έχω όμως κ δυο παρατηρήσεις - ερωτήσεις..

Είδα ότι και οι δυο είναι 3D κάτι που με αφήνει παγερά αδιάφορο .. άρα αυτά τα χρήματα η να τα διοχετεύσουμε αλλού να να κατέβουμε σε  τιμή.

Βλέπω ότι οι Sony  είναι εκτός προτάσεων,υπάρχει κάποιος λόγος ? η έχουν ξεπεραστεί τα"αξεπέραστα" χρώματα της ?

Η απόσταση είναι περίπου 1.80 - 2.20

Ολες οι αξιοπρεπείς TV με 200hz ροη κίνησης (100hz panel) εχουν και την τεχνολογία 3D επάνω. Δες το σαν βασικό εξοπλισμό. Εφόσον δεν σε ενδιαφέρει απλά αγνόησε το.

Η Sony απεναντίας ξανα μπαίνει στο παιχνίδι, αλλά στις μεγαλες σειρές. Στα φθηνά της μοντελα δεν εχει κάποια αξιοπρεπή πρόταση. Ούτε σε εικόνα ουτε σε εξοπλισμό.

Οπότε με λίγα λόγια από ότι έχω καταλάβει μέχρι τώρα, είναι θέμα γούστου!!! Πως κάθεται στο μάτι του κάθενος...

Kαπως ετσι.Εγω και την καλυτερη τηλεοραση να εχω αν ειναι 32 η 40 ιντσες δεν τη θελω απεναντιας θα προτιμουσα μια 50αρα η μια 65 αρα και να ειναι χαμηλοτερης κατηγοριας η εικονα της

Οπότε με λίγα λόγια από ότι έχω καταλάβει μέχρι τώρα, είναι θέμα γούστου!!! Πως κάθεται στο μάτι του κάθενος...

Όντως, αυτό ισχύει. 

Γι΄αυτό και καλό θα ήταν πρώτα να πας σε κάποιο μαγαζί και να δεις να παίζει η τηλεόραση που έχεις σκοπό να αγοράσεις. 

Να πάρεις τουλάχιστον μια ιδέα.

Λοιπόν, πήγα σε μερικά μαγαζιά και είδα μερικές τηλεοράσεις. Το κακό ήταν ότι δεν βρήκα πολλές plasma για να δω και αυτές που είδα ήταν 50 ίντσες οι οποίες ήταν πολλές για μένα...

Αυτή που είδα και μου άρεσε πάρα πολύ είναι αυτή η οποία ανεβαίνει στα 549 ευρώ. Ξεφεύγει από το budget μου αλλά μου άρεσε πάρα πολύ η εικόνα της και ίσως να ενδώσω τελικά! Θα το σκεφτώ σοβαρά. Άλλη μία που μου άρεσε και είναι στα 499 είναι αυτή. Είναι και αυτή πολύ καλή αλλά η διαφορά στην εικόνα ήταν παραπάνω από εμφανής νομίζω όπως επίσης και σαν τηλεόραση είναι πιο όμορφη η πρώτη. Ποια είναι η γνώμη σας για αυτά τα δύο μοντέλα?

Λοιπόν, πήγα σε μερικά μαγαζιά και είδα μερικές τηλεοράσεις. Το κακό ήταν ότι δεν βρήκα πολλές plasma για να δω και αυτές που είδα ήταν 50 ίντσες οι οποίες ήταν πολλές για μένα...

Αυτή που είδα και μου άρεσε πάρα πολύ είναι αυτή η οποία ανεβαίνει στα 549 ευρώ. Ξεφεύγει από το budget μου αλλά μου άρεσε πάρα πολύ η εικόνα της και ίσως να ενδώσω τελικά! Θα το σκεφτώ σοβαρά. Άλλη μία που μου άρεσε και είναι στα 499 είναι αυτή. Είναι και αυτή πολύ καλή αλλά η διαφορά στην εικόνα ήταν παραπάνω από εμφανής νομίζω όπως επίσης και σαν τηλεόραση είναι πιο όμορφη η πρώτη. Ποια είναι η γνώμη σας για αυτά τα δύο μοντέλα?

Αυτη ειναι πιο ολοκληρωμενη τηλεοραση και απο τις 2 πιο πανω http://www.skroutz.gr/s/3005870/Samsung-UE40F6400.html

Aπο αυτες που ειδες ψηφιζω samsung επειδη εχει πιο καλο media player.

Μου αρέσει αυτή αλλά ρε παιδί μου επειδή είμαι Κρήτη και θα έχει και μεταφορικά θα βγω στα 6 κατοστάρικα!!! Η αλήθεια είναι ότι έχει και το 3D(αν και δεν με πολυενδιαφέρει, αλλά από την άλλη δεν ξέρεις πως έρχονται τα πράγματα...) και είναι και SMART. Δύσκολα τα πράγματα!!! :wacko:

Εγώ πάντως αποφάσισα να μην πληρώσω τοσα πολλά για Tv τελικά σύμφωνα κ με το τι παίζουν τα τελευταία 3 χρόνια τα κανάλια,και την χρήση που προορίζεται.

Μάλλον τείνω να καταλήξω ανάμεσα σε αυτές τις δυο. Καθοριστικό λογο θα εχει και εμένα η επίσκεψη μου στα καταστήματα όταν επιστρέψω.

https://www.skroutz.gr/s/3006128/Samsung-UE39F5000.html

https://www.skroutz.gr/s/3181264/Sony-KDL-40R470.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...