chisao Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Γεια σας! Έχει βάλει το eshop την συγκεκριμένη τηλεόραση(http://www.e-shop.gr/product?id=PER.169887) ως προσφορά στα 354,90. Την έβαλα και στη περιοχή των προσφορών διότι σε full hd και smart νομίζω ότι είναι καλή τιμή. Με την LG μπορώ να πω έχω καλές σχέσεις γενικά οπότε αν μου πείτε το ok να προχωρήσω. Έχω στείλει στο eshop να δω αν η εγγύηση που δίνει στα δύο χρόνια είναι από αυτούς ή από την LG...Να σημειωθεί ότι η θέση θέασης θα είναι στο 1,5 μέτρο αλλά και στα 2,5-3 μέτρα. Επίσης το κομμάτι smart δεν με πολυκαίει...Αρκεί να είναι καλή η εικόνα της και γωνία θέασης.Ευχαριστώ!!! Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2013 από chisao Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chisao Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Καμία άποψη?Κανένας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Γεια σας! Έχει βάλει το eshop την συγκεκριμένη τηλεόραση (http://www.e-shop.gr/product?id=PER.169887) ως προσφορά στα 354,90. Την έβαλα και στη περιοχή των προσφορών διότι σε full hd και smart νομίζω ότι είναι καλή τιμή. Με την LG μπορώ να πω έχω καλές σχέσεις γενικά οπότε αν μου πείτε το ok να προχωρήσω. Έχω στείλει στο eshop να δω αν η εγγύηση που δίνει στα δύο χρόνια είναι από αυτούς ή από την LG... Να σημειωθεί ότι η θέση θέασης θα είναι στο 1,5 μέτρο αλλά και στα 2,5-3 μέτρα. Επίσης το κομμάτι smart δεν με πολυκαίει...Αρκεί να είναι καλή η εικόνα της και γωνία θέασης. Ευχαριστώ!!! 1.5 μετρο οκ αλλα οποιος καθησει στα 2.5-3 μετρα θα πρεπει να τον προμηθευσεις με κυαλια. 50hz ειναι πραγματικα. Αν εχεις μικρο μπατζετ καλυτερα κοιτα για καποια πλασμα 42αρα,γιατι σε led με μικρο μπατζετ δε νομιζω να βρεις κατι αξιολογο. Εκτος και αν θες να την κανεις 2η ,3η η 4η τηλεοραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chisao Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Τόσο μακριά είναι? Μήπως υπερέβαλλα στην απόσταση? Αυτήν την στιγμή στην θέση της βρίσκεται μία παλιά panasoniic CRT 22 ιντσών και βλέπουμε ικανοποιητικά σε αυτή την απόσταση. Αυτό με τα hz με προβληματίζει...Βλέπω ότι προτείνουν αυτή. Ας πούμε ότι η απόσταση είναι 1,5 με 2 μέτρα... και το budget το πολύ μέχρι 350. Τι προτείνεις? Edit: Βλέπω και αυτή αν και ξεφεύγει λίγο από τα 350 αλλά ίσως να το σκεφτώ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Τόσο μακριά είναι? Μήπως υπερέβαλλα στην απόσταση? Αυτήν την στιγμή στην θέση της βρίσκεται μία παλιά panasoniic CRT 22 ιντσών και βλέπουμε ικανοποιητικά σε αυτή την απόσταση. Αυτό με τα hz με προβληματίζει...Βλέπω ότι προτείνουν αυτή. Ας πούμε ότι η απόσταση είναι 1,5 με 2 μέτρα... και το budget το πολύ μέχρι 350. Τι προτείνεις? Kαι οι 2 που δειχνεις ειναι 50hz πραγματικα.Κοιτα,το με ποια εισαι μεχρι τωρα δεν παιζει κανενα ρολο,απο τι στιγμη που θα δωσεις χρηματα πρεπει να παρεις και κατι αξιολογο.Και εγω πριν κατι χρονια εβλεπα παγκοσμιο κυπελλο σε 14αρα crt απο τα 3 μετρα. Αν δεν εισαι κολλημενος με της σουπερ ντουπερ full high defition αναλυσεις 1920x1080 Μπορεις να παρεις μια "ταπεινη" hd ready plasma να την ευχαριστηθεις σε ταινιες και ποδοσφαιρο και δε θα βγεις χαμενος πιστεψεμε. http://www.skroutz.gr/s/3206977/LG-42PN450B.html (μοντελο 2013) http://www.skroutz.gr/s/446870/LG-42PA4500.html (μοντελο 2012) Υπαρχει και αυτη εδω που ειναι περσινο μοντελο αλλα πολυ καλη τηλεοραση και με ενα βασικο φιλτρο για τις αντανακλασεις. http://www.skroutz.gr/s/443932/Samsung-PS43E450A1W.html Αυτη ιδια με την πανω αλλα φετινο μοντελο αλλα παραπανω λιγακι απο το μπατζετ σου. http://www.skroutz.gr/s/3004572/Samsung-PS43F4500.html Αν παρολα αυτα επιμενεις σε 32αρα led βαλε κατι παραπανω και παρε αυτη http://www.skroutz.gr/s/3006096/Samsung-UE32F5500.html η οποια εχει εναν αρκετα καλο media player και λιγο καλυτερη εικονα απο αυτη που ειπες στην αρχη. 50hz ειναι βεβαια και αυτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chisao Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Καταλαβαίνω....θα το σκεφτώ...απλά μου φαίνεται ότι θα είναι μεγάλη 42 ίντσες γιατί σκέψου ότι πιο συχνά θα βλέπουμε από απόσταση 1-2 μέτρα και μου φαίνεται πολύ κοντά. Θα το τσεκάρω αυτό με το μέγεθος και θα αποφασίσω. Σε ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Καταλαβαίνω....θα το σκεφτώ...απλά μου φαίνεται ότι θα είναι μεγάλη 42 ίντσες γιατί σκέψου ότι πιο συχνά θα βλέπουμε από απόσταση 1-2 μέτρα και μου φαίνεται πολύ κοντά. Θα το τσεκάρω αυτό με το μέγεθος και θα αποφασίσω. Σε ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου!!! Aπο 1 μετρο οκ ισως παθεις ενα μικρο σοκ αλλα απο τα 2 μια χαρα ειναι η 42αρα.Εγω βλεπω σε 51 απο τα 2.5 μετρα και καποιες φορες μου κακοφαινετε. A λοιπον υπαρχει και αυτη στα 100hz περσινη αλλα παρα πολυ καλη εικονα.http://www.skroutz.gr/s/2089270/Samsung-UE32EH6030.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chisao Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Όσο ψάχνω για τις πλάσμα τόσο πιο πολύ ψήνομαι για καμιά 40άρα...Απλά έχω κάποιες σκέψεις: Αν την χρησιμοποιώ και για gaming θα υπάρχει κάποιο θέμα? Επίσης πως γίνεται κάποιες να λένε ανάλυση 1024 x 768 και να βγάζουν 720p? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Όσο ψάχνω για τις πλάσμα τόσο πιο πολύ ψήνομαι για καμιά 40άρα...Απλά έχω κάποιες σκέψεις: Αν την χρησιμοποιώ και για gaming θα υπάρχει κάποιο θέμα? Επίσης πως γίνεται κάποιες να λένε ανάλυση 1024 x 768 και να βγάζουν 720p? To τελευταιο που ειπες ειναι πολυ μεγαλη συζητηση Το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι η συγκεκριμενες πλασμα αναπαραγουν 720p μια χαρα αλλα και 1080p με downscaling,εχουν πιστοποιηση οτι ειναι hd ready και επομενως αναπαραγουν 720p. Να το παω σε προσωπικο επιπεδο και να σου πω οτι το ps3 το εχω συνδέσει με πλασμα 1024x768 και βλεπω καλυτερη εικονα απο μια full hd lcd που εχω στο δωματιο.Απο τι στιγμη που τα ματια μου βλεπουν αυτο δε μπορω να κατσω να ακουω για αναλυσεις, Απλα να ξερεις οτι η αναλυση δεν παιζει και τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΛΟ οπως καποιοι νομιζουν. Τελος για το gaming που ρωτησες αλλοι παιζουν 12ωρα χωρις προβλημα και αλλοι 1-2 ωρες και σταματανε μηπως παθουν burn in,εγω ανηκω στην πρωτη κατηγορια. Αλλα τiς πρωτες 200 ωρες θελει λιγο ρέγουλα το gaming. 40 πλασμα παντως δεν υπαρχει,απο 42 και ανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chisao Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Αχ θα καώ!!! Για πρότεινε καμιά πλάσμα τότες.... edit: ξέχασα ότι έχεις προτείνει ήδη...πρέπει να πάω στα μαγαζιά να δω και από κοντά τι γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Αχ θα καώ!!! Για πρότεινε καμιά πλάσμα τότες.... edit: ξέχασα ότι έχεις προτείνει ήδη...πρέπει να πάω στα μαγαζιά να δω και από κοντά τι γίνεται... Πηγαινε δες και led και πλασμα και αποφασισε.Απλα δειξε λιγο επιεικεια στις πλασμα διοτι σε φωτισμο καταστηματος φαινοντε ολες οπως να ναι και δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που θα σου προσφερουν σε φωτισμο σπιτιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Εεε στο 1,5 μετρο τα 1024 Χ 768 σε σχεση με 1366 Χ 768 η ακομα περισσότερο απο τα 1920Χ1080 ειναι ορατά.. Το visual acuity για τα τα 1920Χ1080 σε 40 αρι πάνελ ειναι περι τα 4 με 6 ποδια. Ο φιλος μας ειναι στα 4,92 (1,5 μέτρα). Θα σου λειπει η οξύτητα. Το χρωμα δε στα games αναζητάμε λιγη την ζωηράδα. Στο 1,5 μετρο θα ειναι ορατό μεχρι και το PWM noise. Τελος δεν ρωτήσαμε το φιλο μας εαν η χρήση της θα ειναι σε φωτεινό περιβάλλον με αντανακλάσεις απο παράθυρα κτλ. Θεωρώ την αγορά μιας hd-ready plasma απαραίτητη μονο ως ανάγκη για κάποιον που θελει μεγάλο πανελ με λιγα χρήματα για θέαση ταινιών το βραδυ και μονο. Απο εκει και περα, ο καθένας θα αποφασίσει με το γούστο του. Στην θεση σου οταν θα πήγαινα στο κατάστημα θα εβλεπα και αυτές εδω Samsung UE39F5000 369€ Toshiba 39L2333DG 333€ Ειναι στα χρήματα σου, καλύτερες απο 32'' Βέβαια ειναι στα 100hz που ειναι λίγα κατ εμε πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chisao Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Ωραία, σε ευχαριστώ φίλε μου. Θα τις κοιτάξω και αυτές. Με πιάνετε αδιάβαστο στο θέμα τηλεόρασης, οπότε θα πρέπει να πάω να δω από κοντά. Η samsung που μου προτείνεις μου είχε μείνει στο μυαλό ως επιλογή. Θα πάω την "βόλτα" μου και θα αποφασίσω και θα σας ενημερώσω.... Όσο για το περιβάλλον δεν είναι τόσο φωτεινό οπότε δεν θα έχω πρόβλημα με αντανακλάσεις κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Εγω ειχα στο δωματιο αυτη με συνδεμενο το ps3 http://www.skroutz.gr/s/442020/Samsung-UE40EH5000.html και τωρα το εχω σε αυτη http://www.skroutz.gr/s/448796/Samsung-PS51E450A1.html και ειμαι πολυ πιο ευχαριστημενος και τα ματακια μου δε κανουν πουλακια αν παιξω λιγες ωρες παραπανω με τα φιλαρακια.Oσο για το input lag στα παιχνιδια ειδικα στα first person εννοειται πως με βολευει καλυτερα η πλασμα οπως ολες οι πλασμα. Η ζωηραδα και το φως να θυμιζει πορτατιφ ισχυει στα χρωματα των led αλλα αυτο για αλλους ειναι καλο και για αλλους κακο. Οσον αφορα την αποσταση ο φιλος ειπες 1.5 μετρο εως 3 μετρα,3 μετρα να βλεπει σε 39αρα δεν ειναι και οτι καλυτερο. Οσο για την αναλυση θα πω οτι εβαλα και τις 2 μαζι μια μερα διπλα διπλα.Δηλαδη τη led fullhd μου και την hd ready plasma και εβαλα τα γελια με τη led και τη ξαναεχωσα στο δωματιο παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Το ότι σου άρεσε περισσότερο για τα γούστα σου δεν ειναι κατακριτέο. Ίσα ίσα ειναι πλήρως σεβαστό. Δεν αποτελεί κανόνα όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα