Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα..σημερα τοποθετησα την 7770,βγαζοντας παλιους drivers της παλιας μ καρτας και τοποθετοντας της 7770 απο το cd μου εβγαζε προβλημα κατα της εγκατασταση..πως η εγκατασταση δεν μπορει να ολοκληρωθει..Κατεβασα λοιπον απο το site τους drivers και παρατηρησα πως η εγκατασταση ολοκληρωθηκε αλλα οχι πληρες,δλδ μου εβγαζε το ερωτηματικο η θαυμαστικο πορτοκαλι..Μηπως φταινε τα windows 7(64) διοτι ειχα να τον ανοιξω 4 μηνες και να κανει update..Oυτε service pack 1 δεν εχει..

Δημοσ.

κανε απεγκαταταση των οδηγων που υπαρχουν τωρα για vga απ'την διαχειριση συσκευων

και μετα δοκιμασε να βαλεις εξ'αρχης τους τελευταιους της amd. 

Δημοσ.

Το εκανα αυτο με το driver sweeper..:/ τωρα ξανακατεβαζω τους drivers απο την amd..ευελπιστω πως θα εχω μια σωστη εγκατασταση..

Δημοσ.

Η καρτα σου παιζει παιχνιδια τωρα, η τα εχει φτυσει τελειως ο driver? Δοκιμασε και το Atiman Uninstaller, ειναι καλυτερο για τις amd καρτες. Καπου εχουν μεινει υπολειμματα απο τους παλιους οδηγους στο συστημα σου.

Δημοσ.

κ καλη εγκατασταση να μην εχει κανει παιζει τα παιχνιδια..οταν παω να κανω βαθμολογηση στα windows σταματαει στα γραφικα..και δεξια στα gadget εχω ενα που δειχνει τα παντα για την καρτα κ δεν την αναγνωριζει εκει

μολις τελειωσε και μου γραφει..''Η εγκατασταση ολοκληρωθηκε(εμφανιστηκαν προειδοποιησεις κατα την εγκατασταση)δειτε το αρχειο καταγραφης για λεπτομερειες.Με ενα κιτρινο ερωτηματικο!

Δημοσ.

δοκιμασε να απενεργοποιησεις τελειως το antivirus μηπως και πιασει. εγω προχθες ηθελα να κανω update και δεν με αφηνε με τιποτα και τελικα ηταν αυτο(εχω την asus hd 7770 2gb και το nod32 σαν antivirus)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...