PhonEee Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) παιδια ποιο απο τα 2 lenovo a1000 16gb 139 ευρω η inteso tab 814 8 (8gb) 129 ευρω ποιο και γιατι? Πειτε μου παιδια ειναι αναγκηγγΑποστολή από το GT-I9070 με τη χρήση Insomnia App Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2013 από PhonEee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilopoulos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Εγώ σου προτείνω να πάρεις το Inteso. Έχει μια πάρα πολύ καλή ανάλυση για ταμπλετ ( 1024χ768 ).Εκτός απο αυτό, έχει εναν 2 πύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα 1500 MHz ( 1.50 GHz ) κατί το οποίο είναι πάρα πολύ καλό και σημένει πώς δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα όσο αναφορά την απόδοση.Επίσης, έχει θύρα συνδ. HDMI ( δηλαδή μπορέις να το συνδ. με τηλεόραση ), έχει CardReader ( μπορείς να βάλεις κάρτα μνήμης) και βέβαια μια micro sd card.Βέβαια έχει το μειονέκτημα της κάμερας.Έχει μόνο μια κάμερα αλλα και αυτη μόνο με 0,3 MX.Είναι πάρα πολύ καλό τάμπλετ για την τιμή του. Εγω σου προτείνω αυτο το ταμπλετ.Ελπίζω να βοήθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killmelater Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) μακρια απο intenso απο μενα.. καλυτερα vero 8839 η σε acer ψαξε σε αυτα τα λεφτα. βασικα επειδη ψαχνω αρκετο καιρο να παρω και εγω.. γνωμη μου? samsung tab 3 8.0 η note για να σου μεινει εφορους ζωης.. δε θα μετανιωσεις....... γτ θα παρεις κατι φτηνο και μετα θα πρεπει να το αλλαξεις πολυ συντομα Γιωργος............!!! Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2013 από killmelater Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Εγώ σου προτείνω να πάρεις το Inteso. Έχει μια πάρα πολύ καλή ανάλυση για ταμπλετ ( 1024χ768 ).Εκτός απο αυτό, έχει εναν 2 πύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα 1500 MHz ( 1.50 GHz ) κατί το οποίο είναι πάρα πολύ καλό και σημένει πώς δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα όσο αναφορά την απόδοση.Επίσης, έχει θύρα συνδ. HDMI ( δηλαδή μπορέις να το συνδ. με τηλεόραση ), έχει CardReader ( μπορείς να βάλεις κάρτα μνήμης) και βέβαια μια micro sd card.Βέβαια έχει το μειονέκτημα της κάμερας.Έχει μόνο μια κάμερα αλλα και αυτη μόνο με 0,3 MX.Είναι πάρα πολύ καλό τάμπλετ για την τιμή του. Εγω σου προτείνω αυτο το ταμπλετ.Ελπίζω να βοήθησα. που την είδες την διαφορά ρε φίλε; επιδει το lenovo δεν έχει Hdmi; δηλαδή το lenovo πού είναι χειρότερο; θες να μας πεις ότι η Inteso θα βγει στην αγορά και θα ξεπεράσει όλες τις εταιρίες της μεγάλες εταιρίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilopoulos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Κοίτα πάντα φιλικά μιλάω. ( να μην γινει παρεξήγηση). Εγώ δεν λέω οτι η lenovo είναι χειρότερη αλλα σκέπσου δεν θα ήθελε κανείς να συνδ. το ταμπλετ του στην τηλεόραση? και δευτερο το lenovo δεν έχει card reader.Εκτός απο αυτο έχει και λιγο πιο καλύτερη αναλυση το inteso.δεν σημένει πως είναι lenovo αρα είναι και καλύτερη.γιατί να δώσει παραπάνω χρήματα για το lenovo ενώ δεν έχει αυτα που έχει το inteso? η γνώμη μου είναι αυτη. πάνατ φιλικά!! Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2013 από Vasilopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pavlos46 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από εμένα. Στα λεφτά αυτό το Lenovo είναι πραγματικά μια πολύ καλή επιλογή. Αλλα δες και το MLS iqtab 7 wifi όχι το Crystal είναι πολύ καλό μόνο πρόβλημα με την αφή του που όμως θα διορθωθεί πολύ σύντομα με update που ετοιμάζει η MLS, διαφορετικά ναι και εγώ αν είχα τα παραπάνω λεφτά για το Samsung galaxy tab 3 8.0 θα πήγαινα. Παύλος Κοίτα πάντα φιλικά μιλάω. ( να μην γινει παρεξήγηση). Εγώ δεν λέω οτι η lenovo είναι χειρότερη αλλα σκέπσου δεν θα ήθελε κανείς να συνδ. το ταμπλετ του στην τηλεόραση? και δευτερο το lenovo δεν έχει card reader.Εκτός απο αυτο έχει και λιγο πιο καλύτερη αναλυση το inteso.δεν σημένει πως είναι lenovo αρα είναι και καλύτερη.γιατί να δώσει παραπάνω χρήματα για το lenovo ενώ δεν έχει αυτα που έχει το inteso? η γνώμη μου είναι αυτη. πάνατ φιλικά!! Φιλικά το Lenovo έχει cardreader μόνο που είναι μέχρι 32mb μόνο. Και επίσης το inteso είναι βασισμένο στο RK3066 soc που είναι πολύ ενεργοβορο δηλαδή 4 ώρες μπαταρία στην καλύτερη. Ακριβώς το ίδιο soc και οθόνη έχει το iqtab crystal. Παύλος Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2013 από Pavlos46 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Κοίτα πάντα φιλικά μιλάω. ( να μην γινει παρεξήγηση). Εγώ δεν λέω οτι η lenovo είναι χειρότερη αλλα σκέπσου δεν θα ήθελε κανείς να συνδ. το ταμπλετ του στην τηλεόραση? και δευτερο το lenovo δεν έχει card reader.Εκτός απο αυτο έχει και λιγο πιο καλύτερη αναλυση το inteso.δεν σημένει πως είναι lenovo αρα είναι και καλύτερη.γιατί να δώσει παραπάνω χρήματα για το lenovo ενώ δεν έχει αυτα που έχει το inteso? η γνώμη μου είναι αυτη. πάνατ φιλικά!! Όπως λέει και ο Παύλος το λενοβο έχει Κάρντ ρεαδερ αλλά πάει μέχρι 32gb και όχι μέχρι 32 mb Επισεις έχουν ακριβώς την ίδια ανάλυση οπότε αν δεν ξέρουμε δεν χρειάζεστε να καταδικαζουμε ένα προϊόν. Επισεις η σύγχρονες τηλεόρασης έχουν υποδοχή USB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pavlos46 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Αντε πάλι ναι gb εννοείται.... Ευχαριστώ για την επισήμανση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα