Προς το περιεχόμενο

[TV] LG 32LN575S 32'' led fullHD black @eshop 354.90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρώ ότι είναι καλή περίπτωση... Στο skroutz η χαμηλότερη τιμή είναι 379.92 ευρώ

(http://www.skroutz.gr/s/3336272/LG-32LN575S.html?keyphrase=LG+32LN575S).

Είναι από το τελευτείο newsletter crazy sundays του eshop και σκέφτομαι να την χτυπήσω και γω...

Eshop

Επεξ/σία από chisao
  • Moderators
Δημοσ.

Είναι από το τελευτείο newsletter του eshop και σκέφτομαι να την χτυπήσω και γω...

Δεν ειναι απο το newsletter, ειναι απο το crazy sunday, και η τιμη τοσο ηταν και πριν 1+ μηνα στο ιδιο μαγαζι.

Οριακα μενει με την τιμη αυτη σαν θεμα.

Δημοσ.

Ναι συγνώμη...Από το crazy sundays όχι από το newsletter!!! Θα το διορθώσω. Όσο για την τιμή το ότι ήταν πριν ένα μήνα η ίδια εμένα προσωπικά δεν μου λέει πολλά από την στιγμή που και στα υπόλοιπα μαγαζιά παραμένει πιο ακριβή...Τέλος πάντων εσύ είσαι ο moderator εσύ κρίνεις.

Φιλικά!!!

• Moderators
Δημοσ.

Σου "ειπα" με αυτο οτι δεν ειναι crazy sunday αλλα crazy διμηνο. Εσενα αν θες "δαγκωτα" αυτη μονο την tv το 355 φυσικα σου λεει οτι ειναι η χαμηλοτερη τιμη και καλα κανεις. Μονο τσεκαρε το θεμα της εγγυησης γιατι οι αναφορες παντου ειναι οτι δεν εχουν επισημες εισαγωγες.

Δημοσ.

Αν γνωρίζεις κάτι άλλο "κακό" όπως αυτό με το θέμα της εγγύησης, για αυτήν την τηλεόραση, σε παρακαλώ πες το, γιατί εγώ την θεώρησα καλή περίπτωση (για αυτό άλλωστε και την έβαλα εδώ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...