Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εδώ και καιρό θέλω να αλλάξω τον υπολογιστή μου γιατί έχει παλιώσει αρκετά και είναι τόσο παλιός που νομίζω πως ούτε ολική αναβάθμιση δεν του αξίζει.

Εσείς στην θέσει μου θα αγοράζατε έτοιμο υπολογιστεί η θα τον φτιάχνατε μονοί σας;

Εάν φτιάξω ένα PC μόνος μου  λένε βγαίνει πιο φθηνά αλλά το πρόβλημα είναι ότι να των συναρμολογήσω θα μπορέσω,οι ρύθμισης BIOS είναι αυτές που με προβληματίζουν για αυτό έχω αποκλείσει αυτή την περίπτωση να φτιάξω εγώ ένα PC,μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο Alienware x51 αξίζει κατά την γνώμη σας να πάρω το Alienware x51 με 1100$ η να αγοράσω Alienware Aurora με 1400$ είναι σχετικά ίδιοι πιστεύω θα έχουν σχεδόν ίδιες επιδόσεις. Ποια είναι η γνώμη σας για την Alienware.

hwdezl.png                        2lnk8k6.jpg

Ποιο αναλυτικά για τους υπολογιστές μπορείτε να δείτε εδώ:

AlienWare X51 :http://www.dell.com/us/p/alienware-x51-r2/pd.aspx

AlienWare Aurora:http://www.dell.com/us/p/alienware-aurora-r4/pd.aspx?~ck=mn

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Θα έλεγα να πας σε κομμάτι κομμάτι και αν δεν μπορείς στο φτιάχνει το e-shop, τι χρήση το θέλεις και πόσα χρήματα δίνεις ? 

μέχρι 2000 ευρώ το θέλω πιο πολύ για Gaming....

Δημοσ.

μέχρι 2000 ευρώ το θέλω πιο πολύ για Gaming....

εδω θα βρεις την φορμα που χρειαζεται να συμπληρωσεις για να σε βοηθησουμε οσο το δυνατον καλυτερα: 

Πρότυπο Φόρμας αγοράς-αναβάθμισης υπολογιστήεν το μεταξυ αυτο που σου ειπα για το τελωνειο στο post εδω απ'το ενα αυτι/ματι μπηκε και απ'το αλλο βγηκε?  :-D 

επισης.. αυτο που λες:

οι ρύθμισης BIOS είναι αυτές που με προβληματίζουν για αυτό έχω αποκλείσει αυτή την περίπτωση να φτιάξω εγώ ένα PC

τι εννοεις? πραγματικα... 

Δημοσ.

επισης.. αυτο που λες:

τι εννοεις? πραγματικα... 

έχω ακούσει και δει σε Video ότι όταν κάνεις έναν υπολογιστή κομμάτι κομμάτι θέλει και ρυθμίσεις Bios 

εάν είναι αλήθεια αυτό εγώ δεν ξερό να κάνω αυτές της ρυθμίσεις..... 

Δημοσ.

έχω ακούσει και δει σε Video ότι όταν κάνεις έναν υπολογιστή κομμάτι κομμάτι θέλει και ρυθμίσεις Bios 

εάν είναι αλήθεια αυτό εγώ δεν ξερό να κάνω αυτές της ρυθμίσεις..... 

δεν χρειαζεται να κανεις ρυθμισεις στο bios (αν δεν θες) οταν φτιαχνεις εναν υπολογιστη. επισης αν δεν ξερεις πως να συναρμολογησεις τα κομματια, απλα λες στο καταστημα απο οπου γινεται η αγορα να στο συναρμολογησουν οι ιδιοι πρωτου γινει η αποστολη. 

Δημοσ.

2000 eyro ? Μπορείς να πάρεις πολύ καλό μηχάνημα και με τα μισά χρήματα που λέμε , σκέφτεσαι για amd ή gia intel ?Συμπλήρωσε την φόρμα για να μπορέσω να σε βοηθήσω καλύτερα στο τι χρειάζεσαι 

Δημοσ.

2000 eyro ? Μπορείς να πάρεις πολύ καλό μηχάνημα και με τα μισά χρήματα που λέμε , σκέφτεσαι για amd ή gia intel ?Συμπλήρωσε την φόρμα για να μπορέσω να σε βοηθήσω καλύτερα στο τι χρειάζεσαι 

δεν ξέρω παντός θα προτιμούσα intel και η κάρτα γραφικών μου να είναι EVGA GDDR5 και άνω... 

Δημοσ.

αν οπως λες θες gaming με ιντελ+νβιντια καρτα γραφικων, εδω ειναι μια εκδοχη απο visionstudio με δωρεαν συναρμολογηση και δωρεαν αποστολη νομιζω καθως το ποσο ειναι ανω των 1000€

απλα παρε και εναν ssd κατα προτιμηση 256GB γιατι ξεχασα να τον προσθεσω.

post-270338-0-59764500-1376392494_thumb.jpg

Δημοσ.

και αν όχι EVGA αμέσως επόμενη επιλογή Gigabyte

Ρε φίλε συμπλήρωσε τη φόρμα το είπαν τόσες φορές τα παιδιά 

είμαι καινούριος όταν λέτε συμπλήρωσε την φόρμα τι ακριβός εννοείτε..

Δημοσ.

εδω θα βρεις την φορμα που χρειαζεται να συμπληρωσεις για να σε βοηθησουμε οσο το δυνατον καλυτερα: 

Πρότυπο Φόρμας αγοράς-αναβάθμισης υπολογιστήεν το μεταξυ αυτο που σου ειπα για το τελωνειο στο post εδω απ'το ενα αυτι/ματι μπηκε και απ'το αλλο βγηκε?  :-D 

Σου έδωσε και link πιο πάνω

Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε: 

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Για αναβάθμιση υπολογιστή

Αναφέρουμε: 

Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε. 

Δημοσ.

αν οπως λες θες gaming με ιντελ+νβιντια καρτα γραφικων, εδω ειναι μια εκδοχη απο visionstudio με δωρεαν συναρμολογηση και δωρεαν αποστολη νομιζω καθως το ποσο ειναι ανω των 1000€

απλα παρε και εναν ssd κατα προτιμηση 256GB γιατι ξεχασα να τον προσθεσω.

αρκετά κάλος υπολογιστής και καλύτερος από το Alienware :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...