ATLASoS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Γεια σας εδώ και καιρό θέλω να αλλάξω τον υπολογιστή μου γιατί έχει παλιώσει αρκετά και είναι τόσο παλιός που νομίζω πως ούτε ολική αναβάθμιση δεν του αξίζει. Εσείς στην θέσει μου θα αγοράζατε έτοιμο υπολογιστεί η θα τον φτιάχνατε μονοί σας; Εάν φτιάξω ένα PC μόνος μου λένε βγαίνει πιο φθηνά αλλά το πρόβλημα είναι ότι να των συναρμολογήσω θα μπορέσω,οι ρύθμισης BIOS είναι αυτές που με προβληματίζουν για αυτό έχω αποκλείσει αυτή την περίπτωση να φτιάξω εγώ ένα PC,μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο Alienware x51 αξίζει κατά την γνώμη σας να πάρω το Alienware x51 με 1100$ η να αγοράσω Alienware Aurora με 1400$ είναι σχετικά ίδιοι πιστεύω θα έχουν σχεδόν ίδιες επιδόσεις. Ποια είναι η γνώμη σας για την Alienware. Ποιο αναλυτικά για τους υπολογιστές μπορείτε να δείτε εδώ: AlienWare X51 :http://www.dell.com/us/p/alienware-x51-r2/pd.aspx AlienWare Aurora:http://www.dell.com/us/p/alienware-aurora-r4/pd.aspx?~ck=mn
GiannisWalker Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Θα έλεγα να πας σε κομμάτι κομμάτι και αν δεν μπορείς στο φτιάχνει το e-shop, τι χρήση το θέλεις και πόσα χρήματα δίνεις ?
ATLASoS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Θα έλεγα να πας σε κομμάτι κομμάτι και αν δεν μπορείς στο φτιάχνει το e-shop, τι χρήση το θέλεις και πόσα χρήματα δίνεις ? μέχρι 2000 ευρώ το θέλω πιο πολύ για Gaming....
Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 μέχρι 2000 ευρώ το θέλω πιο πολύ για Gaming.... εδω θα βρεις την φορμα που χρειαζεται να συμπληρωσεις για να σε βοηθησουμε οσο το δυνατον καλυτερα: Πρότυπο Φόρμας αγοράς-αναβάθμισης υπολογιστή. εν το μεταξυ αυτο που σου ειπα για το τελωνειο στο post εδω απ'το ενα αυτι/ματι μπηκε και απ'το αλλο βγηκε? επισης.. αυτο που λες: οι ρύθμισης BIOS είναι αυτές που με προβληματίζουν για αυτό έχω αποκλείσει αυτή την περίπτωση να φτιάξω εγώ ένα PC τι εννοεις? πραγματικα...
ATLASoS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 επισης.. αυτο που λες: τι εννοεις? πραγματικα... έχω ακούσει και δει σε Video ότι όταν κάνεις έναν υπολογιστή κομμάτι κομμάτι θέλει και ρυθμίσεις Bios εάν είναι αλήθεια αυτό εγώ δεν ξερό να κάνω αυτές της ρυθμίσεις.....
Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 έχω ακούσει και δει σε Video ότι όταν κάνεις έναν υπολογιστή κομμάτι κομμάτι θέλει και ρυθμίσεις Bios εάν είναι αλήθεια αυτό εγώ δεν ξερό να κάνω αυτές της ρυθμίσεις..... δεν χρειαζεται να κανεις ρυθμισεις στο bios (αν δεν θες) οταν φτιαχνεις εναν υπολογιστη. επισης αν δεν ξερεις πως να συναρμολογησεις τα κομματια, απλα λες στο καταστημα απο οπου γινεται η αγορα να στο συναρμολογησουν οι ιδιοι πρωτου γινει η αποστολη.
GiannisWalker Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 2000 eyro ? Μπορείς να πάρεις πολύ καλό μηχάνημα και με τα μισά χρήματα που λέμε , σκέφτεσαι για amd ή gia intel ?Συμπλήρωσε την φόρμα για να μπορέσω να σε βοηθήσω καλύτερα στο τι χρειάζεσαι
ATLASoS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 2000 eyro ? Μπορείς να πάρεις πολύ καλό μηχάνημα και με τα μισά χρήματα που λέμε , σκέφτεσαι για amd ή gia intel ?Συμπλήρωσε την φόρμα για να μπορέσω να σε βοηθήσω καλύτερα στο τι χρειάζεσαι δεν ξέρω παντός θα προτιμούσα intel και η κάρτα γραφικών μου να είναι EVGA GDDR5 και άνω...
Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 δεν ξέρω παντός θα προτιμούσα intel και η κάρτα γραφικών μου να είναι EVGA GDDR5 και άνω... εννοεις nVidia οταν λες evga να υποθεσω?
ATLASoS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 εννοεις nVidia οταν λες evga να υποθεσω? ναι κάτι παρόμοιο με αυτό...http://www.amazon.com/EVGA-Dual-Link-DisplayPort-Graphics-02G-P4-2678-KR/dp/B0083Y6MV6/ref=sr_1_9?s=pc&ie=UTF8&qid=1376391895&sr=1-9
RellikEht Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Ρε φίλε συμπλήρωσε τη φόρμα το είπαν τόσες φορές τα παιδιά
Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 αν οπως λες θες gaming με ιντελ+νβιντια καρτα γραφικων, εδω ειναι μια εκδοχη απο visionstudio με δωρεαν συναρμολογηση και δωρεαν αποστολη νομιζω καθως το ποσο ειναι ανω των 1000€ απλα παρε και εναν ssd κατα προτιμηση 256GB γιατι ξεχασα να τον προσθεσω.
ATLASoS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 και αν όχι EVGA αμέσως επόμενη επιλογή Gigabyte Ρε φίλε συμπλήρωσε τη φόρμα το είπαν τόσες φορές τα παιδιά είμαι καινούριος όταν λέτε συμπλήρωσε την φόρμα τι ακριβός εννοείτε..
RellikEht Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 εδω θα βρεις την φορμα που χρειαζεται να συμπληρωσεις για να σε βοηθησουμε οσο το δυνατον καλυτερα: Πρότυπο Φόρμας αγοράς-αναβάθμισης υπολογιστή. εν το μεταξυ αυτο που σου ειπα για το τελωνειο στο post εδω απ'το ενα αυτι/ματι μπηκε και απ'το αλλο βγηκε? Σου έδωσε και link πιο πάνω Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή Για αγορά υπολογιστή Αναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Για αναβάθμιση υπολογιστή Αναφέρουμε: Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε.
ATLASoS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 αν οπως λες θες gaming με ιντελ+νβιντια καρτα γραφικων, εδω ειναι μια εκδοχη απο visionstudio με δωρεαν συναρμολογηση και δωρεαν αποστολη νομιζω καθως το ποσο ειναι ανω των 1000€ απλα παρε και εναν ssd κατα προτιμηση 256GB γιατι ξεχασα να τον προσθεσω. αρκετά κάλος υπολογιστής και καλύτερος από το Alienware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα