Προς το περιεχόμενο

gaming mouse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

το Σαββατο που μας περασε απεβιωσε το x5 μου και πρεπει να παρω καινουργιο , ετρεξα για το g400 αλλα αν και στο τηλεφωνο μου ειπανε οτι ειχανε οταν πηγα απο εκει μου ειπανε οτι δεν υπηρχε οποτε δε το προλαβα διαθετω γυρω στα 30-45 € .Κατα προτιμηση το ποντικι να μη θελει Mousepad καθως δεν εχω κανενα σοβαρο αν και το γραφειο μου λογικα ειναι ενταξει για τα περισσοτερα (ξυλο ,γκρι χρωμα και οχι γυαλιστερο)

Καμια ιδεα ?

Υ.Γ ενσυρματο :P

Υ.Γ 2 παιζω κυριως lol αλλα και κανα mmorpg να παιξω δε με ενδιαφερουνε πολλα κουμπια (να εχει 2 θα ητανε καλο)..

Δημοσ.

το συγκεκριμενο το ειχα δει απο παλια και το ειχα βαλει στο ματι και το σκεφτομουνα οταν ακομα ητανε πιο φτηνο , φαινεται ωραιο αλλα με ψαξιμο ειδα οτι λογο του οτι η ποιοτητα του δεν ειναι καλη κατα πασα πιθανοτητα δε θα κρατησει και πολυ..κατι το οποιο ειναι σχετικα σημαντικο , το εχω υποψιν μου και αμα δεν βρω κατι καλυτερο μαλλον θα το παρω

Κοιτα και σε razer http://www.cosmodata.gr/product/14240/

καλο φαινεται 

http://www.skroutz.gr/s/2502061/SteelSeries-Sensei-Call-of-Duty-Black-Ops-II-Gaming-Mouse.html

για αυτο εδω καμια αποψη?

Δημοσ.

το συγκεκριμενο το ειχα δει απο παλια και το ειχα βαλει στο ματι και το σκεφτομουνα οταν ακομα ητανε πιο φτηνο , φαινεται ωραιο αλλα με ψαξιμο ειδα οτι λογο του οτι η ποιοτητα του δεν ειναι καλη κατα πασα πιθανοτητα δε θα κρατησει και πολυ..κατι το οποιο ειναι σχετικα σημαντικο , το εχω υποψιν μου και αμα δεν βρω κατι καλυτερο μαλλον θα το παρω

καλο φαινεται 

φιλος παντως το εχει αυτο σε μαυρο (οχι το fire edition) εδω και μισο χρονο περιπου

και εχει μεινει υπερ ευχαριστημενος. :)

πολυ καλο ποντικι απλα εγω προσωπικα δεν μπορω αυτα που χουν πανω starcraft edition, cod edition... θεμα γουστου ειναι αυτο παντως. αν δεν σ'ενοχλει ειναι πολυ καλη επιλογη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...