Προς το περιεχόμενο

Crypto modem kanei "magika"

Jason Dean

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exw ena ekswteriko modem crypto access 56k siriako to opoio moy kanei ta ekshs trela.

a) Klasika opws ta perisotera exei 2 ypodoxes gia kalwdio, 1 gia thn thlefwnikh grammh kai mia gia na valeis to thlefwno. 50% twn periptosewn sindeete apo th mia kai 50% apo thn allh. Kai egw kathome kai allazw kalwdia aristera deksia bas kai bw internet o amiros.

B) Kai ade kai katafera na mpw, kathe 10-15 lepta omws kanei ena 2lepto deialima kai oyte milaei oyte lalaei. Me apla logia kathe tetarto peripoy stamataei na leitoyrgei gia 1-2 lepta xwris omws na kanei disconect.

c) Me eswteriko modem crypto pali otan kanw connect benw me 54 kbps kai me to ekswteriko ths idias markas me 50. Koyfo den einai ?

d) se linux mono gia na bw prepei na exw energopiisei to "wait for dial tone" enw kanonika prepei na simvenei to antitheto.

Ta a-b-c sinvenoyn sta windows 2000/xp/2003 me toys drivers ths crypto mia xara perasmenoys. Se linux sinvenoyn kai ta 4 enw me tis idies rithmiseis alla ekswterika modems pezoyn mia xara.

Exei kaneis kati na protinei/eksigisei h' na vgalw kana treloxarto kaloy kakoy ?

:roll:

Δημοσ.

re file poy kolaei o driver toy US robotics p.x. me toy crypto ? Eksaloy me toys official einai siguro oti dulevei , alliws den tha kykloforoyse kati poy den duleve. Alla kai opws ta les na htan tote sto linux tha epeze kyrile.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...