Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Πας να κανεις τον Sherlock Homes τώρα χωρίς καμια ιδέα. Μια χαρά Browsing κάνει ανοίγει τα απαραίτητα ports με UPNP κάνει DNS requests μια χαρά τα αποτέλεσμα του Wireshark είναι απόλυτος και καθόλα λογικά. Άμα περιμένεις να δεις έτοιμη στο πιάτο url από το Wireshark απατάσαι . Το Wireshark είναι πολύ low level του λέει packets, ips etc. θέλει διαφορες διεργασίες για να δεις σελίδες Είναι σαν να κοιτάς τον κώδικα του Matrix εσύ πρέπει να καταλάβεις μια είναι η μελαχρινή η ξανθιά και η κοκκινομάλλα. Καλύτερα να μην κατασκοπεύεις τους δικούς σου είσαι άμα εχεις φοβίες ας μην του έδινες πρόσβαση. Ψιτ φιλαράκι... εσυ που εχεις ιδέα, γράψτην για να μαθω. Οπως ο φιλος πριν απο εσενα. Αυτο δεν κανουμε εδω; ρωταμε για να μαθουμε. Μην με κρινεις σαν να εισαι ο Χριστός λοιπον. Αν δεν κάνω λάθος αυτό που ζητάς είναι ακριβώς αυτό -->(http://ask.wireshark.org/questions/12271/easy-way-to-extract-websites-visited-from-a-capture). Ετσι θα σου εμφανιστεί λίστα με τις σελίδες που ζητήθηκαν με DNS.. Τέλειο...!
Universal Soldier Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Είμαστε καλά θες να σου γράψω πως θα παρακολουθείς κάποιον ??? Τι το κάναμε εδώ σχολη πρακτόρων k εσύ ο ΘουΒου?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 είμαστε καλά θες να σου γράψω πως θα παρακολουθείς κάποιον ??? Ρε φιλε τρελα πουλας; σαν να μου λες οτι το wireshark ειναι παράνομο ή είναι hacker tool. Το ξαναλεω λοιπον. Δινω αναγκαστικά σε καποιους προσβαση και θελω ΤΥΠΙΚΑ να κανω ελεγχο της κινησης του. Αν ηθελα να κλεψω τους κωδικους του, μπορουσα να περασω ενα keylogger στο pc του μιας και δεν ειχε αντιβιωτικο οταν το ειδα για λιγο ή να του βαλω ενα usb πισω απο το pc του στο πληκτρολογιο του. Οκ; Το οτι θελω να μαθω να κανω ελεγχο στο δικτυο μου (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ WIRESHARK) δεν νομιζω οτι ειναι κατι που θα γινοταν επεισοδιο στα X-FILES. Θελω να μαθω να δουλευω το Wireshark κι επειδη δεν γενηθηκα με τις γνωσεις, ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΑ. Κι αν θες σε παρακαλω μην απαντας. Αστο καλυτερα...
Universal Soldier Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Έτσι παίρνεις κωδικούς εσύ με physical access στο σπίτι με software και hardware keylogger ? αυτά τα κάναμε στο σχόλιο για να περάσει η ώρα Δεν έχω καμια αμφοβολία πως άμα μπορούσες να κανεις περισσότερα θα το έκανες γιατί δεν εξής κανένα ηθικο φραγμοκαι δεν καταλαβαίνεις τι πρέπει να κανεις και τι όχι χωρίς ντροπή αφού ρωτάς και δημοσια.Καλύτερα λοιπόν που δεν ξέρεις και πολλά γλιτώσανε οι φίλοι και οι γνωστοί σου και καλο είναι να σου λέει κανεις τίποτα γιατί δεν τα χρησιμοποιείς για σωστούς σκοπούς.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Έτσι παίρνεις κωδικούς εσύ με physical access στο σπίτι με software και hardware keylogger ? αυτά τα κάναμε στο σχόλιο για να περάσει η ώρα Δεν έχω καμια αμφοβολία πως άμα μπορούσες να κανεις περισσότερα θα το έκανες γιατί δεν εξής κανένα ηθικο φραγμο και δεν καταλαβαίνεις τι πρέπει να κανεις και τι όχι χωρίς ντροπή αφού ρωτάς και δημοσια. Καλύτερα λοιπόν που δεν ξέρεις και πολλά γλιτώσανε οι φίλοι και οι γνωστοί σου και καλο είναι να σου λέει κανεις τίποτα γιατί δεν τα χρησιμοποιείς για σωστούς σκοπούς. Αντε ρε; στο σχολειο; μπραβο μπραβο. Μα εισαι ο Χριστός τελικά που με ξερεις, τον χαρακτήρα μου και τις γνωσεις μου και ξερεις αν εχω φραγμους και καταλαβαινεις και τους βαθυτερους λογους που θελω να κανω ελεγχο. Μπραβο μπραβο. Μα τι καλο παιδι. Να σου πω... αυτοι που εφτιαξαν το Wireshark... κολοπαιδα φιλε. Χάκεψε τους. Αντιο φιλαράκι. Και βασικά ξερεις κατι; εισαι το κερασάκι στην σκατοημέρα μου. Εισαι μεγάλος σπασαρχίδας. Και ναι... βριζω δημοσια επειδη δεν εχω ηθικους φραγμους.
Universal Soldier Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Aυτοί που εφτιαξαν το wireshark το backtrack το Kali, το aircrack-ng, το wash το reaver etc είναι θεοί που όμως αυτοί ξέρουν που και ποτε να τα χρησιμοποιούν και δεν τα εφτιαξαν για να παιδεύουν ανυποψίαστους συγγενείς και φίλους.Όπως εσύ προσπαθείς να κατασκόπευσις τα θύματα το ίδιο θα μπορούσε να κάνει η Forthnet ο ΟΤΕ, Η HOL etc etc δικά τους είναι τα δίκτυα ότι θέλουν κάνουν έτσι ? έχουν λοιπόν δικαίωμα να παρακολουθούν τις σελίδες σου, άμα κατεβάζεις παράνομα, άμα βλέπεις τσόντες, σε πιους μιλάς στο Skype πιουςπαίρνεις τηλέφωνο. Σωστά ? θα σου άρεσε ?Τις οποιες δυνατοτητες εxεις στην παρακολούθηση δεν τις εξαντλείς στον άμαχο πληθυσμό που δεν μπορεί να απάντηση κατάλληλα στην επίθεση σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις