Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Θέλω να τσεκάρω τα δεδομένα που περνάνε μέσα απο το ασύρματο μου. Εψαξα αρκετά αλλα τίποτα. Ξέρετε... εχω μια μικρή αδελφη και πρέπει να φιλτράρω διακριτικά που μπαίνει. Δεν θελω να χτυπήσω τίποτα keyloggers στο pc της. Δε λεει. Της δινω ασύρματα ιντερνετ. Παίζει κανενας ευκολος τρόπος;
Universal Soldier Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) O μονος εύκολος τρόπος είναι να βάλεις διαφορα parental control προγραματα στο pc της.* Μετά θες καλύτερο modem με logσ και content management* Μπορείς να κράτησεις το modem και να παρεις ένα router που θα κάνει την δουλειά.* Μπορείς να κανεις ένα παλιό pc router με Mikrotik RouterOS η smoothwall η PFsense. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2013 από Universal Soldier
poulinos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Θέλω να τσεκάρω τα δεδομένα που περνάνε μέσα απο το ασύρματο μου. Εψαξα αρκετά αλλα τίποτα. Ξέρετε... εχω μια μικρή αδελφη και πρέπει να φιλτράρω διακριτικά που μπαίνει. Δεν θελω να χτυπήσω τίποτα keyloggers στο pc της. Δε λεει. Της δινω ασύρματα ιντερνετ. Παίζει κανενας ευκολος τρόπος; τζαμπα θα μπεις στον κοπο για τους παρακατω λογους αν και εχουν ξανασυζητηθει.πες οτι μπαινει καπου παραξενα τι θα τις πεις?γιατι μπηκες εκει?αμεσως εχει γινει φαουλ απο την αδερφη σου.β.facebook κτλ θα μπορουσε να μπει και απο το wifi της φιλης της και με 3g κτλ.και περα απο αυτα που κανει στο ιντερνετ υπαρχει και η real life που δεν μπορεις να την ελεγχεις.οποτε τουλαχιστον προσωπικα αντι να την ελεγχεις προσπαθησε να της περασεις με ωραιο τροπο τι ειναι σωστο και τι οχι.καλυτερα κατι το παραξενο να το μαθει σωστα ακουγοντας εσενα παρα να το μαθει απο αλλον στραβα.μου θυμιζει χωρις παρεξηγηση δεν λεω για σενα μαναδες που λενε εγω προσεχω την κορη μου με ποιον βγαινει και δεν την εχει αγγιξει κανεις και διαφορα τετοια και η κορη μην πω τι εχει κανει.αντι λοιπον η μαμα να ζει στην διεστραμμενη αληθεια πιστευοντας οτι ελεγχει την κορη της ενω στην πραξη δεν κανει τιποτα θα μπορουσε να της δειξει μερικα πραγματα για να τα ξερει.απλα η λυση οτι ελεγχω τα πραγματα ειναι πολλες φορες ενας τροπος για να νιωσει ο γονιος οτι κανει τα παντα για το παιδι του και να γλυτωσει την ταλαιπωρια να ασχοληθει πραγματικα μαζι του.σορρυ για το offtopic και οπως ειπα χωρις παρεξηγηση.δεν τα εγραψα για σενα αφου δεν εισαι ο μπαμπας της απλα τα αναφερω γενικα.
Universal Soldier Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 hmm εγώ όμως όταν μιλούσα για την ηθική πλευρά του θέματος σε αναλογα θεματα και πως είναι λάθος την έτρωγα £"$£&κολλητά από τους admins για off topic, trolling etc etc.Τι να πεις ;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 τζαμπα θα μπεις στον κοπο για τους παρακατω λογους αν και εχουν ξανασυζητηθει.πες οτι μπαινει καπου παραξενα τι θα τις πεις?γιατι μπηκες εκει?αμεσως εχει γινει φαουλ απο την αδερφη σου.β.facebook κτλ θα μπορουσε να μπει και απο το wifi της φιλης της και με 3g κτλ.και περα απο αυτα που κανει στο ιντερνετ υπαρχει και η real life που δεν μπορεις να την ελεγχεις.οποτε τουλαχιστον προσωπικα αντι να την ελεγχεις προσπαθησε να της περασεις με ωραιο τροπο τι ειναι σωστο και τι οχι.καλυτερα κατι το παραξενο να το μαθει σωστα ακουγοντας εσενα παρα να το μαθει απο αλλον στραβα.μου θυμιζει χωρις παρεξηγηση δεν λεω για σενα μαναδες που λενε εγω προσεχω την κορη μου με ποιον βγαινει και δεν την εχει αγγιξει κανεις και διαφορα τετοια και η κορη μην πω τι εχει κανει.αντι λοιπον η μαμα να ζει στην διεστραμμενη αληθεια πιστευοντας οτι ελεγχει την κορη της ενω στην πραξη δεν κανει τιποτα θα μπορουσε να της δειξει μερικα πραγματα για να τα ξερει.απλα η λυση οτι ελεγχω τα πραγματα ειναι πολλες φορες ενας τροπος για να νιωσει ο γονιος οτι κανει τα παντα για το παιδι του και να γλυτωσει την ταλαιπωρια να ασχοληθει πραγματικα μαζι του.σορρυ για το offtopic και οπως ειπα χωρις παρεξηγηση.δεν τα εγραψα για σενα αφου δεν εισαι ο μπαμπας της απλα τα αναφερω γενικα. Με την αδελφή μου είμαστε σαν κολλητοί. Ξερω τα πάντα για τα προσωπικά της. Ξερω σχεδον τα πάντα ακομη και για τις φίλες της. Το ζήτημα είναι τυπικό. Δεν παιζει να μπει πουθενά περίεργα. Μαλλον έκανα λάθος τοποθέτηση στο 1ο ποστ. Τελικά, παίζει καποιο software ή μονο απο logs του router (αν υπάρχουν).
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Με την αδελφή μου είμαστε σαν κολλητοί. Ξερω τα πάντα για τα προσωπικά της. Ξερω σχεδον τα πάντα ακομη και για τις φίλες της. Το ζήτημα είναι τυπικό. Δεν παιζει να μπει πουθενά περίεργα. Μαλλον έκανα λάθος τοποθέτηση στο 1ο ποστ. Τελικά, παίζει καποιο software ή μονο απο logs του router (αν υπάρχουν). τωρα το ειπες σωστα.εισαστε σαν κολλητοι και σου λεει τα παντα.αλλα υπαρχει μια διαφορα.αλλο σου λεει τα παντα αλλο μαθενεις κατι χωρις να στο πει.αν καταλαβει οτι τσεκαρεις που μπαινει η Keystroke logger βλεπω το κολλητοι να γινεται εχθροι.εγω αυτο θα εκανα στην θεση της αμα μαθαινα οτι πχ ο αδερφος μου ελεγχει τι κανω παρολο που του λεω τα παντα. τα ρουτερ εχουν parental control αλλα ειναι σχετικο αλλα log που μπαινει ο καθενας οσο ξερω δεν εχω δει ρουτερ με τετοιο feauture.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 τωρα το ειπες σωστα.εισαστε σαν κολλητοι και σου λεει τα παντα.αλλα υπαρχει μια διαφορα.αλλο σου λεει τα παντα αλλο μαθενεις κατι χωρις να στο πει.αν καταλαβει οτι τσεκαρεις που μπαινει η Keystroke logger βλεπω το κολλητοι να γινεται εχθροι.εγω αυτο θα εκανα στην θεση της αμα μαθαινα οτι πχ ο αδερφος μου ελεγχει τι κανω παρολο που του λεω τα παντα. τα ρουτερ εχουν parental control αλλα ειναι σχετικο αλλα log που μπαινει ο καθενας οσο ξερω δεν εχω δει ρουτερ με τετοιο feauture. Το λεω επειδή ειδα μια εκπομπή που ασχοληθηκε με "χακερς" και ελεγε ενας απο αυτους οτι μπορει ενα ξεκλειδωτο δυκτιο να ειναι εσκεμενα ετσι ωστε να σου κλεψουν τους κωδικούς σου (facebook, τραπεζα κ.α.). Οπότε, οτι περνάει απο το ασύρματο, μπορεις να το δεις.
poulinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Το λεω επειδή ειδα μια εκπομπή που ασχοληθηκε με "χακερς" και ελεγε ενας απο αυτους οτι μπορει ενα ξεκλειδωτο δυκτιο να ειναι εσκεμενα ετσι ωστε να σου κλεψουν τους κωδικούς σου (facebook, τραπεζα κ.α.). Οπότε, οτι περνάει απο το ασύρματο, μπορεις να το δεις. ναι το βλεπουν με προγραμματα πχ wireshark κτλ .δεν ειναι οτι γινεται παντα μεσα απο τον ρουτερ.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 ναι το βλεπουν με προγραμματα πχ wireshark κτλ .δεν ειναι οτι γινεται παντα μεσα απο τον ρουτερ. Το "κτλ" θελω εγω Θα δοκιμασω βεβαια και το wireshark. Who knows..
poulinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 το wireshark ειναι απο τα πιο γνωστα προγραμματα.μην νομιζεις οτι ειναι κατι ευκολο αφου θα μαζευει χιλιαδες πακετα ανα λεπτο και δεν θα ξερεις τι να πρωτοκοιταψεις.και βεβαια πρεπει να δεις πως παιζει.εγω το εχω χρησιμοποιησει μονο με ethernet για πολυ συγκεκριμενη δουλεια.δεν το εχω ψαξει παραπανω για να σου πω κατι παραπανω.
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 και αφου σβηστηκαν τα παραξενα ποστς συνεχιζουμε το θεμα μας απο εκει που ειχε μεινει.
warlock9_0 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 μπορεις να κανεις trace το dns με το wireshark για να δεις που μπαινει
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Εχω κάψει εγκέφαλο. Δείτε λιγο την εικόνα: http://oi42.tinypic.com/b8mzb.jpg και δευτερη εικονα: http://oi42.tinypic.com/2nipe1.jpg Βλέπω πολλά LLMNR, SSDP, UDP και ΠΟΛΛΑ ARP ρε παιδια κ.α. αλλά δεν βγαζω και πολύ ακρη. Αν αυτος που εκανε χρηση του δικτυου μου εμπαινε σε σελιδες δεν θα επρεπε να βλεπω DNS protocol; Βοηθατε λιγο οποιος ξερει. Θελω να ξερω σε τι σελιδες μπαινει. Δεν ειναι της αδελφης μου αυτο, ειναι ενας γνωστος που αναγκαστικά του εδωσα τον κωδικό. Και δεν ξερω τι διαολο κανει... Στα DNS ξερω οτι πρεπει να παω να δω το QUERIE για να δω την URL αλλα ελα που δεν εχει ουτε μια url στα παραπάνω... δεν ξερω τι να κανω.. χαθηκα.
cross_st Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Αν δεν κάνω λάθος αυτό που ζητάς είναι ακριβώς αυτό -->(http://ask.wireshark.org/questions/12271/easy-way-to-extract-websites-visited-from-a-capture). Ετσι θα σου εμφανιστεί λίστα με τις σελίδες που ζητήθηκαν με DNS..
Universal Soldier Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Πας να κανεις τον Sherlock Homes τώρα χωρίς καμια ιδέα.Μια χαρά Browsing κάνει ανοίγει τα απαραίτητα ports με UPNP κάνει DNS requests μια χαρά τα αποτέλεσμα του Wireshark είναι απόλυτος και καθόλα λογικά.Άμα περιμένεις να δεις έτοιμη στο πιάτο url από το Wireshark απατάσαι . Το Wireshark είναι πολύ low level του λέει packets, ips etc. θέλει διαφορες διεργασίες για να δεις σελίδεςΕίναι σαν να κοιτάς τον κώδικα του Matrix εσύ πρέπει να καταλάβεις μια είναι η μελαχρινή η ξανθιά και η κοκκινομάλλα.Καλύτερα να μην κατασκοπεύεις τους δικούς σου είσαι άμα εχεις φοβίες ας μην του έδινες πρόσβαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις