Spyrus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 ...ενώ δεν έχει κάνει log in κανένας χρήστης στα ΧΡ; Δηλαδή θέλω να τρέχει ένα πρόγραμμα πριν ακόμα μπω σε κάποιο λογαριασμό κάτι δηλαδή σαν service... μοιάζει με το start up αλλά θέλω να γίνεται πριν γίνει log in... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason Dean Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 dokimase na pirakseis sto control panel / administrative tools / component services Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason Dean Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 apo kathari periergeia, ti thes na sikwseis san service ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyrus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Θέλω να τρέχω folding@home και σε περίπτωση restart (διακοπή/πτώση τάσης έχει γίνει ήδη 2 φορές τελευταία εβδομάδα) βγάζει τη wellcome screen και αν δε logάρει κανείς δεν πρόκειται να τρέξουν οι πρωτεΐνες μου... και συνήθως βλέπω τους υπολογιστές ανά 2 ημέρες οπότε θα κάθονται αυτό το καιρό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason Dean Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 e einai aplo vre aderfe , vale aftomato logon xwris na soy zitaei password. Kai boreis na valeis sto startup kana prog na soy kanei lock screen. By the way bravo poy trexeis to folding. Ama gustareis join team 3322 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyrus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Kαι σε ποιον χρήστη θα κάνει log on? Θα το δοκιμάσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyrus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2003 ΟΚ κάνει σε ένα λογαριασμό αυτόματο log on σε όποιον ορίζω εγώ... Γίνεται με start->run->control userpasswords2-> και απενεργοποιώ το users must use username and password... Tότε ορίζω σε ποιον λογαριασμό να μπαίνει δίνοντας username, password ίδια με αυτά του λογαριασμού στο user accounts... Jason Dean ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.