Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και από εμένα παιδιά.
Είχα αγοράσει το CPU Cooler Blue orb 2 όπως λέω και στο θέμα και είναι αυτό.
http://www.productwiki.com/upload/images/thermaltake_blue_orb_ii_cl_p0257.jpg

Από λάθος μου όμως έσπασα τον ανεμιστήρα.Δηλαδή ξεκόλλησε όλο το ανεμιστηράκι. Δεν έσπασε κάτι μόνο ξεκόλλησε.Δοκίμασα με LOGO με σιλικόνη αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα.

Ψάχνω εδώ και 2 χρόνια να βρω ΜΟΝΟ το ανταλλακτικό ανεμιστηράκι. Να το περάσω και να τελειώνω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω ενα γνήσιο ανταλλακτικό?

Δημοσ.

Ρίξε στο ebay μια ματιά αν και δεν ξέρω αν μπορείς να βάλεις αλλο ανεμιστηράκι σε φάση σαν ανταλλακτικό

Δημοσ.

Γίνετε φίλε σπανκ.. Το κομμάτι του ανεμιστήρα είναι removable. 

Είχα βρει το ανταλλακτικό απο την thermaltake αλλά ως συνήθως δεν έκαναν αποστολές σε Ελλάδα.  :wacko:

Αυτό είναι.. Το βρήκα μόλις. Δεν ξέρω όμως πως να το παραγγείλω.

Και η εξυπηρέτηση τους είναι ΠΟΛΥΥΥ χάλια ρε παιδιά. Δεν απαντάνε ποτέ!

http://www.thermaltakeusa.com/store/ProductPrint.aspx?C=1020&ID=1475

Δημοσ.

Αφού είναι removable τσέκαρε διαστάσεις και ψάξε παρόμοιο, δε χρειάζεται να είναι το δικό του ανταλλακτικό. 

Γιατί η ίδια η ψήκτρα στο ebay έχει όσο κάνει το ανταλλακτικό στο σύνδεσμο σου, και για να σου στείλουν το ένα ή το άλλο από ούσα θες ένα 20άρι και δε σε συμφέρει.

Δημοσ.

Αυτό κοιτούσα τώρα στο Ebay. Ακριβώς το ίδιο απο Γερμανία κάνει 10€ αλλά με τα έξοδα αποστολής πάει στο 30άρι... ΕΕ όχι!!

Λες να υπάρχει παρόμοιο?? Γιατί έχει μια συγκεκριμένη βάση που κουμπώνει πάνω στα fins!! 

Δημοσ.

Λες να υπάρχει παρόμοιο?? Γιατί έχει μια συγκεκριμένη βάση που κουμπώνει πάνω στα fins!! 

Το ξέρω γι'αυτό σου λέω αν τη μετρήσεις μάλλον θα βρεις στο ebay

Δημοσ.

Υπάρχουν ανταλλακτικά για vga συνήθως αλλά εσύ θέλεις 120mm που είναι δυσκολότερη περίπτωση.

Μπορούσες να δοκιμάσεις να ξηλώσεις από κάτι τέτοιο ή τέτοιο αν βεβαιωθείς πως ταιριάζουν οι τρύπες (και μετά να αλλάξεις και το κονέκτορα  :P ). Τρέχα γύρευε...

Δημοσ.

Γεια σας και από εμένα παιδιά.

Είχα αγοράσει το CPU Cooler Blue orb 2 όπως λέω και στο θέμα και είναι αυτό.

http://www.productwiki.com/upload/images/thermaltake_blue_orb_ii_cl_p0257.jpg

Από λάθος μου όμως έσπασα τον ανεμιστήρα.Δηλαδή ξεκόλλησε όλο το ανεμιστηράκι. Δεν έσπασε κάτι μόνο ξεκόλλησε.Δοκίμασα με LOGO με σιλικόνη αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα.

Ψάχνω εδώ και 2 χρόνια να βρω ΜΟΝΟ το ανταλλακτικό ανεμιστηράκι. Να το περάσω και να τελειώνω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω ενα γνήσιο ανταλλακτικό?

Αν ψαχνεις "γνησιο ανταλλακτικο", ok βρηκες = εχω :-)

[Υποψιν οτι, μπορεις και...να τον ghettomodαρεις :devil: ]

• Like 1
Δημοσ.

Πριν καν 2 μήνες αφαίρεσα το συγκεκριμένο ανεμιστήρι εξαιτίας του μεγάλου θορύβου που κανε απ τη μάνα του κι έπιασα έναν κοινό αθόρυβο 12άρι με σύρμα (δυστυχώς λόγω μετακόμισης αγνοείται η τύχη του original). Πολύ καλύτερα από πλευράς ηχορύπανσης κι από θερμοκρασίες τα ίδια.

Δημοσ.

Εντάξει αφου αλλάζει καλη φάση ειχα αρκετά που ειχαν παρόμοιο πρόβλημα και τα πέταξα δυστηχώς (δεν έπαιρναν αλλαγή) , βλέπω ομως οτι βρήκες απο τον φίλο επάνω οποτε κομπλέ δεν θα πληρώνεια και τα κεριατιάτικα μεταφορικά

Δημοσ.

Αν ψαχνεις "γνησιο ανταλλακτικο", ok βρηκες = εχω :-)

[Υποψιν οτι, μπορεις και...να τον ghettomodαρεις :devil: ]

Φίλε Ντεβιλ Προσπάθησα να σου στείλω πμ αλλά δεν μπόρεσα. Για πες μου πως θα το κανονίσουμε?

Δημοσ.

Εστειλα p.m. :-)

[Eσβησα και καμποσα δικα μου, ισως την εχει λιιιγο ακουσει το συστημα,
καθως μου δειχνει τον ιδιο αριθμο μηνυματων και κατοπιν σβησυματων..]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...