king2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 α.για να εχεις μεγαλυτερο attenuation λογικα παιρνεις απο cabin και ισως η cabin να ειναι πιο μακρυα απο οτι ο οτε για αυτο και μεγαλυτερο attenuation.επισης στα νεα ρουτερ οσο ξερω δεν παιζει το dmt ουτε με International firmware.γ.το 1-2 margn ειναι παρα πολυ χαμηλο.θα εχεις παρα πολλα errors και δεν το κοβω να παιζει σωστα. τωρα για το attenuation του οτε η ειναι λογω cabin η απλα ο οτε σου εδινε απο κανα Mini dslam. Κοιτα στο χωριο που ειμαι ολο και ολο ενα dslam εχουμε που ειναι στα 200 μετρα απο το σπιτι μου.Δεν νομιζω να εχουμε καμπινες η κατι αλλο μιας και το επομενο χωριο ειναι στα 7χιλιομετρα.Οποτε πιστευω οτι στο dslam του ote υπαρχει dslam της forthnet.Ο τεχνικος μου το ειπε αυτο(για το thomson 585v8) θα δοκιμασω και αν δεν δεν πειραζει.Πριν 5 λεπτα: Παραπανω πολυ δυσκολα.Χθες επιανε 400 το βραδυ σημερα μεχρι 275.Συνηθως στα torrents πιανω full ταχυτητα παρα απο direct/ftp.
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Κοιτα στο χωριο που ειμαι ολο και ολο ενα dslam εχουμε που ειναι στα 200 μετρα απο το σπιτι μου.Δεν νομιζω να εχουμε καμπινες η κατι αλλο μιας και το επομενο χωριο ειναι στα 7χιλιομετρα.Οποτε πιστευω οτι στο dslam του ote υπαρχει dslam της forthnet.Ο τεχνικος μου το ειπε αυτο(για το thomson 585v8) θα δοκιμασω και αν δεν δεν πειραζει.Πριν 5 λεπτα: Παραπανω πολυ δυσκολα.Χθες επιανε 400 το βραδυ σημερα μεχρι 275.Συνηθως στα torrents πιανω full ταχυτητα παρα απο direct/ftp. ειναι παραξενο απο torrent να κατεβαζεις full αν και στην εικονα δεν εισαι full και απο αλλου να κατεβαζεις αργα.επισης τα 200 μετρα που λες που ναι μεν στεκουν με τον οτε που ειχες 23 τωρα δεν ανταποκρινονται στο attenuation της forthnet για αυτο ειπα μηπως παιρνεις απο cabina διοτι στα απομακρυσμενα μερη συνηθως δεν υπαρχε χωρος φυσικης συνεγκαταστασης.δοκιμασε το με το Thomson αλλα εχει αναφερθει και εδω μεσα οτι δεν παιζει με τα νεα thomson τουλαχιστον κατι v8 Κτλ..το 15 attenuation ειναι κανα χιλιομετρο.
king2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 τι εγινε τελικά? Ακομα περιμενω.Η ταχυτητα το ιδιο τραγικη οπως πριν.Ειπαν υπαρχει προβλημα και θα ρθουν αλλα δεν ξερουν ποτε.Με τη νοβα ακομα χειροτερα μιας και εδω και 20 μερες εχει κολλησει το προβλημα στην μηχανογραφηση.Τραγικα πραγματα απο μια εταιρια που δεν σεβετε σε καμια περιπτωση τον πελατη της
king2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 σε βλεπω να ζητας μεγαλη παραταση μετα. Οταν εννοείς παράταση?Για να φύγω απο forthnet?Κάνουμε υπομονή ακόμα μιας και είναι ο πρώτος μήνας.Αν μέχρι τέλος Αυγούστου λυθεί το πρόβλημα της nova/internet και πιστωθούν και τα χρήματα της nova απο της 1/8 μέχρι όταν ενεργοποιηθεί και δεν γίνει μπάχαλο με τους λογαριασμούς και ρθουν όπως πρέπει θα είναι οκ.Αν συνεχίσει το θέμα τότε ξανα οτε να έχω τη σιγουριά και την εξυπηρέτηση του οτε.Για το internet λογικά είναι η κάρτα στο dslam που με είχες πει και αυτό μάλλον θα αλλάξουν απλά δεν ξέρουν πότε.Ας λυθεί το θέμα με nova και για το ιντερνετ αφου ειπαν οτι θα έρθουν θα έρθουν δεν μπορεί.Έχουν είδη μαζευτεί περίπου 190gb και περιμένουν για κατέβασμα.
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Οταν εννοείς παράταση?Για να φύγω απο forthnet?Κάνουμε υπομονή ακόμα μιας και είναι ο πρώτος μήνας.Αν μέχρι τέλος Αυγούστου λυθεί το πρόβλημα της nova/internet και πιστωθούν και τα χρήματα της nova απο της 1/8 μέχρι όταν ενεργοποιηθεί και δεν γίνει μπάχαλο με τους λογαριασμούς και ρθουν όπως πρέπει θα είναι οκ.Αν συνεχίσει το θέμα τότε ξανα οτε να έχω τη σιγουριά και την εξυπηρέτηση του οτε.Για το internet λογικά είναι η κάρτα στο dslam που με είχες πει και αυτό μάλλον θα αλλάξουν απλά δεν ξέρουν πότε.Ας λυθεί το θέμα με nova και για το ιντερνετ αφου ειπαν οτι θα έρθουν θα έρθουν δεν μπορεί.Έχουν είδη μαζευτεί περίπου 190gb και περιμένουν για κατέβασμα. καλα ναι θα ερθουν.απλα παραταση εννοω πιστωση για τις ημερες που δεν επαιξες.
king2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 καλα ναι θα ερθουν.απλα παραταση εννοω πιστωση για τις ημερες που δεν επαιξες. Μέχρι στιγμής είναι 21 μέρες και συνεχίζουμε.Τον μήνα τον έχουμε σίγουρο μιας και κανείς δεν ξέρει τι γίνετε εκει στη μηχανογράφηση
king2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Τελικα ρε παιδια ποσο καραγκιοζιδες ειναι?Τους ξανα περνω σημερα και μου λεει μια κοπελα οτι μπορει να συγχρονιζεις στα 24mb αλλα ο οτε δεν εχει αναβαθμιση την υποδομη και δεν προβλεπετε μεσα στο 2013 για αυτο αρκεσου με τα 4mb.Τους λεω μα με οτε ημουν στα 2.1mb ολη μερα και δεν ηξεραν τι να πουν.Δηλαδη τι πρεπει να κανω εγω τωρα?Καταγγελια?Τηλεφωνο στον οτε?Να τους πριζω καθε μερα να το φτιαξουν?Ολοι στο χωριο με forthnet με 24mb πιανουν πανω απο 10mb σταθερα και σε μενα βρηκαν τι δικαιολογια του οτε.Ειναι σαν να εχω 4mb πιο πανω δεν εχει παει εδω και 23 μερες.Η καταντια της forthnet.
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 με 15 attenuation οκ 24 δεν θα πετυχαινες αλλα αυτο με τον οτε δεν μου κολλαει αφου εισαι σε dslam forthnet και οχι σε dslam otenet.επισης αν ειναι θεμα dslam τοτε θα πρεπε τις ωρες που δεν εχει αιχμη πχ 3-7 το πρωι να πηγαινες τεζα.
king2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 με 15 attenuation οκ 24 δεν θα πετυχαινες αλλα αυτο με τον οτε δεν μου κολλαει αφου εισαι σε dslam forthnet και οχι σε dslam otenet.επισης αν ειναι θεμα dslam τοτε θα πρεπε τις ωρες που δεν εχει αιχμη πχ 3-7 το πρωι να πηγαινες τεζα. Βρε ας επιανε τα 1.6mb που συγχρονιζω και δεν με πειραζει που επιανα 2.1mb με οτε.Το θεμα ειναι οτι ακομα και στις 6 το πρωι παει μεχρι 400kb δηλαδη πολυ χαλια.Τι μπορω να κανω αυτη τη στιγμη εφοσον η κοπελα απο το τεχνικο τμημα με ειπε οτι ειναι θεμα του οτε?Καταγγελια?Ξανα τηλεφωνο στη forthnet η σε οτε?Δεν γινετε να πληρωνω για 24αρα και να πιανω με το ζορι 4 λογω του οτι βαριουνται να κανουν την δουλεια τους.
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Βρε ας επιανε τα 1.6mb που συγχρονιζω και δεν με πειραζει που επιανα 2.1mb με οτε.Το θεμα ειναι οτι ακομα και στις 6 το πρωι παει μεχρι 400kb δηλαδη πολυ χαλια.Τι μπορω να κανω αυτη τη στιγμη εφοσον η κοπελα απο το τεχνικο τμημα με ειπε οτι ειναι θεμα του οτε?Καταγγελια?Ξανα τηλεφωνο στη forthnet η σε οτε?Δεν γινετε να πληρωνω για 24αρα και να πιανω με το ζορι 4 λογω του οτι βαριουνται να κανουν την δουλεια τους. σου ειπαν κατι νεοτερο?σου ειπαν αν εγινε κανας ελεγχος στο αστικο κεντρο?παντως αν και ωρες που ειναι χαλαρα τα πραγματα δεν πετυχαινεις μεγαλυτερη ταχυτητα τοτε το κοβω λιγο δυσκολο να φταιει το bandwidth.
king2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 σου ειπαν κατι νεοτερο?σου ειπαν αν εγινε κανας ελεγχος στο αστικο κεντρο?παντως αν και ωρες που ειναι χαλαρα τα πραγματα δεν πετυχαινεις μεγαλυτερη ταχυτητα τοτε το κοβω λιγο δυσκολο να φταιει το bandwidth. Μου ειπε η κοπελα απο το τεχνικο τμημα οτι δεν αναμενετε κατι για το 2013 για να ανεβει η ταχυτητα στο χωριο μου.Την λεω μα με οτε ημουν στα 2.1mb ολη μερα και δεν ηξερα τι να πει.Η ταχυτητα ειναι σταθερη.Το μεσημερι μεχρι τις 11 το βραδυ παει μεχρι 150 δηλαδη σαν να εχω 1.5mb και απο τις 11 μεχρι το πρωι παει μεχρι 430 δηλαδη 4mb maximum ταχυτητα.Εχουν και αλλοι forthnet και πιανουν πανω απο 10-15mb στο χωριο μου αρα φταιει η γραμμη μου.Το ριχνουν το φταιξιμο στον οτε ομως.Το προβλημα ειναι 100% απο τη forthnet μιας και με οτε δεν ειχα κανενα προβλημα εδω και 7 χρονια που εχω adsl.Να πεσει καταγγελία η να τους ξανα παρα τηλεφωνο?
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 ξανακανω μια ερωτηση για να μην ξαναδιαβαζω ολο το τοπικ απο την αρχη.ουτε απο τορρεντ ουτε απο ftp ουτε απο πουθενα δεν πετυχαινεις 1,5 mbyte Κατεβασμα?γιατι εγραψες κατι σε προηγουμενη σελιδα οτι σε τορρεντ παιζει οκ?δεν θυμαμαι για αυτο.γιατι λες οτι σε τορρεντ πιανεις Full ταχυτητα ενω πιο πανω στην φωτο δεν βλεπω φουλ ταχυτητα.
king2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 ξανακανω μια ερωτηση για να μην ξαναδιαβαζω ολο το τοπικ απο την αρχη.ουτε απο τορρεντ ουτε απο ftp ουτε απο πουθενα δεν πετυχαινεις 1,5 mbyte Κατεβασμα?γιατι εγραψες κατι σε προηγουμενη σελιδα οτι σε τορρεντ παιζει οκ?δεν θυμαμαι για αυτο.γιατι λες οτι σε τορρεντ πιανεις Full ταχυτητα ενω πιο πανω στην φωτο δεν βλεπω φουλ ταχυτητα. Το μεγιστο απο τορρεντ ειναι 430 και ftp μεχρι 200.Ειχα γραψει οτι παει μεχρι 400.Ποτε δεν πηγε παραπανω με forthnet ενω συγχρονιζω πολυ καλα απο την αρχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα