Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακαρι να ειναι αυτο φιλε μου γιατι δεν παει αλλο.Ενα βιντεο στο youtube μπαινω να δω και κανει buffer 1 ωρα και μιλαω για sd ποιοτητα.Για hd ουτε λογος.Θα περιμενω μεχρι την αλλη βδομαδα και αν δεν γινει κατι ξανα τηλεφωνο.

Αν δεν αλλαξει κατι στην ταχυτητα μου οπως και δεν γινει τιποτε με νοβα(ακομα περιμενω για ενεργοποιηση για το λαθος που εκανε η υπαλληλος στη forthnet και ενας θεος ξερει ποτε θα γινει) μπορω να παω οτε χωρις να πληρωσω προστιμο?Εφοσον απο 3play ειμαι σαν 1play υπαρχει καποιος κανονας για ποτε καποιος δεν χρειαζετε να δωσει προστιμο?

το τελος διακοπης το πληρωνεις κανονικα εκτος αν δεν λυθει το προβλημα οποτε παμε αλλου.Nova θα κανουμε καποιες μερες για να στο εγκαταστησουν αφου γινεται λιγο πανικος με τις εγκαταστασεις λογω της προσφορας που ειχε γινει.αλλα αυτο με την ταχυτητα πιστευω οτι θα λυθει αν πανε στο αστικο κεντρο.εσυ 2 ρουτερ δοκιμασες κατι αλλο απο εσενα δεν νομιζω να ειναι.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αλαξε το pstn splitter σου με κάτι καλύτερο όταν λέω καλύτερο να έχει πάνω από 10 ευρώ και δες πάλι την ταχύτητα σου.

επισης κατεβα κατω εκει που ειναι οι γραμμες φωναξε εναν ηλεκτρολογο αν δεν το εχεις εσυ και ξανασυνδεσε και μονοσε την γραμμη καλυτερα απο οτι κανουν  οι δηθεν τεχνικοι τις forthnet και του καθε παροχου ετσι στα πεταχτα.

στην θεση σου αν γινετε και μπορεις θα εριχνα καινουργιο καλωδιο UTP ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ και θα το φερνα στο διαμερισμα μου.

Δημοσ.

αλαξε το pstn splitter σου με κάτι καλύτερο όταν λέω καλύτερο να έχει πάνω από 10 ευρώ και δες πάλι την ταχύτητα σου.

επισης κατεβα κατω εκει που ειναι οι γραμμες φωναξε εναν ηλεκτρολογο αν δεν το εχεις εσυ και ξανασυνδεσε και μονοσε την γραμμη καλυτερα απο οτι κανουν  οι δηθεν τεχνικοι τις forthnet και του καθε παροχου ετσι στα πεταχτα.

στην θεση σου αν γινετε και μπορεις θα εριχνα καινουργιο καλωδιο UTP ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ και θα το φερνα στο διαμερισμα μου.

εφοσον πριν επαιζε οκ με οτε ειναι πολυ δυσκολο να εχουν χαλασει ολα αυτα και να συγχρονιζει στα 16 mbit.η γραμμη συνηθως τερματιζει σε krone αν ειναι κατανεμητης οποτε εκειδεν μπορεις να κανεις πολλα.αν ειναι χωνευτη και εχει οξειδωθει εκει θα ειχε σιγουρα και χαμηλοτερο συγχρονισμο.

Δημοσ.

το τελος διακοπης το πληρωνεις κανονικα εκτος αν δεν λυθει το προβλημα οποτε παμε αλλου.Nova θα κανουμε καποιες μερες για να στο εγκαταστησουν αφου γινεται λιγο πανικος με τις εγκαταστασεις λογω της προσφορας που ειχε γινει.αλλα αυτο με την ταχυτητα πιστευω οτι θα λυθει αν πανε στο αστικο κεντρο.εσυ 2 ρουτερ δοκιμασες κατι αλλο απο εσενα δεν νομιζω να ειναι.

Αν λυθεί το πρόβλημα με το internet και κατεβαζω με 1.6mb(και ας ειχα 2.3mb με οτε) σταθερα εννοειται οτι δεν θα υπαρχει λογος να φυγω απο forthnet.Για τη nova ο τεχνικος εχει ερθει το βαλαμε το πιατο και ολα εγιναν σωστα.Αλλα η υπαλληλος της forthnet απο το καταστημα μπερδεψε τους δεκτες και με χρεωσαν αλλον δεκτη/καρτα τα οποια τα χρεωνομε απο 17/7(δεν ξερω πως) και μου ειπαν οτι εστειλαν στη μηχανογραφηση(την Παρασκευη εγινε αυτο) και κανουν συνηθως 2-5 μερες για να το αλλαξουν και θα μου ενεργοποιηθει αυτοματα η καρτα και θα γινει πιστωση για τις μερες που δεν εχω nova(το συμβολαιο ειναι απο 1 Αυγουστου).

ΑΝ ολα πανε καλα και με τα 2 αυτα θεματα και δεν εχουμε τιποτα παρατραγουδα μενω forthnet μιας και η προσφορα ειναι καλη.

Εχω αλλαξει 3 pstn spliter ολα το ιδιο.Οπως ειπε και ο φιλος poulinos δεν νομιζω να ειναι τετοιου ειδους προβλημα μιας και τοσα χρονια ειμαι μια χαρα με οτε και γενικα ποτε δεν ειχα προβλημα με αυτο.

Υ.Γ. Λογικα το προβλημα θα ειναι στο dslam.Θα περιμενω ακομα λιγες μερουλες να δω τι θα γινει με τους τεχνικους και θα ξανα κανω ενα τηλεφωνο να δω που βρισκομαστε.Μακαρι ολη αυτη η ταλαιπωρια να βγει σε καλο και να ληξει εκει το θεμα

Δημοσ.

Ημουν wind και επιανα 7-8mbps αλλαξα σε forthnet και πιάνω τις ίδιες ταχύτητες οπότε δεν πιστεύω υπάρχει θέμα παροχου μάλλον κάπου αλλού βρίσκεται το πρόβλημα

• Super Moderators
Δημοσ.

αν το πρόβλημα είναι στο DSLAM της Forthnet τότε έιναι θέμα παρόχου, προφανώς όχι γενικό όμως :P

Δημοσ.

ας  μας πει ο φιλος τι θα του πουν και βλεπουμε.μπορει με ενα Lock/unlock το οριο η ενα Reboot την καρτα να στρωσει.ας μας πει τι του εχουν πει.οτι θα λυθει θα λυθει κατα 99 τις 100 και το θεμα Net και το θεμα nova.απλα μην περιμενει χωρις λογο αν και μετα μπορει να ζητησει πιστωση

Δημοσ.

ας  μας πει ο φιλος τι θα του πουν και βλεπουμε.μπορει με ενα Lock/unlock το οριο η ενα Reboot την καρτα να στρωσει.ας μας πει τι του εχουν πει.οτι θα λυθει θα λυθει κατα 99 τις 100 και το θεμα Net και το θεμα nova.απλα μην περιμενει χωρις λογο αν και μετα μπορει να ζητησει πιστωση

Μεχρι στιγμης ακομα τιποτα.Σημερα το internet παει λιγο καλυτερα(χθες τετοια ωρα κατεβαζε με 40 σημερα παει μεχρι 320).Υποθετω οτι αυτο οφειλετε στο οτι ειναι παραμονη Δεκαπενταυγουστου και δεν μπαινει πολυς κοσμος στο internet.Ας ερθουν μια τα παιδια στο dslam να δουμε τι γινετε και εκει(γιατι κατα 99% το προβλημα ειναι εκει) και θα δειξει πως θα παει.Για τη nova τους ξανα πηρα τηλεφωνο το απογευμα και ακομα μου λενε οτι εχουν στειλει στη μηχανογραφηση το λαθος που εγινε(την Παρασκευη το εστειλαν).Ο τεχνικος που ηρθε το Σαββατο και εγκατεστησε το πιατο πηρε και αυτος τηλεφωνο και του ειπαν το ιδιο πραγμα.

Δημοσ.

υπομονη.να ειναι τοσο πιτα το dslam το θεωρω δυσκολο ειδικα για τετοιο καιρο.τι περιοχη?

Απο Χαλκιδικη σε ενα χωριο 3000 κατοικων.Λιγοι εχουν 24αρα και αυτοι που εχουν δυσκολα να κατεβαζουν ολη μερα για να τρωνε ολη την ταχυτητα του dslam.

Δημοσ.

Απο Χαλκιδικη σε ενα χωριο 3000 κατοικων.Λιγοι εχουν 24αρα και αυτοι που εχουν δυσκολα να κατεβαζουν ολη μερα για να τρωνε ολη την ταχυτητα του dslam.

δεν παει παντα με τα ποσα ατομα πεφτουν σε ενα dslam αλλα η αναλογια συνολικο bandwidth / χρηστες.

αλλο να ειναι 100 ατομα και να μοιραζονται 100 Mbit και να αντιστοιχει στον καθενα 1 Mbit (τα νουμερα τυπικα) και αλλο να ειναι 1000 ατομα και να μοιραζονται 2000mbit Που ειναι 2 mbit στον καθενα.;)

Δημοσ.

δεν παει παντα με τα ποσα ατομα πεφτουν σε ενα dslam αλλα η αναλογια συνολικο bandwidth / χρηστες.

αλλο να ειναι 100 ατομα και να μοιραζονται 100 Mbit και να αντιστοιχει στον καθενα 1 Mbit (τα νουμερα τυπικα) και αλλο να ειναι 1000 ατομα και να μοιραζονται 2000mbit Που ειναι 2 mbit στον καθενα. ;)

Κοιτα με τον οτε ημουν ολη μερα στα 2.3mb οποτε αυτο με τη forthnet μου κανει για μεγαλο προβλημα στο dslam εφοσον συγχρονιζει στα 16.Μιας και εισαι πολυ εμπειρος πανω στο θεμα σου εχει ξανα τυχει να συγχρονιζει καποιος τοσο ψηλα και να πιανει τοσο χαλια ταχυτητα?

Edit:

Κατα της 6 το απόγευμα πήρανε τηλεφωνο απο forthnet στο κινητο του πατέρα μου και τελικά είναι όντως προβλημα στο dslam και θα ρθουνε μεσα στις επόμενες μέρες να το φτιάξουν.Ελπίζω μέχρι το τέλος της επόμενης βδομάδας να έχω και κανονικο internet και nova να ειμαστε κομπλε σε ολα.

Δημοσ.

Κοιτα με τον οτε ημουν ολη μερα στα 2.3mb οποτε αυτο με τη forthnet μου κανει για μεγαλο προβλημα στο dslam εφοσον συγχρονιζει στα 16.Μιας και εισαι πολυ εμπειρος πανω στο θεμα σου εχει ξανα τυχει να συγχρονιζει καποιος τοσο ψηλα και να πιανει τοσο χαλια ταχυτητα?

Edit:

Κατα της 6 το απόγευμα πήρανε τηλεφωνο απο forthnet στο κινητο του πατέρα μου και τελικά είναι όντως προβλημα στο dslam και θα ρθουνε μεσα στις επόμενες μέρες να το φτιάξουν.Ελπίζω μέχρι το τέλος της επόμενης βδομάδας να έχω και κανονικο internet και nova να ειμαστε κομπλε σε ολα.

το μεγαλο παραξενο ειναι οτι με οτε ησουν στα 23 ενω τωρα εισαι στα 16.απο την αλλη εχεις λιγο μεγαλο attenuation για να παιξεις στα 23.αν ειχες κρατησει τα χαρακτηριστικα της γραμμης του οτε θα μπορουσαμε να δουμε μερικα πραγματα ακομα.κατα τα αλλα ναι εχω δει τετοια προβληματα .ειτε κολλημενες καρτες στο dslam ειτε προβληματικη καρτα στο dslam και Μονο μια φορα να φταιει το Profile.οπως εχω δει και το αναποδο.κολλημενο ρουτερ που κατεβαζε με 40-50 Kilobytes>το εβαλα σε αλλη γραμμη παλι το ιδιο.του εκανε 2-3 resets και εστρωσε..τωρα στην περιπτωση σου θα πανε απευθειας πανω στην καρτα να δουν αν ειναι οκ και αν κατεβαζουν με 2,4 Mbyte.αν δεν κατεβαζουν τοτε ειτε γινεται reset στην καρτα ειτε γινεται αλλαγη καρτας.αν στο αστικο κεντρο παιξει καλα τοτε θα ερθουν για δοκιμη στο χωρο σου.το πρωτο σεναριο ισχυει

• Like 1
Δημοσ.

το μεγαλο παραξενο ειναι οτι με οτε ησουν στα 23 ενω τωρα εισαι στα 16.απο την αλλη εχεις λιγο μεγαλο attenuation για να παιξεις στα 23.αν ειχες κρατησει τα χαρακτηριστικα της γραμμης του οτε θα μπορουσαμε να δουμε μερικα πραγματα ακομα.κατα τα αλλα ναι εχω δει τετοια προβληματα .ειτε κολλημενες καρτες στο dslam ειτε προβληματικη καρτα στο dslam και Μονο μια φορα να φταιει το Profile.οπως εχω δει και το αναποδο.κολλημενο ρουτερ που κατεβαζε με 40-50 Kilobytes>το εβαλα σε αλλη γραμμη παλι το ιδιο.του εκανε 2-3 resets και εστρωσε..τωρα στην περιπτωση σου θα πανε απευθειας πανω στην καρτα να δουν αν ειναι οκ και αν κατεβαζουν με 2,4 Mbyte.αν δεν κατεβαζουν τοτε ειτε γινεται reset στην καρτα ειτε γινεται αλλαγη καρτας.αν στο αστικο κεντρο παιξει καλα τοτε θα ερθουν για δοκιμη στο χωρο σου.το πρωτο σεναριο ισχυει

Μακαρι να ειναι το θεμα της καρτας οπως σου εχει τυχει και να μην παει παραπερα το θεμα.Στον οτε δεν θυμαμε τι snr ειχα αλλα attenuation ημουν κατω απο 10 νομιζω.Ο τεχνικος προχθες με ειπε οτι αν βαλω international firmware στο thomson θα μπορω με dmt tool να αλλαζω μονος μου το snr.Αν δω οτι στα 16mb παει ανετα και κατεβαζει κανονικα θα κατεβασω το snr.Λογικα αν παω το snr στα 1-2 η ταχυτητα συγχρονισμου θα παει στα 20mb+.Αποσυνδεσεις δεν ειχα ποτε εδω και 6 χρονια και ουτε με forthnet δεν εχω μεχρι στιγμης.

Δημοσ.

Μακαρι να ειναι το θεμα της καρτας οπως σου εχει τυχει και να μην παει παραπερα το θεμα.Στον οτε δεν θυμαμε τι snr ειχα αλλα attenuation ημουν κατω απο 10 νομιζω.Ο τεχνικος προχθες με ειπε οτι αν βαλω international firmware στο thomson θα μπορω με dmt tool να αλλαζω μονος μου το snr.Αν δω οτι στα 16mb παει ανετα και κατεβαζει κανονικα θα κατεβασω το snr.Λογικα αν παω το snr στα 1-2 η ταχυτητα συγχρονισμου θα παει στα 20mb+.Αποσυνδεσεις δεν ειχα ποτε εδω και 6 χρονια και ουτε με forthnet δεν εχω μεχρι στιγμης.

α.για να εχεις μεγαλυτερο attenuation λογικα παιρνεις απο cabin  και ισως η cabin να ειναι πιο μακρυα απο οτι ο οτε για αυτο και μεγαλυτερο attenuation.επισης στα νεα ρουτερ οσο ξερω δεν παιζει το dmt ουτε με International firmware.γ.το 1-2 margn ειναι παρα πολυ χαμηλο.θα εχεις παρα πολλα errors και δεν το κοβω να παιζει σωστα.

τωρα για το attenuation του οτε η ειναι λογω cabin η απλα ο οτε σου εδινε απο κανα Mini dslam.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...