king2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Εδω και λιγες μερες πηγα σε forthnet.Το internet συγχρονιζει στα 16mb(πριν συγχρονιζα στα 23mb με οτε) και κατεβαζα σταθερα με 2.3mb.Απο οταν εβαλα forthnet και συγχρονιζω στα 16mb κατεβαζω μονο με 400kbps max απο torrents οι αλλα direct downloads.Πριν ημουν σταθερα στα 2.3mb.Επισης το youtube κολλαει τρελα σε σημειο για να δεις ενα trailer 2 λεπτων κανει τουλαχιστον 3-4 λεπτα.Εφοσον συγχρονιζει το router στα 16mb δεν επρεπε να πιανει 1.6mb στα torrents οπως επιανα πριν 2.3mb οταν συγχρονιζα στα 23mb?Παρακατω ενα speedtest και τα στοιχεια της συνδεσης μου:
stathis97 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 http://ipv4.download.thinkbroadband.com/1GB.zip Με ποσα kb/s το κατεβαζεις;
king2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 http://ipv4.download.thinkbroadband.com/1GB.zip Με ποσα kb/s το κατεβαζεις; Πριν 1 λεπτο: Η κατασταση ειναι τραγικη.Ολη μερα δεν παει πανω απο 40-50kbps το download και το βραδυ αντε να παει 300 πολυ σπανια 400.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 -offtopic-πω ρε φίλε μη μου λες τέτοια και ήθελα να φύγω απο τον Οτε για να βάλω forthnet...
king2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 -offtopic-πω ρε φίλε μη μου λες τέτοια και ήθελα να φύγω απο τον Οτε για να βάλω forthnet... Μεχρι στιγμης μεινε μακρια.Εγω ειδη το σκεφτομαι να γυρισω οτε αν τους παρω αυριο τηλεφωνο και δεν γινει τιποτα.Πριν ημουν σταθερα 23mb και ολη μερα στα 2.3mb σταθερα κατεβαζα.Απο οταν εβαλα forthnet(εδω και 12 μερες) αυτο το χαλι.Μακρια απο forthnet.Χιλιες φορες να δινεις 10-20 ευρο παραπανω παρα αυτο το χαλι.Και στη nova ακομα χειροτερα.
alexisgt Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Με ForthNet κι εγώ. Κατεβάζω το συγκεκριμένο αρχείο με 1.2MB/s (όσο συγχρονίζω..) Όπως λές, δεν έχεις αναφέρει το πρόβλημα στον πάροχο σου και παρ' όλα αυτά, προτρέπεις τα μέλη του forum να μείνουν μακριά απο αυτόν... Νομίζω οτι θα ήταν πιο σωστό να το κάνεις, εφόσον απευθυνθείς και δεν σου δώσουν λύση. Και για του λόγου το αληθές.. 1
king2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Με ForthNet κι εγώ. Κατεβάζω το συγκεκριμένο αρχείο με 1.2MB/s (όσο συγχρονίζω..) Όπως λές, δεν έχεις αναφέρει το πρόβλημα στον πάροχο σου και παρ' όλα αυτά, προτρέπεις τα μέλη του forum να μείνουν μακριά απο αυτόν... Νομίζω οτι θα ήταν πιο σωστό να το κάνεις, εφόσον απευθυνθείς και δεν σου δώσουν λύση. Και για του λόγου το αληθές.. test.png Την πρωτη μερα που εβαλα το technicolor και συγχρονισε στα 12mb τους πηρα τηλεφωνο μου ειπαν βγαλε φιλτρο και κατι αλλα και συγχρονισε στα 16mb και μου ειπαν οτι η γραμμη μου ειναι μια χαρα.Αργοτερα ομως που πηγα να κατεβασω κατι βλεπω αυτη την ταχυτητα.Αυριο θα παρω τηλεφωνο να δω τι θα γινει. Ειπα το παιδι να μεινει μακρια γιατι μεχρι στιγμης μονο κακες εντυπωσεις εχω.20-30 λεπτα αναμονη σε εξυπηρετηση πελατων,χαλια internet,η νοβα ακομα να την ενεργοποιησουν λογο ενος μπερδεματος μιας υπαλληλου στο καταστημα της forthnet και γενικα τεραστια ταλαιπωρια απο τις 10 Ιουνιου που ειχα κανει την αιτηση
alexisgt Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Καμία αντίρρηση. Σίγουρα αντιμετωπίζεις κάποιου είδους πρόβλημα και εύχομαι να επιλυθεί. 'Αλλο αυτό όμως και άλλο να προτρέπουμε το κόσμο να μείνει μακριά απο τη συγκεκριμένη εταιρία, ενώ δεν τους έχεις καν ενημερώσει για το πρόβλημα σου, δίνοντάς τους την ευκαιρία να το επιλύσουν. Πληροφοριακά, είμαι 7 χρόνια πελάτης στη forthnet και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Ελπίζω να είδες το επεισόδιο Breaking Bad τελικά... W.W. 1
king2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Καμία αντίρρηση. Σίγουρα αντιμετωπίζεις κάποιου είδους πρόβλημα και εύχομαι να επιλυθεί. 'Αλλο αυτό όμως και άλλο να προτρέπουμε το κόσμο να μείνει μακριά απο τη συγκεκριμένη εταιρία, ενώ δεν τους έχεις καν ενημερώσει για το πρόβλημα σου, δίνοντάς τους την ευκαιρία να το επιλύσουν. Πληροφοριακά, είμαι 7 χρόνια πελάτης στη forthnet και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Ελπίζω να είδες το επεισόδιο Breaking Bad τελικά... W.W. Να σε καλα.Εχεις το δικιο σου οπως και εγω για την ταλαιπωρια που προκαλει η forthnet.Το breaking bad και dexter μολις κατεβηκαν.Παω να λιωσω να χαλαρωσουμε και λιγακι. H.S.
NikosKallithea Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Γιατί παρεξηγηθήκατε που ένας είπε μακριά από την forthnet, ενώ υπάρχουν άπειρα ποστ στο φορουμ που λένε μακριά από οτε και όλοι το επικροτούν
mitsakhs Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 πιθανός βλάβη η επιβαρυμένη dslam (εγώ forthnet 21 κλειδώνω 2.1 πιάνω no worries)
poulinos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 επισης 2 γραμμες forthnet και οσο συγχρονιζω τοσο κατεβαζω.μηπως εχει ο φιλος μας καποιο αλλο ρουτερ για δοκιμη>επισης με καλωδιο ειναι η με wireless?
king2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Χαιρετω παιδια.Πηρα σημερα τηλεφωνο και με ξανα πηραν το απογευμα.Ανεβασαν το snr στα 8db και επεσα στα 14mb.Ακομα πιο χαλια η γραμμη αυτη τη στιγμη παει με 30kbps.Ρουτερ εχω 2 και τα εχω δοκιμασει και τα 2.Και με ethernet και χωρις τα ιδια.Θα ρθουνε στο dslam τεχνικοι να το κοιταξουν μου ειπαν να δουμε τι θα γινει.Γενικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι παει τοσο χαλια η γραμμη μου με τοσο καλα στατιστικα ενω με οτε πηγαινε με 2.3mb σταθερα ολη μερα και με μεγαλυτερο snr. Μαλλον θα με βαλαν απο οτε σε καμια γραμμη χαλια για αυτο δεν παει παραπανω η ταχυτητα δεν εξηγητε αλλιως.
poulinos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Χαιρετω παιδια.Πηρα σημερα τηλεφωνο και με ξανα πηραν το απογευμα.Ανεβασαν το snr στα 8db και επεσα στα 14mb.Ακομα πιο χαλια η γραμμη αυτη τη στιγμη παει με 30kbps.Ρουτερ εχω 2 και τα εχω δοκιμασει και τα 2.Και με ethernet και χωρις τα ιδια.Θα ρθουνε στο dslam τεχνικοι να το κοιταξουν μου ειπαν να δουμε τι θα γινει.Γενικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι παει τοσο χαλια η γραμμη μου με τοσο καλα στατιστικα ενω με οτε πηγαινε με 2.3mb σταθερα ολη μερα και με μεγαλυτερο snr. Μαλλον θα με βαλαν απο οτε σε καμια γραμμη χαλια για αυτο δεν παει παραπανω η ταχυτητα δεν εξηγητε αλλιως. χαλκος δεν αλλαζει οταν αλλαζεις παροχο.μπορει να ειναι προβλημα στην καρτα του dslam οποτε αυτο θα πανε να δουν.αν εχει προβλημα η καρτα θα την αλλαξουν.πραγματι ειναι αρκετα κουφο το προβλημα σου. 1
king2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 χαλκος δεν αλλαζει οταν αλλαζεις παροχο.μπορει να ειναι προβλημα στην καρτα του dslam οποτε αυτο θα πανε να δουν.αν εχει προβλημα η καρτα θα την αλλαξουν.πραγματι ειναι αρκετα κουφο το προβλημα σου. Μακαρι να ειναι αυτο φιλε μου γιατι δεν παει αλλο.Ενα βιντεο στο youtube μπαινω να δω και κανει buffer 1 ωρα και μιλαω για sd ποιοτητα.Για hd ουτε λογος.Θα περιμενω μεχρι την αλλη βδομαδα και αν δεν γινει κατι ξανα τηλεφωνο. Αν δεν αλλαξει κατι στην ταχυτητα μου οπως και δεν γινει τιποτε με νοβα(ακομα περιμενω για ενεργοποιηση για το λαθος που εκανε η υπαλληλος στη forthnet και ενας θεος ξερει ποτε θα γινει) μπορω να παω οτε χωρις να πληρωσω προστιμο?Εφοσον απο 3play ειμαι σαν 1play υπαρχει καποιος κανονας για ποτε καποιος δεν χρειαζετε να δωσει προστιμο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα